Novogdišnja jebačina sa mamom

incest price

Ona trazi njega

Za novu godinu otišao sam u posjetu svojoj majci. Ona je, iako ima 45 godina, jedna veoma sexy žena. Oduvijek sam maštao o sexu sa njom i kao mali sam često drkao dok sam nju zamišljao ispred sebe u prozirnoj haljini koja više otkriva nego što pokriva. Nikad nisam skupio hrabrosti da joj se obratim, da joj kažem svoja maštanja o njoj.

Jedno jutro probudio sam se kasnije no inače i zatekao je u kuhinji, mislim da je nešto čistila, ali je bila pri kraju.

Promatrao sam je iz sve i jednog ugla, promatrao njene obline. Opet sam počeo maštati o njoj i već se počeo nazirati kurac na mojim boksericama, postajao je sve veći i veći. U jednom trenu je pogledala u mene i pokušao sam sakriti naviknuti kurac.

Kada je završila rekla je da se ide tuširati odmah sam pomislio: evo mi šanse da ga bacim dok mislim na nju, ali odlučio sam otići korak dalje i odlučio sam ju špijunirati. Imao sam svašta vidjeti, moja majka se samozadovoljava dok se tušira. Sad sam još više bio napaljen. Bio sam u tolikom transu da nisam ni primjetio da je završila. Izašla je i imala vidjeti sta ispred, mene golog kako drkao na nju. Isprva sam se izvinjavao ali sam primjetio da ne skida pogled sa mog kurca.

Dopisivanje

tišla je do spavaće sobe da se obuće a ja sam pobjegao u svoju sobu. Nakon 5 minuta ona me zove. Odlučio sam joj priznati kako već godinama maštam o seksu s njom. Ona nije štedjela vrijeme već me je gurnula na krevet i počela mi drkati. Isprva sam se osjećao zbunjeno.

Nakon nekog vremena mi ga je počela pušiti a čim je spustila jezik na njega svršio sam, međutim nastavila ga je pušiti i ubrzo sam se oporavio. Rekao sam joj da je sad red da ja nju zadovoljim i naredio joj da legne na krevet. Lizao sam joj pičku isprva lagano i sto je duže trajalo to sam ubrzavao. Svršila je po mom licu. Rekla je da silno želi da ga primi i da ona cesto mašta o našem zajedničkom seksu. To me je još više uzbudilo, kurac mi je bio tvrđi nego ikad. Krenuo sam polako,jer je veoma bila uska. Sto sam dublje ulazio sve sam je jače nabijao na kurac.

Bio sam blizu svrsavanja ali također i ona. Izvukao sam ga i svršio joj po stomaku.

Otišli smo se tusirati a meni se opet nadigao. Rekao sam joj da mi je zelja da joj svršio u guzu, a ona je odgovorila tačno ovim riječima:

Ona trazi njega

– sve za mog slatkiša.

>Opet mi je počela pušiti, i odlučio sam da je vrijeme da joj ga zabijem u dupe. Krenuo sam polako jer se zalila na bol, ali kad sam joj ga zabio do kraja, krenuo sam punom brzinom. Ubrzo sam svršio u nju, a i ona je opet svršila, ali sada ispunjena mojom spermom. Nastavili smo se jebati po cijeloj kući. Kada smo izašli iz kupaonice pokazala mi je na stolicu bez da je išta rekla.

Odmah sam sjeo na nju i osami je prišla i sjela u krilo.punom težinom se nabila na kurac, skroz do kraja. Započela je svoj show, počela je mijesati kukovima i stiščući mišiće dovodila me je do ludila. Kada sam bio blizu svršavanja pokušao sam je odgurnuti ali je rekla da ju slobodno napunim do kraja.

Upoznavanje

Svršili smo u isti trenutak. Ostala je sjediti na meni dok sam nije ispao iz njene magične vagine.oprali smo se opet,legli zajedno u krevet i tu smo se malo mazili i ljubili.Rekla je da joj je bilo odlično i da bi željela to ponoviti. Naravno sada svaki put kad joj dođem u posjetu mi se vraški jebemo i ne smeta nam to, iako znamo da je to zabranjena ljubav.

Incest price

0 comments

No comments yet