Seks u troje na moru

erotske price

Ona trazi njega

Imam 35 godina, supruga 32, u braku smo već 10 godina i roditelji smo deteta od 7 godina. Ja sam visine 177 cm, 80 kg, smeđ, kratko ošišan, a supruga je prava rasna crnka, visine 168, težine 58 kg, većih grudi i stražnjice. Ima jako zgodne noge. U ovoj priči ja ću se zvati Janko, a ona Ceca.

Ja i Ceca smo se uzeli posle zabavljanja od 2 godine. Ona je jako konzervativnih shvatanja i ja sam joj bio prvi i jedini muškarac u životu. Seksualni život nam je bio solidan, međutim ona je posle porođaja polako gubila volju za seksom što je meni, moram priznati, prilično smetalo. Pokušavao sam svašta kako bih je uspalio, međutim retko sam bivao uspešan u tome.

Bilo je to leto pre par godina, otišli smo sa detetom na more u Makarsku. Odmor kao i svaki drugi, po danu kupanje, uveče šetnja i spavanje. Moram priznati da smo se u iznajmljenoj kući seksali svako veče, nakon što dete zaspi, što me jako radovalo.

Petog dana našeg odmora, upoznali smo se sa sinom od gazde gde smo stanovali. Bio je momak mojih godina, lepog izgleda, visine oko 180cm, crne kose i zelenih očiju, preplanuo od sunca. Zvao se Marko. Popili smo kafu na našoj terasi zajedno i oboma nam je prijalo njegovo društvo. Voleo je stvari kao i mi, i šalu i ozbiljnu priču, sličnih smo shvatanja itd.

Nakon te kafe, pošto smo uveče legli počeli smo sa seksualnim igrama i dok sam bio na njoj u misionarskoj pozi, rekao sam joj u jednom momentu: Šta misliš da te Marko tuca?

Ona je samo glasno uzdahnula, a istovremeno sam osetio da je počela da vlaži kao nikada do tada, a i meni se kurčina ukrutila do kraja.
Nije prošlo dugo vremena ja sam ga izvadio i pošpricao spermom moju Cecu po stomaku i obrijanoj pički.

Ono što me iznenadilo kada sam legao pored nje je to što je ona nastavila da se mazi i htela je da se još jednom pojebemo, što ne pamtim kada je bio slučaj. Ubrzo je ona bila na meni i nabijala se napaljeno, što sam zaista retko viđao.

U jednom momentu mi je šapnula: Da li bi ti dozvolio da me Marko pojebe?

Ja sam, onako napaljen, odgovorio potvrdno, što me naročito napalilo. To veče smo se jebali do kasno u noć, čak tri puta. Još smo se tokom seksa napaljivali pričama o tome kako Marko jebe, koliki mu je, da li bi on nju rado jebao i slično.

Sutradan smo ustali, kao i obično popili kafu i otišli sa maleckim na plažu. Dok smo se izležavali na plaži, pojavio se odjednom Marko. Seo je do nas i malo smo ćaskali, a mene je, moram priznati, palila ovakva situacija. Rekao sam im da idem malo da se okupam, a oni su ostali i dalje da pričaju. Supruga ima zaista poveće sise, u koje mislim da ni jedno muško ne može da ne pogleda; prosto su mamile pogled onako stisnute u kupaćem kostimu.


Kada sam se vratio, primetio sam na Markovom kupaćem kostimu ocrtan poludignuti kurac dok je pričao sa mojom suprugom. Ova scena me je jako napalila, a još više kada sam video da je njoj prijalo njegovo društvo.


Supruga je na moje iznenađenje pozvala Marka da nam se uveče pridruži na roštilju, o čemu mi nismo uopšte unapred ni pričali. Bio sam istovemeno i ljubomoran i napaljen. Kao što sam već rekao Ceca je bila konzervativnijih shvatanja, međutim ovakav razvoj situacije me baš iznenadio. Kada je Marko otišao, kroz šalu sam joj nabijao na nos kako se ona nabacuje Marku i kako ono sinoć nije samo bila bezazlena maštarija, na šta se ona prilično naljutila i rekla da je to ne interesuje, nego je samo ljubazna.

Uveče sam raspalio roštilj, a oko deset je došao Marko i doneo flašu vina. Ceca je obukla letnju širu haljinicu, ispod je imala bele, malo više minijaturne, gaćice i crveni grudnjak. Marko i ja smo bili u šortsevima i majicama.

Ona trazi njega

Nakon večere, dete je u drugoj sobi zaspalo, a mi smo nastavili na terasi da pijuckamo vino i pričamo o raznim stvarima. Kako je veče odmicalo, osećao sam da smo svi malo više popili, atmosfera je bila opuštena, a ubrzo potom Marko je u šali počeo da deli komplimente na izgled moje supruge, a mojoj supruzi je to jako prijalo, čak se malo i postidila.

Nakon nekog vremena počeli smo sa „masnijim“ vicevima, zatim smo prešli na neke ozbiljne teme (o Markovom propalom braku i braku uopšte), a nakon toga smo stigili do teme prevara u braku, razlika u shvatanjima muškaraca i žena po pitanju seksa i slično.

Napolju je počeo da duva nekakav vetar, a nas troje smo već dobro popili. Bili smo sve glasniji i opušteniji, sve više smo pričali o temama koje vuku na seks. Nekoliko puta sam uhvatio Markov pogled na malo većem dekolteu haljinice moje žene, zatim njegove potajne poglede na njena gola kolena. Od toga je polako počeo da mi se diže kurac.

Upoznavanje

ada je na radiju počela neka lagana muzikica, a Marko je ustao i zamolio Cecu za ples. Glasno smo se svo troje nasmejali, a Ceca je pristala. Ipak, najpre se nećkala kako ne zna pleše i kako je popila malo više, ali je na naše insistiranje na kraju pristala.

Gledao sam ih kako plešu pripijeni jedno uz drugo, a nedugo zatim sam otišao do kupatila. Bilo je negde oko pola dva po ponoći. Vraćajući se iz kupatila, video sam Marka i Cecu kako i dalje plešu, ali i nešto što me šokiralo, on je ruku stavljao na njenu guzu, dok se ona branila jednom svojom rukom i vraćala mu ruku na svoj struk, a on joj je nešto šaputao na uho, ali ne znam šta.

Samo sam u jednom trenutku čuo kad je ona poluglasno rekla: Nema od toga ništa Marko, malo si popio pa sada pričaš gluposti.

Nakon toga se istrgla iz njegovog zagrljaja, te predložila da popiju još po jedno piće. Marko se nasmejao i seo. Gledali su se u oči i nazdravili, a u tom sam im se i ja pridružio. Sada smo već bili dobro popili, kada odjednom poče jak pljusak. Brzo smo pokupili sve sa stola (tanjire, piće, čaše, cigarete i ostalo) i utrčali sa terase u našu sobu u apartmanu.

U našoj sobi je bio jedan bračni krevet, a dete je spavalo u drugoj sobi na svom krevetu. Marko nije mogao da ode svojoj kući, pošto je živio oko 1km od našeg apartmana. Tada je počela šala da spavamo svi troje zajedno i da Ceca leži između nas dvojice. Sedili smo na krevetu i još se zezali, međutim sad je već bilo dva sata posle ponoći, a kiša nije prestajala. Tada sam ja predložio Marku da ostane kod nas da spava. Rekao sam Ceci da ću ja ležati između Marka i nje, jer ipak čovek ne može po ovakvom vremenu kući. Ona je to nerado prihvatila, ali se složila.

Tada je ugasila svetlo i otišla u kupatilo, a ja i Marko smo se skinuli u gaćice i legli u krevet pokrivši se čaršavom. Ubrzo je ušla i Ceca, te je u jednom potezu skinula svoju pomalo mokru haljinicu i bacila je na pod. Od ulične rasvete, jasno sam vidio, a verovatno i Marko, moju Cecu u gaćicama i grudnjaku. Istog momenta je počeo da mi se diže kurac.

Ona trazi njega

C eca je legla pored mene, na leđa, a ja sam ispod čaršava stavio svoju ruku na njenu desnu butinu. Na moje iznenađenje, uopšte se nije bunila, što sam iskreno očekivao. Osetivši njenu reakciju, počeo sam kliziti rukom prema njenim gaćicama, odnosno međunožju. Stavio sam svoju ruku na njene gaćice (što mi Ceca inače nije baš odobravala, osim kad je uzbuđena), ona se samo promeškoljila i napravila jedan lagani pokret kukovima.

Nakon toga počeo sam da je trljam po međunožju i malom stomaku, a potom sam počeo zavlačiti ruku u gaćice, dodirujući sveže obrijani venerin brežuljak. Odmah potom sam prste svoje leve ruke spustio još niže i razmaknuo joj usmine. Tada sam osjetio da je Ceca jako vlažna, i shvatio sam da je ova situacija uzbuđuje kao i mene. Zabio sam srednji prst u njeno vrelo obrijano carstvo.

A onda sam uzeo lagano njenu desnu ruku i spustio na moj već uveliko nadignuti kurac. Kao što sam već rekao Ceca je bila konzervativnijih shvatanja, tako da me je retko hvatala za alatku, ali te večeri je to radila kao pravi profesionalac. Sama ga je izvukla iz gaćica i počela lagano i neprimetno da ga drka. Ja sam se već uveliko uzbudio i šapnuo sam joj da želim da joj ga stavim, a ona mi je šapatom rekla:
Sačekaj da Marko zaspi.

Tada sam joj ja šapnuo:
Neka sluša, šta ima veze, možda se i njemu već digao.

Na moje riječi, Ceca je gotovo pustila uzdah iz usta, a osetio sam da je tada počela jače da vrti kukovima i da se nabija na moj prst koji nisam vadio iz njene jako vlažne smokvice, a kurac mi je još jače stegla i počela brže da ga drka. Uhvatio sam je za guzove, te polako svukao gaćice do koljena, a Ceca se lagano opirala šapućući mi: Nemoj, nemoj, sačekaj još malo.

Međutim razum je govorio jedno, a strast drugo. Kada sam joj svukao gaćice, ona je samo još jače ispod čaršava raširila noge, a onda sam ja i sebi skinuo gaćice i polako sam počeo da ležem na suprugu, dok je ona sa strahom gledala prema Marku.

Marko je ležao na leđima i tobože spavao, tačnije rečeno žmurio. Uzeo sam svoj kurac u desnu ruku i prineo ga njenoj obrijanoj pički. Glavićem sam protrljao ulaz u njeno vlažno carstvo, a onda sam počeo lagano da ulazim u nju. Ceca je bila van sebe, lagano je jeknula, pa je stavila svoj dlan sebi na usta, kako nas Marko ne bi čuo.

Ona trazi njega

I mene i nju je jako uzbuđivala situacija da se jebemo na samo pola metra od drugog muškarca. Počeo sam da pumpam sve jače i jače, a Ceca se sve više opuštala i opuštala. Krevet je po malo počeo da se ljuljuška, a ja sam joj u međuvremenu skinuo i grudnjak.

Dok je ležala na leđima, noge je sve više širila, te smo se pomerili ka sredini kreveta (prema Marku), kako ne bismo pali na pod. U naletu strasti ja sam sa nas dvoje skinuo čaršav, a tom prilikom sam delom otkrio i Marka. Ceca je stalno gledala u Marka, a ja sam joj šapnuo: Hoćemo li da ga probudimo da i on proba?

Ona je ćutila, ali sam osetio da više vlaži.

Marko je u jednom momentu skinuo, onako čaršaf sa sebe, tako da smo oboje mogli jasno da vidimo na odrazu ulične rasvete da mu se kurac ispod gaćica jako ukrutio. Znao sam da je budan i da sve ovo sluša i gleda. Ustao sam sa Cece, i okrenuo je na stomak, kako bismo promenili pozu. Tada sam je uhvatio za kukove i podigao na kolena, a ona se oslonila na dlanove, dok je sve vreme gledala u Marka.

Ponovo sam ga prislonio uz Cecinu vrelu pičku i lagano ušao, a potom sam počeo sa sve jačim udarima. Od silnog puštanja Cecinih sokova, u vrtlogu strasti bili smo sve glasniji, odnosno čulo se jasno udaranje mog stomaka od njenu seksi zadnjicu. Prineo sam glavu njenom desnom uhu i rekao joj: Pogledaj mu gačice, što se kurčina ocrtala. Na to je Ceca odmah svršila.

Ja sam i dalje nastavio od pozadi, pošto me je ta scena uzbudila, a Ceca je još jače mešala bokovima, i gotovo me dovela do vrhunca.
U jednom momentu Marko je otvorio oči i podigao svoju desnu ruku, te je spustio na Cecino levo rame. Ceca je na to samo počela još više da vlaži, a Marko je rukom počeo kružiti po ramenu i vratu, da bi je na kraju spustio na njenu levu sisu, koja je kipila iz njegovog dlana.

Ceca je počela sada glasno da stenje, sklanjajući mu ruku sa svoje sise, i bez razuma govoreći : Ne, Ne

Upoznavanje

Marko je samo zbacio čaršav na pod i skinuo svoje gaćice. Kako je ležao na leđima, kada je skinuo gaćice, video sam njegov nadignuti kurac, koji je bio veličine kao moj, samo što je bio deblji i sa velikim glavićem. Njegova jaja su visila skoro do dušeka, a kurac obrastao stidnim dlakama je bio uperen u plafon.

Ja sam uhvatio Cecu za levu ruku, i položio je na Markov kurac, koji je ona nekako stidno uzela u ruku. Markov kurac je bio drugi kojeg je moja Ceca uživo videla, a sada mu je lagano i drkala. Okrenula je glavu prema meni sa pitanjem, na koje je mogla da pretpostavi odgovor: Jesi siguran u ovo?

Ja sam od uzbuđenja samo promrmljao potvrdno.

Marko je svojim rukama mesio Cecine sise, ona mu je drkala, a ja sam ga Ceci zabijao od pozadi. U jednom momentu, Marko je svojim rukama uhvatio Cecu za potiljak, te je krenuo sa njenom glavom prema svojoj tvrdoj i gladnoj nemani. Znao sam da Ceca ovo neće prihvatiti, jer ona nikada nije želela oralni seks.

Ceca je počela da se opire njegovoj zamisli, međutim Marko je bio uporan, i na moje iznenađenje, Ceca spusti glavu i uze u svoja usta ogroman Markov glavić. Ova scena me toliko uzbudila da sam morao da izvadim kurac iz njene obrijane pičke, kako ne bih odmah svršio. Cecina glava se kretala gore-dole, dok je Marku pušila, a glavić je jedva stavljala u usne, te se spuštala Markovim buzdovanom negde do pola koplja.

Videlo se da nema iskustva u pušenju, ali za prvi put joj je dobro išlo. Ja sam joj držao srednji prst u pici, dok je ona pušila Marku, a on joj je i dalje mesio sise, a istovremeno je pravio grimase, kao da neće izdržati dugo da ne svrši.

Potom ju je Marko uhvatio ispod pazuha i položio na krevet na leđa. Moja žena je automatski raširila noge i otvorila svoje vrelo carstvo, prvi put pred drugim muškarcem. Ja sam mahinalno počeo drkati, a Marko je sa svojom debelom kurčinom i velikim glavićem prilazio na kolenima do moje Cece, nakon čega je počeo da trlja svoj glavić o njene vrele napaljene usmine i obrijanu pičku.

Prišao sam Ceci sa strane, uzeo joj desnu ruku i stavio na svoj tvrdi kurac. Ceca je pogledala u mene, kao da traži dozvolu; kao da pita da li je to što radimo u redu. U tom momentu je samo jako vrisnula. Tada sam vidio da je Marko ušao glavićem u pičku moje žene, a potom je polagano počeo da ga gura celog. Kada ga je ugurao, legao je na nju celim svojim telom.

Ceca je sada već nekontrolisano vrištala i uzdisala, istovremeno jače stiskajući moj kurac u ruci, a Marko je počeo da sve jače pumpa, nakon čega je i on počeo da uzdiše. Ovu scenu više nisam mogao da izdržim, i ja sam počeo da svršavam po krevetu. Marko je sve više ubrzavao; samo sam video njegovu belu guzicu i tamna leđa, i raširene noge svoje supruge ispod njega, dok ga je rukama jako obgrlila oko vrata i sve jače počela da vrišti, bezuspešno se trudeći da bude tiša.
Marko ju je zaista žestoko tucao, ubrzavajući i nabijajući joj celi kurac.


Dahćući sve jače, počeo je da govori: Svršavam, svršavam…


Na to je Ceca vrisnula: Ne u mene..


Marko je napravio još jaka tri, četiri uboda, a potom ga izvadio iz obrijane pičke moje žene, te desnom rukom navukao kožicu preko glavića još nekoliko puta i počeo žestoko da svršava po stomaku, sisama i pički moje žene.


Ja sam im dodao vlažne maramice kojima su se obrisali, te smo sve troje goli legli na krevet (Ceca između nas) i ćutali neko vreme. Tada je Marko rekao da mu je drago što se ovo dogodilo i da mu je to prvo iskustvo u troje, kao i nama.


Kiša je već bila prestala, pa je Marko rekao da on ide kući i da ćemo se videti sutra na plaži. Ja sam ga ispratio do vrata, a Ceca je ostala gola da leži. Kada sam se vratio u sobu, upitala me je: Šta sada?


Pomilovao sam je po kosi i rekao da smo to oboje želeli i da nam je bilo lepo; da ovo ne smatram prevarom i da bismo to mogli da ponovimo još koji put pre odlaska kući. Ona se sa nevericom nasmejala i poljubila me u obraz, a potom legla na krevet. Stavio sam ruku na njeno međunožje i legao pored nje…..

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet