Pustio sam da mi jebe zenu

erotske price

Erotske price

Moja supruga i ja smo jako otvoreni što se tiče seksa. Volimo da tokom samog seksa pričamo o nekim maštanjima, kao da se tucamo istodobno sa nekim parom, da zamjenimo partnere ili da ubacimo nekog obdarenog koji će je razvaliti kvaliteno, koji hoće da jebe moju ženu preda mnom.

Mnogo smo pričali o svojim iskustvima. Što se samog seksa tiče, kao mlađa, imala je mnogo više partnera od mene jer je već tad bila jako razvijena i izgledala je uvijek starije za svoje godine. Te njene priče su me jako ložile, pogotovo kad bi opisivala dimenzije kurčeva koje je primala i kako ih je primala…

Izuzetno je lijepa, zgodna i jebozovna. Priča ide ovako…

Imam jednog drugara koji je isto oženjen. S njegovom ženom sam bio u vezi dok smo bili srednjoškolci, nekih godinu dana. Bio sam joj prvi i mnogo puta smo se ševili, odnosno gdje god bi stigli.

Kasnije, kad smo raskinuli, ona i moj drug su prohodali i venčali se nakon nekoliko godina.

Moj drug i ja smo znali, a i sad znamo, ponekad uz porniće drkati skupa. Jako je obdaren, ima izuzetno veliku žilavu kitu sa ogromnim glavićem. Šteta što nije pokušao biti porno glumac, imao bi sigurnu karijeru.

Ja sam više normalan; što se toga tiče nekih 17 i pol centimetara, normalne debljine. Svakoj ženi prija.

Jednom prilikom, dok smo drugar i ja drkali, upitao sam ga što misli o mojoj ženi. Rekao je da je zgodna i slatka i da mu se najviše dopada njena guza koja jebeno dobro miješa kad hoda.

Erotske cuckold price

Pitao sam ga kad bi mogao, da li bi htio da je tuca. Pogledao me je iznenađeno i rekao što da ne. Rekao sam mu da ćemo sačekati nju dok se vrati s posla, pa ćemo ispitati teren.

Spremili smo kurčeve i čekali je

Kad je došla s posla, ušla je u dnevnu sobu gdje smo sjedili, pozdravila nas i otišla se presvući. Ja sam ustao i ušao u sobu za njom. Već je bila u gaćicama i grudnjaku. Prišao sam joj, a ona se nasmijala i pitala me da li smo drkali, jer se osjetio miris kurca u prostoriji. Rekao sam da jesmo, da smo pričali o njoj i da bi moj drug htio da je tuca, na što je ona ostala iznenađena jako!
– Stvarno?!

– Da. Sviđaš mu se i kaže da bi te htio tucati. – Još kad sam joj rekao da ima izuzetno velik kurac, bila je jako vesela. Rekao sam joj da obuče nešto lagano i dođe kod nas. Poljubio sam je i vratio se nazad u dnevni boravak. Sjeo sam kod druga i rekao: – Spremi se. Imaćeš priliku…
– On se samo nasmijao i rekao:
– Uuuhhh… Jedva čekam.

Nije prošlo par minuta ušla je ona u crnoj kratkoj suknjici i puštene kose. Rekao sam joj da sjedne između nas, a ona je to učinila i poljubila me. Sjedili smo, pričali malo, a zatim sam upalio TV i pustio pornić gdje je nekoliko kuratih momaka rasturalo jednu lijepu brinetu. Samo sam gledao njenu reakciju. Rekla je:

Erotske priče

– Uh! Ovo treba izdržati.

– A, bi li ti mogla bar dva izdržati? – upitao sam je. Nasmijala se i rekla da ne zna bi li mogla. Zavisi kolika su ta dva koja bi je jebala. Pogledao sam u druga i namignuo mu. On je ustao, otkopčao pantalone i svukao se, a njegov monstruozni kurac je iskočio ispred nje. Rekla je uz smeh:

– Oooo, majko moja, šta je ovo?! – Ustao sam i ja i svukao se. Stali smo oba dvojica ispred nje. Gledala je u oba kurca i držala ruke na ustima. Rekao sam joj:
– Uzmi ih… Slobodno.

Uzela je oba dva i počela ih nadrkavati. Počela je pušiti moj, a drugarov je u njenoj ruci izgledao kao mnogo veći nego što i jest, jer nije ga ni do pola mogla obuhvatiti rukom.

Nategla je kožu s njegovog kurca. Izašao je glavić, ogroman i tvrd. Polizala ga je od korijena do vrha i počela ga stavljati u usta.

Iskreno, jedva ga je ugurala i sami glavić joj je napunio usta. Sisala mu je glavić zadovoljno uzdišući. Drkala je oba kurca sisajući njegov glavić.

Drug je disao duboko lagano nabijajući svoga monstruma u njena usta. Tad sam mu rekao da sjedne. On je to i učinio, a ona se prislonila uz njegovo krilo nastavljajući sa sisanjem.

Erotske price

Ja sam joj prišao odzada, raširio joj noge i počeo joj lizati pičku i guzicu. Bila je jako vlažna i napaljena…

Tad sam joj nabio kurac, tako da je lagano zastenjala, i dalje sisajući njegovu kitu, a on je pridržavao njenu kosu i uzdisao.

Tucao sam je neko vrijeme tako, a ona je lizala njegova velika jaja, drkala i pušila tu ogromnu kurčinu.

Tad sam ja sjeo, a ona je ustala, namjestila guzu na moj kurac i počela se lagano nabijati sve dok nije skroz bila na njemu. Drug je prišao sprijeda i trljao glavić o njenu pičku.

Onda je počeo ulaziti… To mu dođe to: moj drug jebe moju ženu

Osjetio sam njegov kurac, kako prolazi pored moga koji je bio čitav u njenom slatkom dupetu. Ona je stenjala i na momente vrištala, a on je sve jače i dublje nabijao svoj kurac. Htio je čitav da uđe u njenu unutrašnjost, ali čim bi počeo ona bi ga prekinula glasnim vriskom.

Jebali smo je i rasturali tako nekih pola sata. Bila je sva mokra od znoja i napaljena strašno! Ja sam tada legao na kauč, a ona se nabila na moj kurac. Uhvatio sam je za guzu i žestoko jebao ližući joj sise što ju je dodatno napalilo. Drug je stao iza nje i počeo da gura svoju kitu u njeno dupe. On sad jebe moju ženu pravo u čmar! Počela se otimati i vikati:
– Ne! Prevelik je, boljet će me!

– Polako, opusti se. Neće te boljeti – rekao sam joj.

Nabijao sam je, a drug je htio da je dodatno stimulira ližući joj guzu i gurajući joj jezik unutra. Okrenula se prema njemu i rekla mu:

– Hajde, nabij mi tu svoju kitu u dupe i razvali me!

On je namjestio svoj kurac i silovito joj nabio kitu u dupe. Vrištala je toliko, da mi nije bilo ugodno slušati. Počele su joj suze ići, ali nije odustajala.

Jebali smo je tako jako dugo. On ju je primio za kosu i žestoko nabijao. Vidio sam da će brzo svršiti, usporavao je ritam i okretao očima. Rekao sam joj da ustane i da se naguzi na kauču, što je i učinila.

Prišao sam joj odzada i žestoko je počeo nabijati u pičku, a drug je stajao pored, drkao kurac i gledao.

Ubrzavao sam ritam sve dok se nisam ispraznio u njenu pičku. Odmaknuo sam se, a drug je prišao i video sam kako jebe moju ženu u dupe tako snažno da je noktima uhvatila kauč i stenjala sva u suzama.

Jebao ju je tako nekih desetak minuta i svršio joj u dupe. Ispraznio je svoja velika jaja u njenu guzu.

Stajala je tako nagužena, a iz pičke i guze joj je curila sperma. Kad se smirila, otišla je pod tuš, a nas dvojica smo se obukli i sjeli. Pitao sam ga kako mu se svidjelo. Rekao je da mu je bilo fantastično i da bi volio ponoviti.

Pitao sam ga bi li htio da nas dvojica njegovu suprugu skupa ševimo. Rekao je da nema ništa protiv i da bi volio da i to probamo. Nadam se i da hoćemo uskoro, da se prisjetim njene pičke, koju sam prvi tucao.

Cuckold price

0 comments

No comments yet