Tatin dignuti kurac

incest price

Ona trazi njega

Vedrana i ja oduvijek smo imali prisan odnos. Mama joj je umrla dok je bila još jako mala, tako da smo jedno drugom bili sve. Povremeno bi izlazio sa ženama, no to nikada nije bilo ništa ozbiljno, nikakva dublja vrsta odnosa koja bi mogla ugroziti bliskost koju sam predano gradio s kćeri.

Ona nije znala niti imena mojih pratilja, nisam dame dovodio kući baš zato da je ne uzrujam, a kamoli da se desilo da moja djevojčica svjedoči nečem intimnijem. Tim više događaj koji slijedi nikako nisam mogao očekivati…

Bilo je to na njezin rođendan. Kao i obično želio sam je iznenaditi. Otišao sam s posla nekoliko sati ranije i na putu kući svratio u cvjećarnu po 18 ružičastih ruža, njenih omiljenih. Parkirao sam ispred garaže i registrirao da je kod Veki najbolja prijateljica Dora, što je bilo očito jer je mala vozila crveni Clio koji je stajao odmah ispred ulaznih vrata. Cure su sve radile skupa; išle u srednju, ljetovale, Dora je svugdje išla s nama, a sada su zajedno upisale i pravo. Ušao sam u kuću i bacio aktovku na stol, a ruže sam i dalje držao u ruci. «Vedrana!», viknuo sam. U kući je vladala grobna tišina.
«Vedrana, Dora! Di ste, cure?!» Odgovor i dalje nije stizao. Već lagano sumnjičav gipko sam se uspinjao prema Vedraninoj sobi kada sam začuo neku tihu varijantu uzdaha. Ni sam ne znajući zašto, na prstima sam se odšuljao do odškrinutih vrata sobe iz koje je stizalo jecanje.

Upoznavanje

Zaprepašteno sam stajao na vratima dok su se djevojke, uopće me ne primjećujući igrale. Veki je ležala na svom krevetu skroz gola i znojna, a Dora je bila u istom stanju, samo što je glavu imala zagnjurenu među nogama moje kćeri. Vedrana se bližila orgazmu. Uzdisala je sve dublje i glasnije, zatim je rukicama zgrabila Doru za kosu i snažno joj počela trljati lice po orgazmičnoj pičkici.

Teško je opisati kako se osjeća otac (koji nije nikakav pedofil niti incestuozan gad) kada gleda svoju kćer u tako pohotnom stanju. Bio sam zbunjen, kurac nije imao očinske instinkte niti morala, trgao mi je svojom čvrstinom hlače tjerajući jaja prema eksploziji. No, ja se nisam mogao pomaknuti ni milimetra s tih vrata. Kada se lice moje jedinice smirilo, Dora je otvorila ladicu na njenom noćnom ormariću i izvukla ružičasti vibrator. Vedranina omiljena boja. Zatim je legla pored moje male i počela ju tepajući nagovarati da joj ga zabije u mokru pičkicu, i to točno tim riječima. Mislio sam da ću, ako već nisam do sada, sigurno svršiti gledajući moju seksi curicu kako vibratorom ševi mladu mirišljavu pičkicu svoje prijateljice.

Ona trazi njega

Dora je zaklopila oči i oblizala male roze usnice stenjući dovoljno tiho da se šljapkanje mokre pice u koju se ritmički zabijao debeli plastični kurac moglo dobro čuti. Sluđen željom da tu grotesknu igračku bacim kroz prozor i djevojčicu koja mi je bila poput kćeri izjebem kao zadnju drolju, ispustio sam Vedranine ruže. Buket je pao na pod, celofan je zašuštao i male pohotnice uplašeno su se trznule i ugledale me na vratima.

Crven od srama nisam znao što drugo da učinim, pa sam se brzo okrenuo i otišao u svoju sobu. Sjeo sam na rub kreveta i razmišljajući o prizoru koji me nije smio tako uzbuditi, tupo buljio kroz prozor. Zaboga, vlastita kćer! Baš kada sam zbrajao koliko je to bolesno, Vedrana je ušla za mnom. Čuo sam njene mačje korake i okrenuo se. Bila je obučena samo u kratki ružičasti kućni kaput, a u rukama je držala cvijeće.
«Hvala ti za ruže, tata, predivne su.» Rekla je to kao da se ništa nije desilo.
«Oh, ma ništa, dušo.» Nisam znao šta drugo da kažem.

Incest price

Tata…. nisam ti htjela reći za mene i Doru jer sam mislila da ćeš biti razočaran. Radimo ….to…. već dugo, zapravo od kad smo se upoznale. Sviđaju mi se i dečki, ali s Dorom je drugačije. Mazi me na način kako muškarci ne znaju.» Sjela je na krevet kraj mene.

Osjećao sam se silno glup. Uopće nisam moga u tom trenutku razgovarati sa svojom kćeri. Nisam znao šta se sada kaže… Što se u ime Boga od očeva očekuje u takvoj situaciji?! Da joj se ispričam jer sam gledao? Ili da se počnem derati što mi nije rekla? Još se nisam snašao, a ona je već pronašla nove riječi…
«Nemoj misliti da nisam skužila da si nas onako gledao. Znaš, ne treba ti biti neugodno što si se napalio. To je normalna muška reakcija.» Činilo se kao da mi čita misli, čemu se nisam trebao čuditi. Uvijek je točno znala što mislim i osjećam.

«Čuj, otac ne bi smio svoju kćer doživljavati seksualno. To je kraj svega…» Stavila mi je prst na usne ne dozvoljavajući mi da dovršim.
«Tatice…», položila je dlan na moju nogu, «nije to kraj ničega, niti su takvi osjećaji loši. Ja tebe tako gledam od kada mi se počela vlažiti pičkica, a to je bilo jako davno…»

Dopisivanje

Prije no što sam se uspio snaći, ruka joj se našla na mojim preponama masirajući mi kurac preko hlača. Onako od prije nadražen mogao sam samo uzdisati. Totalno sam izgubio kontrolu prepuštajući se rukama svoje temperamentne kćeri koja je točno znala što radi. Od ovog trenutka sve se odvijalo jako brzo, a opet bolno polako.

Skliznula je s kreveta na koljena ispred mene… i bez žurbe mi otkopčala hlače. Kada je dodirnula usnama glavić osjećao sam se kao da mi je neko zapalio vatromet u jajima. Krevet se počeo pomicati, ali ne u prenesenom smislu. Ludilo koje mi je mala izazivala u kurcu nije bio razlog tome, već Dora koja mi je gola dopuzala iza leđa i stavila mlade rukice oko prsa. Začuđeno sam je pogledao, no u njenim očima nije bilo upitnika. Samo strast. Sigurna, i rijetko viđana u zjenicama žena mlađih od 30 godina.

Gospodine Bašić, jako sam ljuta na vas. Sekunda mi je falila do orgazma kada vam je ono glupo cvijeće palo na pod…» Kroz smijuljenje mi je počela ljubiti vrat.
Nakon ovog više nismo mogli sve jednostavno zaboraviti. Podigao sam kćer na krevet i raskopčao joj ogrtač, još jednom uživajući u mladoj raskoši njenog tijela. Dora je legla skroz uz nju, ljubeći moju kćerku, štipkajući joj bradavice… Na brzinu sam se digao i pobacao odjeću sa sebe dok su se dvije tinejdžerske mačkice lizale napeto odmjeravajući moj mišićav, dobrodržeći torzo. Opet sam se uvukao na krevet, ovaj put među noge moje Vedrane.

Nježno sam joj ljubio skroz mokru pičkicu posebno pazeći na klitoris. Nakon par lizova više nisam mogao izdržati. Primio sam kurac u ruku i utisnuo joj uz šljapkanje glavić među usmine. Molila me da joj ga nabijem do jaja, a kako sam joj navikao ispunjavati želje vrlo brzo ga je dobila koliko god sam mogao trznuti dupetom. Vrištala je kao da se kara prvi put u životu. Mala Dorica nas je par trenutaka ljubomorno mjerkala tražeći pravo mjesto za sebe, a onda se sjela na Vedranino lice i počela žestoko miješati zahtijevajući od moje kćeri orgazam koji sam joj onako nespretno izbio iz pičke.

Ona trazi njega

Bio sam u sedmom nebu, raju kojeg bi potpisao svaki muškarac; karao sam mladu napaljenu pičkicu moje kćeri i uživao u pogledu na još jedan raspaljeni tinejdžerski muf na njenom licu.

«Isuse, kako ližeš… Grizi ju, ahhhh, grizi Veki, čuješ!!! Grizi mi klit, čupaj gaaaaahhh! Gospodine Bašić, svršavaaaammm!» Mala se malaksalo srušila pored Vedrane, no moja tvrdoglava curica nije se dala smetati. «To, tata! To! Jeee… Kako ti je velik! Nabij mi ga, jebi tata, jebi….!!» Pičkica joj je počela centrifugirati uvlačeći me sve dublje u sebe. Mala se batrgala kao opsjednuta đavlom, stjenke pizdice skroz su joj se približile. Tako me stiskala da se više ni u ludilu nisam mogao kontrolirati. Svršio sam najjače u zadnjih 15 godina… Omamljen od orgazma čuo sam malenu kako mi na uho šapće «Volim te, tata…» Strovalio sam se kraj nje i drhteći prekrio oči rukama. Dora je jedva dočekala slobodno mjesto među Vedraninim nogama i počela halapljivo lizati moju spermu koja se cijedila iz pičkice njene najbolje prijateljice. Vedrana je od tog čišćenja još jednom svršila prije no što smo svi skupa zaspali, goli, vlažni i totalno potrošeni.

Ya chat

0 comments

No comments yet