Zabijao ga je duboko u moje dupe

gay price

Dopisivanje

Nemanja je momak sa kojim sa odrastao. Živjeli smo u istoj ulici, kuća jedna nasuprot druge, i djetinjstvo provodili na ulici (koja nas je jedina zapravo i djelila) smišljajući razne igre koje samo dječija mašta može. Sa njim nekad još kao klinac sam prvi put probao gay seks. Naravno, to je sve bilo na krajnjem dječijem “levelu”, presravljeni i nismo znali šta radimo. Starci su bili na poslu i praznu gajbu smo iskoristili za svoj prvi “početak”. Naravno, to je sve bilo isuviše nerealno za nas. Moja guza nije bila klistirana (niti smo nešto znali o tome), a niti je njegov kurac bio u mom analu. Samo ga je dodirivao, klizeći po guzovima, i doveo sebe do svršavanja u roku od jedne minute. Nisam brojao. Ali svršio je jako brzo. Nije bilo poljupca, to je bilo previše sramota. Par dana nakon toga, preuzeo sam inicijativu, sahvatao ga samog i popušio mu kurac. Ni to nije trajalo mnogo dugo, a sperma se već našla u mome grlu koju sam progutao iz cuga.

Danas – Nemanja je brutalan tip. Prijatelji smo i dalje, ali dugo nam je ovaj “događaj” u djetinjstvu bio tema koja se nije pominjala. Lakše je bilo praviti se kako se ništa nije nikada ni desilo. Kako smo pili kafu jednog jutra u lokalnom bifeu, dok sam otišao u WC stizale su mi poruke na viberu koje su njemu bile vrlo jasne. Pisao mi je Mirza koji me je predhodno veče izmasakrirao od kurca, a htio je da bude pažljiv pa su pitanja bila tipa: “Kako se oparavila ta tvoja guza poslije moga kurca? Možeš li sjediti pederu”, i još par sličnih.

Dolazim, ne kapiram. Sjedam. Uzimam telefon i čitam poruku. Ostavljam, ne odgovarajući, i pravim se da je sve sasvim normalno.

“Pa odgovori čovjeku kako ti je guza!”

– Pročitao si?

– Nisam. Telefon ti je ostao upaljen i sam mi izbacivao poruke.

– Nisi trebao!

– Odgovori mu!

– Ne znam šta pričaš?

– A, ne znaš? A, kad si meni pušio kao klinja, tad si sve znao?! Ajmo kod mene na vikendicu da se pamćenje osvježi.

Odlazimo do mog stana kako bih ponio lubrikant. Znao sam da ovo neće biti nježan seks. Odlazim do WC-a i izvršavam “prljavi posao”. Sada sam i klistiran. Nemus je u gaćama i gleda pornić na telefonu. Naravno – gay pornić. Liježem pored njega…

Sajt za upoznavanje

Ljubimo se. Stiskamo zubima usne jedno drugome. Sisam mu jezik. Ispušta svoje debele mlazove pljuvačke u moja usta. Gutam ih. Liže mi bradavice. Ludim. Napaljen sam kao pravi pederčina. Zatim mi puši kurac. Zadiže nogu i sada je jezik duboko u mom analu. Osjetim unutra nešto toplo kako me miluje lizajući. A zatim i teži dio.

– Kao klinac te nisam znao jebavati. Zato ćeš sada sve primiti duboko.

– Ja sam kurva. A, kurve vole duboko.

Nisam baš ni znao šta je sve mislio pod tim. Ali odgovarao sam spremno i zločasto, pederski.

Počeo je da podmazuje svoju šaku. Kremom. Od mene tražio raširene noge. Trljao mi šupak. Zatim gurao prste. Nakon 5 minuta uspio je ugurati sve prste. Ostao je sada samo dio ruke koji je iznad prsta. Još 5 minuta i ladno je njegova šaka bila u mom šupku. Nešto potpuno neočekivano. Opustio sam se. Šupak bi povremeno bolio. Dugo me je fistao…

Pušio sam kurac. Jako. Grubo. Strasno. Ovaj kurac nisam pušio ravnu deceniju. I više. Ližem mu stopala. To je prvi put probao. Oduševljen je. Tražio je još i još. Lizao sam mu šupak. I tu je tražio još. Zatim sam se naguzio. Red je da ovaj kurac mene konačno izjebe.

Gay price

Stavlja ga. Prije toga podmazanog lubrikantom. Ulazi polako u moj čmar, ponovo ga šireći. Ne boli me. Širok sam. A, zatim nastaje jebanje. Ovo bih nazvao: “Nemanjino jebanje” – i dao mu kategoriju najboljeg jebača do sada. Kuraca je bilo i većih u šupku mom, ali tipa kao Nemus ne. Najizdržljiviji cjepač mog šupka. Non stop me je jebavao punom brzinom. Odmarao je užasno malo i kratko. Tražio sam još lubrikanta. Molbe nisu uslišene. Tip me jebe i ubija svaku puru u meni. Zaista, ja sada ne znam kako se zovem. I boli me i prija. Oči su mi se ukrstile. Doživljavam ozbiljnu katarzu. Šamara me po guzovima i mjenja poze. Ovo je divlja jebačina u kome sam ja samo sporedna uloga zarad njegovog uživanja. Neka me boli! Neka me jebe još jače. Nemanjin kurac je duboko u meni. Neka ovo traje vječno. Uhhh.. – želim probati njegovu spermu. Prije je bila sjajnog ukusa.

Upoznavanje

0 comments

No comments yet