Moja žena i njen ljubavnik Igor

Moja žena i njen ljubavnik Igor

Zovem se Miloš 31 godinu oženjen sam, imam suprugu Vanju 29 godina. U braku smo 3 godine, 2 godine veze prije brak. Inače sam marketing Menadzer u jednoj privatnoj kompaniji a Vanja radi kao frizerka. Upoznali smo se preko zajednički prijatelja na proslavi nekog rodjendana, odmah smo se zbližili i započeli vezu. Vanja je nizeg rasta oko 170cm jako ljepog lica, duge crne kose i veoma je zgodna sa oblim grudima i guzom. Ja sam visok 185cm vitak, smedje kose prosječnog izgleda.
Naš seksualni život je bio na jako visokom nivou, oboje smo imali rani iskustava i znali smo šta želimo. Često smo imali sex čak po nekad i 2 puta dnevno, Vanja je volela i na javnim mjestima da se sexksamo.
Prije 4 mjeseca osjetio sam da je Vanja nešto neoubičajeno nervozna i kao da želi nešto da mi kaže. Dok smo se seksali bila je mnogo vatrenija nego uobičajeno i željela je više iako ja sam bio dosta izdržljiv. Jedno veče poslije vatrenog sexa gdje sam joj svršio po licu iako to nije baš voljela, ovaj put joj nije bio problem pitao sam je šta se dešava s njom i rekao da može meni sve da otvoreno kaže. Zamišljeno je ćutala neko vrjeme da bi na kraju rekla ,,sigurno nećeš da se ljutiš,, na šta sam ja odgovorio ,, naravno da neću,,
Rekla mi je da joj u salon dolazi jedan momak Igor i koji joj se otvoreno nabacuje. U početku je to bilo uz osmjeh samo ali vremenom je to bilo sve otvorenije i učestalije. Odma je počela da se pravda kako ništa nije imala s njim i da me nikad nebi prevarila. Ja sam je poljubio rekao ,,u redu je,, i nastavili smo ponovo da se seksamo, dok je ona sjedila na meni i lagano se nabijala na moj dosta dobar kurac od 18 cm počeo sam da je zapitkujem za tog IGORA njenog uvarača. Poslije par pitanja koje je prećutala počela je da priče i dalje poskakujući na mom kurcu.
Igor je počeo dolaziti kao mušterija i tu su se upoznali, veoma je visok oko 190cm mršav ali sav mišićav, ima crnu kosu i skoro sav je tetoviran. Priznala mi je da joj se veoma mnogo sviđa ali da nije imala ništa s njim… Na moje pitanje ako bi ja dopustio da li bi se seksala s njim samo je prešutila.
Poslije nekoliko dana dok sam bio na poslu poslao sam joj poruku ,, ima li Igora,, na šta je ona odgovorila ,, ooo Da i veoma je uporan,, poslao sam joj ,, pa šta čekaš,, poslije nekog vremena odgovorila je ,, da li si ozbiljan,, odgovorio sam ,, Naravno,,
Uveče kad sam došao kući pitao sam Vanju za Igora na šta mi je odgovorila da je otišla s njim danas na kafu, da je bio jako prijatan i zabavan, bilo joj je ljepo. ,, Hoeš li se vidjeti s njim,, pitao sam je, ,, Nećeš da se ljutiš ,, rekao sam joj da želim da se provede malo sa Igorom prije nego što odlučimo se na neke ozbiljnije stvari u životu. Vanja me samo zagrlila i poljubila.
Sledeće veče Vanja se spremala kao da ide u grad iako je bio četvrtak, pitao sam je ,, negdje ideš,, samo je odgovorila ,, IGOR,, Kada je krenula pogledao sam je i nisam vjerovao da je to Vanja,, obukla je crvenu haljinicu na bretele koja je jedva pokrivala butine, ispod su bile samo tangice. Samo sam joj rekao ,,Sretno,,
Nekada pred zoru Vanja se vratila, otišla je odma pod tuš i legla da spava, pravio sam se da spavam i da nisam osjetio, ujutro smo otišli na posao.
Na pauzi sam joj poslao poruku ,, Kako je bilo sinoć,, odma je odgovorila ,, Odličo i hvala ti na razumjevanju,, napisao sam joj da mora sve da mi ispriča na sta je rekla ,,Može,,
Naveče dok smo legli i gledali film počeo sam da je zapitkujem i lagano pipkam po guzi. Ubrzo se zapalila i počeli smo da se skidamo a ona da priča kako je bilo sa Igorom. Prošlu veče Igor je došao po nju i odvezao je na večeru gdje su razgovarali i gdje joj je udjelio mnogo komplimenata na izgled i kako bi volio da je ima, ona mu je samo rekla ,,večeras sam tvoja,, Igor je samo ustao uzeo je za ruku i poveo u svoj stan. Dok su se vozili do stana Igor joj je mazio butine.
Kada su ušli u stan on ju je podigao sa obe ruke u naručje i odnio do spavaće sobe, gdje joj je skinuo haljinu i gaćicee, počeo da je ljubi i liže ribicu. Zatim je skinuo košulju na šta je ona ostala iznenadjena njegovim mišićima. Pravo iznenadjenje je nastalo kada je skinuo gaće iz koji je izašlo pravo čudovište od preko 20cm.
Legao je preko nje i počeo lagano da ulazi u njenu ribicu a zatim sve brže i jače sve dok se nije samo čulo pljeskanje i njeni jaki uzdasi, Igor je bio u odličnoj fizičkoj kondiciji poslije duzeg vremena počela je da moli da uspori na šta je Igor samo pojačao ritam i još jače ulazi u nju.
Nakon nekog vremena samo ju je okreno i počeo otpozadi da ulazi, čulo se samo Vanjini uzdisaji i Igorovi naleti, uhvatio je s obe ruke za kukove i svom snagom nabijao na svoj ogromni kurac. Vanja je odma svršila i tresla se, ovo nikada nije dozivjela.
Igor ju je uhvatio za kosu i spustio na koljena da mu puši, Vanja se u prvi mah ponovo nije snašla kad je vidjela ogromnu kurčinu al je brzo uzela ga u ruke i počela da stavlja glavić u usta.Igor je samo uzdisao, jednog momenta je samo ustao zadigao joj nogu i stojeći ušao u nju dok su se ljubili da bi je zatim naslonio na zid i digao obe noge dok je jako nabijao svoj kurac.
U jednom momentu Igor ju je samo spustio na koljena i urilikno drkajui svoju kurčinu i sipajući spermu po Vanjinom licu. Poslije nekoliko trenutaka Igor se samo stropoštao pored Vanje na pod i počeli su se ljubiti. Vanja je mislila da je gotovo ali Igor je počeo opet da ulazi u ribcu. Nije mogla da vjeruje šta je snašlo, to veče Igor ju je tucao 4 puta sve dok Vanja nije počela da plače da je boli nije prestao. Na kraju su otišli pod tuš gdje mu je Vanja još jednom popušila, da bi je onda vratio kući. Uu Vanjino obećanje da se opet moraju vidjeti. Nastaviće se…

Članak Moja žena i njen ljubavnik Igor se pojavljuje prvo na Erotske Price.

0 comments

No comments yet