Moju pohotnu mamu jebali su trojica u autu

Ona trazi njega

Mama voli da se jebe, a ja nemam ništa protiv. Ali, bilo i škakljivih situacija. Upravo u Beogradu, inače ne putujem puno sa starom. Jednom, ne tako davno, bili smo na par dana u Beogradu. Malo vidjeti grad, pa na večer provod. Provod k’o provod, nigdje nije loše. Inače u Rijeci znamo kamo, dva, tri lokala, klubovi, uvijek se nešto nađe. Pogotovo za maznuti. Stara na svoju stranu, ja na svoju. Uglavnom idemo tamo gdje nema klinaca.

Beograd je posebna priča. Kroz dan vukli smo se po gradu. Stara, ko stara, sve bi htjela vidjeti, dućani, šoping, restorani… Meni već malo dosadilo. Zezam staru da ću joj naći nekog jebača pa nek je voda. Staroj ne treba puno da se zapali, odmah se smješka, misli u sebi – ne daj Bog dugog čekanja. Još mi iz glave nisu išle slike iz posljednje njezine jebačine (koju sam ja gledao, a mislim da ne zna za to). Obično izađe sama, mislim bez mene. Često se vrati kasnije kući, međutim, to ne znaći da je dobila po pički, nije svaki dan nedjelja, he he. Volimo dobre provode, pa ako je sve nabijeno sexom, super.

Upoznavanje

Tako šetkamo, a stara, dobra koka, i ne primjećuje muške poglede za njom. Ja se koji put, iz dosade, naslonim na njezina leđe, tek da osjetim te njezine guzove, široke guzove. Tako mi jednom ruka sklizne po njezinoj suknji, po crti njezinih guzova, gotovo do pičke, dok je ona razgledavala izlog. Nije bilo loše. Kako da sam malo osjetio, pod prstima, pičku. Uh, dobra stara, nema što.

Popismo piće u kafiću, i ja onako iz dosade, pitam je kamo navečer. „U lov”, kaže stara, i smješka se. Ok, super, mislim, konačno nešto napeto. Dođosmo do hotela, naše sobe, večera, odmor, pa spremanje za van. Uh, konačno. Starka prebire po koferu, vadi stvari, vidim, pažljivo bira, znaći bit će nešto. „Stara, molim te, samo bez gaćica”, kažem joj. Nije me poslušala. Drži u ruci neke svilenkaste gaće minijaturne doduše, ali ipak gaćice. Skida se i odlazi u kupatilo.

Iz kupatila, druga slika. Stara opet u minjaku s prorezom, kao neka kratka haljinica, ne znam kako da to nazovem, a gore poluprozirna tamna bluza. Ispod bluze sise, nema ništa, hvala Bogu. Sise se naziru, ali ne vide se skroz, tek malo bradavice provire.

Ona trazi njega

Izlazimo, prvi lokal je naš. Cuga, jedna, druga, ništa zanimljivo. Kao da se nikome ne jebe. Uh, ne volim takve komorne atmosfere. Zabadava staroj kratka minica, zabadava se ja namirisao. „Aj’mo ća”, kažem i dižemo se sa stolica. Izlazimo na ulicu, pogledom tražimo taksi, nek nas odvede na neko mjesto gdje ima života. Slaže se i stara, pitat ćemo taksistu gdje je najbolje. U kratkom vremenu, stiže taksi, kao da čekao da se mi pojavimo. ‘Ajde, bar nešto dobro.

Gledam staru kamo će sjesti, taksista otvara stražnja vrata staroj, a mene posjedne do njega. Ok, malo neobično, ali ništa čudno. Vozimo se par minuta, gotovo u tišini, taman da pitam gdje je dobar provod, kad se taksi zaustavi uz cestu, malo pričeka, koju sekundu. U tom momentu, neočekivano za nas, dolaze još dvojica putnika. Sjedaju svaki sa jedne strane, a stara ostaje u sredini, gotovo kao po nekom dogovoru. Pogledam staru, ona još uvijek u ležernom položaju, gleda me upitno, gotovo da joj je neugodno. Uh – pomislim – ne miriše ne dobro. Taksista vozi, ja brže-bolje pitam: „Gdje je najbliži pub”. Taksista se nasmješi te mi odgovori da i oni idu tamo. Ok, vozimo se do nekog proplanka, gotovo do nakakvog parka, tko bi znao.

Besplatan sajt za upoznavanje

Mrak je, oko 10 sati navećer. Otraga muk, stara se gotovo i ne pomiče, kao i oni tipovi. Činilo mi se da su gotovo stisli staru, sasvim su bili blizu nje, naslanjajući se na nju. Sise se lagano pomiču u zavoju, te to nije promaklo likovima do nje. Eh, gdje je sada grudnjak, vjerojatno je to i stara mislila. Mislio sam da će je svaki čas uloviti za golu nogu, golo bedro, koje je ostalo nepokriveno, a minjak se još i malo otvorio po sredini, tako da se pri svjetlu nazirala unutrašnjost bedra. Mislio sam u sebi –bit će šta će bit, nekad treba platiti ceh jebozovnosti. Ako je žele jebat, nek je jebu. Više sam se brinuo za sebe, šta ja tu radim, kao da sam suvišan. Kažem taksisti da zaustavi, idem se radije malo prošetati. Taksista uspori i prije nego što stane, javi se stara: „Daj ostani tu”, kaže.

