Majstori su rasturili pickicu male fufice

Ona trazi njega
U to vreme u mom selu su poceli da rade kanalizaciju. Doterali su masine, buldozere, rovokopace i sl.. Bilo je i majstora sa lopatama i asovima i krampovima. Okupirali su nas nacisto. Nisi mogao ni u prodavnicu da udjes od njih. Tu sam ih prvi put i videla. imali su pauzu za rucak i dosli su da kupe nesto od pica.
Nisam mnogo obracala paznju na njih, kupila sam sta mi je trebalo i otisla kuci. Postali su samo obicna i dosadna smetnja koja je neminovna pa se naviknes na to i trpis i ne kukas mnogo, jer ne pomaze.

Doslo je vreme da se radi i moj sokak. Masine su zakrcile put, ljudi su zaobilazili i trazili precice, ali nije bilo pomoci. Blato sa ulice i prasina su lagano poceli da se sele i u kuce. Kad su bili ispred mog dvorista, kao lepo vaspitana devojka, izasla sam i pitala da im skuvam kafu.
“Bravo snajka” jedva je docekao najstariji od njih, “hvataj”, bacio mi je kesicu kafe i nastavio sa radom. Nisam stigla ni da se pobunim, pa zar misle da sam toliko bedna da nemam ni kafu, ali sam videla da nema vajde, okrenula sam se i otisla u kuhinju.
Kafu sam na posluzavniku iznela na ulicu. Sipala sam i po rakiju, takav je red. Odmah su napravili pauzu, posedali gde je ko stigao i bogznakako mi zahvaljivali. Ponudila sam da dodju i sednu u hladovinu ispod drveta iza kuce. Nisu hteli da prekidaju posao, pa nisu pristali. Pomalo se snebivajuci, pitala sam kako da se prikljucim, posto nisam imala ko da mi to uradi. Ponudila sam da platim koliko treba i da im spremim rucak tog dana, kad budu radili. Jedan me je pogledao i rekao :” doci cemo posle da vidimo kakva je situacija i kako to da uradimo najlakse:.
Nastavili smo svako sa svojim poslom, oni na ulici, a ja po kuci. Zavrsilo im se radno vreme i poceli su da se pakuju i za cas su otisli. Pomislila sam kako su lazovi kao i svi majstori. Majstori ne lazu, samo odlazu, tako su me naucili jos kad sam bila mala. Tako je i bilo, dok su ovi otisli, njih trojica su se vratili.

Ona trazi njega

“Snajka,izadji” pozvali su me sa kapije. Odmah sam istrcala i pozvala da udju u dvoriste.
Pitali su me gde hocu prikljucak i tako neke strucne stvari i ja sam im sve pokazala. Oni su nesto merili koracima, pominjali neke termine kao “pad, krivina, sahta” i slicno ali ih nisam razumela.
Otisla sam za kafu i rakiju, a oni su seli na ponudjene stolice iza kuce. Samo sto ovog puta nisam sipala samo po jednu casicu, nego sam iznela celu flasu na sto.
Popili su po jednu, pa jos po jednu i razvezali su im se jezici.
“Snajka, bas dobro izgledas, gde ti je muz”? Pitali su me. Kad sam rekla da nije tu nekoliko meseci poceli su da se zagledaju medjusobno.
Besplatan sajt za upoznavanje
Bas tada sam prisla stolu da sipam jos po jednu casicu. Osetila sam kako me jedan od njih, mislim da se zvao Dusan, mazi po nozi. Nisam se otimala, pa je nastavio da zavlaci ruku dublje ispod suknje. Ona dvojica, Marko i Milan, su gledali sa zanimanjem kako cu da reagujem.
Ruke su mi bile na stolu, Dusan me hvatao za noge, a Milan je ustao i prisao mi. Pomazio me po kosi i uhvatio rubove majice podizuci je na gore. Nisam nosila brushalter, jer mi sise nisu bas velike, pa nemam potrebu da ih jos stezem. Sise su mi izasle na izvolte.


Ona trazi njega

“Tebra, nema gacice” zabezeknuo se Dusan, a Marko je setao pogledom od zadignute suknjice do golih sisica koje je Milan svesrdno masirao. Dusan me je povukao da mu sednem u krilo i poceo da me mazi po ribici i po unutrasnjoj strani butina. Ovlazila sam iz momenta. Marko je uhvatio svoj trenutak, raskopcao je pantalone, izvadio poludignuti kurac i ponudio mi ga na pusenje.

Pocela sam da ga sisam i uvlacim u usta, za to vreme me je Milan i dalje drzao za sise, a Dusan mi rovario po pici, gurajuci unutra prvo jedan, pa odmah zatim i dva prsta.
Marko me je uhvatio za kosu i poceo da mi gura vec dobro tvrdu kurcinu u grlo. Gurao je i vadio po malo i uskoro je bio ceo u mojim ustima. Mumlala sam od zadovoljstva, jer me je Dusan napalio prstima da sam pocela da mesam.
Iskoristila sam momenat kad mi je Markov kurac izlazio iz usta, da se pomerim. Pogledali su me zacudjeno, jer su mislili da necu da nastavim igru sa njima.
Ja sam se nagnula nad Dusanom i pocela da mu skidam trenerku. Pomogao mi je brzo se oslobodivsi i trenerke i gacica. Gurnula sam ga nazad na stolicu. Sagla sam se da mu pusim, a Marku sam pokazala rukom da dodje iza mene. Nije gubio vreme, odmah je poslusao. Dok sam dudlala Dusanov kurac, Marko je vec naslonio glavic na moju ribicu i poceo da ga gura unutra.

Krajickom oka sam posmatrala Milana, koji je ostao uskracen. Polako je poceo da se svlaci. Kurcina mu je izletela kao opruga iz gaca. Krenuo je da ga lagano nadrkava rukom, a drugom se mazio ispod jaja.
Dusan me je drzao za kosu i nabijao mi glavu na njegov kurac tako da sam ga gutala celog, do jaja, koja sam povremeno lizala vrhom jezika.
Marko me je za to vreme jebao kao brzi voz. Zahuktao se nije menjao ritam dok me nije napunio spermom. Jako me stezao za kukove, nabijao ga duboko i praznio se u moju ribicu otpozadi. Cima ga je Marko izvadio, odmah sam se otela Dusanu iz ruku. Jedva sam uspela da podgnem glavu, koliko me je jako drzao za kosu.
Dok me je gledao onim praznim pogledom, kao kad detetu nepravedno uzmes igracku, podigla sam nogu i zajahala ga. Rukom sam namestila njegov balavi kurac na ulaz u moju picu i polako sela na njega. Nabila sam se iz jednog laganog pokreta do kraja. Toliko sam ja bila vlazna, a i njegov kurac sam jako ubalavila, da sam samo skliznula niz njega do jaja. Kolutala sam ocima i jedva sam uspela da primetim Milana koji mi je prisao sa strane, uhvatio me lagano za sisu jednom rukom, a drugom za kosu.
Prineo mi je kurcinu do usta i cekao. Nije ga gurao, samo je cekao da ga ja sama uzmem i usisam. Za to vreme sam se nabijala na Dusanov kurac i mesala svom snagom jer mi je nadolazio orgazam. Tresla sam se kao prut i stezala Dusanov kurac vaginalnim misicima, a Milanov kurac sam ovlas pusila jer sam se zadihala i nisam mogla da disem.
Dusan me je stegao za struk, poceo divlje da se nabija u mene odozdo i da me puni vrelom spermom. To je samo ubrzalo i pojacalo moj orgazam. Svrsili smo zajedno i Dusan je samo klonuo na stolicu. Milan je iskusno sacekao da se odvojim od Dusana i tek onda me postavio da se naslonim na sto.


Upoznavanje online

Nabio mi je kurcinu u picu iz jednog pokreta. Usao je ceo i ispunio me do kraja. Onda ga je polako vadio do glavica i opet ga lagano i polako nabijao do kraja. Uzivala sam, a ova druga dvojica su nas posmatrali.
Poceo je da se zahuktava. Lagano je ubzavao ritam. Ribica mi je vec bila dobro podmazana, tako da je mogao celom duzinom da mi ga nabija bez problema. Moja pica ga ja gladno gutala.
Iznenada sam osetila kao mi je pljunuo na cmar i poceo prstom da razmazuje pljuvacku po maloj rupici. Malo po malo i uz pomoc pljuvacke, ubacio mi je prst u dupe. Svrsila sam ponovo sa kurcem u ribici i prstom u dupetu. Zastao je da se malo smirim i onda ga izvadio. Mislim izvadio je i kurac i prst.
Znala sam sta mi sleduje. Naslonio je glavic na moju malu rupicu i poceo da pritiska. Polako i nezno, ali neumoljivo. Ubrzo je usao do pola, tada je poceo da ga vadi nabija u ritmu. Malo bi ga izvadio, pa bi ga nabio jos malo dublje nego prosli put. Mic po mic i usao je ceo. Dupe mi je bilo razvaljeno debelim kurcem, a pica mi je bridela od jebanja. Protnula sam ruku izmedju nogu i pocela da mu masiram jaja. Dok sam mu stezala jaja ruka mi je prelazila preko ribice i dodirivala sam klitoris.
Osecala sam kako me njegova jaja lupkaju po ribici dok me je jebao sve jace u guzu. Mazila sam ga po mudima i istovremeno se dodirivala po klitorisu.

0 comments

No comments yet