Niko me nije tako dobro jebao

erotske price

Ona trazi njega

Neću da gnjavim sa pričom ko sam i šta sam. Ukratko, jako sam komunikativna i uvek spremna na sve izazove. Obožavam da experimentišem u krevetu.

Inače, dugo sam živela u Sidneju, pa sam se vratila u rodni grad, Beograd. Pošto sam diplomirala, i postala profesor fizičkog vaspitanja, tražila sam posao u nekoj srednjoj školi. Otišla sam kod svog prijatelja koga jako dugo nisam videla, inače direktora jedne škole. Nekada smo imali par avantura, koje su mi ostale u divnom sećanju.

Visoka sam oko 170 cm, teška oko 55 kg. Imam extra guzu i original šestice. Obukla sam najnovije >tangice, čipkaste, brus u istom fazonu, extra kratku suknjicu koja je više pokazivala nego skrivala, i slatku majičicu sa isto toliko slatkim dekolteom.

Tamo me je dočekala jedna veoma neprijatna gospođa koja me nije pustila u Dejanovu kancelariju, dok nisam napravila malo gužve. Zatim se na vratima pojavio visok crn frajer, 32 godine, sa neodoljivo zelenim očima, i prelepim telom… U istom momentu sam se napalila kad sam videla bele lanene pantalone i usku majcu kroz koju se ocrtavao svaki mišić tog prelepog tela. Pala sam mu u zagrljaj, koji je on oduševljeno prihvatio
Daj, malena, nemoj tu da stojiš, ulazi ovamo! Ako me neko traži, na sastanku sam. Ne želim da iko upropasti ovaj dan!

Upoznavanje

Ušla sam u njegovu kancelariju u kojoj je bilo 15 stepeni (inače, to je sve bilo početkom vrelog juna), ali je među mojim nogama bilo 515! Uvalila sam se u veliku kožnu fotelju, baš na njegovo mesto.
Ej malena, pa ti bi odmah tu, m? – rekao je to tako jebeno sexy glasom!

– Ma nema problema, sešću tebi u krilo – odmah sam videla promenu na njegovom licu, kao da govori „sad ću je razjebati!”

Smestio se u fotelju, a ja sam totalno provokativno izdigla suknjicu i golom guzom mu sela u krilo. Ništa nismo govorili, ali smo po disanju znali šta oboje želimo. Počeo je da mazi nežno moje noge, od kolena ka butinama. Ljubio me je po vratu, grickao mi uvo. Njegovi bezobrazni prstići su se polako približavali mojoj već odavno vreloj pičkici.

Polako je pomerio natopljene gaćice u stranu i počeo prstom da mi mazi klitoris… Kako me je samo napalio! Osetila sam njegovu ogromnu kurčinu kako raste, tačno između mojih guzova, kao da će u svakom trenutku da probije pantalone.

Kako mi je prijalo dok mi je polako zavlačio prst u vrelu, skroz obrijanu pičkicu, tako sam ja mešala nad njegovom kurčinom.
Tad sam bila svesna koliko mi je „njegov prijatelj” zapravo nedostajao.

Odjednom je izvukao prste, i jednom rukom maknuo sve sa stola, uhvatio me za struk i podigao na sto. Svukao mi je tangice i raširio mi noge. Polako me je namestio da legnem na sto, i počeo da mi lize pičkicu. Secam se kada mi je lizao pre par godina, ali je sad bilo duplo bolje.

Lizao mi je prvo usmine, totalno me je izluđivao. Spustio je jezik celom dužinom na moj klitoris. Tad sam htela da vrisnem od zadovoljstva.

– Vrišti mila, slobodno, sekretarica je otišla kući i sve zaključala.

Počeo je polako da mi licka kliću, pa i rupicu, a onda je podigao moje noge ne ramena i počeo da mi liže guzu. Poludela sam tad totalno. Sisao me je sve brže i jače. Kada je primetio da ću da svršim, ostavio me je na mukama. Samo se od jednom odvojio od mene, oblizivao se, i slatko se smejao.

Ona trazi njega

Ustala sam sa stola i čučnula ispred njega, bukvalno ispod stola. Otkopčala sam mu kaiš i pantalone, i ostavila ga u boksericama. Mazila sam njegovu kurčinu preko gaćica, stezala mu jaja, nervirala ga. Samo sam čekala kada će mu eksplodirati gaćice.<

Polako sam krenula da mu skidam bokserice, približila usta, isplazila jezik i čekala kad će da iskoči. Neočekivano brzo je izleteo ogroman kurac i lupio me po sred jezika. On je samo jauknuo i duboko uzdahnuo.

Pošto nisam mogla da verujem kolika je kurčina porasla za tih par godina, uzela sam lenjir i bezobrazno ga izmerila. 22 cm…

– Čoveče, moja maca jedva čeka da ga proguta!<
Samo se nasmejao. Počela sam lagano celog da ga ližem, ljubim, sisam. Jednom rukom sam ga drkala, pomagala se jezikom, a drugom sam mu stiskala jaja, ponekad ih cela usisam i izližem.

On se za to vreme bavio skidanjem moje majice i brusa. Snazno mi je stiskao sise, štipao bradavace… Pošto mu je kurac bio dovoljno vlažan, stavila sam ga među sise i počela tako da ga drkam. Znala sam da to obožava.

Počeli smo da se žvalavimo kao dva napaljena tinejdžera. Kako se njegov vreli kurac penjao na gore, tako sam ga ja dočekivala otvolenih usta. Duplo zadovoljstvo za njega.

Počeo je da se grči i da uzdiše… A onda je eksplodirao. Svršavao mi je u usta. Obožavam da gutam tu prelepu belu tečnost iz kurca. Dugo je svršavao i punio mi usta. Isisala sam i poslednju kap iz njega. Oblizivala sam se slatko i jebozovno, a kurčina je i dalje stajala uzdignuta…

Skinuo je košulju i podigao me na sto. Ustao je ispred mene, podigao mi noge, i mazio mi pičku kurcem. Napalila sam se žešće…

Ona trazi njega

Stavio ga je na tu čarobnu rupicu, i snažno ga zabio do kraja. Vrisnula sam i jako mu stegla vrat nogama. Počeo je da me jebe žestoko i jako. Znao je da obožavam kada mi govori da sam samo njegova malena kučkica, da voli samo moju pičku da jebe. Govorio je to kroz zube i sve brže me jebao tvrdom kurčinom koja je bila okupana mojim sokovima. Zabijao ga je do jaja, koja sam osetila kako mi lupkaju po guzi.

– Obožavam te kurvice moja malena, i hoću da te jebem svaki minut!

Svršavala sam neprestano. Obožavam njegov kurac, i to sam mu rekla:

– Šećeru, znaš da volim kada svršiš u mene, nemoj da se ustručavaš uopšte, jer dobro znaš da sam samo tvoja kučka<

Jebao me je nenormalno jako. Tako me niko nije jebao pre njega!!! Pičkica mi je gorela, a on mi je uporno grizao bradavice i jebao me bez prestanka. Odjednom mi je zabio kurčinu do kraja i počeo da svršava. Osetila sam neverovatnu toplinu svuda u sebi.

Kad je završio i izvadio ga, iz mene je potekla reka sokova, a on je, kao svaki pravi jebač, pokupio svaku kap!

Dugo posle toga smo pričali, ali sam ja sve vreme gledala u njegov i dalje dignuti kurac koji se ocrtavao na pantalonama. Krenuli smo ka njegovom autu. Na putu do mog stana dogovorili smo se da dođe sutra kod mene na večeru… Već sam imala ceo plan u glavi…

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet