Ne kopirajte ljubavne avanture poznatih

Ne zalećite se: Brzinske romanse poznatih su veoma loš primer. Zvezde sa crvenog tepiha su svakako one koje su u poziciji da postavljaju trendove, pa često kopiramo njihovu, frizuru, šminku, ponašanje… Seksolog Trejsi Koks kaže da zbog ovoga kratke i burne romanse između zvezda negativno utiču na veze u realnom životu običnih ljudi.

Od slavnih ličnosti učimo mnogo negativnih stvari, da je činija pileće supe dovoljno hranjiva da na njoj izguramo ceo dan, da jedan sloj maskare nikad nije dovoljan, da brak nije za ceo život… Holivud je preplavljen ljubavnim pričama koje se odvijaju tako brzo, da ako dozvolimo sebi da trepnemo, vrlo lako možemo propustiti i uvod i razradu i naći se iznenada pred zaključkom. Oni uspeju da se upoznaju, zaljube i venčaju za vreme koje je običnim ljudima potrebno da odu na nekoliko sastanaka.

Ali pre nego što poželite da se sledeći put kada upoznate pristojnog muškarca za tili čas zajedno nađete pred srećnim krajem, velikim zajedničkim početkom, suzdržite se. Evo koje razloge da usporite i ne dozvolite sebi da poletite, navodi Trejsi Koks.

Karmen Elektra i Denis Rodman

Propustićete čari novog početka

Znate onaj divni osećaj kada vam dok upoznajete osobu, iznenada preko usana pređe prvo „volim te“, a on sa olakšanjem odgovori  istom merom, kao da je jedva čekao da skine to sa duše… Nakon toga se dugo gledate sa potpuno bleskastim izrazom lica… Definitivno iskustvo vrednomalo strpljenja.

Zašto se doživotno posvetiti nekome koga ne poznaješ?

Kako ste sigurni da je čovek pred vama osoba koja zaslužuje da ga volite celog života, da imate decu sa njim i da zajedno delite dobro i zlo do kraja? Dajte sebi vremena da ga testirate i proverite da li zaista ima ono što želte od partnera. Budite isto tako sigurni da ste i vi ono što on želi.

Ako insistirate na intimnosti pre nego što je druga strana spremna, pobeći će

Ponekad se desi da upoznate nekoga sa kim ne možete da prestanete da pričate, pa se vaš razgovor na večernjoj žurci završi tako što podelite doručak sutradan ujutru, a sledeće večeri već ćete zajedno uživati u dobrom filmu… Jedino zbog čega se rastajete je posao i sasvim se sigurni da ovo mora da bude početak nečeg veoma velikog i važnog. Ipak, statistika pokazuje sasvim suprotno i činjenice su da ovi maratonski prvi sastanci čine da postavimo veoma visoka očekivanja od veze.

Kejti Peri i Rasel Brend

Budite realne, holivudske zvezde žive u drugom svetu. Ne zaboravite, u njihovom svetu partnerstva dođu i prođu kao na traci.

0 comments

No comments yet