Moja sestricna voli u sve rupe

erotske price

Ona trazi njega

Vatrena sestrična koja je voljna isprobati ga u sve rupice, Kažu ljudi mladost ludost, a ja kažem nesiskustvo. Kao i svake godine nisam išao preko ljeta na more, već kod maminih starci i njenog brata na selo. Napunio sam 18 i iskreno, mislio sam da ću ove godine na more, pošto na jesen idem na faks, ali ne. Mama je obečala starcima i bratu da ću doći i ove godine.

Do sada nisam ništa tamo radio, ali se ove godine od mene očekivalo da omognem u nekim fizičkim poslovima na imanju. Inače imali su brdo zemlje, nešto malo kokoši, pataka i gusaka, te par krava za mlijeko i sir koji su sami radili. Jedina svjetla točka u tome je moja sestrična Ivona, koja je mlađa od mene neka dva mjeseca. Ivona je prava seoska cura, jedra i rumena, a ove godine je posebno zračila nekom seksualnom energijom koju ću imati čast prvi spoznati i provjeriti. Iskreno, do sada ju nikad nisam doživljavao kao seksualni objekt, ali su me hormoni počeli pucati i kurac mi se dizao na svaku pomisao o seksu. Što se tiče Ivone, ona nije imala sa kime probati seks, jer osim u školu nije baš ni izlazila nikamo, pošto je uvijek bilo posla na imanju. A vjerujem da su je njeni vršnjaci salijetali, jer je izgledala fenomenalno. Sise četvorka, mali sexy trbuščić, okrugla guza, duga smeđa kosa i zelenakaste oči.

Upoznavanje

>Od kako sam došao svaku večer bi se zavukli na sjenik i dugo razgovarali o mom životu u gradu, školi i fakultetu na koji krećem na jesen. Nekako je bila svjesna da nam je ovo zadnje ljeto ovako provedeno, pa je htjela iskoristiti to. Naravno, meni se uz nju uvijek dizao kurac, pa sam bio sretan što smo uvijek u nekom polumraku, a kasnije i mraku. I tako je išlo do te večeri.

Kraj šestog mjeseca, vruče i sparno, a nakon večere smo opet zbrisali na sjenik, dok su se njeni starci, te djed i baka spremali u selo. Sutra je bila svadba, pa su baka i Ivonina mama pomagale oko kolača i hrane dok će djed i Ivonin stari sigurno pomoći u pražnjenu čaša. Sjedili smo u polumraku sjenika, a meni je miris sijena, te njenog tijela uz moje dizao kurac. U jednom trenu je samo tiho rekla:

Tomica.. voljela bih vidjeti tvoj kurac.. -ostao sam suhih usta dok sam ju gledao u polumraku, a njene oči se sjajile.

– Zašto? Otkud to? .. -počeo sam sa izmotavanjem.

– Ma dajjjj.. -gurnula me ramenom- Pa vidim da ti se svako malo diže..

Šutio sam, jer stvarno nisam znao šta da kažem, te sam polako ustao, otkopčao bermude i skinuo ih, a za njima moje kratke gaćice koje su držale nabreklih dvadesetak centimetara tvrdog mesa. Otvorila je širom usta i duboko uzdahnula, pa se malo primakla bliže. Zatim sam osjetio njene nježne prstiće na njemu kako klize duž čitave dužine na jaja, pa natrag do glavića, a onda se još primakla i poljubila ga u vrh glavića. Osjetio sam takvu navalu krvi u mozak da sam se skoro onesvijestio. A onda novi šok. Ivona se počela skidati, te je uskoro bila potpuno gola, dlakave pice i sva mirisna.

S obzirom da sam imao nekakvog kvazi iskustva sa lizanjem pica (jednom sam frendici prije godinu dana lizao picu dok ga je ona meni popušila, jer nije htjela kurac u pici), spustio sam se na sve četiri i počeo joj lizati picu između njenih raširenih nogu. Fino je mirisala, a ona tako nježno stenjala dok sam ju lizao. kad sam joj počeo lizati i grickati klit samo je ciknula i stresla se, pa je iz njene pice počelo curiti. Nastavio sam ju lizati i prstom ulaziti u picu, a ona je samo dahtala i stenjala, te si sa rukama mijesila sise.

Dopisivanje

Uspravio sam se i polako prišao bliže, pa se nekako namjestio iznad nje, te počeo uguravati kurac u njenu picu. Bila je uska, iako vlažna, ali jako uska, pa sam se jedva probijao. Ušao sam nekih pet centimetara kad je zajecala, a ja stao. Bila je nevina. Malo sam zastao pitajući se šta sada, a onda se prisjetio jednog razgovora gdje treba kurac naglo zabiti kako bi se probio himen. Poljubio sam ju i samo ga zabio. Vrisnula je i zabila mi nokte u ramena, ali sam ušao u nju. Odmah sam ju nastavio jebati, a njen plač je prešao u stenjanje i dahtanje, te smo se uskoro jebali sve u šesnaest. Zabijao sam ga do kraja u njenu picu, a ona me obgrlila oko vrata, pa sam jedva stigao izvući kurac iz njene pice i svršio joj po trbuhu. Oboje smo bili zadihani, a ona ozarena usprkos suzama u kutovima očiju. Bila je sretna.

Ostali smo još malo na sjeniku ljubeći se i mazeći dok mi nije opet digla kurac. Samo me pogledala i rekla da bi joj ga mogao i u guzu, jer da ga njena prijateljica samo tako dobiva pošto čuva nevinost za brak. Iskreno, nisam baš bio neki ekspert, ali sam znao da bi ga trebali podmazati, i kurac i šupčić. Stoga smo se obukli i spustili sa sjenika, te u mraku otišli do kuće i po mraku došli u njenu sobu. Donijela je nekakvu kremu i sad mi je mazala kurac njom, a kad je završila ja sam njoj namazao guzu i sad se naprčila na krevetu dok sam se ja smjestio iza nje. Ulazio je teško. Ona nikako da se opusti, a ja malo u strahu kako će to ispasti. Nakon nekoliko pokušaja i promašaja napokon joj je ušao. Glasno je vrisnula, a onda se malo odmakla, pa se opet namjestila.

Ona trazi njega

Nakon desetak minuta preznojavanja sam napokon bio u njenoj guzi i sad sam ju polako jebao. Ipak je ovo bilo drugačije nego u picu. Jebao sam ju dobrih petnaestak minuta u kojima je ona već svršila, a nakon što sam osjetio da mi dolazi zabio sam ga do kraja, jer sam znao da tako ne može ostati trudna, i počeo se prazniti u njnu guzu. Kad sam svršio samo sam se izvalio kraj nje i oboje smo bili zadihani, ali sretni.

Polako sam otišao u svoju sobu, taman na vrijeme da me Ivonina mama i baka ne ukebaju vani. Zaspao sam sa smješkom opuštena kurca i ispražnjenih jaja, a ujutro me došla probuditi Ivona sa osmijehom od uha do uha. Bili smo sami jer su oni već otišli ostavivši nam poruku da kasnije samo nahranimo kokoši i da dođemo kod susjeda. Ivona je maknula pokrivač sa mene i počela mi drkati kurac dok sam ja njoj rukom trljao picu. Samo se popela na mene i nasadila na moj kurac. Jebali smo se dvadeset minuta dok ju nisam skinuo sa sebe i polegao na krevet, pa ga izdrkao po njenim sisama koje sam poslije izljubio.

Dopisivanje

>Nastavili smo cijelo ljeto sa našim zabranjenim igricama, a mislim da smo naučili jako puno jedno od drugoga, jer smo znali pogledati i kakav pornić, ako bi se dokopali signala za mob i onda na njemu pogledali. Isprobali smo sve živo. Od tada je prošlo dvije godine, a ja nikako da odem na selo.

0 comments

No comments yet