Zenu mi jebe drugi

erotske price

Ona trazi njega

U ovoj priči glavni likovi smo moja žena Jeca, Milan, moj najbolji prijatelj, kolega i drug od detinjstva pa do dana današnjeg, i ja, Dragan, koji sam učinio malo više da se ovo dogodi. Ja i Milan smo rođeni u istom mestu, zajedno smo odrasli i zaedno radimo u istoj firmi. Živeli smo zajedno, samo nas je veče delilo, a ponekad zajedno i spavali. Išli smo zajedno na odmor, zajedno smo počeli i da se zaljubljujemo, nameštali smo jedan drugome cure. Ništa nismo krili među nama, čak, u pubertetu smo merili i kurčeve, čiji je veći. Morao sam da priznam da je imao dosta veći kurac od mog.

Ja sam se prvi oženio, Jecom, a kasnije Milan, ali zato je uzeo deset godina mlađu ženu i mnogo lepšu od moje Jece. Sa tom ženom je živeo nekoliko godina, a zatim se razveli. Milan je ostao da živi sa majkom, ali naše druženje se produžilo. Izlazili smo, išli zajedno u lov, pomagali smo se u svačemu, više on meni jer je bio slobodan. Moju Jecu je voleo kao sestru

Jednog dana smo pošli da malo prošetamo i popričamo niz grad. U razgovoru sam ga upitao malo intimnije kako živi, da li nešto jebe, jer znam da voli pičku iznad svega i govorio je često „dok može kurac da jebe, nema zime”. U razgovoru počeo je da hvali moju Jecu, da je to izmišljena žena i da sam imao sreće, uz to je rekao da ima dosta pičke, ali malo žena i zato ne misli da se ženi.

Ona trazi njega

Jecom sam se oženio iz ljubavi, a u braku smo dvadeset godina i imamo dva studenta: sina i ćerku. Sa Jecom seksualno smo se slagali, i na tom polju smo bili zadovoljni. Ona je visoka 160 cm, a teška 55 kg. Ima lepuškasto lice, posebno ima lepe usne, koje privlače pažnju svakog muškarca, svako bi hteo sa njima da mu popuši kurac. Ima lepo zaobljeno dupe i malo spuštene sise jer je žena od 38 godina.

Volela je često da se jebe, skoro svake noći smo se jebali. Prošlog leta sam je pustio sa ćerkom da idu same na odmor, a posle odmora, nekako mi je Jeca više puta delovala zamišljeno i odsutno. Počeo sam da primećujem da Jeca nije ista u krevetu kao pre.

Jedno veče, mazeći je po golom dupetu, jer ona u krevet ne nosi gaćice, pitao sam je da primećujem promenu kod nje, kao da više ne želi kurac. Pristala je da mi prizna šta se zbilo na odmoru. Rekla mi je da se jebala sa dvojicom u isto vreme celog odmora i sada se ljuti sama na sebi.

Odmah sam je upitao šta je bilo sa ćerkom, a ona mi je odgovorila da je ćerka imala drugog i da su se dogovorile da to bude njihova tajna. Iznenadilo me je njeno kazivanje, počeo sam da razmišljam šta bi trebalo da uradim, ali rešenja nije bilo, jer i ja sam je nekoliko puta prevario i priznao, a ona mi oprostila. Onda sakupim snage i je upitam da li joj je bilo dobro ili nije. Odgovor je bio da joj je bilo fenomenalno, ali sada se kaje što  me je prevarila. Poljubio sam je i rekao da ako bude na dalje verna, a i pošto mi je priznala, ja joj praštam i dalje, da ne se muči time. Zaplakala je, poljubila me i opet smo se dobro pojebali. Moja Jeca je pazila šta priča, ranije smo pričali vulgarne stvari dok smo se jebali, a od tada je birala reči. A ja kad sam govorio vulgarno, nju je to palilo.

Milan je i dalje dolazio kod nas kući, a često ga je Jeca zvala na ručak ili večeru. Jedno veče ja i Jeca smo počeli razgovor o Milanu. Ona ga je sažaljevala kako sam može da živi, jer on nije prestar, tek mu je 40 godina. Ja sam joj kazao da on živi dobro jer njegovog velikog macana, topi u raznim pičkama, posao ima, stan ima, jednom nedeljno dovodi ćerkicu kod sebe, majka ga dvori, pa tako nije za žaljenje.

Upoznavanje

Prošle godine u avgustu trebalo je da proslavimo dvadesetogošnjicu našeg braka. Pre toga se dogovorismo da proslavimo u restoranu, a sa nama da pozovemo i Milana da nam pravi društvo. Tog dana moja Jeca posebno se ulepšala, za taj dan kupila lepu haljinu koja je bila dugačka, sa prorezima do ispod pičke, sa lepo urađenom flizurom, stvarno je izgledala izazovno.

Otišli smo u restoran i poručili piće koje nas je opustilo i počeli smo da se šalimo, a počeli smo i viceve da pričamo. Jecu je malo više oraspoložilo piće, pa u pričanju viceva, posebno masnih, bila je glavna. Posle večere smo otišli kući. Posle tuširanja legli smo i počeli da se mazimo, a Jeca opet poče o Milanu da priča.

Piće je opustilo nju, ali je opustilo i mene, pa sam je upitao da li bi želela da se pojebe sa Milanom i da se uveri u veličinu njegovog kurca.

Odgovorila mi je da bi želela, ali ostaće samo želja, i pored toga što  je lep, nema hrabrosti da legne sa njim. Ponudio sam se da pomognem samo ako stvarno želi. Rekla da se slaže, no ne zna kako mogu da pomognem. Kazao sam joj da mu se ona sviđa, samo i on nikad joj ne bi predložio da se pojebu, jer suviše je ceni, prvo kao moju ženu, a posle kao prijateljicu. Na kraju mi je rekla da uradim kako mislim da je najbolje. Ostao mi je teži zadatak kako da to saopštim Milanu i da ga ubedim da pristane.

Jedva sam čekao da vidim kako je jebe neko drugi, i to ne bilo ko, već pravi kuronja

Sutradan smo se našli za posao, bio je veoma zadovoljan od svega na slavlju, a posebno mu se dopala Jeca sa svojim ponašanjem. Odmah sam prešao na stvar i rekao mu da Jeca želi da se pojebe sa njim. Kad je čuo ovo, umalo da padne u nesvest: „Milane razmisli i za dva sata mi saopšti da li si za ili nisi!” Ostavio sam ga da razmišlja i otišao sam u svoju kancelariju. Nisu prošla dva sata, a eto ti Milana, ulazi kod mene snebivajući se. „Dobro, ja se slažem, ali kako sve to da izvedemo? Kod mene je stara, a kod tebe je malo nezgodno!”

Ja sam mu rekao da je dalje moja briga, samo kad on može. Kazao mi je: „Što pre – to bolje. Evo danas je sreda, za petak uveče!” I rekao sam mu da je dogovoreno sa njim, no moram da vidim sa Jecom da li joj odegovara i da ćemo se videti sutra. Kad sam saopštio Jeci kakav je dogovor pao, ona se iznenadila i rekla: „Koliko ga želim, a sramim se samog čina. Da li ću moći? Dogovoreno, kaži mu slobodna je moja pica u petak uveče!

Licni oglasi

U petak sam uzeo slobodan dan da se nađem pri ruci mojoj Jeci, jer joj je bila potrebna pomoć da se opusti i da se sredi. Odlučili smo da budu u spavaćoj sobi, a ja u sobi odmah do spavaće. Bila je srećna od same pomisli da će da je jebe Milan, naš Milan sa velikim kurcem.

U petak ništa nije radila, samo se šetala po sobi, smejuckala mi se i govorila da sam najbolji muž, i biće mi dužnik dok je živa. Uhvatio sam je rukom za pičku, cela je bila mokra, a ona kaže: „Je li mokra?”, i uz osmeh dobacila: „nemoj, isteći će dok dođe Milan”.

Kad je došao Milan, uveče, spremno smo ga dočekali. Sedeli smo u dnevnoj sobi, popili po koje piće, opustili se, popričali malo nevezano, a onda pošli oni u spavaću, a ja u sobu do njih. Vrata smo ostavili otvorena, a spavaća soba je bila osvetljena od mesečine. Nisu gubili vremena, odmah su počeli da se ‘vataju po krevetu. „Milane, ja sam gola, a ti?”, čuo se Jecin veseo glas. „I ja sam gotov!” „Joj Milane, ala ti je stvarno veliki, sad ćeš me prvo jebati tim kurcem, a kasnije ćemo se ljubiti.”

Došao sam do vrata da vidim. Bili su goli. Jeca podigla noge i požuruje ga da uđe u nju. Milan je, i pored toga, prvo polizao picu, a Jeca se prevrće kao luda.

Najzad, kad se ispravio, video sam da je njegovo koplje bilo spremno i zabio joj ga je u pičku. Jeca je pisnula od užitka. Čuo sam kako Jeca kaže: „Da se razumemo, svršavanja napolje nema, sperma je nešto sveto i mora da se prosipa unutra. Može u pički, guzi ili ustima”.

Uzeo ju je Milan u ruke i je posadio, na svoj krivi kurac, a Jeca je cvilela kao kuja na lancu. Ja sam isto tako bio veoma uzbuđen, jer prvi put gledam kako neko drugi jebe moju ženu. Uskoro je svršila prvo Jeca, pa zatim ja, i na kraju Milan. Nakon toga su počeli da se ližu, ljube i opet jebu i tako do ujutro.

Ujutro su se smirili, pogledao sam u sobu, a oni goli ležr, kao zaklani. Pripremio sam doručak i onda ih probudio. Istuširali su se i tako došli goli i seli za sto. Posle doručka, Jeca se pospremila, napravila kafu i poslužila nas njome. Došla je, sela mi je u krilo i poljubila kao prvi put u životu da se ljubi sa mnom, a ljubeći mi kaže: „Ti si zaslužan za ovaj moj preporod, videćeš kako će te pojebati sada tvoja Jeca.

Posle Milanovog odlaska produžili smo tamo gde su stali oni, divljački da se jebemo. Video sam da su zaboravljeni doživljaji sa odmora.

Sledeći petak uveče je došao Milan po Jecu. Dogovorili smo se, pre toga, da jednu noć i jedan dan (24sata) Jeca provede kod Milana kući, a posle da mi ispriča šta je bilo i kako je bilo. Milan je poslao majku kod sestre i odvezao moju Jecu. Nakon petnaesetak minuta telefon mi zazvoni, podižem slušalicu i čujem Jecin glasić: „Dragi, ovaj kuronja, već je počeo da me puni!”

Subotom uveče u isto vreme Milan mi doveze moju Jecu, koja nije mogla više da sedi, pa je legla u fotelju i zaspala.

Kasnije, a i dan danas, jebemo je zajedno, a kad nekad nisam kući ili službeno odsutan, Jeca spava sama sa Milanom kod njega kući. Ne paze se više od njegove majke, ona sad zna sve. Ali ja svaki put znam za to, a oboje su se zakleli u decu, da nikada se ne pojebu da ja ne znam. Sve se to posle u našoj spavaćoj sobi prokomentariše.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet