Prvi put seks sa muskarcem

Erotske price

Ovako, sve što ću napisati se zaista desilo, samo ću promeniti imena. Ovo je bilo pre nekih 7-8 godina. Sad imam 25. Prvi sex sa devojkom sam imao u prvoj srednje, a sa muškarcem kad sam bio treća godina. Nisam znao da se ložim na muškarce sve dok mi na moru nije popušio jedan stariji lik. To kad da je probudilo nešto u meni, pa sam često razmisljao o kiti, nisam imao hrabrosti da ja probam nekoga, samo sam davao da mi popuše.

Seks oglasi on trazi njega

Sad verujem da je to bilo zato što sam razmišljao da ću biti manje muško ako ja probam kitu. Nikad nisam imao problem sa samopouzdanjem jer sam lepo izgledao, trenirao, i uvek su se ribe ložile na mene. Čak mi je bilo i zanimljivo da budem sa muškarcima jer sam uvek razmišljao kako svi misle da sam opasan jebač, da stalno menjam ribe, a ja, u stvari, jurim tipove.

U to vreme sam pravio profile na raznim sajtovima za pedere pa sam tako nalazio ko će da mi popuši. Vremenom sam se malo opuštao pa sam i ja počeo njima da pušim, a onda sam i karao jednog lika.

Uglavnom, stiže meni poruka na tom sajtu, čovek od 48 godina, poslao sliku tela, jako lepo telo, kaže da trenira, a to se i videlo. Zategnut, a onako nabudžen. Nešto me je ložilo kod starijih likova, posebno ovako kad se održavaju. Tražio sam mu sliku face, rekao je da ne može da mi pošalje i da to može samo uživo da se vidi, a razumeću kad se upoznamo. Nisam ni ja njemu hteo da pošaljem…

Gay erotske price

Uglavnom, dogovorimo se da se nađemo, ali samo da prošetamo pa ćemo videti za dalje. Imao sam tremu, sav sam drhtao dok sam išao na mesto gde se nalazimo. Bio sam obučen u trenerku i duks.

Stigao sam prvi pa sam čekao. Nikad se nisam toliko tripovao da svi koji me vide znaju što sam tu, kao da mi čitaju misli, kao da mi se u očima vidi da želim da se jebem sa muškarcem. Uglavnom, dok sam sedeo na klupici, vidim ćalovog kolegu, prilazi, pozdravlja se i nastavlja dalje. Posle par min. mi stiže poruka da je i on stigao, ali da se nađemo malo dalje jer je ovde gde se nalazimo sreo sina od svog kolege.

>Nisam mogao da poverujem da će ovo biti moj prvi sex sa muškarcem… ali pravim muškarcem

>Noge su mi se odsekle, počele su ruke da mi drhte. Jebote, pa ja sam sa njim trebao da se vidim! Nisam znao šta da radim, samo sam se tresao. Meni je taj čovek uvek bio hot. Znam ga od kad sam bio mali, pre par godina smo bili zajedno i na zimovanju, a često dolaze kod nas na večeru.

Skupio sam hrabrost i samo napisao: „pa to sam ja”. Nema odgovora. Svašta mi je prošlo kroz glavu, pičkarao sam sâm sebe. Kad, eto njega. Dolazi i smeje se. Kaže:
– Marko, pa ne mogu da verujem. – Ukapirao sam što nije hteo da posalje sliku, on je političar.

Porno price

Rekao je: – Hoćemo da prošetamo? – Sav sam se tresao, a on je počeo da priča, kao da se ništa ne dešava. Onda je rekao: – Što si se uplašio? Pa znamo se ceo život. – Nije kapirao da sam se baš zato uplašio.

Kako smo sve duže šetali, postajao sam opušteniji. Jebote, čak sam mu u porukama pisao i šta volim u sexu. Onda je samo rekao:
– Znači, ti si samo aktivan? – To me je nekako preseklo. Rekao sam:Aha.

>Nastavili smo, a on je skrenuo sa staze. Išao sam kao hipnotisan za njim. Zavukli smo se u neki mračan deo >u šumicu pored staze. Stajali smo jedan naspram drugog. Sav sam se tresao. Stavio mi je ruku na obraz i rekao:
– ‘Ej, nemoj da se plašiš, ovo nije moglo bolje da ispadne. Znaš ti od kad te ja gledam, ali nisam ni pomišljao da bi moglo da dođe do ovoga? – U tom trenutku mi se približio i poljubio me. To mi je bio prvi poljubac sa muškarcem.

Osetio sam njegov jezik, nekako halapljivo me je ljubio, svuda sam ga osećao, sisao mi je jezik. Pribio me je skroz uz sebe. Obojici su nam kare bile tvrde . Mazio me je po telu i gotovo jebao jezikom u usta. Nikad me poljubac nije ovako napalio. Spustio je ruku i uhvatio me za kurac. Počeo je da ga steže preko trenerke. Uradio sam isto. Izvadio mi ga je i spustio se. Progutao ga je i počeo da mi puši. Sav sam se tresao od uzbuđenja. Ne znam zašto, ali hteo sam i ja da probam. Izvukao sam se i spustio mu trenerku.

Seks upoznavanje

>E sad, ovo nisam očekivao. Ispred mene je bila velika debela kara. Uzeo sam ga u ruku i par puta prodrkao. On je uzdahnuo, a onda sam prineo glavić i stavio ga u usta. Počeo sam da mu pušim, koliko je mogao da mi uđe. Posle par minita je samo rekao:
Beži – i kako sam se izmakao, u mlazevima je izbacivao spermu.

Kad se smirio, spustio se i počeo divljački da mi dudla. Rekao sam da svršavam, ali nije se odmakao. Punio sam mu usta, ni sam ne znam koliko je sperme izašlo. Kad sam pogledao dole, video sam da je gutao i cedio mi spermu iz kite.

Podigao se i nasmejao. Rekao je:
– Ovo stvarno nisam planirao, hteo sam da prošetamo i upoznamo se, ali kad sam video da si to ti, nisam mogao da izdržim.

Rekao mi je da ima jedan prazan stan koji nije izdao i ako bih hteo da se nađemo ovih dana tamo. Pošto sam tek svršio, više nisam imao želju za seks sa muškarcem, nekako mi se gadilo, ali sam mu ipak rekao da hoću. Poljubio me je još jednom na brzinu i krenuli smo svako svojoj kući.

Erotske price

1 comments

  • sadika

    Mar 28, 2021 at 7:29 pm

    Jasam imala /jasam CD/ sličnu situaciju,samo štose na susretu pojavio moj komšija i otac moje bivše devojke.Moram priznati da sam bila pogubljena kao nikada doi tada ni posle toga.Stari lisac je znao kako me smiriti i nakon sat vremena smo krenuli njegovim autom u vikendicu njegovg kolege.Čim smo sišli sa glavnog puta parkiraose u nekoj uvali i tada je počela vatra.Ljubiome tako vrelo dasam ludela dabih se na kraju opustila i izvadila njegovu debelu kurčinu i sa velikom dozom straha počela pušiti.A kasnije uuuuuh štoje bilo dooobrooooo.

    Reply