Tetka – Seoska Kuvarica 1. Deo

Tetka – Seoska Kuvarica 1. Deo

NAPOMENA AUTORA 1 : Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (incest, tetka, sestrić, mama, laktacija, hrana-fetiš). Ako nekoga ove teme vređaju – neka NE ČITA!

NAPOMENA AUTORA 2 : Cilj mojih priča NIJE propagiranje incesta, već samo zabava i uživanje za čitaoce koji vole da čitaju moje FIKTIVNE priče!

1. TETKA KUVARICA

15. Septembar – 6 časova ujutru

Kao i svako jutro, ustala sam rano i izlašla na svež vazduh u svoje predivno dvorište. Mmmm… osećala se jesen u vazduhu. Bilo je toplo, ali ne previše, očigledno da je leto bilo na izmahu. Naravno da sam na sebi imala jednu od svojih bezbroj haljina po kojima sam bila poznata u selu. Šarene boje i cvetni veseli dezeni odavale su prirodu moje ličnosti – vedra, vesela, radosna, pozitivna.

U gumenim čizmama i kosom vezanom u veliku punđu, krenula sam da obilazim svoje drage životinje sa kojima sam delila to veliko imanje i kuću nasleđenu od pokojne majke. Prvo sam pozdravila moje dve kravice koje su bile rekorderke u selu po broju litara slatkog mleka, potom moje prasiće od kojih sam dobijala predivnu slaninicu i čvarke.

Zatim moje koke čija jaja su sadržala najlepšu nijansu žute i narandžaste boje u svom kremastom žumancetu, moji zečići koji su se, Bože oprosti, kecali svako malo i od kojih je paprikaš bio najbolji u čitavom severno Bačkom okrugu, a po mom ličnom mišljenju – i šire.

Da, bile su to moje živuljke kojima sam posvećivala punu svoju pažnju, ali tog toplog septembarskog jutra nisam imala vremena za preduga zadržavanja. Godišnje takmičenje u pripremi domaćih kulinarskih specijaliteta se bližilo i morala sam da budem hitra i brza kako bih ponovo uzela prvo mesto u većini kategorija – od čorbica, preko glavnih jela sve do salata i deserta.

Ali postojala je mala začkoljica – moj ljuti rival Ruža (ili kako sam je ja zvala u svojoj glavi – veštica Ruža)! Živela je dve kuće niže od moje takođe sama kao i ja, i koliko god mi je teško da to priznam ali bila je zaista izvrsna kuvarica. Bila je veoma opasna i nije birala sredstva kako bi došla do pobede i pokazala selu da je broj jedan. I eto, baš tog petnaestog septembra, pre nego sam se vratila u kuću, upravo ona je šetkala ne asfaltiranom ulicom i to u društvu svoje unuke.

Ruža: “Ooooj tetka, lepog li jutra.” – Tetka je bio moj nadimak po kojem su me svi znali.

Tetka: “Pomaže Bog Ruška. Vidi unučicu kako je porasla, prava devojka za udaju.” – dovikivali smo se preko tarabe.

Ruža: “Prava prava, nego šta. Da vidiš u varoši kako je momci saleću. Sve grmi oko nje, ali ne da je baka. Taj koji nju odabere moraće kod mene prvo – na raport. Nego tetka, ne vidim da se kod tebe išta dimi i krčka, jesi ti to zaboravila šta se bliži?”

Uhhhh, mrzela sam to njeno “peckanje” kojim bi me svako malo pogodila u živac. Matora veštica… mada ruku na srce solidno se držala za svoje godine, moram i to da priznam. Ali koliko god to bilo tačno, nije mi bila ni do kolena a posebno je bila ljubomorna na moje godine, to su svi znali. Sa svojih 61 godinu, bile je punih 16 godina starija od mene i to se jasno videlo na njenom telu. Ja ni sedu vlas nisam imala, a o telu ne bih mnogo govorila – tu sam ubedljivo prednjačila.

Ljubav prema kuvanju i hrani mi je stvorilo nekoliko kilograma viška ali sam ih nosila ponosno i prefinjeno. Uostalom, sisurdače kao moje nisu mogle da se nađu 100 kilometara oko sela! A zadnjica, pa o tome neka sude seljani koji malo po malo pa je štipnu. Ali nisam se bunila, naprotiv, mudro sam je pokazivala spretno se saginjući i nameštajući. A moje bucmasto lice i rumeni obrazi nisu imali “pretnje” od Ružinih hladnih i bledih obraščića.

Tetka: “Nisam, nisam, ne brini. Sve je spremno i evo upravo krećem u kujnu da započnem novi pohod na prvo mesto.”

Ruža: “Tek danas? Jao tetka, pa kasniš. Ja sam eto povela i svoju mezimicu koja će mi pomoći oko pripreme, znaš, mora devojka da se uči kako bi sutra mužu znala da spremi sve što poželi.”

Pomoć unuke??? Crvena lampica je počela blještavo da treperi iznad moje glave. Nisam ih ni pozdravila već sam hitro uletela u kuću i uzela telefon u ruke. M, m, m, Marko! Našla sam sestrića u imeniku i pozvala ga ali se niko nije javio ni posle tri poziva.

Mama: “Halo?”

Tetka: “Seko, ti li si?”

Mama: “A ko bi bio? Pa mene si ženo pozvala. Govori brže, u apoteci sam.”

Tetka: “Gde ti je Markiša? Ne javlja se na mobilni.”

Mama: “Kosi travu čini mi se, tu blizu tebe niz ulicu.”

Tetka: “Ajde molim te da mu kažeš da me pozove, čim ga vidiš! Hitno je sejo, gori mi pod nogama.”

Mama: “Ju Bože, kakvo gorenje, šta pričaš to?”

Tetka: “Ma ona veštica Ruža ima pomoć unuke! Znaš li ti šta znači dodatan par ruku? Treba još da izgubim, daleko bilo… Hitno Marko da mi se javi.”

Mama: “E preseče me sa ovim ludačo jedna. U ovom mom drugom stanju mi samo još i stres fali! Jebala te Ruža i to takmičenje, da znaš. Ajde, čim ga vidim – šaljem ti ga.”

Brzo sam počela sve da pripremam i odlučila sam se da ću prvo “napasti” čula ukusa starijih muških žitelja sela, njih je uostalom i bilo najviše, i to sa svojim tajnim “muškim” specijalitetima. Oslobodila sam svoj ogroman drveni trpezarijski sto i krenula da slažem raznorazne sastojke na njega. Uvek sam bila staložena i promoćurna žena ali moram da priznam da sam u tom trenutku blago paničila.

Marko: “Tetka, zvala si me?” – sestrić je prekriven vlasima trave ušao u moju letnju kujnu.

Odmah me je čvrsto zagrlio, kao i uvek. Da, prevrtljivac mali, niži od mene za celu glavu, odmah bi obraze naslonio na moje bujno poprsje i mazio se par sekundi, dok sam se ja pravila kao da ne primećujem. Ponekada bi čak i bez stida buljio u moje sise umesto u oči kada bi razgovarali. Ali šta ću, mlad klipan, hormoni, sve sam ja to znala vrlo dobro.

Tetka: ”Pa gde si ti do sad? I zašto se ne javljaš na mobilni. Silne pare je tata dao za taj moderan telefon, a ti ga ni ne koristiš!”

Marko: “Izvini, kosio sam oko Miletovog imanja i nisam čuo.”

Tetka: “U redu, bitno da si došao. Slušaj me pažljivo, od danas pa sve dok ne počne kulinarsko takmičenje za par dana, treba da mi pomažeš u kuhinji.”

Marko: “Da ti pomažem? Ali kako ću tetka, moram da kosim i da…”

Tetka: “Ma kakvo crno košenje, glava je u pitanju!”

Marko: “Ali gazda Mile mi lepo plaća, ne bih da ostanem bez džeparca.”

Tetka: “Mile? Ona matora stipsa? Da, mogu da mislim koliko ti daje. Verovatno neku mizernu crkavicu.”

Moj sestrić je bio šećer, to je apsolutno tačno, ali bio je pomalo, oprosti Bogice što ja ovako pričam ali, bio je vidno priglup. Osnovnu školu je nekako i završio, a za zanatsku trogodišnju srednju sam morala da spremam svoje najtajnije recepte kako bi zadovoljila profesore i na taj način ih “podmitila” da mu daju prolaznu ocenu. Ali bez obzira na intelektualne nedostatke, bio je veoma pažljiv i poslušan, a podasve vredan deran… prava dobrica.

Tetka: “Znaš vrlo dobro da ako osvojimo prvo mesto, da ću te vredno nagraditi.”

Marko: “Uhhhh, ne znam baš. Mislim, prošle godine je bilo za dlaku zahvaljujući tvojoj proji, a i ona Ruža je stvarno ekstra kuvarica…”

Tetka: ”Molim? A ne, njeno ime se neće pominjati u mojoj kući! Bezobrazniče jedan, pored mene nju da hvališ.”

Marko: “Ma ti si još bolja, samo kažem…”

Tetka: “Znači nećeš da mi pomogneš?”

Marko: “Bih ja, drage volje, ali košenje, seno…” – pogled mu se ponovo spontano spuštao na moje sise koje su kipele iznad haljine.

Molim vas, nemojte me osuđivati zbog moje rakcije koja je usledila – bila sam očajna! Sve sam mogla u životu da prebrodim – i smrt majke, oca, sušnu godinu, grad koji mi je uništio paradajz, kucu mog retrivera koga mi je neko otrovao (sumnjam na vešticu Ružu naravno), ali poraz od te matore babaroge na prestižnom seoskom takmičenju? To bi me dokusurilo!

Tetka: “Šta sve moram da uradim kako bi me ovaj mali seronja poslušao…” – mrmljala sam sebi u bradu dok me je Mare gledao kako pokušavam da odvežem gornji deo haljine.

Marko: “Tetka, šta to?” – odvezala sam čvor i naglo spustila haljinu oslobodivši svoje ogromne grudi!

Sumnjala sam i ranije da ih je krišom gledao kada bi se presvlačila ali njegov pogled u tom trenutku je delovao kao detetov kada stane pred štand sa šećernom vunom na seoskom vašaru. Zinuo je i raskolačio očima, mislila sam da će mu ispasti iz glave. Zahvatila sam prstima debeo sloj domaćeg meda od naših seoskih pčela i nanela ga na ispupčenu levu bradavicu.

Tetka: “Treba mi i degustator Markiša, to je zapravo i najvažnija tvoja uloga. Pa sad ti gledaj da li ti je bolje da kosiš na ovu vrućinu ili da…”

Nisam ni završila rečenicu a Marko se zaleteo, zgrabio moju dojku sa obe šake i nabio usta na lepljivu bradavicu! Poskočila sam kada je počeo da je oblizuje i gricka!

Tetka: “Mamicu ti tvoju, znala sam da nećeš odoleti. Nemoj mami slučajno da pričaš za ovo, ubila bi me žena. Jel prihvataš onda ovu moju ponudu?”

Nekako je odlepio usta sa mene i musavih usana od slatkog meda srećno počeo da klima glavom.

Tetka: “Odlično! Ajde, završi sa sisom, pa da počnemo…”

2. AFRODIZIJAK?

15 Septembar – 14 časova

Sunce je bilo visoko na horizontu kada sam krenula da sastavljam svoje tajne “muške” specijalitete.

Marko: “Recepti za muškost kažeš? Hmmm, šta je to tetka?”

Tetka: “To je ono što je pomoglo selu da oživi i da bude ovoliko dečurlije, a pomoglo je i tebi da završiš srednju školu. Sreća pa su ti profesori bili matorci te sam mogla da ih namamim sa ovim domaćim dizačima muškosti ili ti “afrodizijacima” kako ih danas zovu. Stari recepti tvoje prabake Vere, Bog da joj dušu prosti.”

Marko: “Afrozidi… šta?”

Jesam napomenula da mi je sestrić bio malkice zaostao?

Tetka: “Za mušku stvar sine, aman zaman. Od davnina je bilo poznato da određene namirnice pojačavaju mušku energiju i podižu… znaš već šta podižu, zar ne?” – osmehnula sam mu se i pogledala ka njegovom međunožju.

Marko: “Hmmm… podižuuu… nemam pojma.”

Tetka: “Jaooo… zar sve moram da ti crtam? Koliko ti beše imaš godina? 18, jel tako? I šta ti se podigne kada vidiš neku sisojku u selu na igranci ili na vašaru?”

Marko: “Tetka, znaš da nisam dobar sa kvizovima, na slagalici jedva da išta i pogodim. Reci mi sama!” – glasno je zahtevao.

Tetka: “Ćuna sine! Pimpek, alatka, kita… kurac, otkud znam kako ga zoveš.”

Klimala sam razočarano glavom i mešala tajne sastojke u malenim staklenim posudicama. Marko me je zabezeknuto gledao, ne znajući kako da reaguje. Otkud to da njegova matora tetka izgovara takve reči, verovatno se to pitao.

Marko: “Ala ti lupetaš tetka, strašno.” – podigla sam glavu i ljutito ga pogledala.

Tetka: “Molim? Kako to pričaš sa mnom? To su naučno dokazane stvari, derane moj. Čokolada, beli luk, orašasti plodovi, one maale maaale papričice ljute, moje bundeve i lubenice one ogromne… a tek u određenim smešama, spretno uklopljeni! Ma od toga bi ti taj tvoj kurčić stajao ceo dan kao bandera!”

Na njegovom izrazu lica pročitala sam da mi nije verovao, ali ozarenost kojom je zračio mi je jasno pokazivala da je bio veoma zaintrigiran.

Marko: “Dokaži?”

Priznajem, bio je to smeo i hrabar sestrićev zahtev.

Tetka: “A jel tako? Pazi sad, ovo je tajno oružje i nikada me nije izneverilo – slatko od jagoda sa umerenom količinom meda, sitnih kockica tamne crne čokolade i svežih, mladih oraha. Ajde sad, šta bleneš, probaj.” – tužno je gledao ka mojim grudima.

Marko: “Ali rekla si da ću sa njih da…”

Tetka: “Uhhh, dobro, rekla sam.” – finu količinu domaćeg “podizača” sam stavila na sisu i sačekala da mi priđe.

Ovaj put je bio odmereniji i koliko god čudno zvučalo, svidelo mi se! Da, znam – kako mogu to da kažem, on mi je sestrić pobogu. Ali šta da radim kad je tako bilo. Uhvatio mi je sisu, sporo prišao i isplezio svoj mokar, rozi jezik. Prvo je spretno skidao komadiće voća, čokolade i oraha. Bila sam oduševljena njegovom preciznošću.

Tetka: “Uhhh… je li, gde si naučio tako spretno da ufff… da lickaš?”

Nije mi odgovarao već je skidao komadiće i unosio ih u usta, a kada je na sisi ostala samo crvenkasta lepljiva masa, zarobio je bradavicu svojim usnama i počeo da sisa a povremeno i da je gricka. Morala sam da se uhvatim za sto iza sebe kako ne bi pala na dupe! Promrdala sam glavom, pribrala se i uspela da zahvatim još malo te ukusne smeše i da je stavim na svoju drugu siku. Čim je očistio prvu, brže bolje se premestio na sveže umazanu dojku.

Marko: “Mmmmm…” – rukama je predivno masirao moje bujne i osetljive grudi ne prestajući da sisa i liže.

Gorela sam ali ne samo u predelu grudi… sreća pa sam imala gaćice na sebi koje su upijale moje sokove ne dozvoljavajući im da skliznu preko nogu do poda. Kada je završio, mogla sam zaista da osetim kratko uzbuđenje slično orgazmu, iako me niko nije dodirnu po toplom, mokrom međunožju.

Tetka: “Uhhh bre, šta bi ovo crni Marko?”

Marko: “Ne znam da li ima dejstvo kako si rekla, ali da je ukusno – vala jeste! Sa ovim ćeš sigurno pobedi…” – odjednom se skamenio u mestu. – “Tetka… šta se to dešava sa mojim…” – pogledali smo oboje ka njegovom organu koji je polako počeo da se diže i da pravi izbočinu na njegovim bermudama.

Tetka: “Bogami, kao što rekoh – nikada me nije izneverio! I šta kažeš, tetka lupeta, a?” – doduše, malo sam se iznenadila kada sam videla da je dostigao punu erekciju svega nekoliko sekundi nakon završetka gozbe.

Marko: “Ne lupaš ali… šta ću sad? Mislim, kako da ga spustim?”

Tetka: “E to već i sam znaš vrlo dobro. Sigurna sam da je “desanka” uveliko deo tvog života.” – uhvatio se za nabrekao organ i otrčao iz kujne uz povik – “brzo ću!”

E nećeš se vala tako lako izvući! – pomislila sam u sebi i krenula za njim. Mangup je na brzinu skinuo sa štrika jedne od mojih pamučnih gaćica i uputio se u štalu. Ušla sam za njim i sakrila se iza nabacanih bala slame. Nije časio ni časa već je brzo spustio gaće, obavio mojim gaćicama predivan kurac koji je na izgled delovao tvrdo kao čelik, i počeo snažno da drka u stojećem položaju.

Po načinu na koji je sve radio, delovalo mi je kao da je i ranije drkao sa gaćicama oko ćune. Da li baš sa mojim gaćicama ili su one prvi put dodirivale njegov napaljeni organ, to nisam mogla da znam. Ono što sam znala jeste da sam zavukla ruku pod haljinu i počela da se mazim preko vlažnih gaćica. Da je bilo ko ušao tada u štalu video bi jedan neobičan prizor tetke i sestrića koji se zajedno samozadovoljavaju par metara jedno od drugog.

Uhhh, kako je delovao napaljeno. Uzdisao je i dugim snažnim pokretima navlačio kurac svojom mršavom ali žilavom rukom. Njegova žućkasta kosica se njihala, oči su mu bile zatvorene a znoj se slivao sa njegovog čela.

Marko: “Mhhh… uffff…” – posle svega par minuta počeo je da svršava.

Prepoznala sam to po pokretima ali ejakulaciju nisam videla jer je bio prekriven gaćicama. Kada je završio, neoprezno je bacio gaćice na slamu i sporim koracima je krenuo da izlazi. Sakrila sam se da me ne vidi i čim se udaljio krenula sam ka gaćicama. Podigla sam ih i ugledala ogromnu količinu sluzi na njima. Taj miris tako snažan i jak, odmah me je privukao. Zahvatila sam prstom i unela veću količinu u usta, oprezno usvajajući prijatan ukus.

Tetka: “Mmmm… pa da, kako se nisam ranije setila!? Tetka, ti si jebeni genije!” – nasmejana, krenula sam nazad u kuću.

Sestrić me je dočekao crvenog i znojavog lica.

Tetka: “Bio si sjajan danas i zaslužio si slobodan ostatak dana. Sutra te očekujem ranom zorom da nastavimo gde smo stali.”

Nasmejao se, poljubio me hitro u oba obraza i izašao iz kuće.

3. TAJNI SOS

16. Septembar – 8 časova ujutru

Odresci i kremenadlice su se uveliko krčkale i širile svoj prefinjeni miris po celom selu, kada sam primetila svog sestrića kako ulazi na kapiju. Skinula sam kecelju i odlučila da ga dočekam u dvorištu i pozdravim. Kako to inače i biva odmah je zalepio svoje lice na moje sise i mazio se. Oduvek je to radio ali sam to jutro doživela mnogo uzbuđenije taj njegov naizgled nevini gest.

Ruža: “Tek si kod glavnog jela tetka? Jel to mirišu oni tvoji suvi i preslani odresci, ili mi se čini?” – dobacila je, naslonjena grudima na moju ogradu.

Tetka: “Dobro jutro vešt… ovaj, Ruška. Ne brini se ti za mene, vidi kakvog pomoćnika imam. Držimo se rasporeda baš kao što sam i planirala.”

Ruža: “Markane, zar ti ne bi trebalo da juriš sojke po selu, da se ženiš, a ne da trošiš svoje vreme u gubitničkom timu.” – osećala se blaga panika u njenom glasu.

Marko se okrenuo ka meni, smotano mi namignuo sa oba oka a potom usmerio pogled ka Ruži koja je delovala vidno uplašeno kada je videla da imam pomoćnika.

Marko: “Teta Ružo, poznajući vrlo dobro Tetkinu kujnu, mislim da sam ipak u pobedničkom timu.”

Bila sam pozitivno šokirana sa ovom njegovom izjavom! To nije ličilo ni malo na njega jer nikada nije davao tako samouverene i smele opaske. Poljubila sam ga u obraz i ponosno pogledala ka matoroj veštici.

Tetka: “Jesi čula Ruška? Aj sad, produži dalje, ja i moj mali degustator imamo posla.”

Kikotali smo se udaljavajući se od Ruže koja je pizdela i crvenela se od besa. Moram reći da za ženu u sedmoj deceniji života, Ruška je bila poprilično brza i polu trčećim korakom je odlepršala do svoje kuće.

Mirisi srednje pečenih kremenadli sa marinadom od belog luka i sa dosta domaćeg putera, naoštrili su nam čula čim smo ušli u prostranu letnju kujnu.

Inače, nije teško ni objasniti zbog čega sam bila najstarija neudata žiteljka sela – jedina moja prava ljubav na ovome svetu, pored porodice, bila je hrana. Naravno, imala sam povremeno jebače, najčešće udovce ili neke starije seljane čije žene su se davno “zapekle”, ali nikakve dugotrajne veze ili brakovi me nisu interesovali, samo moji sočni, nadaleko poznati specijaliteti.

Marko: “Mmmmm… ne znam šta trtlja ona Ruža, ovo meso izgleda sjajno, a miriše još bolje. A šta je ovo?” – krenuo je da gura prst u moj beli sos koji je nežno krčkao na slaboj vatri.

PLJAS

Pecnula sam ga po ruci i podigla varjaču ka njemu, kao da mu pretim.

Tetka: “Nema pipkanja! To je moj savršeni beli sos! Predivna, homogena, kremasta tekstura u koju sam dodala sitno sečene crne pečurke i još nekoliko tajnih začina.”

Marko: “Auč teto, hteo sam samo malo da probam.”

Tetka: “Ne, ne… to nije za tebe.”

Marko: “Nije? Kako to misliš? Pa zar ja nisam degustator?”

Tetka: “Ma jesi, ali ovo je za… kako bi rekla. Ti si juče probao specijalitet za mušku stvar, a ovo će biti za onu žensku stvar, razumeš?”

Prvo me je nekoliko sekundi gledao potpuno zbunjen i tih, a potom je bljesnuo u smeh.

Marko: “Hahahahahah… jaoo Tetka, baš si šašava. Pa ženama ne može da se DIGNE ona stvar. E stvarno me nekada smatraš mamlazom.”

Uhvatila sam se za glavu. Jeste da je bio moj omiljeni sestrić, ali zaista nije bio sav svoj. Jadna li je ta što njega ščepa. Voleće on nju daleko od toga, brinuće se, ali mudre razgovore sigurno neće voditi. Morala sam priču da svedem na najniži mogući nivo.

Tetka: “Jooooj Markiša, šta ću sa tobom. Naravno da se ne diže ženska stvar, ali može recimo da ovlaži. Ili da probudi ogromnu skrivenu seksualnu energiju kod žene, da je napali… jel sada shvataš.”

Marko: “Hmmm…” – pravio se kao da duboko razmišlja.

Tetka: ”Dobro, nije ni bitno. Ono što je bitno jeste da sos ipak nije još uvek potpuno savršen. Za to mi treba najtajniji sastojak za koji niko ne sme da zna. Razumeš? To MORA da ostane naša tajna.”

Marko: “Možeš da računaš na mene.” – okrenuo se dva puta kao da se uveri da nema nikoga, zatim mi je prišao skroz do uha i prošaputao. – “A teto, koji je to sastojak?”

Tetka: “Psssst, budi još tiši. Pazi, malo je osetljiva stvar ali… Evo ga, on se krije ovde.” – sagnula sam se pred njim i uperila prstom tačno na njegov kurčić skriven u uflekanom kariranom šorcu. – “Moraš da uradiš ono što si juče, sećaš se kada ti se digla malena ćuna?”

Marko: “Pa teto, i nije baš toliko maleni. Veći je od Miletovog.”

Tetka: “Od Milet… ne, ne želim uopšte da znam kako si to saznao.”

Marko: “Pa kad smo se napili za slavu sela išli smo da pišamo pored kuće i…”

Tetka: “U redu je Mare, skoncentriši se. Nije malen naravno, to mu ja samo tepam. Ali ti sada moraš svoj kurčić -savim fine veličine- da nateraš da ti posudi malo one bele tečnosti, znaš? To je TAJNI sastojak.”

Marko: “Tetka…” – sagnuo se i ponosno mi saopštio. – “… samo da te naučim, to se zove sperma.” – pun sebe me je pogledao i ponovo smotano namignuo.

Tetka: “Pa šta bih ja bez tebe, pametnice moja. Sperma, tako je. Eto i ja da nešto naučim. Dakle, sperma je tajni sastojak. A zato što si tako mudar, ja ću ti dozvoliti da probaš novi “podizač” kako bi nam što brže dao svoj tajni sastojak, pošto je sos pri kraju kuvanja.”

Bila sam veoma uzbuđena. Imala sam igrom slučaja dosta spremljene otopljene čokolade sa još nekim tajnim dodacima – vrhunska hrana za podizanje seksualne želje (sve dame to vrlo dobro znaju, zar ne?). Gledala sam svog znatiželjnog sestrića i spustila gornji deo haljine oslobodivši sise. Oklembesile su se do polovine mog stomaka i tada sam shvatila da mu veća stimulacija nije bila ni potrebna – već je počeo da se diže. Ipak, želela sam i ja da uživam. Zahvatila sam prstima čokoladu i počela da premazujem svoje bradavice i široke areole.

Tetka: “Ajde Markiša, pri’vati se posla.”

Marko: “Uhhh… čokolada? Njam njam…” – prišao je i odmah počeo da ih oblizuje veselim jezikom.

Tetka: “Uuuuu… liži Marko, polako ih sisaj ali ne zaboravi i da drkaš svoj uhhhh…”

Bio je toliko obuzet mojim čokoladnim sisurinama da je i zaboravio na kurac. Sisao me je, lizao, grickao i uzdisao, potpuno musav od tamne i slatke čokolade koja je klizila niz moj stomak, prljajući pritom i moju haljinu.

Ruka mi je refleksno kretala ka njegovom dignutom organu, ali nisam odmah imala hrabrosti da ga uhvatim.

Tetka: “Jel je ukusno? Uhhh… tako, obliži ih cele, neka budu potpuno očišćene od čokolade. Kako si ti dobar i sladak pomoćnik… A jel bih smela ja da ti malkice pomognem oko…?” – zatvorila sam oči i diskretno ga uhvatila za kurac preko šorca.

Marko: “Aaaahhhh…” – tiho se čulo a potom je nastavio grublje i snažnije da mi sisa bradavice.

