Prve misli na prizor vas bez odeće

[ad_1]

Stručnjak za seks Trejsi Koks sprovela je istraživanje i napravila listu misli koje prolaze kroz glavu muškarcima i ženama kada jedni druge vide gole.

„To! Konačno ću imati seks”

Kada se naga žena nađe pred muškarcem to znači da je seks sledeće što je na meniju, tako da bi on u tom trenutku najradije skočio od sreće. Ipak, ovu srećnu misao zamenjuje sledeća koja i nije tako prijatna…

„Da li je moj penis dovoljno veliki?”

On će u milisekundi analizirati vaše lice ne bi li video vašu reakciju na izlged njegovog penisa. Ukoliko je prošao ovaj test, sledi još gora misao…

muškarac drka kurac

„Šta ako ne budem mogao?”

Žene mogu da odglume orgazam, on ne može. Ako prvi put imate seks neverovatno uzbuđenje s njegove strane može stvoriti pritisak koji mu neće ići u prilog.

Gleda u vaše grudi

Dok stojite goli on će se fokusirati na ono njemu omiljeno – vaše grudi.

Obratiće pažnju na to kakvu frizuru tamo dole imate

Ovo je ipak stvar ukusa. Muškarci nikada jednoglasno nisu rekli šta očekuju da zateknu tamo dole. Dok neki vole da ste potpuno obrijani, drugima ovo pak smeta.

zgodna plavuša, gola

Posmatraće koliko imate samopouzdanja

Uspravite se, ne sakrivajte se i dozvolite sebi da vam se divi. Verujte mi, bićete mu neodoljivi.

Šta je ono što on ne primećuje?

Vašu težinu. Za razliku od grudi, težina se ne može sakriti. Do trenutka kada ste već potpuno nagi, on već zna šta može da očekuje. Uostalom, ima on pametnija posla nego da razmišlja o tome da li vam se salo na butinama treska dok hodate ili imate višak na stomaku.

Ocenjuju vaše telo kao celinu

Za razliku od muškaraca, žene više opažaju, pa će im prvo vaše golo telo upasti u oko kao celina koju će ocenjivati prema tome da li ste u formi ili ne.

nabildovani momak, go

Upoređivaće ko je lepši

Ukoliko ste u mnogo boljoj kondiciji nego ona, ženi će proraditi kompleksi i nesigurnost – „Nije trebalo da pojedem onaj kolač danas“; „O Bože, ima lepše noge od mene“…

Da, važna je veličina

Ali, ne na način na koji vi mislite. Ako je preveliki to joj se neće dopasti. Nije tačno da žene vole muškarce sa velikim penisom – oni češće čine seks bolnim i neprijatnim. Ako je prosečne veličine, žena će se smatrati srećnicom. Čak iako je manji od proseka, žene neće zameriti.

Gledaće da li imate erekciju

Ako nemate, žena će odmah pomisliti da je do nje. Odmah je uverite da to ne znači da vam se ne dopada, već da ima veze s prevelikim očekivanjima.

gola devojka, drži se za sise

Gledaće vašu reakciju na njeno golo telo

Zapravo, ovo je nešto što prvo prolazi kroz glavu jedne žene. Isto tako i ona traži pozitivnu reakciju na vašem licu kako bi samouvereno mogla da nastavi dalje.

Šta je ono što žene ne primećuju?

Ne mnogo toga! Žene su bolje u primećivanju detalja od muškaraca. Žene će pre primetiti mladež na vašim leđima, marku donjeg veša, vaše noge, koliko ste maljavi i slično. Dragi muškarci, ne paničite jer su žene prema mnogim manama vrlo tolerantne.

Štaviše, nedavna istraživanja su pokazala da i muškarce i žene mnogo više privlače lica nego tela.

gola devojka na krevetu

Ocena naših korisnika:

[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Preporučeni tekstovi:

[ad_2]

Source link

0 comments

No comments yet