Moja zena sa dva crnca!

erotske price
Moja prelepa supruga ima 35. a ja 36 god. Zahvaljujući redovnim vežbama i teretani, telo joj je savršeno. Ona izgleda fenomenalno u svakom pogledu. Sumnjam da ima tog normalnog muškarca, a da je ne bi potucao. Liči na Demi Mur iz najboljih dana. Baš onako kao što je izgledala u filmu „Striptizeta”. Seks mnogo voli i moglo bi se reći da ga prosto obožava!
U našem seksualnom životu isprobali smo sve što nam je palo na pamet, sem perverzija. Ona uživa povremeno da posećuje seksi šopove. Uglavnom razgleda i ponekad kupi neki vibrator, seksi igračku, ili erotski veš
Valjda gledajući u šopovima i na porno filmovima velike kurčine, počela je da mi govori kako bi joj prijao nešto veći i deblji od moga. Kupovala je i nastavke koje smo navlačili na moj kurac, kako bi ga produžili za par santimetara. Govorila je da joj to jako prija. Uostalom kao sve u seksu, za koji je uvek bila spremna i raspoložena. Nisam imao ništa protiv, jer i meni je bilo interesantno.
Inače, ja sam na svog vršnjaka vrlo ponosan, koji ima 18 cm dužine i 14 cm obima! Diže mi se vrlo lako. Mogu da je jebem uvek, kad god poželi i jako, jako dugo.
Zbog njene želje da proba veći, organizoval smo više iz radoznalosti i trojku. To smo uradili sa zgodnim, mladim kuronjom od 22 cm. Izabrali smo ga zajedno preko oglasa.
Negde potajno u sebi, želeo sam da je vidim, na drugom i većem kurcu. Zato sam to vrlo svesno i lako prihvatio. Opet je to sve bilo prvenstveno zbog nje. Normalno je da sam i ja učestvovao u svemu tome. Iskren da budem, svidelo mi se dok sam gledao moju ženicu navučenu na taj kurac, kako se žestoko jebe sa tim kuronjom.
Jebali smo je na razne načine. Meni je više pušila, dok je on sa svojom kurčinom dobro rasturao picu. Tu noć je svršila nekoliko puta. Kasnije mi je rekla kako joj je bilo super i da je jako zadovoljna, jer joj je ova promena baš prijala!.
Verovao sam u njenu iskrenu ljubav prema meni. Ona je bila samo vrlo radoznala, želeći mnogo toga da proba, kako bi što više uživala u seksu, dok je mene samo stvarno i iskreno volela. A i ja sam nju, više nego obožavao. Uvek sam želeo da je zadovoljim i pokušam da joj ispunim svaku želju, bez i malo neke ljubomore. Sve je to naš odnos i poverenje još više učvrstilo i ojačalo.
Tu trojku smo samo jednom uradili. Ali i dalje, sada još slobodnije, nastavili smo da maštamo i sve to pričamo, jedno drugome. Posle toga, naše maštarije bile su još žešće i maštovitije. Ona je imala vrlo bujnu maštu, koju mi je redovno govorila, pre i u toku samog seksa. Sve češće mi je pričala kako bi jako volela da proba još veći kurac. Posebno ako je moguće, da bude crn. Drugim rečima, imala je želju da se pojebe sa obdarenim crncem. Ni tu nisam imao ništa protiv!  I to sam hteo da joj ispunim, pogotovo što me vrlo zainteserovala da i ja to vidim. Problem je što ovde kod nas nije bilo nikakvih uslova za tako nešto.
Slušajući njene priče, sličnu fantaziju u svojoj glavi stvorio sam i ja. Samo što je ova moja bila još mnogo slobodnija i žešća. Zbog toga nisam imao hrabrosti da joj to ispričam. Bojao sam se njene reakcije, jer fantazija je bila suviše žestoka. Nisam imao petlju nešto tako da joj kažem. Pogotovo što mi sve svoje mašte, pokušavamo uglavnom i da ostvarimo! A za njeno ostvarenje, mogućnosti su bile skoro nikakve. Inače sem te sitnice, nas dvoje skoro da nemamo tajni jedno pred drugim.
Ne znam kako mi je došla na um ova ideja? Uzimam stvar u svoje ruke i pokušavam da bar njoj omogućim da ispuni svoju želju i fantaziju. Dao sam obećanje da ću za njen rođendan spremiti joj neko veliko iznenađenje.
Voleli smo da putujemo. Koliko se samo iznenadila kad sam joj rekao da se spremi za vrlo neobičan put, pošto sam uplatio nam odmor u Brazilu, za vreme karnevala u Riju. To joj je od mene poklon za rođendan, koji će mo tamo i proslaviti. Bila je vrlo sretna i iskreno se obradovala!
Ne znam kako bi reagovala da je znala šta je čeka, jer pravi poklon, u stvari je tek tamo očekivao. Smislio sam da joj baš za rođendan ispunim želju i najveću maštu. A potajno se nadao, bude li nekako moguće, i svoju toliko skrivanu fantaziju!
Spremili smo se i odleteli u predivni Rio. Smestili smo se u hotel sa dobrim apartmanom. U njemu su bila dva velika odvojena kreveta, sa lepo urađenim drvenim stranicama iznad glave i ispod nogu. Tražio sam od osoblja da ih spoje, jer mi nikad nismo odvojeno spavali. Kad su ih spojili dobili smo jedan ležaj, koji sam ja nazvao jebodrom, zbog njegove veličine. Govorio sam dobro nekoliko jezika, tako da nismo imali nikakvih problema oko sporazumevanja.
Pre puta pripremio sam se i telefonom dobro informisao kod nekih agencija o svemu, naročito o noćnom životu. Mene su prvenstveno zanimale mogućnosti iznajmljivanja žigoloa, jer su mi bili potrebni da ostvarim moju jako smelu zamisao!
Dani su brzo prolazili a mi smo se lepo provodili i uživali. Tako smo dočekali i njen rođendan. Pošto je poklon već dobila, ipak mi je skromno predložila da joj još malo i simbolično ulepšam taj trenutak. Tako što ću preko celog dana ispunjavati joj sitne želje, a ona će se meni za uzvrat uveče u krevetu revanširati!
Odmah sam to prihvatio, jer sa tim svojim predlogom sama mi je idealno pomogla da mnogo lakše nego što sam zamišljao, sprovedem svoj plan.
Zaista od ranog jutra postao sam potrčko koji ispunjava sve njene sitne želje i prohteve. Nije mi bilo ništa teško za nju da uradim, jer mnogo je volim. A u sebi sam potajno likovao, znajući šta nas tek očekuje uveče u sobi. To će u stvari za nju, od mene, biti ono pravo iznenađenje! Pitao sam se, a u sebi i po malo plašio, kako će da reaguje na sve to?
Uveče u našem apartmanu posle tuširanja i zamolio sam je da je vežem za onaj veliki krevet. (inače to smo i kući ponekad radili) Samo što sam ovaj put tražio da joj vežem i oči!
Počela je da se smeje i da mi govori kako me je pročitala, da otprilike zna šta je čeka. Zaista me je poznavala dobro i nešto je sigurno naslućivala. Rekla mi je kako je uverena da sam joj spremio još neko iznenađenje. Nastavila je da se šali govoreći kako ću sad verovatno dovesti nekog kuratog crnca da je pojebe! Jer dobro znam koliko bi ona volela i to da proba! Zadirkivala me je kako ih je na karnevalu videla dosta zgodnih i po njenom ukusu. Baš onakvih kao što mi ih je u svojim pričama opisivala.
To što je izgovorila, jako joj se dopalo. Tako da mi se odmah sama namestila i dozvolila da joj podvezicama vežem ruke i noge za stranice od kreveta. Čudila se jedino zašto sam joj maramom dobro vezao i oči…
Počeo sam tako vezanu da je ljubim i mazim, želeći da je što više nadražim, a i proverim koliko je uzbuđena. Kao i uvek, ona je bila dobro napaljena, a pica joj spremna i izuzetno vlažna, željna da što pre u sebe primi kurac.
Pomalo je bila nestrpljiva i pitala me je kad će napokon to iznenađenje. Dok sam je mazio, neko je pokucao na vrata. Rekao sam da je to stigao poklon za nju i da idem da otvorim. Kad sam ih otvorio, ispred me čekalo to moje veliko iznenađenje!
Na vratima su stajala dvojica zgodnih crnaca. Pravi Mulati, jer nisu bili baš skroz crni, već su imali malo svetliju put. U njenim maštama, takve mi je uvek opisivala! Samo što sam ja, u svojim skrivenim mislima zamišljao, ne jednog, već dvojicu kako je jebu. Naravno da joj to nisam smeo ispričati, a još manje predložiti!
Ranije sam se preko agencije oko njih dvojice sve u detalje dogovorio. Ćutali su, da pre vremena ne bi se odali da ih je dvoje. Odmah po ulasku skinuli su se goli.
Bili su mišićavi i vrlo zgodni momci. Ali kada sam im video kurčine, zaprepastio sam se. Tako nešto nisam mogao ni da zamislim, a još manje negde da vidim. Bez obzira što sam baš ja kod agencije insistirao da budu dosta obdareni, ovi su bili daleko više od toga. Po prvi put uplašio sam se za svoju ženu. Malo je falilo da ih vratim i odustanem od svega. Lomio sam se šta da radim, ali moja velika znatiželja je prevladala, pomognuta njenim nestrpljivim pitanjem: „Šta je bilo? Gde je taj poklon?”
Klateći se i onako mlitavi, strašno su izgledali. Dosta su bili crnji od njihovih tela. Nisam izdržao, već sam kasnije morao tu pred njom da ih pitam za dimenzije. Niži je imao kurac od 23 cm, i za tu veličinu, da kažem nekog normalnog obima od 16 cm. Ali onaj malo viši, imao je čudo među nogama. To je bila kurčina od 27 cm. Pored te ogromne veličine, imao je i neverovatnu debljinu, obima od 19 cm. Skoro da je bio debeo kao moja ruka. Ni u pornićima, koje smo često gledali, nismo videli tako veliki i posebno debeo kurac. Glavić mu je bio kao manja jabuka. Ne znam sa čim bih ga uporedio, nego sa manjim konjićem, jer takva je to bila grdosija!
Onaj niži i ja, prišli smo joj i počeli da je mazimo. Opustila se, ćutala i videlo se uživala. I ako ga nije videla, obradovala se poklonu i poznajući je dobro, znao sam da jedva čeka dobru jebačinu. Pogotovo što je sada postala svesna da sam joj omogućio, da napokon ostvari svoju najveću maštu i želju.
Viši je stajao sa strane, gledao u nas i pomalo drkao to čudo od kurca. Ovaj niži, kad je valjda napokon ukapirao i video koliko dobru ribu ima pred sobom, halapljivo je počeo da joj liže pičku. Ne verujem da je ranije imao priliku da jebe tako zgodnu žensku.
Moja draga poče tiho da ječi i stenje, govoreći mi da je njen poklon jako dobro liže. Dodala je da se nada kako isto tako ima dobar kurac i onda će iznenađenje biti kao u njenoj mašti!
Tada smo zamenili mesta. Ja sam je lizao, a on joj ga stavi na usta da mu puši. Kad joj ga je stavio, zagrcnula se od njegove veličine. Mumlajući pitala me je koliki mu je, kao da ona nije to mogla proceniti? Bez obzira, odgovorio sam da mu je veliki kao onaj iz njene mašte!
Izmakao sam se u stranu i rukom pozvao onog višeg, da mesto mene nastavi da je liže. Čim je on počeo, naravno da je osetila promenu i komešanje. Znala je da tu nisu čista posla. Pitala me je šta se to dešava.
Ja sam samo seo u fotelju i od tog momenta nastavio da ćutim i pažljivo posmatram. Vrlo brzo je prestala da ispituje, jer je shvatila da ih ima dvojica. To je ipak i za nju bilo mnogo više od poklona i iznenađenja koje je očekivala. Ali njoj to ništa nije smetalo. Opustila se i sve jače stenjala i uživala. Sa jezikom u pici i kurčinom u ustima. Iz fotelje, pokazao sam im da zamene mesta. Ovome kome je pušila kurac, dobro se ukrutio. Rekao sam mu da navuče kurton i da polako, što pažljivije, smesti joj ga u picu!
Navukao je gumicu i odmah se namestio da joj ga utera. Sa strane sve sam lepo video. Kurac je polako počeo da ulazi u njenu predivnu picu. Čim ga je osetila odmah je strasno počela da jeca i stenje. Sve dok joj viši svoju kurčinu nije strpao u usta.
Sa ogromnim glavićem zapušio ih je skroz. Počela je da grca i trza poveze. Video sam prvi put na njoj da se uspaničila. Mlatila je glavom pokušavajući da progovori. Kad je uspela, zahtevala je od mene da joj odmah skinem povez sa očiju. Htela je da vidi šta se to dešava! Njene želje, kao i uvek, za mene su bile zapovest. Prišao sam, skinuo joj povez, a njima dvojici rekao da stanu.
Kada je ispred očiju videla to crno čudo od kurca, kako se klati, samo ih je zaprepašćeno razgoračila. I dalje je osećala nešto manji komad u pici, koji joj je ušao do pola, i baš je dobro palio. Znao sam da je tako i da joj to jako prija. Na moje iznenađenje, nije se ni malo uplašila, već naprotiv!
Umiljato, onako kako samo ona to ume, zamolila me je da je skroz odvežem. Usput rekavši mi kako će dati sve od sebe da nam priredi jebačinu kakvu do sad nikad nisam video. Još je dodala kako odavno sluti da ja želim tako nešto. Kao da ni ona nema ništa protiv, kad joj se već pružila prilika, da to i proba. Sve je bila istina, jer ja sam o tome mnogo maštao i jako to želeo. Oduvek sam znao da ona to može i najverovatnije hoće. Trebalo je samo da se uslovi i okolnosti poklope! Momentalno sam je skroz odvezao.
Od tog momenta ona postaje pravi gospodar i dirigent svega što će se dešavati. Niži je sa svojom tvrdom kurčinom polako nastavio da ulazi u njenu predivnu picu. Dok je ona rukama, ustima i jezikom obrađivala i drkala to čudo od kurca. Za to vreme manji ga je smestio celog. Njegova, takođe velika kurčina, nestala je u njoj. A ovaj ogromni polako i sigurno je sve više rastao i ukrućivao se. Izgledao je neverovatno!
Onaj malo manji, koji je bio u njoj, neumorno je tucao. U istom ritmu, vadio ga je i vraćao u njenu divnu picu. Tiho je cvilela i pomalo jecala. A onda odjednom je jako i vrlo glasno svršila. Verovatno su je čuli u drugim sobama. Ali koga je bilo briga za to?
Ubrzo je i on počeo da stenje i da svršava. Kad ga je izvukao, već pomalo mlitavog, legao je pored nje, sav zadihan. Gumica je bila dobro napunjena spermom. Za to vreme drugi mnogo obdareniji, uzima i brzo navlači kurton, na svoju sada već tvrdu grdosiju. Kad ga je navukao, jedva da je prelazio polovinu!
Moja draga ženica uzima u ruke to čudo od kurca, dovodi ga do pice i namešta ga na sam ulaz. Velike usmine bile su nabubrile, a male jako otvorene, sve od predhodne jebačine. Bez obzira što je bila dobro raširena i pripremljena, ova ogromna kurčina je ipak mnogo teže ulazila u nju. Ne toliko zbog svoje dužine, već prvenstveno zbog njegove neverovatne debljine.
Moja vrlo hrabra ženica, odvažno ga svojim rukama namešta i uvodi u svoju picu. Pomagala mu je tako što je širila prstima, dok je njena savršena pica, prosto ga gutala. Nenormalno se širila i polako ga primala, sve dok joj nije ušao ceo, skroz do jaja. Samo je razgoračila oči i vrlo glasno zajecala.
Bila je neverovatna! Gledajući sve to sa strane, prosto nisam mogao da verujem! Pitao sam se kad i gde joj tako brzo stade tolika kurčina? A onda mi odjednom posta sve jasno! Pa ona je u stvari oduvek zamišljala baš ovakav ili sličan komad u svojim pričama i maštama! Zato ih je tako često pričala. Sada sam postao svestan svega toga. Ali, ništa mi nije smetalo. Naprotiv, uživao sam i više nego što sam očekivao!
Tada je počela neverovatna jebačina. Dok joj ga je gurao unutra u picu, velike usne su se pod njim širile i uvijale. A kad ga je vadio, imao sam utisak da će male usmine izvući zajedno sa njim, bez obzira što je ona jako vlažila i dobro ga podmazivala. Takođe dobro sam video kako joj savršeno klizi gore-dole kroz picu, dok je ravnomerno pumpao.
Koliko ga je vlažila, onako crn, sav se presijavao! Rukama i nogama koje je ukrstila preko njegovih leđa određivala mu je ritam ulaženja i izlaženja! Inače, ona je više volela lagano ulaženje. Volela je da gustira kurac, više od cimanja i žestokog nabijanja. Na njoj se videlo da mnogo uživa!
Gledao sam puno pornića, glumaca i glumica. Ali ovakve jebače i ovakvu jebulju kao što je moja žena, nisam video. To što su oni tu noć sve isprobali i uradili, ni u jednom filmu nisam video. Neprestano sam gledao u nju i divio joj se, koliko dobro se jebe. Video sam koliko i da izuzetno uživa! Više je volela da ona bude na njemu, na toj ogromnoj crnoj kurčini!
Dok je po njemu klizala gore-dole, i tako ga jahala, onaj drugi malo manji uglavnom je pušila. Jedino im nije dala da joj ga uteraju u guzu! Pokušavali su, ali ih je odlučno odbijala, verovatno plašeći se njihove veličine!
Nisam joj brojao orgazme. Znam sigurno da je bar desetak puta svršila, što na jednom, što na drugom kurcu. Svakako, mnogo više na ovom velikom. Bili su vrlo uhodani, jer su se neprestano na njoj smenjivali! Nekoliko pakovanja kurtona su potrošili.
Nemam predstavu i nisam siguran koliko je to trajalo. Samo znam da je bilo jako dugo. Jednog trenutka rekla je kako će već sutra žestoko da mi se revanšira i unajmi, ne jednu, već dve Mulatkinje da me dobro izjebu. Baš kao što ova dvojica upravo njoj rade.
A sada joj je zaista dosta i da ne može više! Poslušao sam je, prekinuo ih, rekavši im kako mogu da idu.
Dok sam ih ispraćao i na njima se videlo, bez obzira što su bili profesionalci i neverovatno dobro obdareni, da ih je moja ženica pošteno izmorila. Isplatio sam ih, zaključao apartman i vratio se kod moje, blago je reći, dobro izjebane drage ženice!!!
To veče, kada sam joj ispričao ovu moju priču i maštu, toliko smo se oboje napalili, da smo se dugo, dugo jebali na sve moguće načine. Između ostalog, tražila je da na moj kurac stavim crni nastavak od 25 cm, kako bi što više i realnije ličilo na ovu moju priču!!!
Šta mislite, da li joj je stao???
Ko zna, ako nam se okolnosti i prilike jednog dana poklope? Možda mi tako nešto zaista i probamo! Ne baš sve ovako, jer sam malo preterao, kako bi priča bila što interesantnija!
Ali verujte da i u ovoj ima dosta istine. Uglavnom prvi deo koji se odnosi na nas, posebno na moju ženu, je istinit. Sve negde do trojke, koju smo zaista i probali. Uglavnom posle toga, dao sam mojoj mašti na volju. Kasnije sve je izmišljeno! To je samo moja mašta i čista fantazija!
Ja vam ispričah jednu od svojih boljih priča! Želeo bih da vam se svidi. Prvenstveno da bih pružio inspiraciju parovima da i oni počnu ovako maštati. Jer, videćete koliko će vam se seksualni život promeniti! Sigurno će biti bolji i bogatiji sa vašom partnerkom ili partnerom. Želeo bih da čujem komentare a i pročitam neke vaše slične priče!
I ne zaboravite: Mašta može svašta!!!

0 comments

No comments yet