Iako je bio dosta niži, uspela sam da mu svučem šorc (nije ni imao gaće na sebi), i pogledala ga po prvi put iz blizine. Kurac mu je bio predivan! Znam, sestrić mi je pa zvuči da nisam objektivna, ali zaista sam iskrena. Bio je savršenog obima i dužine sa nešto krupnijim i tamnijim glavićem, telo prošarano istaknutim venama, a jaja i koren organa su mu bili “obučeni” tankim i podužim tamnim dlakama.

Tetka: “Ufff… predivan, mlad, čvrst kurac.” – tiho sam govorila i počela da mu drkam.

Svaki put kada bih mu navukla kožicu i oslobodila glavić, začuo bi se tihi jecaj od strane sestrića koji me je sve snažnije sisao… da sam imala mleka, sigurno bi tada presušila!

Marko: “Ovo je tako lepo Tetka… želim svaki dan da sisam ove tvoje velike sise… uhhh…”

Tetka: “Sisaj sine, uživaj u njima ali javi mi pre nego svršiš. Nećemo da tajni sastojak završi na podu.” – pljunula sam na ruku i čvrsto ga uhvatila, osećajući sve brži puls na njegovom kurcu koji je bio tvrd kao kamen!

Uživala sam, zaista jesam i ne stidim se reći. Pizda mi je vlažila, sise su mi gorele, bila sam jebeno napaljena kao retko kada.

Marko: “Tetkaaaa…” – tužan, odvojio se od mojih grudi i sklonio mi ruku sa svog organa.

Brzo sam uzela činiju sa sosom i nežno ga mešala drvenom kašikom čekajući Marka.

Tetka: “Tako Markiša, drkaj ga… uhhh kako je lep, isprskaj svoju spermicu u činiju, napuni je, tako tako…” – napaljivala sam ga i gledala kako polako gubi bitku sa orgazmom koji se približavao.

Marko: “Aaaaahhhh…” – usmerio je kurac i počeo da prska.

Mlaz za mlazom beličaste sperme je udarao po sosu a ja sam sve pažljivo mešala, povremeno gledajući u crvenkasti glavić iz kojeg je curkala sperma. Kada je završio, podigao je šorc a ja sam pokrila sise haljinom i oprezno posmatrala sos.

Tetka: “Mmmm… kao prvo miris je mnogo bolji, oštriji, takođe je i boja poboljšana…”

Marko: “Uhhh, preznojih se! A ukus? Mislim, mora neko i da ga proba, zar ne?”

Tetka: “O daa…” – kašikom sam prelivala kremenadle sa novo otkrivenim sosom za koji sam verovala da će u kombinaciji sa pečurkama delovati sjajno i napaljujuće na svaku devojku ili ženu koja ga proba.

Mama: “Auh, jedva sam se pribrala da je ne razlupam! Zamisli ti onu rospiju u apoteci, kažem joj – daj mi neki lek ženo… pogledaj ih, sve curi iz mene od ranog jutra, a ona mi se tu nešto pravi pametna kao – to je normalno, bliži se porođ…” – zastala je i zagledala se u servirane kremenadle. – “Mmmmm, to izgleda preukusno.”

Tetka: “Joj uplaši me ženo Božija! Otkud ti? Ne znaš da se najaviš?”

Mama: “Ma došla po Marka, treba da nam se oteli Šarulja pa da bude uz veterinara… ma pusti to sada, daj bre da uzmem jednu, gladna sam kao ker.”

Nešto se tada zanimljivo desilo. Marko je zauzeo skamenjeni stav i zinuo kao onda kada sam mu prvi put pokazala sise. Buljio je u svoju trudnu majku, kao da željno iščekuje da uzme kremenadlu prekrivenu “njegovim” sosom.

Tetka: “Ihhh, pa naravno da si gladna. Ja sam i ovako uvek gladna, mogu da mislim kakva bi bila da sam u osmom mesecu. Ajde, uzmi ovu, tek što sam stavila tajni sos.” – dala sam joj kremenadlu u ruku i odmah je uzela ogroman griz.

Marko: “Mhhh…” – dok je jela i oblizivala usne od belog sosa, Marko je morao na brzinu da se uhvati za kurac!

Sreća pa je bio van domašaja njenog pogleda.

Mama: “Mmmm… ovo je najbolji sos koji sam ikada probala! A meso, tako sočno i mekano… sejo ti si kraljica kulinarstva, ne znam šta drugo da ti kažem. Ali, nema šanse da ću otići bez da mi otkriješ tajne sastojke.”

Tetka: “Nemoj sada da trošiš vreme, kravica će se oteliti! Idite sada a tebe Mare očekujem sutra – isto vreme na istom mestu.”

Nije mogao ništa da odgovori, samo je potvrdno klimnuo glavom.

4. DESERTI

17. Septembar pola 8 izjutra

Prodavačica: “Vidi Tetku što nam je vesela od jutros. Prolazeći juče pored tvoje kuće, moram da priznam da mi je zamirisalo štogod fino.” – pričala je za kasom dok sam joj plaćala namirnice.

Tetka: “Ahh, pa znate koliko je ovo doba godine bitno za mene.”

Prodavačica: “Znam, znam… priča se po selu da ti i Markan pomaže, baš kao i ova mlada dama što pomaže baka Ruži.” – okrenula sam se i ugledala Ružinu unuku.

Odmah sam snimila da kupuje šlag i razne vrste slatkih pavlaki. Matora veštica, hoće ponovo da svoje famozne deserte baci u prvi plan.

Tetka: “Lepotice, kako ti je baka?”

Unuka: “Rekla mi je da ne razgovaram sa vama.” – podigla je nos i okrenula glavu.

Tetka: “Hmmm, u redu. Samo joj prenesi da će nagrada za kategoriju – Deserti, ovaj put pripasti meni.”

Kada sam se vratila iz trgovine, u dvorištu je me je dočekao sestrić. Nije imao majicu na sebi i mogla sam da vidim kako su ga seoski poslovi fino izdefinisali. Nije imao ni jednu dlaku na grudima, bio je preplanuo od sunca i zategnut.

Tetka: “Izvinjavam se, koga traži ovako zgodan frajer u mom dvorištu?” – odmah je dotrčao i zagrlio me.

Marko: “Traži jednu zgodnu domaćicu, treba zajedno da kuvaju.”

Odakle odjednom ovi maniri, ove odmerene izjave… šta se to dešavalo sa njim? Mora da je prosto počeo da sazreva kao osoba a da to nisam ni primećivala. Međutim, od kada smo počeli više vremena da provodimo zajedno, sve sam ga bolje upoznavala.

Tetka: “Opa, kavaljer vidim. Jel znaš šta je danas na tapetu?”

Marko: “Nešto slatko?”

Tetka: “Tako je. Pogodak iz prve! Ajde slatkišu, prati svoju tetu.”

Šetala sam ispred njega i namerno zanosila dupe u svojoj dugoj haljini. Znala sam da me gleda i to mi je veoma prijalo. Znate, kada pređete četrdesetu, poželite da vas mnogo više gledaju, to je prirodna stvar. Još ako je u pitanju neki mlađi, neiskusni momak… uhhhh…

Tetka: “Najvažnije kod kolača, torti i ostalih sličnih stvari je šta? Pa krema odnosno fil. E tu ti dolaziš do izražaja. Pravilo je samo jedno ali moraš striktno da ga se držiš – nipošto ne smeš da ih isprobavaš priborom za jelo! Metal menja i strukturu i ukus.”

Marko: “Ne razumem. Kako onda da ih probam?”

Tetka: “Pa prstima naravno.” – zahvatila sam svoj slatko-kiseli fil za domaći čizkejk, pogledala u sestrića i ubacila ceo srednji prst u svoja usta.

Držala sam ga par sekundi u ustima, a potom sam počela polako da ga izvlačim pa ponovo vraćam unutra. Izgledalo je kao da pušim nečiji kurac umazan filom. Njegove oči se nisu pomerale samo su lagano počele da se cakle od uzbuđenja. Njegova mlada uzavrela krv je počela da struji i polako da se spušta niže – baš tamo gde sam najviše volela.

Tetka: “Hajde, dođi da probaš i da mi kažeš kako ti se sviđa ukus.” – prišao je i krenuo prst da umoči u fil ali sam ga zaustavila. – “A ne, ne… kladim se da nisi oprao ruke. Najsigurnije je da probaš sa mog prsta.” – oduševljeno je prihvatio moju naredbu.

Marko: “Teto, jel mogu sa istog prsta?”

Namignula sam mu i isti srednji prst umočila u fil. Prišla sam mu, sačekala da otvori željna usta, i lagano mu gurnula prst u njih.

Tetka: “Samo polako Mare, oblizuj ga jezikom i upijaj te fine, nežne ukuse. Uhhh, tako, samo polako. Šta kažeš, jel je ukusno?”

Marko: “Mmmm…” – bio je oduševljen ali i vidno napaljen mojim pristupom.

Tetka: “Nisam znala da toliko voliš da ližeš i sisaš Tetkine slatke prste. Ajde sada, probaj ovaj. To je domaći sladoled od sitnih borovnica i vanile. Reci aaaa…”

Koristila sam piskaviji i tiši glas što mu se veoma svidelo. Umočila sam prst u polu otopljen sladoled i ovaj put ga je mnogo brže oblizao. Primetila sam naravno da je kurac počeo da mu se diže pa sam morala to da iskoristim, postavljajući mu neka osetljiva pitanja koja su me kopkala, ali i pomalo napaljivala celu prethodnu noć.

Tetka: “Znaš Mare, našla sam jednu zanimljivu stvarčicu u štali.” – lizao je i dalje moj prst ali se na trenutak uspaničio. – “Ne ljutim se, te gaćice mi i onako nisu bile omiljene, ali reci mi – jesi taj dan prvi put svršio u moje gaćice ili te prosto nikada nisam uhvatila do sada?”

Marko: “Khm khm… nisam tetka… u TVOJE nisam nikada.” – uzela sam treći fil za krempitu, umočila prst i vratila ga u njegova usta.

Tetka: “Hmmm… tako, sisaj ga polako. Znači u moje nisi ali u nečije dakle jesi. I, jel te je mama nekada uhvatila da cediš spermu u njene gaće?” – blefirala sam, ali nakon jučerašnjeg blenjenja u majku od strane Marka, bila sam uverena da tu ima još nečega zanimljivog.

Marko: “Kako teto… kako znaš za to?” – krenuo je još više da paniči ali sam mu nabila pun prst slatkog šlaga u usta.

Tetka: “Mmmm… Tetka ima osećaj za te stvari. Moram da priznam da te nisam smatrala kao preterano napaljenog momka a ti svršavaš u gaćice svoje trudne mame. Uhhh… jebeno napaljujuće.”

Ne znam zašto sam to izgovorila! Mogla sam tada lako da ga uplašim, ali to je prosto izletelo iz moje podsvesti. Ipak, nastavio je da sisa moje slatke prste i da me sluša.

Kada sam shvatila da ga sve to zapravo loži, odlučila sam se za još “bolesniji” potez. Odvezala sam haljinu i dozvolila joj da padne do poda. Marko je zastao, dobro odmerio celo moje golo telo ali je pogled zadržao na mojoj zrelog i dlakavoj pizdi.

Marko: “Tetka… tvoja… tako je…” – uhvatio se za dignut kurac preko šorca i po njegovoj reakciji i uzdahu, shvatila sam da je odmah svršio u gaće.

Tetka: “Moja šta? Moja dlakava maca? Volim da je držim takvu… sviđa ti se?” – ulepljenih prstiju od raznih filova, raširila sam pizdu i pokazala mu vlažni ulaz u moje tajno, skriveno mesto.

Marko: “Uhhhh… da… jako mi se sviđa. Dlakavija je nego…” – zaustavio se ali sam znala šta je hteo reći.

Tetka: “Hmmm… pričaćeš mi kasnije kakva je mamina, bezobrazniče jedan. A sada se skoncentriši, imamo posao za obaviti. Jesu kreme uspele?”

Marko: “Uhhh… preukusne su.” – tresle su mu se noge od malopređašnjeg orgazma.

Tetka: “Sada me slušaj…” – uzela sam svežu jagodu, gurnula joj gornji deo u vlažnu pizdu a potom je umočila u šlag. – “…ja moram da mesim testo za svoje slatke male kiflice, a ti ćeš da isprobavaš ostale kreme, u redu?”

Prišla sam mu i prinela jagodu ustima. Uhhh kako sam bila napaljena na njegov izraz lica, njegov pogled kojim je gledao tu sočnu jagodu. Zagrizao ju je i zatvorenih očiju tiho mljackao. Morala sam da se pomazim u tom trenutku… bila sam potpuno vlažna.

Tetka: “Ali nisam ti sve rekla…” – okrenula sam mu leđa, blago se naguzila i počela da mesim testo na drvenom stolu. – “…nanosi ih na moju guzu i sa nje ih liži. Na taj način ću znati da ozbiljno shvataš svoje obaveze.”

Marko: “Sa tvoje guze?” – nije mogao da veruje šta sam mu rekla. – “Mogu i ovaj fil teto?” – pokazao je na domaći žuti puding od vanile i banane.

Tetka: “Ne samo taj, nego svaki koji ovde vidiš. Ako ti neki nije po ukusu, ako je presladak ili nešto slično, ti ćeš mi reći, zar ne degustatoru moj slatki?”

Klimnuo je glavom i počeo da nanosi filove na moju zadnjicu. Trudila sam se da mesim i da ne razmišljam o njegovom jeziku koji je više lizao moje dupe nego same kreme i pudinge. Zvukovi mljackanja i jebozovnog uzdisanja mi nisu davali mira… morala sam da reagujem.

Tetka: “Ufff… onaj… vidiš onu činiju tamo? To su moji specijalni, domaći sladoledi, celu noć sam ih pripremala. Probaj njih sine… uhhh, samo požuri, molim te.” – razdvojila sam noge i još se više naguzila tako da mu je i moja pizda sada bila vidljiva.

Lizao je, ljubio i povremeno grickao moje pozamašne guzove. Jezik mu je često bežao ka mom osetljivom čmaru i svaki put kada bi mu vrh ušao u moju rupicu, ja bih se trgla i blago poskočila. Stenjala sam glasno, jedva obraćajući pažnju na testo u rukama.

Marko: “Uhhh… kako je ukusno. Ali Tetka, klizi mi sve tamo dole po tvojoj…” – napokon je moj nevaljali plan uspeo i sladoled je počeo obilno da se topi i da mazi moju pičku čije su velike, spoljne usmine odavno bile razdvojene.

Tetka: “Uffff Marko, ne zanima me, snađi se! Hoću sve da bude fino polizano i aaaahhh…” – mamlaz nije ni sačekao da završim.

Nabio mi je jezik u pizdu i počeo da me liže i jebe sa njim.

Tetka: “Uhhhh bre… liži me jače… aaaahhhh… mislim da je deo sladoleda ušao dublje… sve želim da poližeš, jebeno sve!! Jel jasno?” – tada sam već i vrištala!

Sokovi su curili iz mene i sestrić tada više nije mogao ni da razlikuje otopljeni sladoled od mog slatkog sekreta. Gurao je jezik tako duboko da sam svršavala u talasima, trljajući usput i klitoris, ne razmišljajući ni o testu, ni filovima, ni ničemu!

Marko: “Tetka, ovaj tvoj sladoled je nešto najfinije što sam ikada probao! Pobedićeš sto posto!”

Okrenula sam se i na njegovo iznenađenje počela da mu oblizujem musave usne. Njegov jezik mi se stidljivo pridružio i počeli smo se lizati i ljubiti. Mladi napaljeni tinejdžer u mojim rukama – samo ta činjenica je bila veoma napaljujuća, ali saznanje da je to još i sin moje rođene sestre… pa, samo ću reći da je “napaljenost” blaga reč!

Tetka: “Mmmm… jesi siguran da ti se sviđa sladoled a ne moja guzica i moja mokra, mokra mačkica?”

Marko: “Iskreno, ne znam šta mi se više svidelo.”

Tetka: “Mmmm… takvog te volim. Ajde sada, ja moram da završim testo i da se operem a i ti bi mogao da promeniš veš, probija ti nešto sa prednje strane.” – spustio je pogled i sperma je zaista krenula da pravi mokru fleku na šorcu.

Marko: “Ups! Idem onda… sutra isto vreme…”

Tetka: “…na istom mestu.”

KRAJ Prvog Dela MomLover

Članak Tetka – Seoska Kuvarica 1. Deo se pojavljuje prvo na Erotske Price.

0 comments

No comments yet