Mama popusila kurcinu sinu polizala spermu – Mamin pičon

Mama popusila kurcinu sinu polizala spermu

Imala je 43 godine, 160 centimetara i dugu smeđu kosu. Znao sam da nije u redu, no toliko puta mi se dignuo na nju da više nisam mogao ni kontrolirati kitu. Sam pogled na njene ogromne sise bio je dovoljan da se smjesta zaletim u kupaonicu ili svoju sobu i zdrkam ga ko blesav.

Bilo mi je jasno da baš svi dečki fantaziraju o ševi s mamom. I ja sam, sve do tog sretnog dana kada sam je zbilja i pojebao. S 18 godina…
Došao sam kući iz škole nešto ranije iz razloga koji sada nije bitan. Ušao sam u svoju sobu i začuo zvuk tuša. Vrata kupaonice bila su otvorena jer je stara mislila kako će biti sama u kući još koja dva sata, a tata, iako je to vjerojatno ne bi brinulo, dolazi kući tek poslije Dnevnika.

Nije se bog zna kako dobro vidjela iza zavijese tuša, ali ipak, kroz prozirnu plastiku sve se jasno naziralo. Mama, na moje iznaneđenje, još i nije bila u kadi. Skidala se…
Srce mi je lupalo kao ludo. Njene ogromne sise s prekrasnim ušiljenim bradavicama…a kada se okrenula u mom smjeru, što je bilo neizostavno pri ulasku u kadu, jasno sam joj osmotrio cijelu prednju stanu uključujuči i pičku koja me rodila. Vrlo dlakavu pičku…

Smjesta sam spustio ruku na hlaće i počeo se trljati zamišljajući kako je ševim.

Iako vrlo bujna, mamina pizda bila je uredno podštucana, no iz te daljine ipak nisam uspio vidjeti i usmine, samo trokutić. Onda je povukla zavijesu i tuširala se kojih deset minuta, a ja sam je cijelo vrijeme gledao i drkao ga preko odjeće. Na prstima sam otišao u svoju sobu, jer nisam htio da zna kako sam doma – možda će mi se pružiti prilika da je još malo bolje vidim. I tu sam imao sreće.

Počela je fenirati kosu, a ja sam krenuo u njenu sobu i ugledao je kako gola stoji pred ogledalom i frizira se. Ono prvo instiktivno što bi palo na pamet svakom muškarcu bilo je da se smjesta zaletim na nju i poševim je odostraga, ali sam se ukočio.

Vratio sam se neodlučno u svoju sobu kalkulirajući kako je bolje da je ne pojebem jako nasilno, jer će ubuduće biti opreznija. Ubrzo su svi zvukovi u kući utihnuli pa sam se vratio ponovno zirnuti kakvo je stanje. Mama je spavala gola na krevetu, okrenuta na trbuh i raširenih nogu, tako da je svako ko uđe u sobu mogao dobro napasati na njenoj pički.

Polako sam se dovukao bliže i mršteći oči počeo proučavati ostarjele usmine.

Kako sam ih samo htio strpati u usta…ali onda bi vjerojatno sve zasrao. S druge strane, razmišljao sam o pričama drugih dečki s ovog sajta i kako nikada ne bi jebali mame da nisu malo jače pritisnuli na početku. Kako sam djevica po horoskopu, odlučio sam igrati na sigurno – ti ševci su manje organizirani od mene – i vratio se
u sobu po digitalku.

Mama je na sreću i dalje bila isto postavljena. Već s vrata okinuo sam nekoliko fotki, onda sam kleknuo na pod uz sam rub kreveta, stavio kameru na macro i izbrijao cijelu karticu s groplanovima maminog pičona.

Brzo sam odletio do tatine radne sobe, spržio si CD, a najzanimljiviji close up pičke isprintao i otkopčavajući hlaće već u hodniku, i bacio se na sumanutu drkaonu.
Natezao sam ga sve dok se nije začula budilica u njenoj sobi. Onda sam «spontano» glasno otišao na wc.

«Toni? To si ti?», stara me tako zove od kad sam bio klinac.
«Da mama, došao sam prije 15 minuta. Ranije nas je pustio tip iz tjelesnog. Kaj delaš?»
«Ahhh…sad sam se probudila, zlato. Nikaj posebno.»

Nikaj posebno, pomislio sam. Šta sam sve do sada propustio, u pičku materinu!

Sada bi je stalno gledao golu. Slike su ok, no pička u živo je prava stvar. Sve sam po dobrom starom običaju pažljivo ispalnirao, i jedan dan, nakon kojih tjedan dana,
izglumatao u školi da mi je zlo, i opet došao kući točno onoliko ranije. Još iz vrta sam gledao jel upaljeno svjetlo u kupaonici – i bilo je! Stara je svaki dan isfuravala
isti ritual; tuširanje, spavanac pa budilica petnaest minuta prije no što sam se ja trebao vratiti doma.

Jebena je stvar što mi više ni gledanje nije bilo dovoljno. Nisam mogao spavati po noći jer sam drkao kao manijak, i zapravo više nisam imao što izgubiti – otići ću u kurac i
ovako i onako. Jedina je šansa bila da me vidi golog… i da ja vidim kako će reagirati. Nisam neki specijalan macan, ok tijelo, lagano mišićav, kita kojih 15 cm, ali tek toliko da joj vidim facu.

U subotu, kada je stari otišao na posao, a ona na plac, otuširao sam se i vratio u krevet. Čekao sam zvuk automobila u dvorištu, a onda sam ga počeo nadrkavati do ful erekcije. Stara me dozivala, ali ja sam se pravio da je ne čujem.

Pokucala je na vrata – nisam odgovorio. Zaklopio sam oči kako bi izgledao kao da spavam. Skoro je zaurlala ali se suzdržala i samo tiho propištala. Osjećao sam joj oči na kiti i jajima, i to ga je još više napumpalo. Stara kuja jaaako se dugo zadržala u sobi, skroz tiha, kako se ne bi odala, a kurko je poskakivao moleći je da ga primi i smiri.
Ostalo je, moglo bi se reće, povijest…

Osjećao sam kako se približava krevetu, zatim njen dah na nabreklom glaviću.

Mama je prošaputala, «Moj mali dečkić postao je pravi muškarac…», i poljubila ga nježno u glavić. Taman se htjela ustati ali je u tom trenu iz njega prokuljalo kao strgana cijev, i staru je to zablokiralo.

I dalje glumeći krmljenje, osjetio sam za nekoliko sekundi kako prstom skuplja spermu s mog trbuha. Odlučio sam proviriti da vidim što to točno radi. Sada je žmirečki oblizivala zaspermani prst. Od tog prizora kita mi je opet živnula. Jaja su mi pucala jer mi je i dalje bio dignut. Vidio sam je kako sada nekako drugačije snima kitu.

Opet se nagnula i počela ga čistiti jezikom od ostatka sperminja. Buljila je u njega kao izgladnjela, bijesna psina i mislim da u tom času uopće nije bila svjesna da sam joj ja sin. Spustila je jezik na pulsirajući glavić. To sam, jasna stvar, morao gledati, ali sam nastojao i dalje duboko disati kako ne bi provalila da sam budan.

Nije se zadržala sam na kari, klizila je prema jajima, i tu sam morao gristi usnu da ne zacvilim, malo je oklijevala, a onda ga je stavila u usta. Tako ga je nježno mogla pušiti samo pička koja pazi da joj se frajer ne probudi. Izgubio sam osjećaj za vrijeme, ponovno zažmirio i uživao u najboljoj pušioni u životu.

Ponovo mi je išlo na orgazam.

Nisam znao jel to kuži, a nije mi ni padalo na pamet da pokušam spriječiti bljuvanje bijelog u njena usta. Svršio sam dosta glasno, a mama je gutala spermu do zadnje kapi, a kada se skroz smekšao opet ga je nježno pusnula, dignula se i izašla iz sobe.

PIČKU MATERINU! Bilo je to najnevjerojatnije iskustvo koje sam doživio. Ali sad sam je htio jebati! Pušenje nije biklo dovoljno. Morao sam je okusiti kao muškarac ženku.
Ostatak dana mama me čudno gledala vjerujući kako nemam pojma da mi ga je fafala. Zato sam odlučio pokrenuti priču o seksu, ono, kao ne znam neke stavri pa nek mi ona kao starija objasni…

«Mama, jel ok drkati?»
«Pa… je. Sve je normalno u granicama… normale.»
«A ti drkaš, mama?»
«Ponekad, da.»
«Koliko često te tata jebe?»

«To te se ne tiće…»
«Sori, ali samo me zanima koliko često se tati diže. Ja bi stalno jebao, pogotovo kad vidim dobrog komada.»
«I to je prirodno, sine. Ali i dalje u granicama.»
«Da sam ja tata htio bi te trpati svaki dan.»
«Što to sad znači, Toni?»

«Ništa, mama. Samo mislim da si jako lijepa žena.»

«Gledaj, sine… U početku veze tvoj otac i ja često smo vodili ljubav, ali starijim muškarcima nagon opada, pogotovo ako puno rade, kao tvoj otac…»
Vikend je mirno prošao, a u nedelju navečer sam ih prisluškivao i čuo starog kako joj se ispričava što je nije torbikao već 3 tjedna.

Sljedeći korak planirao sam za utorak, kada sam sa školom išao u muzej, a poslije kući. Naravno, staroj nisam ništa rekao. Smjesta sam otrčao doma i zatekao je u uobičajenom popodnevnom snu. Pomolio sam se i odgurno poluzatvorena vrata njene sobe. E sad se spremite na ovo…

Stara je ležala na leđima, s mojim gaćama u ruci i raskrečenim nogama. Pribižio sam se, skinuo cipele i odjeću sve do bokserica. Htio sam joj vratiti ono što mi je pružila u subotu… Pažljivo sam se popeo na krevet i zaljepio usne na crni trokut. Usmine su joj bile ljepljive a iz pičke je izlazio oštar miris sredovječne uspaljene jebačice.

Malo sam joj cuclao izdronjane usmine osluškujući kako sve glasnije diše.

Onda sam ih rastvorio jezikom i potražio klit. Stara je prirodno reagirala, opuštajući mišiće i šireći mi se u facu. Nabijala mi se u glavu i kružila bokovima. Nisam mogao vjerovati da spava. Jel glumila kao i ja? Jel znala da sam bio budan dok mi je pušila?

Nije me bilo briga. Ako se probudi, reći ću joj da sam i ja bio budan! A ako kani izvoditi i ja ću se praviti lud. Bližila se orgazmu a ja to nisam htio, ne još, i to mi je u tom času bio najveći problem.

Bacio sam pogled na velike sise i htio sam ih okusiti. Sa tim sljedećim potezom sve sam reskirao. Polako sam skinuo gaće i popeo se na nju ciljajući je kurcem u vruću pičku. Bez razmišljanja sam zaveslao i sparkao ga dok nam se trbusi nisu spojili. Stavio sam joj sisu u usta uživajući u pulsiranju kojim mi je pičkicom častila kurac.

«Toni, što to radiš! Prestani!», bila je budna.
«Želim te, mama, ne mogu prestati. Od kad si mi ga onako pofafala samo mislim na tvoju pičku.»
«Bio si budan?!»

«Naravno da sam bio budan…ahhh…», polako sam je tucao, kaj se sad praviš luda… Budan
«.i sretan…hahaha…. Super pušiš, btw…

«Žao mi je sine, ali to je bila greška! Makni se s mene!»

«I u subotu sam ti bio sin…? Mmmmhhh….fuk – fuk – fuk»
«A šta ako tvoj otac sazna? Oboje bi nas ubio!»
«Ja mu neću reći….fuk – fuk – fuk…. a mislim da nećeš ni ti…ahhhh… Kako ti je dobra pičkica, mama.»
«Antonio molim te, ovo je boelsno!»

Zaljepio sam joj usne svojima i zavaljao jezičinu.
Ljubio sam je duboko u usta, temeljito i polako jebao a svaki puta kada bi je prasnuo jajima po guzi snažno stiskao za sise.
Karao sam si mamu, jebote, nisam mogao bilivit!
Sperma mi se naakumulirala u mudima, a mamica se opustila.

«Jebi me, dušo, jebi svoju mami! Daj mami spermicu…joj kako slatku spermicu ima moj mali….!!!»

«Svršavam mama, evo ti je…ahhhh….punim te u pičon!!!!»
Svršavao sam u nju i opet i opet i opet… ali tako sam bio napaljen da mi se jebalo uopće nije spuštalo. Samo sam se zaletavao na nju ko bolesnik.

«Oh, dušo, i mama će svršiti! Daj da mama svrši…. natjeraj me tim napaljenim kurcem…!»
Sve snage me stisnula uz sebe, tako da sam jedva disao i tako svršavala da joj se cijelo tijelo grčilo.
«Toni, predivan si. Jebeš ko iskusan ševac, ko puno stariji muškarac!…Oh….svršavam…ma ne mogu prestati!!!!»

Sviđalo mi se kako komentira i prostači.
«Opet ću te zgađati u mama!»
Još jednom sam je istuširao a stara me ljubila po cijeloj glavi… valjda iz zahvalnosti.
«Toni, ovo se ne smije ponoviti. Bilo je …fenomenalno…ali neoprostivo!»

«Zakaj…mislim ne kužim. Ne mora niko znati…»
«A ako nas neko ulovi?»
«Pazit ćemo. Mama shvati da ja sad ne mogu prestati. Popizdit ću, jebate, završit ću u ludnici ako te ne smijem tucati! Još toliko toga nismo probali, molim te , mama!»
«Poslije ćemo pričati o tome. Sad moram promijeniti posteljinu jer će tvoj otac nanjušiti da je bilo jebanja u ovoj sobi. Odi se otuširati sad…»

Mama popusila kurcinu sinu polizala spermu

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet