Želim da mi jebu ženu

Jednostavno sam seksualni manijak koji bi mogao da jebe 24 sata (kao i svaki muškarac), ali ima jedna maaaala začkoljica a to je da bi jebao samo moju ženu (da ne poveruješ) posle toliko godina. Neverovatno koliko smo zajedno a meni se samo diže na nju.

Da ne pomisli neko da sam neki paćenik koji je prvi put video pičku, jednostavno mi je lepo i žena mi je vasionska pička!!! Zajedno smo već 17 godina i ja sam joj skinuo djanu, pa rekoh sebi glupo je da primi samo jednog. E pa da tako ne ostane polako sam primetio gledajuci porniće da me pali da pogledam cucold i svingers. Sve više je moj pretraživač tu zastajao i tako je počelo.

Ubijao sam se drkajući na i samu pomisao da mi neko ženu odvaljuje od kurca. Gledao sam postepeno jednog, pa dvojicu, pa gangbang i onda sam stao. Više mi to nije bilo dovoljno pa sam otišao korak dalje. U toku seksa pošto znam kako diše i u naletu velikog uzbuđenja šapnuo sam je na uvo da li bi volela da primi još jednu debelu kurčinu… da li bi se nabila na debelu slinavu kitu dok je ja gledam kao kurvetinu… Tog trenutka je svršila kao nikada do tada. Cvilela je, bacala, grebala… jebo te to je toooo… mojoj sreći nije bilo kraja.

Verovatno mnoge interesuje šta je bilo posle… jednostavno nismo ni reč pričali o tome kao da se nije ni desilo. Naravno da sam razmišljao o tome (kao i ona) ali nismo pričali, već čekali sledeći seks. Oladio sam malo par puta kada smo se karali ali samo kada sam pomišljao na to svršavao sam kao manijak. Naravno da sam video da i ona čeka nastavak. Tako sam i nastavio, polako dok mi je držala kurac u ruci počeo sam priču… počela je da puši a ja sam joj postavio pitanje da li bi volela da popuši drugi kurac? Zastala je na trenutak pomalo kao iznenađena i pitala me odakle mi sada to, kao da se ono od pre neki dan nije ni desilo. Rekao sam joj da me to u zadnje vreme previše pali kada pomislim da prima drugi kurac. Samo je spustila glavu na moj nabrekli kurac i počela intezivnije da ga sisa. To je bio njen odgovor.

Nastavio sam priču tako što sam joj rekao da je zamišljam tako da puši jedan veliki debeli kurac, da ga gura u svoja mala usta, da li bi volela da joj svrši u usta dok ja gledam kako se davi u vrućoj gustoj spermi.

Ne vadeći kurac iz usta samo je promrmljala hmmmm a to je bilo dovoljno da mi kurac eksplodira u njenim ustima. Ispunio sam joj usta spermom da se u jednom trenutku zagrcnula. Gutala je koliko je stigla ali pošto je bilo toliko sperme ona mi se slivala niz kurac i na jaja. Ali ona je nastavila da kupi svaku kap. Spustila se na jaja i onako umazana ih je strpala u usta… jebo te kao da nisam ni svršio hteo sam da je jeeeebem… da je odvalim.

Uhvatio sam je za kosu i naglo cimnuo kao da ću glavu da joj otkinem i bacio je na leđa. Te sekunde je već ugurala kurac u pičku i pala u trans. Nabijala se kao nikada do tada. Gledao sam je u facu onako umazanu spermom koja se još slivala do njenih bradavica… Ovako kurvetino hoću da te karaju, da se iživljavaju na tebi, da te boli, da cviliš, da moliš, da svršavaju po tebi, da se menjaju jedan, drugi, treći… HOĆU SVE HOĆU HOĆU DA MI SVRŠAVAJU USTA, HOĆU DA SVAKU KAP DA PROGUTAM, SAMO ME JEBIIIII!!!

Samo me jebi JAČEEEE, JAČEEE…

Mislio sam da ću da doživim srčani ali sam izdržao toliko da joj pre drugog svršavanja dočaram scenu da gleda sada kako joj tri kurca drkaju ispred njene face spremajući se da joj gurnu kurčeve usta. Kao u transu je otvorila usta čekajući mlazove sperme iz velikih napaljenih kurčeva a u tom trenutku je stisnula moj kurac koji je eksplodirao u njoj. Svršio sam u nju iako to nisam planirao a ona je bila na ivici da padne u nesvest od uzbuđenja. Svršavala je mislim celu večnost… mislim da su taj seks čule sve komšije u zgradi…

0 comments

No comments yet