Redali su se na mojoj zeni, a ja sam gledao

Igrom slučaja sam izašao na chat da se malo zezam. Počnem da tražim nekoga iz moga grada i naletim na neku ribu koja ne može bez seksa sa strane. U priči joj kažem kako sam željan seksa sa nekom udatom ribom i reč po reč je ubedim da mi pomogne i kaže mi ime neke koja voli da se kreše pored muza i sa drugima. Posle par imena spomene i ime moje žene.

Naravno ja kažem da ne znam nijednu i da mi pojasni koje su to žene. Jedna po jedna i kada je došla do njenog imena očekujem da je to neka druga ali ona opiše tačno njenog muža i moje ime. Kažem da je znam i da joj muž nije OK tip ali da je žena fina. Odjednom stres.

– Pa ona se jebe ko luda. Rastura je šef na poslu – kaže moja sagovornica.

– Ma nije tačno – kažem joj.
Ona trazi njega

Moja sestra radi sa njom i videla je kako je šef jebe u WC-u kada su ostali da rade prekovremeno – odgovori ko iz topa.

Toga dana sam bio tako nervozan pa sam počeo da vraćam film i saznam o čemu se radi. Oženio sam ekstra lepu i zgodnu devojku koja me je volela i sa kojom imam dvoje dece tako da nisam mogao da verujem da je to istina. Uveče kada je došla sa posla jer je kasnila sačekam je i pokušam da je pojebem u kuhinji ali ona ode u WC i skine tange i opere ih odmah. Setim se da sam par puta video da sa posla odmah pere tange i oblači druge. Legnem ali ne mogu da spavam jer stalno zamišljam kako je mladi šef guzi u WC. I digne mi se što je ona osetila i samo mi gurnula guzu u krilo i počela da vrti.

Ja napaljen pomerim joj tange i gurnem ga iz sve snage što je ona željno dočekala. Pred svršavanje stavim joj prst u usta i kažem da zamišlja da sisa drugi kurac

Počela je da uvlači moj prst i da liže. Svidelo joj se i svršila je ko luda.

– Čiji kurac sisaš – pitam je a ona se nećka da kaže.

– Tvoj i samo tvoj!

– Pali me kada pomislim da te ja jebem a da ti sisaš kurac nekome drugom. Čiji bi volela da pušiš?- pitam je onako pred svršavanje.

– Šefov kurac želim u sebi!

– A i čuo sam da mu je veliki i da jebe žene na poslu.

To me popali još više i nastavimo da se rasturamo. Sutradan vidim da proba tangice i stalno trči u WC. Vidim da je obrijala pičku ali ne mogu da joj nađem mobilni telefon. Pogledam krišom u torbu i nađem ga. Na brzaka otvorim SMS i nađem poruku od šefa:

Obrij se i obuci sve belo. Jebaću te kurvice.

Naravno pravim se da ne znam ništa ali ceo dan razmišljam i taman da je pozovem da odemo na ručak javi mi se ona da mora ostati prekovremeno.

– Dobro – kažem ja i naglo mi se digne kurac i odem u WC da ga drkam.

Zovem ponovo ali nedostupna. Poludim još više i ne znam šta da radim. Znam da je jebe ali me to pali. Voleo bi da ih vidim. Setim se par puta kada bi video njenog šefa kako me gleda nekako čudno. Verovatno je jebe odavno ali ja to ne znam a i ova moja voli miniće i da joj svi vide tange kada je na ulici. To je moderno kao. Došla je kasno i sa vrata je otrčala u WC da se istušira i umorna legla. Tako slučajno saznam da se jebava sa šefom. Ustanem sutradan ona opet u WC-u. Doteruje se. Uzmem mobilni i vidim da je obrisala sve poruke ali slučajno upadnem i vidim da isprobava par tangi različitih boja. Kažem joj da se doteruje kao da je čeka neki jebač na poslu. A ona će:

– Pa jesi li ti normalan! Šta ti pada na pamet?<

Nasmejem se kao da se šalim. Ode ona na posao a ja na svoj posao. Od dosade upalim kompjuter i malo na internet na neki naš sajt, naravno seks, i gledam neke domaće fotke kada na jednoj vidim sličnu spavaću sobu mojoj. Devojka na slici super riba u seksi vešu. Ma pomislim – nemoguće je. Jeste slična mojoj ali znam da moja nema takav veš. Halteri, korset, čarapice mrežaste i neke cipele sa velikom štiklom.

Ništa, gledam dalje i ostale slike kako neki kuronja rastura tu ribu ali nigde se ne vidi lice

Slična je mojoj ženi pa se napalim i pomislim da je ona i odem da ga drkam u WC. Taj dan mi prođe nekako i uveče sedim kada se moja žena vratila sa posla i pita me da odemo do nekih prijatelja u posetu. Ja umoran odbijem a ona uz moje odobrenje pođe sama i kaže mi da je ne čekam da će zakasniti. Naravno, ja pomislim da ide da se jebe sa nekim i pođem za njom. Vidim da ide kod drugarice i naravno pođem nazad. Ali đavo mi ne da mira i zovnem druga i zamolim da mi da njegov auto. On misli da ja imam neku ribu i da mi svoj auto a ja pravo kod zgrade njene drugarice. Sedim i čekam. Nema je. Pozovem mobilnim i javi se muž njene drugarice. Kaže da su u sobi njih dve i da pričaju.

Ništa samo joj reci da me ne budi kada dođe jer sam umoran i u krevetu sam.

– Važi, preneću joj – kaže on.

Posle desetak minuta izlazi iz zgrade moja žena i muž njene drugarice. U auto i pođu prema gradu. Ja naravno za njima ne sumnjajući gde će. Ali blizu našeg stana ima jedna šumica gde parovi često svraćaju kolima.

Skrenuo je tamo a ja ugasim svetla i polako dođem blizu njih. Srce mi udara kao ludo. Pa ne jebe je valjda i on. Setio sam se jednom da mi je rekao kako ne može da nađe veliki kondom i da su mu svi mali i da pucaju. Mislio sam da se hvali. Sačekam malo i otvorim prozor. čujem kako pričaju i kako joj on kaže:

– Ajde kurvice uzmi ga u usta pa ću te guziti kao niko do sada.

– Ah – uzdiše ova moja i saginje se.

Ne vidim dobro. Digo mi se kurac i ja ga polako drkam. On kao da to zna otvara vrata i vidim moju ženu kako sisa ogroman kurac. Auuuuuu, pa to sam video samo na filmu. Nalazim se u čudu.

211; Tooooooo… Ogroman ti je, a ja volim samo takve. Želim da me rasturiš jebaču moj. Ja sam tvoja kurvica – priča moja žena svašta.

Ja napaljen gledam i drkam. Izvodi je napolje i okreće da je naguzi od pozadi. Diže joj suknjicu kada ja vidim iste one mrežaste čarape kao na netu. Malo bolje kada vidim i cipele sa štiklicom iste. Poludim. Skinuo joj je haljinicu i ona ostade u korsetu – istom onom kao na netu.

Pa to je ona, a i kurac je veliki tako da je verovatno on jebao i slikao. Navuče je na kurac i poče da je bije po guzi

– Mešaj mi kurvo – viče, a ona uzdiše i vrti guzom kao luda.

– Da, jebi me, to obožavam – kaže ona u transu.
Ona trazi njega
Ja ne mogu da verujem da je to moja fina ženica. Kurac hoće da mi pukne. Pogledam sa strane kada tamo neki matorac drka kurac. Videli su ga i tip mu mahnu rukom da dođe.

– Daj joj kurac u usta. Ona to voli. Zar ne vidiš da ti je komšinica rođena kurvica – kaže.

Kada je to rekao ja iznenađen pogledam i prepoznam komšiju sa osmog. Tip koji može otac da joj bude. Pred penzijom. Mislim da ona to neće prihvatiti a ona samo okreće glavu dok je jebač spušta na kolena i uzima drugi kurac u usta. Jebali su je tako nekih pola sata dok joj nisu napunili usta spermom. Ja se polako sagnem i zatvorim prozor upalim auto i požurim kući.

đem u stan pre nje i legnem. Pravim se da spavam a ona ode u kupatilo i posle tuširanja legne pored mene. Zaspala je odmah a meni u glavi sve one slike kako je rasturaju. Ne znam šta ću. Ko zna ko je još jebe a da ja to ne primećujem. Naravno posao mi je najvažniji tako da nisam obraćao pažnju šta se dešava. Sada mi izgleda da gde god smo bili i gde su muškarci bili ljubazni ustvari su je jebali. Zaspem i ja nekako.

Novi dan, nova sreća – što kaže naš narod a kod mene izgleda novi dan novi jebač moje žene. Ode ona na posao a ja se vratim i počnem da preturam ormane da vidim šta ima. Naravno, nađem onaj korset i haltere sa one slike na netu i još nekoliko kompleta seksi veša. Napalim se i počnem da ga drkam. Pozovem ženu na broj u kancelariji i javi se koleginica. Pitam za nju a ona sa podsmehom kaže:

#8211; Eno je u WC nešto je pojela pa povraća. Mora da je pokvarila želudac.

Ja ukapiram da se upravo jebe sa šefom. Zamišljam da je guzi odpozadi i diže mi se ponovo. Pali me kada zamišljam da je puni taj momak.

Shvatim da je jebe šef. Prođe nekako vreme i siđem ispred zgrade da je sačekam. Dođe ona i pođosmo prema liftu kada vidim komšiju sa osmog. Javi se čovek fino a ja se zbunih i reko:

Ženo pođi ti kući a ja odoh do prodavnice da kupim neko piće – zaboravio sam.

– Dobro – reče ona i uđe u lift sa komšijom.

Ja pođoh napolje i brzo se vratim do lifta i vidim da su stali na petom. Stoji lift ne pomera se. Uđem u drugu kabinu i pođem na šesti sprat, izađem i polako se spustim. Načulim uši i čujem da neko uzdiše u liftu. Pazim da neko ne naiđe. Na međuspratu sam, a kod nas retko neko ide peške stepenicama.

– Ah da jebi me. To volim u liftu da me rasturaš čiko.

Kaže mu “čiko” – zamisli.

– Požuri da mi ne naiđe muž! Aaaahhh. Ja sam tvoja kurvica želim da me jebeš stalno! Aaaaah.

Diže mi se i ja počnem da ga drkam.

Mešaj kurvo – reče on.

Oboje počeše glasnije da uzdišu.

– Hajde, hoćeš da dovedem još nekoga da te rasturamo? To voliš, jel da?

Da, želim orgije i redaljku da me punite! Aaaahhh… Tooo.

Svršili su i pođe lift dalje. Ja se vratih dole, uze neko vino i pođoh kući. Ona već u kupatilu. Zove me. Uđem a ona u tangama i kaže mi:

– Jebi me, vrela sam, želim kurac.

Malo joj je bilo u liftu i ja već napaljen okrenem je i nasadim zguza na kurac. Teram je da priča svašta.

– Šta voliš? – pitam je. – Jel bi volela da te jebe neki drugi tip a ja da gledam?

– Daaa to želim i nekoliko tipova da me rasturate zajedno.

Konačno priznade a ja onako napaljen izvadim karu i svršim joj u usta. Okupamo se i odemo na terasu da popijemo kafu kada vidim da neki tip u susednoj zgradi gleda u nas a ova moja skoro gola namerno okreće guzu da je vidi. Meni se to svidelo pa je nateram da mi puši kurac dok onaj preko gleda.

Vidim sviđa se i njoj i poče ona da mi sisa glavić. Ja pogledam i vidim da ga onaj tip drka. Dignem je i naslonim na ogradu pa zguza uletim u nju.

Ona vrti guzom ko nikada, nabija se na kurac i gleda onog tipa. On drka i ne skida pogled sa nje. Trajalo je desetak minuta i nisam više izdržao nego sam joj napunio usta. Uveče smo se jebali još jednom i umorni zaspali.Upoznavanje

Ustanem sutra ujutru i vidim da je ona već u kupatilu. Uđem a ona oblači korset i haltere a ja kao zbunjen uhvatim je od pozadi i probam da je nasadim na kitu onako preko gaća. Ona se kao pomeri ali poče da vrti guzom. Mene to napali pa ga izvadim i sjurim do jaja. Ona samo uzdahnu i poče da meša.

– Ah jebi me, to želim. Razvali mi ribicu jebaču moj. Stavi mi prst u guzu da zamišljam da sam sa dva tipa! Aaahhhh, to jače, jebi me – i reče ime svoga šefa.

Ja zbunjen nastavim da je jebem i mesto prsta dohvatim neki dezodorans i počnem da joj ga uvlačim u guzu. Ona poče da uzdiše i reče mi:

– Polako boli me. Želim da zamislim da me jebeš ti zajedno sa šefom. Aaaahhhh, to želim a znam da i ti želiš da me jebu drugi tipovi. Jel tako priznaj mi – kaže ona.

Želim da gledam kako te šef jebe i da mi prizna da te je već imao – kažem ja onako napaljen.

– Nije – kaže ona a ja uporno jebem je jako i vičem “da, jeste”

Ali, pred svršavanjem iznenađenje…

– Daaaaa, jebe me šef skoro svaki dan već par meseci. Rastura me u WC-u i u kancelariji.

– Znao sam – kažem joj i nastavim da je pitam kako je jebe a jedva zadržavam da ne svršim.

– Ima ogroman kurac i obožava da mu sednem u krilo i vrtim guzom – priznade mi da se jebu svakodnevno.

Obukla se i otišla na posao. Pred kraj radnog vremena pozovem je na mobilni i pitam šta radi a ona zagonetno:

– Šta misliš da ću raditi za nekoliko minuta.
Sajt za upoznavanje
Jebaće je šef sigurno, pomislim a ona me ostavi zbunjenog uz rečenicu:

– Došao je direktor, a šefa poslao u drugu poslovnicu da nešto završi. Evo pripremam mu neke papire za potpis.

Pa neće valjda i direktor da je kresne, pitam se. S obzirom da sam video svašta ne bi me iznenadilo i da prave redaljku sa njom. Nisam je više zvao ali kada je došla kući dosta kasno pretpostavio sam šta je bilo. Naravno otišla je pravo u kupatilo na tuširanje i odmah u krevet. Ja radoznao požurim da legnem pored nje da bi čuo šta je bilo.

Standardno mi je gurnula guzu u krilo i počela da vrti. Digo mi se odmah. Počeo sam polako da je mazim i pitam je kako je bilo na poslu:

– Jebala sam se sa tri tipa u isto vreme. Razvalili su me.

– Šta kažeš? – zbunjeno pitam misleći da me pali.

Nažalost sve je bilo istina, kako mi je ispričala prvo je direktor napao i pojebao u kancelariji uz reči:

– Dođi kurvo, hoću da te jebem kao što te jebe šef a posle ćeš zadovoljiti i moje poslovne partnere.

Da bi je potom odveo na večeru sa dva tipa iz Francuske od kojih je jedan odmah tražio da je jebe u WC-u restorana što je ona rado prihvatila. Znam da voli da se jebe u WC-u jer sam je i ja kao momak stalno rasturao na takvim mestima. Posle toga su otišli u hotel i svi trojica je zajedno jebali. Kaže da je sve bilo dobro ali ne sviđa joj se što je jedan od njih povremeno slikao u raznim pozama i plaši se da bi te slike mogle doći u pogrešne ruke.Licni oglasi

Ništa se specijalno novo nije dešavalo dok jednog dana nisam video da komšijin sin, dok sam zaključavao kola, nije počeo da dira moju ženu po dupetu na ulazu u zgradu. Pravim se da ne vidim i uđem u lift sa ženom i odem u stan. U stanu je pitam šta se dešava.

– Ništa samo se mali pali na mene – odgovori mi ona.

Ja malo prilegnem i primetim da ona proverava da li spavam. Ja se, naravno, promeškoljim i kao zaspem. Izađe ona iz stana a ja polako za njom. Ode ona na vrh zgrade u kućicu za lift. Ulazio sam par puta tamo kada su ga majstori popravljali. Priđem polako i čujem da nije sama. Prepoznam glas od onog klinca.

– Hajde kurvo dođi da te jebem. Voliš to, jel tako? Voliš da se slikaš dok te jebu.

Odmah sam ukapirao da je došao do slika koje je slikao onaj Francuz. Ona je uzdisala i skakala mu na kurcu što je mene napalilo i počeo sam da ga drkam. Mali je rasturao a ona je uživala. Pričala mu je svašta, da se mali napalio i jebao je još žešće i jače. Čim sam svršio vratio sam se u stan i sačekao ženu. Dođe ona kao da nije bilo ništa. Kažem joj da legne kraj mene i da sam bio gore i čuo kako se jebe sa klincem.

Poče da plače i da priča kako je mali na internetu našao one njene slike i ucenio je da se jebe sa njim ili će pokazati iste celom komšiluku. Zakazao joj je da dođe sutra i da će je jebati sa drugovima.

Zbunim se i ne znam šta da radim. U tom razmišljanju prekinu me kolega sa posla koji me zvao i rekao da ce doći do mene uveče u vezi posla.

– OK, čekam te – rekao sam mu.

Došao je i pričali smo o poslu i kako je u firmi haos u trećoj smeni i kako bi bilo dobro da pođemo zajedno tamo i ostanemo do ujutru.

– Dobro idemo – kažem ja i javim se ženi da neću doći do ujutru.

Kada smo stigli tamo pozvao ga je neko na mobilni i on reče kako će završiti posao i doći. Požali mi se da mora da ode da mu stari roditelji nisu dobro. Naravno da sam mu rekao da odmah ode i pomogne im. U firmi je sve bilo OK ali kada sam došao kući nađem na stolu slike moje žene sa onim Francuzima. Iznenadim se. Ona mi ispriča kako se moj kolega vratio u moj stan i pokazao joj slike i rekao da će ih pokazati svim radnicima u mojoj firmi ako je ne bude jebao. Naravno, moja kurvica mu je dala sa zadovoljstvom.

Vidim da su stvari izmakle kontroli i pozovem jednu firmu koja mi je nudila posao ranijih godina ali sam ih izbegavao jer nisam želeo da menjam grad. Gazda se oduševi i ponudi mi da se sutradan nađemo i da porazgovaramo. Da ne dužim, dogovorili smo se i ja sam za neka dva-tri dana napustio firmu, stan i grad u kojemu sam proveo petnaest godina. Sa ženom sam se dogovorio da pazi šta radi da se ne bi desilo isto. Skratila je kosu i ofarbala se. S obzirom da smo voleli avanture postali smo svingeri i redovno se viđamo sa nekoliko parova, ali van našeg grada. Sve se vratilo u normalu, jedino mi sumnjivo zašto moj gazda često svraća kod nas.Ona trazi njega

0 comments

No comments yet