Moja droljasta mama

erotske price

Ona trazi njega

Bio je proletni vruć dan. Kao i inače, išao sam na faks i sreo Marka. Marko je bio zgodan mladić od 20 godina, visok, tamnog tena, smeđe kose, smeđih očiju i išao je u teretanu. Svakoga dana bih ga sreo na ulici na putu za faks. Sve su se klinke u ovom kraju ložile na njega. Svi su pričali da on stalno nekoga jebe kod stare škole, ali u tu priču nisam verovao.

Nakon faksa vratio sam se kući, bio sam sâm zato što je moj otac od početka tjedna bio u bolnici, a majka je zato morala na poslu da radi duže kako bi mogla da prehreni familiju. Kao i inače, otišao sam da se vozim oko pola šest popodne biciklom.

Biciklom sam se vozio do stare škole koja je bila napuštena i nitko tamo nije dolazio. Išao sam skoro svakoga dana tamo da vidim da li su te priče istinite, a i mislio sam ako su te priče istinite da bi mogao mobilnim da snimim to karanje i da stavim na Internet, a onda sam na putu do škole toga dana video Marka kako nekamo ide, i počeo sam da ga pratim. Otišao je iza škole. Pored škole je još uvek bila kao nekakva mala šuma, biciklo sam spustio u dugačku travu i sakrio se u tu šumu.<

Rastvorio sam malo grm kada sam video nešto što nikada u životu neću da zaboravim. Moja majka dolazi do Marka, spušta se na kolena i raskopčava šlic Markovih farmerki i počinje da puši ogromnu Markovu kurčinu. Gušila se dok je pušila ogromnu, ukrućenu, debelu kurčinu. Dok mu je pušila dirala se i po sisama, videlo se da više voli kurca nego ‘leba da jede.

Ona trazi njega

On ju je odjednom uhvatio za kosu i počeo da joj snažno nabija kurčinu u usta. Ja sam to celo vreme gledao i nisam mogao da dođem sebi. Moja majka je odjednom počela da raskopčava svoje farmerke i počela da skida svoje gaće, a zatim je počela da drka. Drkala je pičku i pušila Markovu kurčinu istovremeno, toliko je puta svršila da to nije bilo normalno.

Moja majka se jebe za pare sa klincima<

On je počeo da sve više stenje, a onda je izvadio kurčinu iz njenih usta i počeo da joj svršava po licu. Toliko je bilo sperme da je sperma počela da curi sa njenog lica po njenoj majici. On je zatim vratio kurčinu u farmerke, a ona je navukla gaće i farmerke, a onda ju je on počeo terati da se skine i da mu pokaže sise. Ona je to odbila a on joj je s jednom rukom stisnuo obraze i rekao: „’Oćeš ti tih 50 eura ili ne?“ Tada sam shvatio da ona uopšte ne radi kao što je ona govorila dve smene, već je kurva koja puši kurac kome stigne nakon posla za pare. Ona je odgovorila da hoće te pare, a on joj je odgovorio da ako hoće te pare, da mora sutra da dođe na isto mesto u isto vreme.

Nakon toga otišao sam kući razmišljajući o svemu tome. Bio sam budan celu noć. ‘Fala Bogu, pa je bio petak, jer ne znam kako bih išao na faks sa mislima o tome kako moja majka puši kurčine klincima od 20 godina.

Nekada je bilo i više njih

uo sam majku da je došla oko pola noći. Tada sam počeo da razmišljam kome je sve još pušila toga dana. Sutra sam došao u isto vreme na isto mestu, gde sam i jučer bio. Odjednom sam video Marka i njegova dva drugara. To su bili momci slični njemu i njegovih godina. Odjednom sam video i svoju majku kako dolazi, a na licu joj se videlo da se malo uplašila, zato što je znala da će Marko i njegova dva napaljena mlada drugara jebat je kao što je nitko pre nije jebao

Upoznavanje

Ona je došla pred njih, a on joj je rekao da odu da popričaju njih dvoje nasamo. Nakon nekog vremena su se vratili, a on je rekao svojim drugarima da mogu da počnu. Marko i njegovi drugari su izvadili gromne debele ukrućene kurčine i počeli da drkaju. Moja majka se spustila na kolena i počela da puši dvije kite odjednom, ovaj jedan je drkao i čekao da dođe njegov red. Odjednom je Marko rekao da će da svrši pa je izvadio kitu, i počeo da svršava njoj po licu, kao i jučer.

Moja majka je odjednom prestala da puši Markovom drugaru i ustala i skinula sve sa sebe. Svi su gledali u njene velike sise, a ja nisam mogao da verujem da ona ima tolike sise, nikada to nisam ni primećivao. Pored njih je bila klupa. Moja majka je kolenima sela na klupu tako da su Markova dva drugara bila iza klupe i mogla je da im puši kurčine, dok je spreda guzi Marko.

Marko nije stavio kondom i počeo je da je guzi, dok je ostaloj dvojici pušila kurčine istovremeno. Marko ju je guzio otprilike 20 minuta, a u međuvremenu jedan je trebao da svrši pa je izvadio kurčinu i počeo da joj svršava po licu, a zatim je drugi trebao da svrši, pa je i on izvadio svoju debelu kurčinu i svršio joj po licu.

Ona trazi njega

Zatim je Marko počeo da stenje i svršava joj u guzicu. Nakon toga se Marko zamenio s jednim drugarom. Markov drugar je počeo još jače da jebe moju majku, dok je ona opet počela da puši dvije debele kurčine. On ju jebao otprilike 10 minuta, ali tako da ja nisam mogao da verujem koliko on nju jako jebe. Počeo je da stenje, a onda je počeo da svršava. Zatim su Marko i njegov drugar počeli da svršavaju po licu moje majke. Prosto nisam mogao da verujem da neko može toliku količinu sperme izbacit, da svrši toliko puta.

Zatim je ovaj Markov drugar rekao da mu je dosta, obukao se i otišao. Nakon što je on otišao, ostao je samo Marko i njegov drugar. Marko je seo na klupu, a moja majka je sela na njegovu kurčinu. Dok je Marko bez kondoma jebao moju majku u pičku, njegov drugar je počeo da je guzi. Marko je počeo jako da stenje, a zatim joj je svršio u pičku. Nisam mogao da verujem da je moja majka dopustila nekom klincu da joj svrši u pičku.

Nakon što je Marko svršio, Markov drugara je izvadio kurčinu, a moja majka je ustala sa Markove crvene debele kurčine, po kojoj je curila sperma. Markov drugar je uhvatio moju majku za guzove i počeo i on da je jebe u pičku, ali on je to radio stojeći. Nakon nekog vremena Markov drugar je svršio, a iz pičke moje majke je curila ogromna kolličina sperme.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet