Moja mama voli kurac – SeksPriče

Moja mama se zove Suza, crnka, 45 godina, malo punija, ali taman. Ima veliko razjebano dupe, velike rastegnute sise i siroku dlakavu picku koju bi mozda konjski kurac mogao da popuni. Jednog dana kad sam dosao kuci, cuo sam uzdisaje, pogledao u sobu i video mamu naguzenu, kako je jebe komsija. Ona je vristala, stenjala ah ah ah ah ooooooohhhhhh, nabij mi ga do jaja, tako ooooohh. On je izvukao kurac, i seo na stolicu, ona ga je zajahala, lako je upao kurac u njenu dlakavu picku. mesala je na njegovom kurcu, i nabijala se. Onda je ustala i legla na krevet, rasirila noge i rekla stavi mi ga u picku. Nabio joj ga je do kraja. jebao je tako nekih 5 minuta, onda ga izvadio i stavio ga u njena usta. svrsio joj je na facu i u usta, kurva od moje mame je sve progutal, olizala je spermu sa kurca i ispratila svog jebaca. nije primetila da sam dosao. Otisla je da se istusira, ali nije zatvorila, vrata pa sam malo bacio pogled, sise su stvarno bile za 10-ku, ono ogromno dupe dva kurca moze da primi a picka dlakava, vlazna i umazana spermom. sve vreme se pipala za njene velike bradavice. I opet se napalila. Obukla je bade mantil. i izasla na terasu videla cika mareta, coveka koji je seoska propalica, debeo, neobrijan, mator, uvek pijan. rekla mu je da dodje da joj pomogne nesto. Kad je usao u kucu, jos u hodniku ona se okrenula i podigla bade i pitala ga jel ti se svidja moje dupe, on je rekao aha, i pljesnuo je samo je rekla ohooho.Cucnula je i izvadila mu kurac, koji je bio preko 20 cm, ali mnogo debeo. rekla je u jebote i stavila ga u usta. pusila mu je malo a onda je on poceo da je jebe u usta, mrmljala je moja mama, i cedile su se bale iz njena usta, i onda joj je sasuo spermu usta, nesto je progutala, nesto ispljuvala.

Ustala je i nabila se uza zid, odvezala bade, cika mare joj ga je stavio u picku i jebao je 10 minuta ona je svrsila, podigla malo nogu i on ga je izvukao okrenuo je i podigao joj bade na ledja, nabio joj ga u dupe koje je bilo pocepano, ali njegova kurcina ga je jos vise pocepala, samo je vristala toooooooooooooooooo, to to to to , aaaaaaaaaahhhhhhhhh. uhhhhhhh, aaaaaaaaaaaa, izvukao ga je i ona je legla na sto stavio joj ga je u picku i cepao mama je vrisnula aaaaaaaaaa, i on joj je svrsio u picku. izvukao ga je ona mu polizala kurac, i rekla jao valjda nisam ostala trudna ala si me napunio kao najvecu kurvu dva litra sperme mi ju u picku, kuronjo moj ali ako ja tako volim. Dok su lezali na krevetu, cika mare je mesio i lizao siseterine mojom mami i rekao joj suzi kazi ti meni ko te jos tuca osim muza.

A ona prica, moj sef, bivsi gazda, policajci iz komsiluka. komsija Zvonko, i njegov cale, on joj kaze onaj ded? a ona ce taj deda ima mnogo dugacak kurac, ne moze da mi stane do kraja u picku. zatim me kara, muz kolegenice, bivsi kolega. onda ove dve bitange sto piju pivo ispred prodavnice miomir i dragutin. I on joj kaze pa ti si prava kurva, aha jesam ali tucao me i pop jednom dosao nesto trazio mog muza nesto, i ja neku kucnu haljinu nosila, a ne nosim gace i brus, pa kad sam se savila sisa mi ispala i on me uhvatio podigao mi haljinu i izjebao me od pozadi svrsio mi u picku, kaze to je bilo pre 7 godina pa ovo drugo dete mi je njegovo. ja sam se zabezeknuo, pa hajde sto se kara sa drugima voli kurac ali da pravi decu sa njima. Cika mare joj rekao jebacemo se mi jos, a ona kaze e idem na neki seminar ovaj viken sa sefom tucace me ceo vikend pa kad dodjem onda ce malo muz da me taslaci, pa tamo sreda, cetvrtak vidimo se kod reke, pa cemo da se karamo. on joj je vratio sise u bade i poljubio i rekao vidimo se kurvice haahaha, ona se nasjmejala i otisla da se sprema za posao, obukla je suknju do kolena, carape malo ispod bokova, kosulju ispod koje nema nista bukvalno joj se vide sise, nije obukla gace ponovo, i kad se nagla da obuje cipele video sam joj dupe koje je razradjeno samo tako rupa, kao solja siroka. otisla je na posao i tamo se sigurno tucala. jutros sam je zatekao kako drka picku. Podigla je suknju u kuhinji, i nabila 4 prsta u picku i trljala se kao prava jebulja.eh, ko zna sve koliko je kurceva popusila, koliko primila u dupe, koliko u picku.

0 comments

No comments yet