MOJA ŽENICA – TURČINOVA LJUBAVNICA

Bio je to grom iz vedra neba…
Saznanje. da mi je žena ostala trudna sa tipom, koji je trebao da bude samo prolazna avantura, potpuno me vratila u realnost .
Kakav baksuz ,ili nedostatak opreza, ili oboje.
Na kraju, prihvatio sam to i kao kaznu za nemoral u kojem sam uživao, koliko i moja – drolja od žene.
Desilo se to nakon provedenog vikenda sa njim u apartmanu hotela „IN“- meca joj je kasnila…a test na trudnocu je nedvosmisleno potvrdio da mi je Tarik oplodio ženicu, nakon sto je tucao od petka do nedelje .
Rodila je devojcicu…devojcicu, koju danas obožavamo- ona i ja i Tarik.
Pisao sam o njemu u pricama „Moja zenica – avantura sa Turcinom 1-2“.

Naravno, nije mi odmah bilo svejedno. Sada nakon toliko vremena, od tog dogadjaja, koji je promenio naše zivote, mogu da kazem , da to nije za svakog, jer moze da uništi brak, život, sve…

Meni je najviše pomoglo, sto sam uživao u tom načinu života i što sam bio svestan, da sam ja
glavni krivac za sve nepredvidjene stvari.
Žene nisu krive, one su onakve, kakvim ih mi učinimo i
oblikujemo.

Bio sam kriv, koliko i ona, jer sam je podržavao u bludu i nemoralu, uživao , dok je koketirala, uživao kad bi mi rekla da izlazi sa nekim i beskrajno uzbudjen je cekao da se vrati…izjebana.

Uvek me to čekanje, da se vrati kuci , dovodilo do ludila. Mislim da mi je pričinjavalo toliko uzbudjenja, da se moglo porediti sa dobrim seksom.
Ipak, saznanje da mi je ženica ostala trudna i prvi pregled kod ginekologa vratili su me u surovu stvarnost.
Doktor je profesionalno odglumio sreću, čestitao nam i rekao da cemo postati roditelji, da ne razmišljaomo o abortusu, jer je njoj to prva trudnoća…bla-bla-bla.

Prvo čega se sećam, nakon tog prvog šoka, je njen izraz lica i pitanje:
-„Da li me i sada voliš…ovakvu?“

Naravno da sam voleo svoju ženu. Potvrdio sam joj to, zagrlio je i poljubio i rekao da ništa ne brine i da ćemo sve da rešimo.
U tom trenutku, to su bile prazne reči utehe, jer jedino rešenje je već bilo poznato i meni i njoj.
Žena mi je ostala trudna sa tipom, bolje reči jebačem , kog je tek upoznala, prepustila se strastima i avanturi, koja je potrajala celi vikend – od petka do ponedeljka ujutro, koliko je bila sa njim u hotelu. Sta sam drugo mogao očekivati…

A rešenje – imaćemo bebu. Ja i ona . I njen „novi dečko“ Tarik.
Turčin koji je dobro izgledao, živeo u Nemačkoj, a poreklom po ocu bio iz Istanbula, a po majci iz Novog Pazara.

Ne bih da opisujem te prve momente, dane i sedmice. Bili smo u nekom konfuznom stanju.
Ona se plašila da ću je ostaviti, ja svega po malo.
Svaki dan je tražila od mene potvrdu ljubavi. Da joj kažem po sto puta , da je volim, da mi je najvažnija .

Nikad je nisam više milovao, ljubio, mazio i pazio – svoju bludnicu, svoju zgodnu ženicu.Lizanje njene kurvanjske pičke, postala mi je slatka obaveza i znak privrženosti.
Tucali smo , kao nikad, ali smo izbegavali da pominjemo Turčina, jer niko od nas nije hteo da prvi pita…šta sa njim?

Da li mu reći ili ne. Tu neizvesnost je prekinuo njegov poziv i najava da bi ponovo hteo da se vidi sa njom. Javio se iz Nemačke.
Naravno, značilo je to samo jedno – hteo je da ponovo jebe moju ženicu. Pokazala mi je gomilu poruka, prepune udvaranja, komplimenata i želje da je ponovo ima… da je tuca i puni spermom.

Njeni odgovori , bili su pravi lukavi ženski odgovori, neodredjeni, ali bez jasnog odbijanja.
Naročito mi se dopalo, kad sam pročitao da i ona želi njega, ali da mora da dobije dozvolu od muža, da se „vidi sa njim“.
Nije se protivio, sve joj je odobravao , samo da ponovo ostvari cilj – da mi ponovo ženicu odvede u hotel, da je jebe „ko tudju“.

Priznala mi je da bi volela, da mu kažemo, kako stoje stvari, da je oplodio, da je trudna sa njim, ali kao šalu, pa da vidimo njegovu reakciju. Ako bude pravio probleme, bilo koje vrste, da ga jednostavno odjebemo – tako je rekla.

Uhh, svidela mi se ideja, svidela mi se i lojalnost moje bludnice. Pokazala mi je da smo ona i ja, jedno drugom najvažniji, bez obzira na naše perverzne igre sa drugima.

Tarik se najavio – dolazi za vikend. Poruke su bile sve bezobraznije, prepune žudnje da ponovo natakne na kurac moju ženicu, njegovu buduću ljubavnicu.
Svako veče smo čitali njegove poruke i jebali se sa nevidjenim žarom. Tražila je iznova, da joj iskazujem ljubav, da joj ponavljam , da mi je ona, jedina u srcu, da cu je uvek voleti, nju i njenu…našu bebu.

Na poslu je uzela slobodan vikend. Sredjivala se za taj susret, za njega, ponovo. Pedikir, kozmetičar, frizer – sve po redu.
Novi sexi veš, koji će on sa nje skidati, trgati. Sve mi se to motalo po glavi…i priznajem, ponovo uzbudjivalo, do ludila.

Želeo sam da je baš ON ponovo jebe. Rekao sam joj to , dok smo se mazili i pricali baš o tome, da li da obuče gaćice ili ne…kad bude išla na sastanak sa njim.
Želeo sam da bude jebozovna, da izgleda kao boginja, palio sam se na tu bolesnu ideju, da mi taj
bezobrazni Turčin ponovo tuca i razvaljuje ženicu.

Počela je divlje da me ljubi…moju ruku usmerila na svoju golu picu. Bila je vrela, mokra od želje.
Znao sam šta želi i zašto joj se pica vlaži i tako raduje. Htela je ponovo da oseti u sebi, tu veliku, tvrdu, obrezanu kurčinu, koja ju je pre dva meseca oplodila…na moje oči, a da tog nismo bili svesni.
Gurala mi je glavu prema medjunožju…dahtala ,širila noge…znao sam šta drolja želi, da je oližem, da joj dam podršku za susret sa njim.

Nisam se nećkao…uzeo sam joj celu pičku u usta…Kriknula je i nabila mi se na lice. Kružio sam jezikom po pici, srkao sokove svoje bludne drolje i već vrteo sliku, kako će za nekoliko sati, na mestu mog jezika biti njegova žilava kurčina.
Kurac mi je zabalavio …hteo sam da je jebem. Kao da je pričitala moje misli, jače mi se nabila pičkom na lice…čuo sam kako kroz stenjanje izgovara :

– „Mmmmm…to ljubaviii…pripremi ženinu picu….želim da budem luda večeras . Hocu da budem najveća kurvetinaaa…nećuu da sada svršiim…aaaaaaaahhh.“

Odgurnula me od sebe…tresla se od napaljanosti. Otrčala je do kupatila. Pošao sam za njom, golom i zgodnom.
Sve što moje dozvolila je jos par poljubaca u nabreklu , za jebanje spremnu pičku…i na kraju me kurvanjski zamolila – da joj ja napravim „srce“ iznad pice.
Bila je depilirana , ali je oznad pice imala „trokutić“ kratkih dlačica, koje sam brijačem pretvorio u „srce“ – za njenog jebača.

Sa pažnjom i uživanjem, sredjivao sam frizuricu na ženinoj pici, za „dečka“ moje slatke ženice.
Na kraju sam je tako sočno poljubio u vrelu, vlažnu pičku, izašao iz kupatila da ne poludim i pustio je da se sama šminka i doteruje za njega. Imala je dovoljno vremena.

On je vec sleteo i javio da ce biti u „IN“ hotelu,na Novom Beogradu i da ce nas čekati na baru hotela, na istom mestu, gde smo se upoznali, pre nepuna dva meseca.
Pitao sam se , da li je i apartman , onaj isti…

Ostavio sam je da se sprema i rekao da dodje do kafića u blizini naše kuće. Tu sam je čekao, namerno, hteo sam da me iznenadi izgledom, dok se bude priblžavala kafiću.
I nisam pogrešio.
Moja draga…ženka na štiklama, gracioznim hodom priblizavala se kafiću, stotinjak metara udaljenom, od kuce.Prirodna kosa, ko griva mlade kobile, poskakivala svakim korakom.

Uzak struk, go stomak, crvena prekratka bluza, sa nekakvim vezanim čvorom, ispod kog je sijala njena zategnuta koza na stomaku.
Odmah sam zamislio scenu – kako joj je stomačić prekriven njegovom spermom koju ću posle ja da poližem.
Beli minic, sa nekim diskretnim ukrasima na sebi, vise je otkrivao, nego pokrivao.
Daj Bože , da je obukla gaćice – pomislio sam.

Kad je sela, video sam da ima crvene,skoro providne gaćice.
Uhvatila je moj pogled i dobacila :
-“ Ne brini ljubavi…crvene su..da uklopim sa bluzicom“ – namignula mi pokvarena mala slatka drolja.
– „Mozda bi on voleo da su zelene, znas da mu je to omiljena boja“. – nazvala me debilom i prasnula u smeh.

Ne sećam se sta smo na brzinu popili i krenuli ka hotelu, gde nas je vec čekao Tarik, sigurno uzbudjen, koliko i mi.
Dok je „BMW“ klizio ka Novom Beogradu preko Novog mosta, moja ženica mi je naslonila glavu na rame pokušavala da me poljubi i rukom blago pomilovala moj od uzbudjenja poludeli kurac.
Htela je da se uveri u moju bolesnu napaljenost…Kurva.
Parkirali smo se i krenuli ka ulazu u hotel.

Videli smo Tarika kako maše i rukom nas poziva…Bio je sredjen, naparfemisan . Očigledno se pripremao za susret sa mojom ženicom.
Prvo se pozdravio sa njom. Pristojno je poljubio u oba obraza, samo ga je odavala ruka oko njenog golog struka, zadržala se malo duže…

Ona se propinjala da mu uzvrati poljupce u obraz. Uhhh , kako je bila jebozovna i zgodna.
Seli smo u bar…naručili viski…jedan…drugi…treći. Priča je tekla sama od sebe, opuštena, bolje nego sam očekivao.
Drolja je sedela do mena i stalno prekrštala noge…onako, kao slučajno. Tarik se pravio mrtav hladan, samo ga je odavala izbočina na pantalonama…koju je pokusavao da vesto prikrije .
Poceo je da deli komplimente mojoj ženici…kako je lepa i zgodna kao boginja…kako je često mislio na nju. Svi smo znali sta to znači.

Onako usput, upitao je ima li nesto novo…
Rekao sam da ima…DA NAM JE GOSPODJA TRUDNA.
Ostao je zatečen…podigao viski i rekao :
– „Čestitam…zaista? Nisam znao….“ – delovao je iznenadjeno.
Nazdravili smo , popili na eks…

Imao sam osećaj da u glavi preračunava , da u sebi misli ono što je nama bila već poznata stvar.
Naručili smo još jednu turu. Dok je konobar postavljao piće na sto, rekao sam mu da je sve u redu, da nema problema…da sve ide svojim tokom.

Konobar se udaljio, ponovo smo nazdravili i onda , mimo planiranog dogovora sa njom, kažem mu, da smo bili na pregledu… i da je ona trudna više od mesec dana – sa NJIM.

Mislio sam da ce da skoči od iznenadjenja…ali on je samo popio pola viskija i rekao:
– „Znao sam , čim si rekao da je trudna“ – i dodao, da njemu to ne smeta, da će sve biti isto…i onako kako mi želimo, a onda gledajući u nju tiho rekao:

– „Ako mene pitate…želim da ga zadrzi…“ – pokušavao je da deluje razumno i ubedljivo.
Malo smo ćutali…pijuckali,a fufica je vrtela prmena kose i blago grickala usnu…blago je raširila noge…pokazujuci mu crvene gaćice, ispod kojih je pulsirala njena nabrekla pičkica.
On je hipnotisan gledao i njeno medjunožje i progutao knedlu.

Dokrajčili smo viski i krenuli prema liftu…Nisam znao šta je pametnije…da ih ostavim nasamo, ili da idem sa njima u apartman.
Ušli smo lift…kad se zaustavio, video sam da idemo u isti apartman, gde mi je ženica provela
uzbudljiv vikend …nebrojeno puta svršila i vratila se kući , mužu, puna turske sperme – trudna.

Priznajem, sad mi je to bilo tako perverzno i napaljujuće.
Ušli smo…Tarik je vec blago drzao moju ženicu oko struka, onako s ledja…
Nije s bunila. Znala je zašto smo tu… Htela je ponovo u sebi njegovu kurčinu, njegovu vrelu spermu u sebi.
Sad nije imala razloga za brigu o plodnim danima…a i priznala mi je, da voli kad je puni gustom
spermom, da svršava kad oseti vrele mlazeve u sebi.

Okrenula se – on je privukao sebi… ljubili su se dugo…kao da nisam tu…
On joj je razvezao čvor na bluzi…koja je samo skliznula sa nje… Izletele su njena divne sise..sa tvrdim ukrućenim bradavicama. Izgledale su veće nego inače.

Mozda zbog trudnoće – ko zna.
Turčin se sagnuo poceo da joj ljubi vrat…lizao je kao napaljeni ker…i spustao se do sisa..bradavica jedne pa druge…dok je moja ženica zabačene glave samo ječala …
Bio sam siguran da joj pička curi …
Tarik je uživao u sisanju i lizanju moje ženice, njenih sisa, stomaka… skidao je polako i minić, iz kog je ona samo iskoračila, kad je pao na pod.

Legla je sama na široki krevet, samo u crvenim prozirnim gaćicama i štiklama, kao kurva iz pornića.

Tarik se skidao…nije žurio, ali je sve bacao sa sebe…Ostao je u boksericama sa ocrtanom dignutom kurčinom…
Ona je polako počela da skida gaćice…to je uvek radila , nekako posebno jebozovno.

To njeno skidanje gaćica , koje se zarozavaju dok klize niz njene lepe noge, to odvajanje gaćica od napaljene, ulepljne pice … za mene bilo, kao da mu daje bezrezervnu dozvolu, za sve.
Dok je drolja je skidala gaćice… bila je tako seksi, dok su klizile i padale niz njene zgodne noge…
Bacila je gaćice Turčinu u lice, ulepljene od njenih sokova… Onako izazivački, bezobrazno.

Seo sam na rub kreveta i uživao u porniću uživo.
On ih je uhvatio…pomirisao i uzdahnuo…a onda ih bacio meni.
Uhhh…kako joj je pička natopila gaćice…bile su mokre…mirisale su na nju, na njenu uspaljenu pičku, željnu njegove obrezane kurčine.
Podigla se onako gola i KLEKNULA ISPRED NJEGA. Povukla je bokserice iz kojih je iskočila tamna napeta obrezana batina, mokrog širokog glavića…balavog od uzbudjenja.

A onda taj seksi prizor, kad ga ona zgrabi levom lukom, onako žilavog…prilazi mu ustima…i jezikom kupi sluz sa glavica…dok joj se kurac otima u poskakuje u nežnoj lepoj ručici.
Čuo sam pomešane njegove uzdahe i njeno „mmmmmm…mmmmmmm“ svaki put kad bi ga dodirnulala usnama ili jezikom.
Počela je da ga lize celom duzinom…pa je onda progutala celi glavic…Cuo sam neko mljackanje, dok ga je lizala i gutala koliko je mogla.

Tučin je zabacivao glavu i gubio se od užitka.
Ona ga je gledala , bazobrazno, klečeći i čekaala da im se pogledi sretnu, a onda ga počela pušiti, lizati…gutati…kao prava kurvetina.

Videlo se da joj se svidja njegova batina. Pušila mu je kurčinu…nadrkavala je, pa vraćala u usta…lizala , davila se sa njim…i drugom rukom mu blago stezala i milovala muda, kao da ih meri i važe.
Kurvetina. Moja kurvetina. Davila se njegovim mudima, sisala ih, ljubila , lizala. Trajalo je to…Video sam da puca od strasti i želje sa tom moćnom obrezanom kurčinom.

Sreli su nam se pogledi…Bestidno me gledala u oči i davila se obrezanom kurčinom , pa ga ponovo drkala i udarala se sa njim po licu. Svoj nisam smeo da dotaknem, da ne svršim od tog pornića u živo.
Uhvatila ga je za kurac i povela do kreveta. Legla je na ledja…raširila noge.

Mmmm…osetio sam u nosu miris njene užarene , zevnute pičke, koja je curila od želje.
Turčin joj je raširio noge…do kraja…a onda zaronio jezikom i ustima u pičku moje žene.

Kriknula je…počela da se trza , dok se on sladio njenim sokovima i lizao i sisao njenu nabubrenu pičku.
Zevnutu…otvorenu za njega.Nije mu smetalo sto je drolja. Majstorski ju je zadovoljavao,
jer je stenjala i vristala tako glasno…pa mu glavu još jače nabijala na uspaljenu pičku.

Voleo sam kad neko obožava njenu lepu pičku lizanjem to pokazuje i odaje joj poštovanje, na
taj način.
Priznajem, jedva sam čekao da mi ženicu nabije na kurčinu.

Povukla ga je na sebe…zagrlila nogama i rukama. Poceli su da se divlje ljube i proždiru.
Štrecnulo me to.Ljubljenje sa njim, mi je izazvalo osecaj ljubomore i uzbudjenja.

On se nameštao …kurcem je vec klizio po njenoj uzavreloj pici, dok se ona sama izdizala…nameštala…tražila obrezenu kurčinu, da ga odmah primi…da ga usisa u sebe.
Bio sam na ivici ludila od te scene.

Zatim, vidim lakirane nokte i njenu ruku, kako ga usmerava na usmine…kako mu se daje i širi noge jače.
A onda kako njegov obrezani, široki glavić, širi latice njene lepe pice i nestaje polako u njoj…do kraja.

Zajednički duboki uzdasi…i lupanje velikih muda o dupe moje ženice.
Bio je u njoj. Znao sam da su sad van stvarnosti. Ona od pulsiranja njegove tvrde kurčine u njenoj utrobi, a on od vreline njene pičke, koja se ritmički stezala oko njegove debele batine, na moje oči.
Samo ga je dva puta lagano izvukao i vratio do kraja, a onda se malo pridigao… i počeo da je žestoko jebe, da je razvaljuje i rastura svom silinom napaljenog mužijaka.

Moja ženica je stenjala,tako sexy, a onda počela da vrišti kao luda. Znao sam da se pogubila od uživanja.
Uživao sam i gledao , kako mi Tarik razvaljuje ženicu, žestoko, ko tudju, kako mu debela kurčina sija od njenih sokova i svaki put nestaje u njoj – divio sam se, kako ga moja drolja prima bez problema.
Njeno vrištanje je postalo nekontrolisano, mešala je i nabijala se sama, do muda, na tvrdu batinu, koja joj je širila picu do kraja.

Čulo se sljapkanje, svaki put kad prodire u nju, sve žešće…skoro divljački. Čuo sam i njene poznate vriske posle svakog zabijanja – znak da se pogubila od uživanja i da ce svršiti.
Uhh, kako joj je široki glavić rovario po vreloj utrobi, kako je sav napet izlazio iz nje, mokar, sluzav, a onda
se ponovo zabijao do muda u taj raj – vrelu pičku moje ženice.
Zavrištala je ponovo, stegla ga jace nogama…sise su joj letela na sve strane od žestoke jebačine.Bulaznila je kao i svaki put kad treba da svrši:

– Toooo, kako me jebeeeš….dobroooo…svrrrršićuuu….jebiii meee jačeee ….zabiiij mi tu obrezanuuu kurčinuuu…nekaaa umreem na njemuu…jeebiii me… samooo me jebiii takooo ….takoo, jebiii me…ja sam tvoja droljaaaa….tvoja udata droljaaaa…svršaa-vaaa-aaam“ .

Čuo sam i njegov urlik….uhvatio je za zgodno dupe… navukao na kurčinu svom snagomm i počeo da se prazni u pičku moje slatke ženice…nabijao se žestoko, ne dozvoljavajući joj da mrdne, dok je istresao muda u nju, dubokoo, da je osećala svaki mlaz guste sperme duboko u sebi.

– Aaaaaaaah evooo ti…evo tiiii kurvetinooo udataaaa…evo ti spermaaa …puniiim teee…punim teee droljooo MOJA …puniiim te spermom muslimaaaanskom….“

Ona je izgledala skoro onesvešćena od ludačkog orgazma,cela se tresla…dok je on i dalje držao za zgodno dupe i nabijao u nju…prazneci poslednje mlazeve iz muda u njenu rasturenu pičku.
Znao sam da je doživela dva orgazma uzastopno, čim se ovako trese.

Pao je po njoj…počeli da se ljube… Nisam izdržao…otišao sam do kupatila i za pet sekundi svrsio, kao konj, iz dva tri poteza, po podu kupatila.

Malo sam se sredio…nije bilo kajanja, nije bilo ni ljubomore, čak sam osećao neku posebnu
ispunjenost i olakšanje i uzbudjenje – u kojoj cu ih pozi zateči.
Vratio sam se u sobu.

Moja ljubav, moja ženica je bila na njemu. Prvo sam video njeno zgodno dupe i njegove ruke na njemu…a onda i kurčinu koja je i dalje bila u njoj, do pola, umazana spermom, presijavala se
od pičkinih sokova, moje žene.
Bila je sagnuta i dalje su se ljubili. Sperma je polako klizala niz njegovu batinu do muda.

Ne znam šta mi je bilo…prstima sam pokupio gustu spermu, koja je klizala iz nje i primakao njenim ustima. Čulo se jedno „mmmmmhmm“ i njen jezik je sve skupljao sa mojih prstiju.
Sela je na njega , nasadila se do kraja i počela da lagano meša na njemu.
Onda me privukla sebi i zažvalila mokrim ustima, žestoko, kako ona zna.

Osetio sam na njenom jeziku okuse seksa, sperme ,njihovih sokova – izmešanih.
Kruzili smo jezikom, po ustima, kao da se drogiramo tim sokovima ludačkog bluda moje ženice.

-„Hvala ti ljubavi…što si takav ludak i što me razumes, sto me volis ovakvu…droljastu .
Sad ces da uradiš ono o sto oboje volimo…. I nemoj sve da isisavaš iz mene.“

Znao sam na šta misli.
Sišla je sa njega, mene gurnula na krevet, držeći dlan na pici…znao sam šta želi moja drolja.
Trenutak kasnije, iznad mog lica , bila je njena otekla, izlupana i otečena, pička, otvorena i zevnuta, iz koje je visila sperma njenog ljubavnika.

Sela mi je na facu – na usta… Jezik mii je bio već u njoj, a po njemu je klizila gusta sperma, kojom je malopre napunio Turčin.
Gledala je i „kontrolisala“ , kako joj srčem pičkine sokove i spermu njenog jebača i svaki put duboko uzdahnula, kad bi moj jezik kružio u njoj .

Moja žena ima najlepšu, najsladju i najdroljastiju pičku, na svetu, zaključio sam.
Tarik nas je gledao užarenim očima i lagano nadrkavao obrezanu batinu.

Bez najave, povukao je moju ženicu ka sebi… uhvatio je za kosu i usmerio ka „obrezanku“.
Poslušno mu je uzela kurčinu, pušila ga i lizala, kupeči ostatke sperme sa njega.
Spustila se niže i sa njegovih ulepljenih muda pokupila guste grumenčiće sperme.
Onda je pridigla glavu nagnula se prema meni.

Ponovo smo se ljubili, perverzno, jako…bez imalo srama i blama. Uživala je dok mi je ubacivala jezikom njegovu spermu u usta, i nameštala obraz, da pokupim ono malo sperme, sto joj je ostalo na licu, dok je „čistila“ njegovu kurčinu.

Video sam da ga pale naše perverzne igrice. Batina mu je ponovo bila kao jarbol, moćna, tvrda i velika, a obrezani glavić je delovao onako – preteći.
Iznova sam se divio pički moje žene, koja je onako zgodna, uska i sitna u odnosu na njega, bez problema primala tu muslimansku kurčinu.
Priznajem, ložilo me sve to.

Ali, on nije gubio vreme, zgrabio je moju drolju, natakao je na kurčinu , do muda…digao se se sa kreveta, dok ga je ona grlila nogama i rukama , tako nabodenu, na kurac, nosio po sobi,kao lutku.
Ljubili su se ponovo, kao da nisam tu.

Igrao se sa njom, spuštao je i nabijao na kurčinu, dok je ona cičala.
Onda je ponovo vratio na krevet. Naterao je da se naguzi, uhvatio za kosu i počeo je žestoko jebati zguza.

Počeo je šamarati po guzovima, polako , pa sve jače, uživao je u tome, praštala je njena guza, a ona drolja je samo zavodljivo cičala. Nisam bio iznenadjen, znao sam da to voli.
„Iživljavao“ se koliko je hteo i jebao mi ženicu menjajući ritam. Prišao sam i gledao, kako ga drolja prima…kako joj ulazi…kako se steže oko njega…
Raširio sam joj guzove, da bolje vidim…i da joj dublje ulazi.

Ljubio sam joj ledja… guzu…dok je Turčin jebao i razvaljivao njenu slatku pičku.
Onda je on počeo priču…

Kako je ona posebna, kako je najbolja jebačica, kako ima tako vrelu pičku-kako je srećan što
smo se upoznali. Jebao je i „hvalio moju drolju“, jer smo se svi palili na taj prljavi rečnik.

Zatim je okrenuo na ledja…Ona mi je glavu stavila u krilo, dok je on stavljao njene noge
na ramena.
Kad je kriknula, znao sam da joj je ponovo zabio kurčinu. Ljubio sam je, dok je Turčin ponovo duboko u njoj. Ritam jebanja i ljubljenje, na momenat smo uskladili, dok Tarik nije ponovo podivljao i počeo da razguzuje moju zgodnu ženu.
Stavio joj je noge na ramena, uhvatio za dupe i divljački navlačio na kurac.
Ponovo sam čuo zvukove šljapkanja, vrele pičke moje fufice.

Baš je dobro jebao. Video sam to i po njenom zamućenom pogledu, poluotvorenim ustima i
pici, koja je puštala sokove , kao luda, po njegovoj batini.Razbijao je kurcem pičku moje
žene,kao da nisam tu.
Počeo je da joj postavlja pitanja, na koje ona poslušno odgovarala:
– Sta si ti?
– Tvoja udata drolja…

– Koja voli…šta?
– Tvoju kurčinuuu…

– Štaaa?
– Tvoju obrezanu turskuuu kurčinu… – već je padala u vatru prljavog rečnika i uživala.

– Tako je kurvetinooo moja…Uh kako mi stežeš glavić …uhhh kakva ti je pičkaa…
– Najbolja …zato je i voliš…zato me tako dobro jebeš sa tom obrezanom kurčinom…

– Jel ga voliš, kurvooo?
– Voolimm, volim kad me jebeees , voliim tvoj veliki tvrdi kuurac …

– Voliš moju muslimansku kurčinuuu…priznaj droljoo…nek te muž čujee…
– Voooolim , volim tvoju muslimansku kurčinu…volim ga u sebiii…volim kad mi
ga zabiješ,dubokooooo…volim da osetim tvoj glavić u sebi…tvojuu obrezanu galavudžu…

– I spermu tursku voliš droljooo, jel tako ?
– Voooliim tvoju gustuuu spermu…muslimanskuuu
– Koja te OPLODILA , jel takoo…da cujem kurvo..

– Daaa …volim , VOLIM ŠTO SI ME OPLODIO…vooooolim…volimmmm…sto si lud za mojom
srpskom pičkom… volim kad me puniis ,aaahh… volim kad prskaš kao konjina
u meneee, kretenU turskiii….voliiim sto sam tvoja drolja …volim
što si me OPLODIOOOO…

– Daa kurvice…volim te droljetinooo , volim da te punim spermom u tu vrelu srpsku pičku…
– Aahhhh.. znaaam da voliš…znam da voliš sto me tucaš…znam da volis da me puniš…

– Voliim …i ti voliš da te punim, nisi se bunila kad sam praznio muda u tebe, droljoo,
prvo večee…kad sam te OPLODIO ko rasplodnu kobiluuu…jel tako kurvetinoo MOJA… !?
– Nisaaam, nisam se bunila….tražila sam… napuni me… sadaaa, napuni svoju rasplodnu kobilu
…dolivaj u meneee …puni meee Turčineee…

– Uhhhh droljoo …sad cu te nafilovati ko niko…kurvetinoooo…evooo tiiii …droljooo…!

Znao sam šta je sleduje. Istresanje muda i punjenje spermom, bez pitanja.
On je kriknuo sabio je ispod sebe, da ne moze da mrda…noge su joj bile iza glave…
Zabio se u nju, svom snagom…
Ona je vristala, pričala nesto nerazumljivo, dok je on ponovo istresao svoja velika muda u
vrelu pičku moje žene – željnu njegove sperme.
Nije prestao da se zabija, dok god je drolja vrištala i nimfomanski mu se nabijala i mešala ,
kao luda i primala spermu u svoju slatku droljastu pičku.

Ostali su tako spojeni, oznojeni…opet se ljubili, dok je ona sasvim lagano mešala nabodena na njegovu kurčinu.

Okrenuo se prema meni i rekao:
– Žena ti je vrh, najbolja je na svetu. Obožavam je…Nadam se da ćemo ovo nastaviti.
A sad imamo razlog više, jel tako? – ciljao je na nju trudnoću sa njim.

– Naravno da hoćemo, jel tako ljubavi… – oglasila se umornim glasom moja ženica.

Tarik se podigao, poludignutog kurca, iza kojeg je ostala razvaljena pička moje žene.
Otišao je u kupatilo da se sredi.
Ona me pozvala prstićem i pokazala mi prema pici…iz nje je kuljala sperma. Gusta, bela, kao da se
pastuv ispraznio u nju.
Uzeo sam je celu u usta, mokru, otečenu, umazanu…Jezikom usao u nju…osetio kako mi se ponovo slivaju njihovi sokovi i sperma …pravo u usta.
Sve sam pokupio, zažvalio svoju drolju – rekla mi je samo:
– „Daaj mi je“- i već sledecg trena, progutala spermu svog jebača.
Kurva moja, slatka, najveća .

…Sat vremena kasnije, bili smo u restoranu, i pričali, kao da se nista nije dogodilo.
Potvrdili smo mu naše namere, da rodi bebu. Bio je oduševljen.
Danas skoro pet godina od našeg prvog susreta, sve je skoro isto.
On je njen stalni ljubavnik i moj – mogu reći prijatelj . Delimo je , pričamo o njoj, ponekad je nešto
zajednički slažemo.
Imamo mnogo zajedničkog,moju ženu, našu drolju, bebu… i mnoge tajne, koje nas vežu.

( ovo je nastavak prica „MOJA ŽENICA – AVANTURA SA TURČINOM 1-2“ )
18.09. 2019, prvi put objavljena.

Članak MOJA ŽENICA – TURČINOVA LJUBAVNICA se pojavljuje prvo na Erotske Price.

0 comments

No comments yet