Moja žena i njen ljubavnik Igor 2

…. Prošlo je neko vrjeme Vanja nije spominjala Igora ali sam znao da se vidja s njim I da ju je Igor nekoliko puta dobro istucao. Naš seks je bio I dalje na zavidnom nivou.
Ljeto je došlo a ja sam imao neke problemčiće na poslu I nikako nisam mogao da se organizujem za odlazak na more što se Vanji nikako nije dopadalo. Došla jedno popdne sa posla I rekla da je bila s Igorom na kafi I da ju je pozvao da idu zajendo na more ako se ja slažem.Nekoliko dana sam razmišljao da li da je pustim, odlučio sam da joj ispunim I tu želju I dozvolio sam da ide. Kada sam Vanji to saopštio skočila je od zemlje I okačila mi se oko vrata, dobio sam I vatren poljubac.

Nekoliko dana se spremala za more na kome je trebala da ostane 10 dana sa svojim ljubavnikom Igorom. Kupila je nove stvari za more, seksi gacice, kratke šorciće, kupaći…
Došao je taj petak, crni audi se parkirao ispred zgrade, Vanja me poljubila uzela kofer I otišla. Igor je izašao dočekao Vanju uzeo joj kofer stavio u gepek, Vanja je sela na suvozačevo mjesto I otišli su.
Dok su putovali Igor je pričao zanimvljosti I stalno je Valju dodirivao I pipkao ali nije prelazio u akciju što je kod Vanje podizalo tenziju. Stali su u jedan restoran da malo odmore I nešto jedu, Vanja je očekivala akciju od Igora ali on je bio suzdržan, pričao joj je kako je sekxi I kako je neka dva momka pohotno gledaju, počeo je da je zapitkuje da li bi probala sex sa dvojicom, što je Vanju dovodilo do ludila, ribica joj je gorilla.
Poslije nekoliko sati stigli su na odredište gdje je Igor zakupio apartman, dočekala ih je gazdarica I otvorila, čim su se smjestila Vanja je skinula se gola I otišla pod tuš, poslije nekoliko minuta Igor se takodje skinuo I ušao za Vanjom, kada ga je ugleda odma joj je upalo u oči Igorov ogromni kurac koji se protezao do trećine butane, samo se vragolasto nasmijala, znala je šta je čeka.

Igor ju je okreno prema zidu uzeo kurac u ruku I jako ušao otpozadi na šta je Vanja samo vrisnula , Ahhhh, polako manijače, baš je veliki.
Igor je nastavio iz sve snage ga ulazi ne obazirujuči se na Vanjine krike, samo joj je rekao ,, navikni se, ovih 10 dana ću te pocjepati,, Nakon 15 ak minu ta uzeo je za ruku Vanju I odveo u sobu gdje je Vanja legal na ledja, Igor joj je skupio noge nageo se preko nje I ušao kurčinom u njenu pičkicu, na šta je Vanja samo uzdanula Ahh
Odmah je jak ritam nametnu čulo se jako udaranje njegovog tjela od Vanjine guzove I Vanja kako uzdiše A Tooo, obozavam da me tucaš..
Igor je nakon nekog vremena samo ustao pomjerio se do Vanjine glave I svršio joj po licu, zatim se stropoštao pored nje, neko vrjeme su samo lezali…
Nakon nekog vremena ustali su spremili se I otišli u diskoteku na plazi, ne trebam da vam pričam da je Vanja obukla se krajnje provokativno, uski kratki šorc, ispod tagice a grudi su bile slobodne ispod majic koja je vise pokazivala nego što je pokrivala….
U diskoteci je gostovao neki poznati muzičar atmosvera je bila vrela, što je uticalo na Vanju da malo vise popije I da popuste sve kočnice. Igor joj je mazio butane, pikao grudi, u jednom momentu je zavukao ruku ispod majice I jako stiskao bradavice.
Pred kraj večeri Igor je rekao Vanj samo ,,idemo da te tucam, na šta je ona odma skočila I krenula. Čim su izašli iz diskoteke, Igor je počeo da je udara po dupetu, večeras ću da te tucam u dupe….
Stigavši u sobu Vanja je odma počela da mu puši kurac, koji je bio iponzantne veličine od čega je ludila, Igoru se kurac ukrutio kao nikad do tad, spustio je Vanji šorc samo do koljeda I ona se naguzila prema Igoru očekivala je da će ući u ribicu, Igor je nasloio svoj kurac na guzu I počeo da ulazi, Vanja se trznula UHHH nemoj tooo.. Igoreee

Ni ova put se nije obaziro nastavio je da ulazi, kada je ušao do pola počeo je da ga vadi I ponovo ulazi, Vanji su počele da klecaju koljena. Od velikog uzbudjenja poslije nekog Vremena je Igor svršio Vanji u dupe. Te večeri seks je trajao puna 3 sata, tucali su se u razni pozama, Vanja je svršila čak 4 puta. Zastali su nekada pred zoru.
Ujutru za doručkom Igor je saopštio Vanji da u blizinu stize njegov ortak na more I da mora da ga upozna sa Vanjom…..

0 comments

No comments yet