Nabijao me je na veliki kurac

Pala je noć. Oko 22h. Sjedila sam doma na kauču s rukom u gaćicama gledajući neku glupu emisiju. I onda je netko pozvonio. Iskreno, očekivala sam sestru jer je „možda” trebala doći. Ustala sam i otvorila vrata. Visok, jaki dečko.
– Izvolite? – upitala sam.
– Umm… Poslala me tvoja sestra… Ja sam Alem, usput. Rekla je da ne može doći, ali da ja mogu prespavati…?

Nije prvi put. Već sigurno milijun puta sam primala njezine prijatelje i prijateljice da prespavaju na kauču.
– Uđi – uzdahnula sam.

Skinuo se u bokserice, dala sam mu dekicu i otišla u svoju sobu. Klipan, ovaj sigurno nema ispod 26. Ubrzo sam začula stenjanje. Ušuljala sam se u dnevni i vidjela Alema sa rukom na kurcu. A kurac… 19-20 cm, pristojne debljine… Uh… Nagnula sam se da malo bolje vidim i vrata su zaškripala.
– Uđi, probaj ga – rekao je.

Ušla sam i odmah kleknula uzimajući ga u usta. Cuclala sam mu glavić, mazila jaja, uvlačila ga duboko u grlo… I onda sam se podigla i stavila ga na ulaz pičkice. On me uhvatio za guzu i polako nabio do jaja. Uzdahnula sam. Jahala sam njegovu kurčinu, a on me ljubio duugo, dugo, ne dajući mi da stenjem… Pomagao mi je da se podižem i spuštam na njegovom kurcu. Brzo, i brže, jako i jače. Mmmmm… Ima tako veliku kurčinu, cijelu me ispunio. I zatim osjetim da svršava, a svršavam zajedno s njim i ja. Puni moju pičkicu velikom količinom sperme… Mmmm, bože, kako je dobro. I dalje me nastavlja jebati i… I onda…

I onda me probudilo zvono.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet