Trans drolja

gay price

Bas me pali da budem drolja, mnogo puta nemam vremena da to budem i ako sam u Beogradu, gde su mogucnosti mnogo vece. Stalno sam napaljena pa mi muzjak testosteron uvek treba. Ovu pricu cu pisati u zenskom rodu jer tako volim 🙂

Krajem februara sam resila da malo sebi dam oduska i izadjem u lov na tetrebe jer jarebica mora dobiti dozu mesnate kurcetine.

Izasla sam na jedno mesto gde znam da moze da se nadju muzjaci a tu je inace mesto gde dolaze parovi na seks a nekada davno se skupljane kurve. Dugo sam izbegavala to mesto za lov, ali hajd pokusacu, mozda upali a i nemora, realno nisam od onih koji trce i da bas mora.

-Obukla sam uzane farmerke, jaknicu i krenula u noc puno pozude u meni. Nisam znala kako ce to sve izgledati pa sam smisljala kako da privucem muzjaka a da ujedno budem diskretna i pazljiva, jer mesto jeste malo prometno a tu mozete videti automobile i ljude koji prolaze. Dok sam setala videla sam jedan sumarak a do njega vodi turska kaldrma. Znala sam da tu znaju proci automobili, i da je ovo mesto prava stvar i da si tu zasticen pogledima raznih ljudi koji prolaze ovuda. Stala sam tu, okrenula se oko sebe i vidim sve cisto, nigde nikog. Pomislih ovo je to sto mi treba za pocetak. Brzo sam navukla uske farmerke navise, da bi se moja velika guza lepo ocrtala i naguzim se kao prava kurva.. Pocela sam se u ovom mraku setati kao kurva njisuci kukovima dok mi farmerke draze moj anus i dodatno me stimulisu ka parenju.

-Setala se okretala, ali nigde nikog nema, jasno mi je, malo je zabaceno ali znam da ovde kad tad mora proci neki auto. Ode jedna cigareta, druga, i posle pola sata stojanja i setkanja kao kurva, vidim farove auta i svetlecu reklamu TAXI. Pomislih da li ce ovaj doci ovde? Jer od mesta gde sam stajala, na 50m od mene ima jednan poprecan put i vecinom vozaci tu skrenu. Malo se sklonim u stranu od kaldrme i naguzena cekam hoce li tetreb doci. -Da, krenuo je pravo prema meni, to me dodatno uzbudi i moje veliko dupe se instiktivno, dodatno istrti i pocnem njihati kukovima kao prava kurva.

-Poceo je usporavati, znala sam da ga zanima da vidi posle dugo dugo vremena ovde neku kurvu. Stao je tacno ispred mene spustio staklo pojavi se krupan muzjak srednjih godina (55) i pitao me “Jarebice volis li kurcinu”? ….Srce, ali Ja nisam zensko!! ….-Znam jarebice, video sam te jos pre skretanja, kako setas ovde i napalio sam se kao tetreb. … Ajd da mi ispraznis muda jarebice?!!! –Ulazim u auto i zatvram vrata a on se parkira 20-ak metara nize na improvizovani parking kod oronule zgrade neke firme, okrene se ka meni, uhvati me za glavi i naredi “Dudlaj kurvo kurcinu, za bolje i nisi,,, ,uhh!!! volim takve kurve”” —U sekundi mi je kurcina bila nasadjena u zdrelu a njegova velika muda mi prekrise usta i nos.

—Juuuuu kakav tetreb pomislih, dok je poceo da me grdi i psuje “Kurvo, droljo volis kurcine jel li?” Ovde radis jeli kobilo? Uhhh!! bices mi redovna kurva, uhhh takve volim da im se izroljam, a pun sam sperme droljo!!!!!

-Gutala sam ga celog, ni sama nisam bila svesna gde je ovaj debeli kurac stao. Poceo se skidati a ja sam to prihvatila sa odusvljenjem i ja se pocnem skidati. Spustio je naslone i sve je bilo kao u bracnom krevetu , mesta koliko volis. Povukao se unazad rasirio noge krakate uhvatio me za kosu i naredi da mu lizem muda,. Joj kolika su ovo muda velika, kao nojevo jaje 🙂 Bas se palim na TAXISTE!!!!! Lizi mi muda droljo i bulju, uzela sam velika muda u moja usta i nisam bila svesna da mi tolika muda mogu uci. Pomahnitalo sam lizala muda usisavala dok je on roktao kao vepar, koji bi da naguzi krmacu i osemeni.

-Drzeci me za kosu, podize mi glavu a moja usta su bila puna sokica iz mojih usta dok sam balavila muda i kurac, pocne me samarati kurcem po licu i jeziku i kaze mi?!! –Uhhh kurvo kako ti ovo dobro stoji, ali si zabalavila, lizi kobilo. I ja pocnem lizati od muda ka rupici na vrhu kurca a glavic kao tucak veliki i nabrekao.

-Tako droljo uhhh kako ti znas posao!!! I pocne mi gurati glavu ka njegovom anusu. “Ajde droljo da mi lizes bulju, sveze je oprana, jer sam sada izasao da radim celu noc. Gurne mi glavu na bulju i pocnem lizati , mmmm!!!! kako je lep anus!!

-Tako kurvo olizime me jezikom i ja sam uletala jezikom u njegov anus kao pomahnitala. Vise nisam znala sta obradjujem.

-Opaaa!!! Droljo imamo dva kibicera, vidi ko te gleda kurvo!!! ja sam znala da ih ima, ali nisam verovala da ce bas mene gledati.

-Dok sam mu odradjivala kurcinu moja velika obla guza je bila nasadjena na staklo vrata i to ih je privuklo.

-Tetreb je otvorio prozor da bi kibiceri videli bolje dok drkaju i rekao im? Jel dobra kucka? -Njih dvojica kao iz topa Uhhhh ovo je za trpanje i samo za trpanje.

-Jel i tebi dobra kurva majstore? Pitaju kibiceri. -Uhhh!!! Prava je samarajte joj kurcom bulju!!! Voli ona to!!!!

-Dok me je nabijao na kurac u usta, dva matora lokalna kibicera su me samarali kurcem po mojoj velikoj bulji, osetila sam kako ciljaju moj vec ranije dobro podmazani anus.

Sta kazes na ovo kurvo, pita me tetreb? Joj da ahhhh!! pocinjem da se polako nabijam na prst koji mi je jedan od kibicera polako zabija u anus, dok mi drugi pljeska dupe. Tako kurvo kibiceri te rokaju u bulju a ja u usta uhhhhh pizdo kurvanjska, uhh kako ces biti moja droljo!~!!!!

-Pocela sam ispustati krike parenja i priguseno vristati od slasti. Kibiceri me prstima rokaju po bulji a tetreb u usta da bi zapusio vristanje.

Jedan od kibicera otvori vrata, uze moje veliko dupe ka sebi, lupne me po guzi i kaze “Kurvo stizeeeee!!!!” Pocne me spricati po anusu i guzi , mmm osetila sam vrelu toplu spermu na malo hladnjikavoj februarskoj noci. Dok mi je jedan od kibicera svrsavao po bulji tetreb me i dalje rokao smejuci mi se i vredjajuci me, da sam kurva. -Drugi kibicer je poceo roktati “Stize droljoooo!!!! I on pocne da zaliva moju veliku bulju ahhh!!!! kako je ovo lepo hmmmmmm !! osecaj tople sperme po bulji.

-Kao po komandi tetreb pocne svrsavati kao pastuv “TOOOOOO KURVOOOOOO STIZEEEEEEEEEEE!!!!! i pocne mi puniti moje pohotne usne svojim kajmakom. Jooooooooooj koliko kajmaka ovaj covek ima, pomislih? Trzao se jedno 3 minute dok nije sve izroljao iz muda.

Uhhh! Jesi kurva dobacise kibiceri, tu smo mi da znas, pa ako opet budes ovako cedila kurcinu, opet cemo te gledati i ovako zalivati Poslala sam im polubac sa punim usnama sperme i rekla vazi kurcici dragi, kiss!!!!

Tetreb mi rece, uhhhh jarebice stvarno si dobra, imas duboko grlo a napalila si me kao majmuna hahahaha, poceli smo se smejati tu i lagano neoptereceno cavrljati o nekim drugim stvarima.

0 comments

No comments yet