Taksist me pogleda, kažem da važi. Vozili smo se cijelu viječnost, kao da idemo u krug. Napetost sve veća. Likovi iza mene, još su se više približili staroj, bar mi se tako činilo. Jasno je bilo i meni i njoj da ona neće moći samo tako izaći iz auta. Ovi trojica u auto, taksista i tipovi iza nas, kao da su igrali na kartu strpljenja. Nije se vrijedilo ni igrati, da ne krene na gore i gore. Gotovo da sam rekao – stani, stara skidaj se.

Jasno mi je bilo da hoće da je jebu.

U tom momentu, taksista se zaustavi u mrkom mraku. Ulična lampa negdje daleko. Okrenem se prema staroj, ona gotovo uplašena, ne diše. Pogledam je prema sisama i međunožju, bila je u potpunom strahu. Ja se malo nasmješim, tek da razbijem strah, mada mi do smjeha nije bilo. Sjedimo u mraku, vjerojatno očekujući moju reakciju. Shvatio sam to, i pomislim, bolje da ne kažem ništa. Tad se taksista okrene prema mojoj staroj, meni kaže: „Izađi!” Ja izlazim, a on pali svjetlo u autu. Ponovo se okreće prema mojoj staroj, hvata je za gole noge ispod koljena, diže joj noge, te je povlači i širi noge u koljenu, tako da joj sad noge vise preko naslonjača prednjih sjedala. Minica joj ostala oko pojasa, međunožje se ukazalo, a minijaturne gaćice sakrivaju napetu pičku moje mame.

Ona trazi njega

Mislio sam – sva sreća da su tu gaćice, a rekao sam joj da ide bez njih. Stara gotovo leži na zadnjem sjedalu, ne može se pomaknuti od one dvojice otraga koji uživaju u prizoru polugole moje mame. Predivne duge noge, okruglih bedara, sad su na jasnom svjetlu. Promatraju to sva trojica, vjerojatno im se magli pred očima. Jedan od one dvojice izvlaći mali nož, skakavac, iz džepa, te prereže kod starinog kuka mali dio gaćica, te odmiče gaćice u stranu. Ukaza se pička moje stare, frizirana, ne obrijana do kraja.

Tipovi s divljenjem i pohotom gledaju taj prizor, pičku moje stare, raširenu, gotovo ponuđenu. Stara nije ni trepnula, pogotovo kad je vidjela nož. Leži tako raširena na zadnjem sjedalu, između dva tipa, ponuđena. Tip, koji je prezao gaćice, stavlja ruku na pičku moje stare, malo prođe po njoj, pa naglo gurne srednjak u rupu moje stare.

Stara uzdahne, cijeli srednjak je propao u ne malu pičku moje stare. Tip napravi nekoliko pokreta s rukom, unutra van, gotovo da je ševi rukom i srednjakom, čeka reakciju moje stare. Stara se teško suzdržava, onaj drugi lik hvata je za dude, shvati da nema grudnjaka, pa ih malo jače, grubo zamjesi, te trga bluzu moje stare po dugmićima.

Ona trazi njega

Na svjetlo izlaze gole sise moje stare, tip ih bjesomučno hvata, a tko ne bi. Sad je obrađuju obojica, a i vozač pruža ruku po bedrima moje stare. Stara se dobro obrađuje, ovaj sve jače mjesi sise, dok je ovaj dobro ševi sa srednjakom. Ni bedra joj nisu pošteđena. Stara se više ne može suzdržavati, počinje uzdisati sve jače. Imam osjećaj da joj se i pička navlažila.

Vozač ne može više gledati kako je ova dvojica obrađuju, miče sjedalo na kojem sam ja sjedio, prema naprijed, i prilazi mojoj staroj od sprijeda. Gura glavu u njeno međunožje, onaj miče ruku, a vozač je grize za pičku kao kakav dobar komad mesa. Stara uzdahne, otvori usta i zažmiri. Vozač znalački gricka i liže je duboko u unutrašnjost, jebe je jezikom. Staroj podrhtavaju bedra, vozač, osjetivši reakciju stare, gura jezik još dublje u unutrašnjost moje stare, gricka joj sikilj. Onaj bjesomučno trlja sise, a treći uživa u prizoru.

Dugo su je tako obrađivali, čekajući da se stara potpuno preda. Nisu trebali dugo čekati, stara je opustila bedra, raširivši ih još više, ovaj puta sama. Jeca, nemoćna da bilo šta spriječi. Vozač podiže glavu, pogleda staru u lice, vidi joj grč uzbuđenja, ponovo pogleda prekrasnu pičku moje stare i predivne okrugle butine. Uspravi se, otkopčava šlic i vadi debeli masni kurac. U tom momentu i stara otvara oči, pogleda ga u taj debeli, masni kurac, koji joj se, ovako u klečećem položaju približava. Gleda kako se približava njenoj otvorenoj, vlažnoj pički.

Vozač, ne čekajujući, gurne svoju kurčinu u rupu moje stare do kraja. Stara to nije mogla izdražati, glasno uzdahne, a vozač je žastoko nastavi jebati, ljuljajući cijeli auto. Ova dvojica prasnu u smjeh, vozač jebe kao lud, ne da joj da dođe do zraka, hvata je za cice s masnim šakama i jebe žestoko.

Jebao je dobrih deset i više minuta žastoko. Stara je jecala, uzdisala, želeći pustiti što manje glasa, ali nije joj uspjevalo. Kad bi se počela suzdržavati, vozač bi počeo jače udarati, a pička joj se pretvorila u pravu jamu, nije mogla spriječiti da curi iz nje.

>„Jebote, daj je malo nama”, kaže jedan od one dvojice, koji su uživali u nesvakidašnjoj jebačini. Vozač svrši u pičku moje stare, i polako izvuče kurčinu iz nje. Nakon njega, pička je ostala otvorena, gotovo se mogla vidjeti unutrašnjost moje stare, bila je dobro pojebana. Crvena u licu, tražila je moj pogled. Vidjevši me, ja joj namignem i nasmješim joj se. Ohrabrena i osokoljena mojim odobravanjem i osmjehom, nasmješi se i ona.

Nije više bila tako uplašena. Pička joj raširena i puna sperme. „’Ajde digni se”, kažem joj. Ona se lagano uspravi i sjedne. Za to vrijeme, ona dvojica skinuše hlače do koljena, jedan prihvati moju staru oko pazuha i podigne je tako da je kleknula na zadnje sjedalo, pokazujući dobre, okrugle guzove onom drugom i meni. Stara me ponovo pogleda, ja joj kimnem glavom. Ona se odvaži i opkorači ovog do nje, naslanjajući se na njega rukom. „Vidi, vidi”, kaže ovaj, iznenađen što se stara, sad sama ponudila.

Preokret u igri: sada se sama nabijala na kurčine.

Uspravi svoj kurac, ne tako debel kao od vozača, ali potpuno zakrivljen i dugačak kao glista, te posjedne moju staru na kurac, zarivši joj ga duboko u utrobu. Stara se uspravi, jaukne, tip je primi za kukove i počne je micati naprijed-natrag, ljevo-desno. Stara me ponovo pogleda, ja joj opet kimnem glavom, a ona se tada posveti tipu koji je jebe i sama počne vrtjeti kukovima, naprijed-natrag, gore-dolje.

Žestoko su se jebali, kao da se takmiče tko će koga pojebati, ona njega ili on nju. „U jebote, koja jebačica”, kaže ovaj treći, koji još nije probao moju staru. Priđe rukom do guzova moje stare i nekako potraži njezinu rupu, jedva je pogodi i gurne joj, onako u pokretu, srednjak u guzu do kraja, grubo, odjednom. Meni je bilo dosta, okrenem se i odšećem da se malo odmorim od prizora.

Vratim se nakon dvadesetak minuta. Stara sjedi u otvorenom autu, a tipovi se odmaraju, šetajući oko auta. Sjedosmo, kao da se ništa nije dogodilo, samo što je stara bila rumena u licu. Jedan predloži da idemo na cugu kod njega u stan. Meni je bilo svejedno, i kažem da može.

Dođosmo do stana, stara jedva hoda, golih sisa, pocjepane bluze. Haljinica joj zgužavana. Sjedosmo na trosjed, popismo cugu, jednu, drugu. „Koji si ti?”, pita me jedan. „Prijatelj”, odgovaram. Stara izjebana, ne može doći k sebi. Još je uplašena. „Šta se bojiš?”, pita je jedan, podigne je iz trosjeda i raširi joj bluzu. Sise joj ispadnu, ovaj joj potrga minicu i stara gola stoji pred njima. Raširenih nogu, razjebane pičke i guze.

Gledaju je pohotno. Pa neće valjda opet – pomislim. Stara ima liniju za bogove – pomislim – to joj je sada mana. Nisu izdržali, ovaj joj skine i bluzu, uhvati je za pičku, grubo uđe u nju. Pokušali su je pojebati ponovo, ali kurčevi su ostali mlohavi. Tako da se ovaj samo zadovoljio rukom, rasturajući joj pičku i dupe. Stara je klecala, ali joj je bilo svejedno. Ionako su sva trojica svršila u nju. Bila je dobro podmazana.

Kad su bili gotovi, stara obuče ostatke bluze i minice, te krenusmo na ulicu, bez pozdrava. Hodali smo u rano jutro, po mraku do hotela. Stara je stiskala bluzu, skrivajući sise. Bez gaćica je ionako odavno ostala.

Uđosmo u hotel, te u našu sobu. Jedva sam odahnuo. Stara ode pod tuš. Izađe i zavuće se gola u krevet. Ja u drugi, te joj kažem: „Svaka čast, dobra si”

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet