Rođendanski poklon ili Pazi šta želiš

Rođendanski poklon ili Pazi šta želiš

Posedujem malu porodičnu firmu. Pravimo i prodajemo nameštaj.
Ja sam direktor, žena finansijski direktor, imamo dvadesetak zaposlenih.
Radimo od jutra do sutra, da bi uspeli.
Moram priznati da prija kad mogu da odvojim novca za pristojno letovanje, kad možemo da priuštimo sebi neka zadovoljstva.
Kad smo kod zadovoljstva, sa ženom sam odavno provalio da nema većeg zadovoljstva od dobrog sexa.
Sticajem okolnosti smo se upoznali, trenutno oboje imamo po 30 godina, vatreni, radoznali.
Pre braka smo oboje bili veoma aktivni, imali raznih avantura, a sada smo u fazi da i dalje ispitujemo jedno drugo i pronalazimo u tome uživanje. Prećutni je dogovor da ćemo svoje igrice promeniti kad počnu da postaju monotone i jednolične.

Ono što sam saznao o njenoj prošlosti je da je jednom imala susret sa ženom, da joj to trenutno nije interesantno kao odnos žena-žena i da je jednom imala “sreću” kako ona to kaže da proba veliki komad.
Ja smem da se pohvalim sa sovjim 18cm, sa lepim povećim glavićem, uvek tvrd.
Ali ona nekada sa takvom čežnjom pomene tih 20cm, kao da je ne znam koliko veće od mog alata.

Inače, moja Dragana izgleda prilično izazovno. Malo jači bokovi, baš kako ja i volim, vitke noge, povelike grudi, struk koji je prelama na pola i čini od nje da izgleda kao boginja. Još kad se namontira, a tome polaže veliku pažnju, izgleda vrhunski. Na moju sreću, voli da nosi najlonke, vrlo često sa halterima, haljinu do kolena sa šlicom napred ili nazad tako da se nazire čipka na halteirma, dekolte koji privlači pažnju tako da zaposleni često odu kod nje sa svojim mišljenjem, a vrate se sa njenim.

I u krevetu je prava vatra. Često ume da samo svuče haljinu, ostane u čarapama na haltere i korsetu sa podvezicama i da traži da je tako tucam. Naravno da nisam nijednom odbio.
Par puta je došla na posao bez gaćica, a ja sam to saznao tek nakon što sam joj pocepao najlonke jer me izazivala, pa sam je posle tucao na svom radnom stolu, u kancelariji.

Ja, sa svojih 190cm i 100kg, krupan, ne debeo, pre mišićav, smem da se pohvalim dobrom kondicijom, tako da nijednom nije ostala nezadovoljena. A upale mišića koje sam imao posle maratonskih tucanja su me dozvale svesti sa kakvom ženom imam posla. Od tada, redovno vežbanje je poboljšalo naš seksualni život.

Jednog dana, ušao sam u njenu kancelariju, da proverim uplate, ali nje nije bilo za radnim stolom. Seo sam za komp, pošto jedini smem to da uradim i imao šta da vidim. Sajt za odrasle. Klub za Odrasle. Moja Gaga je otvorila profil, u prijateljima gomila dignutih kurčina. Da budem iskren, nije mni bilo svejedno u provm trenutku. Znači, ona njena želja nije zgasla, i dalje se interesuje.
Izvadio sam brzo telefon, slikao njenu profilnu sliku, onako namontirana u halteirma i tangicama, slika koju sam ja i slikao pre Nove godine. Slikao sam ime koje je napravila, ZadovoljiMe.
Brzo sam ustao od računara i stao sa druge strane, tren pre nego što je ušla u kancelariju.
Objasnio sam joj šta mi treba i dobio informacije koje sam očekivao u roku od dva minuta. Ove neočekivane informacije sam sačuvao za sebe.

Otišao sam u svoju kancelariju i seo za računar. Prebirao sam po telefonu i pronašao sliku koju je okačila na profilnu. Kako sam je samo tucao tog vikenda, bili smo n aZlatiboru, soba sa pogledom na sneg i šumarak, kamin koji je grejao sobu sa ogromnim staklenim površinama, tucanje na podu, u fotelji, naguženu blizu kamina, pored prozora, kao da smo očekivali da će nas neko videti, iako je kuća daleko od svih pešačkih staza.

Otvorio sam sajt. Napravio svoj nalog. NapaljenTvrd. Postavio na profilnu sliku svoj kurac u punoj veličini. Potražio Gagin profil. Poslao joj zahtev za prijateljstvo. Pogledao postojeće prijatelje.
Nekoliko parova, verujem da je počela da razmenjuje ideje i da smo možda mi blizu nekog swinga, ali i gomila dignutih i velikih kurčeva. Neki su mog kalibra, neki manji, ali bilo je par komada koji su onako – bili kapitalni. Jedan je bio baš baš dugačak, ali ne mnogo debeo. Drugi je opet bio prosečne veličine, malo manji od mog, ali veoma debeo, još pola mog kurca. Jedan koji je bio baš veliki, sa velikim glavićem, i debljine mog kurca. Zapitao sam se da li neka žena može da primi ovakvu kurčinu celu i kakve su joj pripreme potrebne za to.
Gledajući ih, iskreno, moj kurac se digao, razmišljajući o tome kako bi moja Gaga izgledala na nekom od njih.
Zatvorio sam pretraživač i otišao da se bavim daljim obavezama.

To veče, dok sam je tucao, razmišljao sam o tome kako bi izgledala na drugom kurcu. Da li bi se pretvarala ili bi stvarno uživala, iako je ja gledam.
Da li bi volela da se pridružim da pravimo trojku ili bi mi samo dozvolila da gledam. Mnogo pitanja mi se vrzmalo po glavi dok sam je tucao, i . prvi put sam i sebe razočarao kad je sex u pitanju. Imali smo oboje dobar orgazam, ali sam ja bio malo odsutan. To je i ona primetila i pitala me šta se dešava, nakon orala i svršavanja u njena medena usta. Pravdao sam se da sam malo umoran, a i ona je bila skroz gola, pa mi je izostala dodatna stimulacija.
Dani su prolazili, moja razmišljanja o tome kako bi bilo da je tuca neko drugi su i dalje postojala, ali su imala manji uticaj na mene. Prihvatila je moj zahtev za prijateljstvo na sajtu, sad sam pratio i njene prijatelje, komentarisao njenih par slika koje je postavila i prijatno se iznenadio kad sam video da je postavila nove slike, pičkica u krupnom planu, prstići u njoj, nabubreli vlažni klit – slike koje nikada nisam video ranije.

Napalio sam se, pa moja ženica traži nekog jebača pored mene, a ja ništa ne znam o tome.

0 comments

No comments yet