Tatica i ja – Najbolje erotske priče

Zovem se Lea imam 17 god . Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo! Bio je to jedan obican dan

. Tata se vratio sa posla, a mama je bila na poslovnom putu. Ja sam pisala neki domaci, a onda je tata upao u sobu: -Ima li necega za rucak? -Ne znam! Valjda je baka ostavila nesto u frizideru. Sisla sam niz stepenice, i otisla da i ja nesto pregrizem.

Tata je sedeo za kompijuterom i gledao neki porno sajt. Kako sam upala, on je iskljucio. Onda sam mu rekla: -Nemoj da krijes, u redu je-onda sam mu prisla i rekla-tatice? ! -M? -odgovorio je mrtav ladan jer je njegova tajna otkrivena. -Vidi, zelim da te imam-on se u cudu okrenuo i rekao: -Molim? -Zelim da izgubim nevinost sa tobom! On je samo rekao: -Ej, ne zezaj se- i onda sam videla kako mu se digao i rekoh mu: -Tatice, hajde.

On je ustao i osamario me: -Cujem li to jos jednom, letis napolje! Jasno? Otisla sam u sobu placuci! Uvece kada sam legla da spavam on je usao i rekao: -Izvini sto sam te udario! NE zelim da se svadjamo! Pogledala sam ga i on je samo odjenom presao rukom preko mojih usana. Onda mi je zadigao spavacicu i skinuo gace.

-Oh Ajde kceri

. Skini mi gace. Ja sam se nasmejala, i onda mu ih skinula. Kako je bio veliki.

UHH! Ustala sam i ljubila ga. BAcila ga na krevet.

I pocela sam pusiti njegovog velikog, 45 cm, bez dizanja! Gurao mi ga je i samo uzvikivao! Onda sam osetila da mi se pica vlazi, i rekla sam mu: -Hocu da osetim tvog kuronju u meni-onda me je polako probio, nije bolelo i proslo je bez krvi! Nabijao mi ga je. Oh kako je bilo dobro. Radili smo to bez zastite. Ja sam vikala: Oh da.

Tatice

. Dublje .

Ajdee

Ohh

Kako mi prija . Nabij ga.

Razvali mi picketinu moju

Koliko sam primetila, njega je to uzbudilo! Onda smo menjali poze

Ljubio me je, prislanjao uz zid . Sta sve ne.

Onda smo seli na stepenice u kuci, pa me je i na stepenicama jebao! Oh, to je bilo naj! -Tatice

. AHH! Uh .

-Uh moja lepotice . Kako si nevaljala.

-i tu smo svrsili oboje .  Onda je uzeo video kameru, i stavio kasetu i poceo me ponovo jebati.

. Ah .

Ali mi je stavio lisice, i bicevao me je . Mislim, onim bicom za jebanje.

Kuronja mu je bio vrhunski! Onda smo izasli na terasu sa ugasenim svetlom, a bilo je i 2. ujutro! Na kameri je bila lampica, pa se videlo.

Moja picka se sve vise sirila .      Usli smo u kucu i nastavili na krevetu.

Uzimali smo poze iz kamasutre. Ja sam mesala i mesala. TO je njega palilo

-Kceri

. Kurvice moja.Oh.To.Ti si.Ahh .

Oh

Nevaljala si . -Jel da tatice.

Oh

. Uh Aah.

Guraj

. Guraj.   Ubrzo smo svrsili. Ja sam mu rekla! -Vise nikada, zaboravimo ovo! Ujutro mi je prisao, mazio me. JA sam odbila, onda me je dignuo i sneo u kuhinju! Nisam mogla da odolim onoj lepoti od kurca.

A ni moja picka. Te mi ga je u kuhinji isto nabadao kao sinoc. Ja sam mu rekla, da imam neplodne dane, i da me moze i jebati bez kondoma.    I uvek kada je mama na poslovnom putu, ja i tatica, cesto radimo ono sto ne treba, snimajuci se.

0 comments

No comments yet