Nisam peder ali bi(h) pušio kurac

Pozdrav svim člitaocima erotskih priča. Ja se suzdržavam da objavim priču koju sam slagao godinama, ali je istinita i iskrena. Sasvim sam normalan čovek, imam porodicu, lepu ženu ali i puno tajni koje nosim u sebi. A jedna od njih je da volim biti i ponekad sa dobrim muškarcem. Nisam peder da odmah kažem, ali volim sve probati, pa i kurac.

Erotske price

Posle dugog odugovlačenja, hoću-neću, pa kako, ne znam gde naći tipa, diskrecija, higijena itd, i onda odjednom – bum, ja na moru u Crnoj gori, gde i imam vikendicu (stari još napravio kad su bila sretnija vremena). Tada sam letovao sa društvom, rodbinom, svi su dolazili i odlazili, a ja ostajao sam i čekao druge goste. Kada sam najzad ostao sam i ubijao se od dosade, na pamet mi je pala mala plažica koju sam kao klinac voleo da obilazim i parim oči na matore babe i stare pičketine. Čak sam i ovog leta bio par puta, ali su me uvek tražili, „gde si, što te nema”. Sad sam sâm i idem izložiti telo potpuno golo vrelom suncu.

Kada sam ušao na plažu koja je prilično mala, ugledao sam jedan par srednjih godina: jednu matorku koja je imala možda preko 60, i jednog mladića, sigurno mlđeg od mene. Zauzeo mesto na vrelo kamenje i skinuo se go, i trudio se da prikrijem erekciju, jer sam bio nekako čudno napaljen.

Posle pola sata došla je jedna zgodna i lepa devojka koja je bila već imala svoje mesto na plaži. Začudio sam se kada sam video da ona komunicira se mladićem koji je bio na plaži. Posla desetak minuta dolazi jedna vrlo mlada devojka, i za divno čudo, sela pored mene. Imala je majicu, ispod kupaći, koji nije svlačila, stavila je peškir na kamenje i gledala unaokolo.

Počeo sam razgovor s njom, kaže da je pobegla od dosadne dece na susednoj plaži i poželela da bude sama, a ja sam joj rekao: „Što se ne skineš, svi smo goli”, a meni kurac kao jarbol dig’o se i traži da ga neko zadovolji. Ona kaže: „Stid me je, nikad nisam bila gola pred nekim tj. pred više ljudi”, na šta sam ja opet rekao da smo svi goli i nema potrebe za stid. Uz malo ubeđivanja pristala je, ali samo gornji deo.

Imala je prelepe sise i za divno čudo i velike bradavice. Tako bi se sunčala i krajičkom oka gledala u moj kurac koji je počeo da slinavi. Upitao sam je da li joj se sviđa moj kurac, samo je klimnula glavom.

Ustajem sa vrelog kamenja i ulazim u vodu da se rashladim, okrećem leđa prema plaži i vidim lika koji je sedeo sa onom devojkom. Ustaje i seda pored devojke koja je bila pored mene i počinje razgovor. Ja nestrpljivo izlazim iz vode da vidim o čemu se radi, što sad on mora da je muva? Dolazim i upoznajem se s njim, i on počinje priču kao, „ja mislim da nju poznajem” i tako bla, bla, bla.

Bila je dobra, ali meni se dizao i na njega

Ona je odjednom ustala, uzela peškir i bez reči ode. Ovaj lik koji se zvao Milan, reče: „Mala se napalila, pa traži kurac na plaži, ali se izgleda stidi, a i ti si se napalio”, reče on. „Jesam”, rekoh, „malo”, mada su mi jaja bila kao kugle od bilijara. Onda sam s njim počeo neku temu, pa pričali o svemu i svačemu, sve dok nismo došli na temu jebanja, i tad ga ja upitah: „Što si došao da muvaš ovu malu kad već imaš devojku?” On reče: „Nije mi to devojka, to mi je drugarica, znamo se iz Beograda, ona je ovde sa društvom”. Okrenuo sam glavu da je dobro zapazim ali je nije bilo, nije bio ni onaj par, čak je i ona baka otišla. Bili smo sami, i opet tema sex, itd. I on meni kaže u jednom trenutku da imam lep kurac, što i jeste, da je lepo obrijan, da voli higijenu, da i on čak brije kurac, a i guzu, a onda se okrenuo i pokazao mi ga.

Onda sam pomislio – ovaj hoće da me startuje, i kurac je odmah počeo da mi raste. Pogledao sam njegov; bio je lep, obrijan, prav, i malo tanji od mog, ali duži. Jaoj bože, šta ću sada? Možda je ovo ona prava prilika da se s njim po’vatam? Ali kako, nemam iskustva, a i nisam peder, ja bih voleo da bude prisutna i neka ženska pa da svi troje…

I onda sam čuo svoj glas – „ja nisam peder”, i on je počeo da se smeje i kaže: „Nisam ni ja, samo mi se sviđa tvoj kurac, mislim dobar je za pušenje”.

Gay price

Onda mi je laknulo, i rekao sam mu da ne volim pedere, ali mi se sviđaju bisuxualci. Kao da je jedva čekao da to kažem: „Pa ja sam bi i voleo bih da ti popušim kurac. Hoćemo do mene?” Ja kao omađijan kažem: „Da”.

Imao je stan par stotinak metara od plaže, bio sam uzbuđen i zbunjen

Kada smo ušli, okrenuo se i poljubio me pravo u usta, prvi put sam odbio a onda sam pustio da njegov jezik uđe u moja usta.

Bio je mekan i vreo, ljubili smo se par minuta, a ja sam imao osećaj da se ljubim sa nekom devojkom. Skinuli smo se goli i otišli pod tuš, prao je i drkao moj kurac i sve vreme pričajući kako je dobar i debeo, a i ja sam njegov takođe hvalio.

Obrisalis smo se i otišli na krevet; opet žvalavljenje. Onda je prešao sa usta na bradavice i stomak i došao je do kurca. Ja sam mislio da ću odmah svršiti. Pogledao me je u oči i uzeo glavić u usta. Sisao ga je i palacao jezikom kao zmija. Onda je lagano nestajao u njegova usta skoro do kraja. Onda ga je vadio i mogao sam da vidim kako mu se razmazuje po ustima ona sluz, što me je dodatno napalilo i počeo sam da se trzam.

Uhvatio ga je za koren i rekao: „Svrši mi u usta”. Jao ljudi moji, koliko sam samo svršavao, usta su mu bila puna sperme. Pola je izbacio a pola progutao, i onda se još minut-dva igrao sa njim, ližući ga celog.

Sad je izgleda na mene red – pomislih. Legao je na leđa i video sam kako mu je kurac sav mokar, primakao sam usne i prvo ga pomirisao. Imao je lep miris. Liznuo ga, onda glavić stavio u usta i bilo mi je baš lepo, onako sladunjavo. I onda sam počeo da ga uvlačim u usta i pokušavao da ga celog stavim, ali je bio veliki.

U tom trenutku sam se osećao kao neka drolja, pa sam sve jače pušio i gutao tečnost iz kurca. Osetio sam da podrhtava i rekao je: „Svršiću”, ja sam ga samo stegao i nisam ga ispuštao iz usta. Osetio sam prvi mlaz kako mi zapljuskuje grlo: gusta sperma i veoma topla. Za divno čudo, nisam gadljiv i počeo sam da je gutam, ali mi se puno nje slivalo niz bradu.

Izvadio je kurac iz mojih usta i počeo je da me ljubi i liže spermu sa moje brade. Ustao sam i rekao moram da idem. Obukao sam se i otišao bez reči.

I dok sam pisao ovu moju priču sećao sam se svakog događaja, i moram priznati, izdrkao zamišljajući kurac u ustima.

0 comments

No comments yet