Mama hocu da te jebem

erotske price

Ona trazi njega

Nikad nisam znao, kako je to imati oca. Mama i tata su se rastali dok sam još bio beba ali mi ljubavi nije falilo.Mama kao i sve samohrane majke se zaista trudila da mi obezbedi sve i pruži svu ljubav na svetu.Kao svaki klinac počeo sam da otkrivam svoje telo, istovremeno i zbunjeno skrivam erekciju kad su par dobrih maminih prijateljica dolazile na kafu i druženje tih divnih letnjih dana.

Haljine su naravno u skladu sa vremenskim uslovima,predivno naglašavale te ženske obline na kojima sam zadržavao pogled, uvek u strahu da ne budem primećen!

Naša prva komšinica Nada, takodje razvedena je prednjačila u svojoj lepoti i zakleo bi se da je primetila kao je “odmeravam”.Njena ćerka Sanja je bila samo godinu mlađa od mene ali klinca od skoro 18 naravno su privlačile “starije” žene pa sam dosta vremena proveo u kupatilu i zamišljao Nadu kao me uvodi u čari vodjenja ljubavi.

Dedvedesetih, nije bilo interneta ali je nase društvo obilazilo video klubove i već ranim jutrom kad su nam roditelji odlazili na posao gledali smo te “zabranjene” filmove za odrasle sam čin seksa nam je tada bio nešto novo i veoma poučno, videti u krupnom planu obnažena ženska tela, šlušati uzdahe strasti je za svakog klinca nešto novo i uzbudljivo.
Jednog dana, drugar je doneo film i na kaseti je pisalo incest ! Bio je to omnibus na temu majka i sin, nikada nisam video tako nešto, prokomentarisali smo kako je to odvratno i sklonili kasetu u stranu! Kad se društvo razišlo, ubacio sam kasetu ponovo, ipak sam bio znatiželjan, morao sam da otkrijem zašto takvi filmovi uopšte postoje i koga može da napali rođena majka !

Dopisivanje

Premotavao sam naravno kako bih video što više scena i krupnih planova, sama priča, koja je bila na nemačkom, me nije mnogo interesovala a nisam ni razumeo nemački. Odjednom na otprilike pola filma, pojavila se glumica koja je neodoljivo podsećala na moju mamu Slađu ! Premotao sam na scenu vrelog seksa između majke i sina, koji i nije dugo trajao jer su očigledno oboje bili jako napaljeni pa su ubrzo u drhtajima svršili zajedno i tako još jedno vreme ostali zagrljeni u poljupcima. Momak je malo kasnije izvukao svoj penis iz “majke” a iz njene vagine curela je sperma!

Nisam mogao da verujem, sve je bilo bez kondoma, kako je to moguće, pa mama može da zatrudni, pomislio sam! U tom momentu čuo sam kapiju, brzo izvadio kasetu i ubacio drugu, mama je usla u kuću i sa vrata pitala – ” Zoki, jesi tu”? – “Idem pod tuš pa ćemo da ručamo”.
Jedva sam čekao da mama izađe iz kupatila od gledanja “bezobraznih” filmova, trebalo mi je par trenutaka koje mladi momci posvećuju sebi ! Kad je mama izašla uleteo sam u kupatilo, koje je još mirisalo na šampon i dezodorans. Seo sam na wc šolju a onda preko puta ugledao korpu za veš, koja je uvek bila tu ali ovoga puta su mi pažnju privukle bele gacice koje su delom virile iz korpe.

Bile su to sveže skinute gacice moje mame. U glavi su mi još uvek bile slike incest pornića, glumice koja je ličila na moju mamu i palo mi je na pamet nešto , do tada, neverovatno, lagano sam izvukao mamime gaćice na kojima je bila sitna fleka.Taj deo tkanine je upravo bio na polnom organu moje rođene majke, nisam mogao da odolim, morao sam da osetim taj miris !Pomislio sam da stvarno nisam normalan i da je odvratno to što radim ali ubzro mi je nozdrve ispunio miris maminih sokova pomešan sa mirisima parfema. Penis mi je u momentu bio u punoj veličini, mislio sam da će pući, ovo je bilo nešto sasvim novo za mene . Onda sam jezikom dotakao i okusio ta ženski sok koji uopšte nije bio odvratan, nimalo prljav, bio je to ukus žene koja je vodila računa o sebi, ukus moje mame, momentalno sam svršio!
Posle par trenutaka, preplavio me osećaj krivice, vratio sam gacice u korpu i izašao iz kupatila.

Ona trazi njega

Ručak je bio gotov, mama i ja smo seli jedno naspram drugog, Bože da zna šta sam upravo radio, pomislio sam, naravno nije mogla da zna a ja sam odlučio da tu tajnu duboko zakopam.
Posle ručka , mama reče- “Hajde molim te operi sudove, umorna sam idem malo da dremnem” – “naravno mama odmaraj” odgovorih. Oprao sam sudove i otišao u svoju sobu, neverovatno iz glave mi nije izlazio prizor iz pornića, pomešan sa onim što sam “odradio” u kupatilu.Nešto me je vuklo, otišao sam do mamine sobe i odškrinuo vrata, mama je mirno spavala, pokrivena tankim čaršavom , samo prebačenim preko struka, na sebi je imala tanku majicu a na kraju čarsava su izvirivale bele gaćice, prizor me je opčinio -“gubi se odavde” , pomislio sam,” ovo je već previše “-Seo sam na krevet i drhtavim rukama malo pomerio čarsav, morao sam da vidim više, mama je ležala na trbuhu a ja sam gledao u njenu guzu i lagano spustio ruke na te predivne obline žene koja je spavala, iz glave mi je jednostavno izletelo da je to bila moja majka, ne to je bilo predivno telo žene koje sam morao da dotaknem ! Mama je blago uzdahnula a ja sam brzo povukao ruke, preplašen da je ne probudim, ipak san je bio čvrst.

Onda mi na pamet pade da spustim glavu do njene guze i osetim miris tog tela, sveže istuširanog, najpažljivije što sam mogao, spustio sam glavu do mamine guze a onda i nos do međunožja koje mi je bilo prilično nedostupno jer je ležala na stomaku, ipak to je bilo to, do nozdrva mi je stigao miris ženskog tela i ciste tkanine, zavukao sam glavu i nosom dotakao maminu picu, želeo sam da upijem taj predivan miris i da ga nikad ne zaboravim.

U tom momentu mama se trgla – “Zoki šta….?” Trgao sam se i ja ali glava mi je još uvek bila opasno blizu njene guze, preplašio sam se ! “Mama izvini molim te” – mislio sam da će mi momentalno lupiti šamar, gledala me je u neverici ali taj pogled. nije bio ljutit. Brzo je povukla čaršav na sebe , ustala i sela pored mene. “Ja znam sine da si u tim godinama, videla sam kako gledaš moje prijateljice ali ja sam ti majka!” Mama oprosti molim te, jako te volim, nisam normalan” – odgovorio sam. “Zoki, dešava se da sinovi u nekom momentu obrate pažnju na svoje majke, verujem da i ti imaš takav momenat sada” – zagrlila me je, poljubila u obraz – “Ne brini, proći će “-.
Gledao sam je sa puno ljubavi i bio neverovatno zahvalan na razumevanju, samo sam je zagrlio i prislonio uz sebe. Bila je to moja predivna mama, koja me je razumela i volela, njena glava je bila na mom ramenu, moje ruke oko njenog struka, samo smo sedelu jedno drugom u naručju! U jednom trenutku, telo je počelo da me izdaje, moja muškost je očigledno zaboravila da je pored mene rođena majka, penis mi je bio bolno tvrd i netekao do pucanja. Pokušao sam da se pomerim a mamina ruka je slučajno dotakla moju nabreklinu a onda je i ona pocrvenela kao curica i nasmejala se. ” Sačekaj dušo, mama će ti pomoći” – zavukla je ruku u moje gaće i obihvatila moj penis nanežnijim dodirom koji sam osetio. -“Zoki, za ovo niko ne sme da zna srećo, obećaj mami”- naravno da sam imao nameru da ćutim kao zaliven , obećavam – šapnuo sam joj na uvo dok me uzluđivao mamim topao dodir , mislio sam da ću momentalno svršiti ipak suzdržao sam se , želeo sam da uzvratim dodir mami.

Ona trazi njega

Spustio sam ruku na njenu butinu i lagano je mazio dok sam prilazio međunožju. “Ne Zoki, ne moraš”- Moram mama, poludeću, rekoh dok mi je ruka već bila na njenom toplom izvoru.Mama je samo uzdahnula dok sam prstom gaćice lagano gurao u sada već vreo otvor, onda sam je blago odgurnuo, mama je sada bila na leđima a ja sam glavu brzo spustio do njenog stomaka i krenuo jos niže. ” O Bože”- samo je rekla, dok sam prstima sklanjao gaćice u stranu. “Šačekaj” reče dok je dizala guzu da skine svoje gaćice i oslobodi put sinu do svoje ženskosti. Zaustavio sam je, želeo sam to sam da uradim pa sam joj lagano skinuo gaćice, koje su na jednom mestu bile malo vlažne.Nisam odoleo, prineo sam ih licu, bile su još tople a onda jezikom dotakao vlažan deo još toplih gaćica.Mama me je gledala širom otvorenih očiju i lagano spustila ruku u svoje međunožje.
Gledao sam je u požudi, bacio sam gaćice i brzo spustio glavu izmedju njenih nogu, ruka je još bila tu a jadan prst u vlažnom otvoru.Poljubio sam prvo jednu pa drugu butinu a onda i ruku koja je bila na njenoj pici. Izluđivao me miris koji je dopirao do mojih nozdrva, bio je mnogo lepši nego na gaćicama, dolazio je sa izvora mamine ženskosti kroz koji sam nekada i sam prošao! Brzo sam joj sklonio ruku i spustio usne na njenu vaginu, istovremeno sam jezikom blago uronio u centar svoje požude !

“Zooooki aaaah”! – uzdahnula je mama i spustila obe ruke na moju glavu. Mislio sam da će me u tom momentu odgurnuti pa sam usne još više priljubio na maminu vaginu a ona me je samo mazila po kosi i tiho uzdisala. Još više soka počelo da curi iz nje a ja sam sad jezikom bio duboko u njoj, koliko god sam mogao. Videlo se da to nije očekivala pa je opet uzdahnula i rekla – “polako sine”. To sine, me je još više uzbudilo, nisam hteo da izvadim jezik iz nje, da sklonim usne sa mamine vrele i vlažne mace, sa jezikom unutra samo sam malo pomerio usnu i obuhvatio klitoris. Mama je tada rukama još više priljubila moju glavu na svoju vaginu a butinama me je stegla sa obe strane tako da su zvukovi postali nejasni. Čuo sam mutno, njene uzdahe a pokreti međunožja koje je hrlilo u susret mojim usnama i jeziku su govorili da uživa ! Upijao sam njene sokove koji su bili sve obilniji, lice mi je bilo potpuno vlažno ali nisam odustajao, uživao sam o toj vrelini, hteo sam što više da budem u njoj, u toj predivnoj ženi koja me je rodila ! Odjednom, osetio sam mamino drhtanje, nabila je macu na moj jezik što je više mogla a njena unutrašnjost je počela ritmički da se grči oko mog jezika, mama je švršavala na usnama svoga sina, još više sokova ije isteklo sada direktno u moja usta, upijao sam ih koliko sam mogao i uživao u toj toplini. Izvadio sam jezik iz mame ali nisam prestajao sa poljupcima sve dok njena vagina nije prestala da pulsira.

Ona trazi njega

Podigao sam glavu i poljubio mamin stomak koji se brzo dizao i spuštao a zatim legao pored nje. Gledala me je širom otvorenih očiju , verujem da nije mogla da veruje šta se desilo, upravo je doživela orgazam sa rođenim sinom, ja sam ležao pored nje, musav od njenih sokova koji su natopili moje lice.Onda je nežno primakla usne mojim usnama i nežno me poljubila. Opet predivna mamina toplina, ovog puta od njenog poljupca , ispunila mi je celo telo, ud mi je nabrekao do pucanja, čudo da nisam svršio dak sam bio jezikom u njoj !

Ljubila me je i lizala svoje sokove sa moga lica a rukom je stigla do mog penisa, kad sam osetio dodir, zaustavio sam je. Mama, nemoj švršiću odmah, moram da udjem u tebe, šapnuo sam.” Zoki ne smemo to i ovo je previše, ljubiću te dole, tako možemo, samo sada” – Mama molim te, izludeću , ispuni mi san ! Suza joj je krenula niz lice a moja ruka ka njenom još uvek vlažnom međunožju. “Zoki neee” – otelo joj se sa usana ali me nije skroz zaustavila. Ohrabren, brzo sam bio iznad nje, gledao sam je pravo u oči i spustio poljubac na mamine usne, ovoga puta potražio sam njen jezik, koji je u neverici prihvatila.

Nabrekli penis je pulsirao na njenim usminama, ja sam se onako samo malo spustio i glavićem ušao u njenu vrelinu ! Nisam odvajao usne od maminih a ona nije mogla ništa da kaže jer su nam jezici bili u nekoj svojoj igri. Polako san ispunjavao maminu vaginu a svaki nerv moga penisa je osećao tu predivnu toplotu i vlažnost. Bio sam (ponovo) u svojoj mami, ovoga puta moja muškost je ispunjavala njenu unutrašnjost i kucala na vrata utrobe u kojoj sam nekada bio ! Nisam mogao da verujen da nešto što sam smatrao nezamislivim može da bude tako dobro ! Mama , kako si topla rekao sam i ušao do kraja.Njena vagina je sasvim obuhvatila moj ud, oči su joj bile širom otvorene a butine sada još više razmaknute.”Zoki ne mogu da verujem da radimo ovo, da si u meni , ne smemo ” , zadnji trzaji zdravog razuma su nestajali u nama kada sam počeo da se pokrećem u njoj ! Ulazio sam duboko, glavićem svaki put, doticao i otvor materice, što je potpuno izludelo moju mamu. Poljubila me je u vrat a ruke i noge obmotala oko mene, bili smo potpuno spojeni ! “Sineeee, mama će, aaaaaaah” otelo joj se sa usana,dok je vaginom jako stegla moj ud. Znao sam da svršava i to jako, sa svojim rođenim sinom i to je bilo previše za mene ! Jako sam se zabio u u svoju mamu a usne opet spojio sa njenim.Sada sam imao dva izvora sokova, jedan je oblivao moj penis a gore sam u poljupcu kupio sve sa njenih usana, sperma je jurnula iz mene pravo u utrobu moje majke.Svršavali smo dugo , potpuno spojeni, nisam hteo da izadjem iz nje, nikada tako nešto predivno nisam osetio ! Mama je samo uzdisala, dok joj je ispunjena vagina još uvek pulsirala ! Ležao sam na noj dok moj penis još uvek ispuštao zadnje kapi sperme duboko u mamu.
Polako sam se vraćao u normalu, mislio sam da će da me obuzme najveći stid u životu zbog ovog čina…

Besplatan sajt za upoznavanje

0 comments

No comments yet