Klinac mi jebe zenu

cuckold price

Jahorina

Jednome mojem prijatelju jako su se svidjele moje priče. Zamolio me da napišem priču o jednom doživljaju njegove supruge i da objavim konačni uradak. Kako se priča osniva na njegovom kazivanju činilo mi se najprikladnijim da tekst pišem onako kako mi je on opisao taj događaj.

Moja žena Tatjana i ja bavimo se iznajmljivanjem apartmana u jednome malom primorskom mjestu. Mi živimo u jednom od apartmana, a iznajmljujemo preostalih pet u zajedničkom dvokatnom objektu. Po dva apartmana imaju zajedničku terasu. Dijelovi koji pripadaju pojedinom apartmanu nisu odvojeni već čine cjelinu. Terasa je dovoljno velika da obje skupine gostiju imaju dovoljno prostora i potrebne privatnosti.

Tatjana je srednjih godina, a ja sam malo stariji. Ona djeluje vrlo seksi, rekao bi čak jebozovno, sa svojom čvrstom okruglom malo većom guzom i sisama solidnih četvorki. Na moje traženje ne brije picu već samo fazonira dlake u frizuricu u obliku crte iznad pičke. Meni su žene sa dlakama oko pice puno više seksi kad su gole nego one čisto obrijane. To najviše dolazi do izražaja kad se žena skine na nudističkoj plaži. Dlakavice privlače puno više pozornosti muškaraca, a i češće im se diže kurac na plaži.

Erotske price cuckold

Mi smo oboje dosta slobodnih shvaćanja u pogledu seksa. Seks smatramo normalnom ljudskom potrebom kao i hranu i piće. Zato ne radimo nikakve drame ako nas netko vidi kad se jebemo ili ako se moja žena pojebe s drugim muškarcem. Uvjet je samo da ja znam kad ide s nekim u krevet ili bar da mi kaže poslije seksa s njim kad se neplanirano pojebe.

 Ljeti se volimo jebati u prirodi i pali nas mogućnost da netko naiđe i gleda nas kako se parimo. Bilo je toga. Jedini je problem u tome što oboje odmah svršimo kad budemo svjesni da imamo publiku.
U nastavku opisat ću jedan događaj koji se desio na početku turističke sezone s našima prvim gostima te godine. Bila je to jedna tročlana obitelj iz Francuske, ali bili su arapskog porijekla. 

Vjerojatno doseljenici iz sjeverne Afrike. Svo troje, otac, majka i 18-godišnji sin, govorili su perfektan engleski pa nije bilo problema u sporazumijevanju. Zamolili su da im dodijelimo apartman na visokom prizemlju. To je apartman do našeg, odnosno onog gdje živimo Tatjana i ja. Imali smo zato zajedničku terasu.

 

Bilo je kasno poslijepodne. Tatjana i ja odmarali smo se na našem dijelu terase i pijuckali vino. Ona se samo zaogrnula pareom i nije obukla nikakvo donje rublje, čak ni gaćice. Bilo je dosta toplo pa je zato imala minimum odjeće. Izgledala je izrazito seksi ponajviše zbog donekle prozirnog parea ispod kojeg su se nazirale njezine sise i dlakice iznad pičke. Naša terasa nije izložena pogledima susjeda pa smo se na njoj znali sunčati i goli kad nismo imali goste u apartmanima. Zato si je moja žena mogla dozvoliti malo izazovniju odjeću.

Apartmani na Jahorini

Naši novi gosti raspremali su svoje stvari u apartmanu i po trerasi. Kad je njihov sin izašao na terasu i ugledao Tatjanu, mogu slobodno reći polugolu, ostao je kao ukopan i nije mogao skinuti pogled s njezinog tijela. Jasno mu se vidjela nabreklina u šorcu koje sigurno nije bio ni svjestan. Vidjelo se da je opsjednut pogledom na moju ženu. Ona je to primijetila i odlučila se malo poigrati s njim.

 

 Zabavljalo ju je kao slučajno otkriti svoja bedra gotovo do pičke. Namještati se tako da joj se pareo malo spusti i otkrije dijelove sisa, ali ne i bradavice. Dalje nije smjela ići, jer su mladićevi roditelji bili u blizini. Dečko ju je cijelo vrijeme nepomično gledao s napetim kurcem dok ga roditelji nisu pozvali da dođe u apartman.

 

 Jesi vidio kako me je mali gledao? – obratila mi se Tatjana.
– Pa to se vidjelo iz aviona. Čini mi se da si i ti uživala da ga izazivaš.
– Što misliš je li mali ima obrezan kurac?
– Vrlo vjerojatno ima. Arapi su muslimani, a oni malim dječacima obvezno obrezuju kurac.
– Čula sam da žene bolje osjećaju obrezani kurac u sebi.
– I ja sam to negdje pročitao. Sad imaš priliku to i provjeriti.
– Ti misliš da se pojebem s malim?
– Zašto ne. Neće ti biti ni prvi ni zadnji ljubavnik od kad smo u braku.
– Ti si lud. Pa on je još klinac. Nisam se nikad jebala s klincima, osim u tinejdžersko doba. Konačno pričala sam ti o tome.

Jahorina

To je bilo točno. Pričala mi je kako je izgubila nevinost na prijevaru s jednim starijim rođakom. Osim toga imala je još nekoliko seksualnih avantura. U tom je trenutku došao do nas naš novi gost. Rekao je da će on i njegova žena na večer izaći, a da će sin Ahmed ostati u apartmanu. Pozdravili smo se.

Kad su mu roditelji otišli Ahmed se vratio na terasu ponovno uživajući u pogledu na moju ženu. Pozvali smo ga da dođe na piće. Odbio je alkohol pa mu je Tatjana donijela sok. Sad je ona počela pravu egzibiciju. Podigla je nogu na ogradu terase i potpuno otkrila dlakice iznad pičke. 

 

 Ahmed ju je nepomično gledao i meškoljio se na stolici. Sigurno bi sad najradije izvadio kurac i drkao, ali nije smio to učiniti. Tatjana se stalno pomicala na svojem stolcu i u jednom trenutku joj se spao pareo i otkrio njezine čvrste sise. Moram priznati divno je izgledala takva potpuno gola. Ahmed nije izdržao i na brzinu je protrljao kurac preko šorca.

Erotske price

Sviđa ti se moja žena Ahmede?
– Pa jako je lijepa.
– Voliš ju gledati ovakvu bez odjeće.
– Aha.
– Mogu te pitati nešto intimno?
– Pitajte.
– Jesi kad bio s nekom djevojkom ili ženom?
– Kako to mislite?
– Jesi li kad imao seks?
– Nisam.
– A jesi li greda oporno filmove?
– To jesam.
– Znači vidio si kako se to radi?
– Da.

 

Tad sam se ja povukao sa terase praveći se da sam pijan kako bi njih dvoje mogli slobodnije komunicirati. Otišao sam u kupaonicu koja je imala prozor na terasu i promatrao kako moja žena zavodi Ahmeda. Tatjana se okrenula prema malome, raširila noge i počela si lagano trljati pičku. 

Jahorina apartmani

 

Nisam mogao čuti što su govorili, ali to je bio jebeno vrući prizor. Zrela i udata žena drka svoju pičku pred jednim klincem. Ahmed je gnječio svoj kurac preko šorca i bilo je očito da je patio što se ne može riješiti svoje napetosti u gaćama. Tatjana mu je nešto rekla i digla se sa stolca i onako gola povela ga u sobu. Otrčao sam na terasu da bi kroz odškrinute grilje prozora promatrao što se dešava u sobi. 

 

Kad su ušli moja žena je upalila svjetlo, očito kako bi ja mogao bolje pratiti dešavanja u sobi. Sjela je na krevet, privukla Ahmeda i skinula mu majicu. Nekoliko puta ga je lagano poljubila u prsa i zatim mu je spustila šorc. Ostala je zabezeknuta kad je iskočio poveliki crni kurac uperen u nju. Kurac i jaja bili su mu puno tamniji od ostalog dijela tijela. Jasno se vidjelo da je obrezan. Čak sam i ja mogao čuti Ahmedovo duboko disanje kad ga je uhvatila za kurac i jaja i poljubila mu glavić

Nove erotske price

Jasno sam mogao čuti što mu govori.
– Sad ću ti prvo izdrkati kurac da odmah ne svršiš kad uđeš u mene. Poslije ćeš moći dulje izdržati.
Kimnuo je glavom u znak razumijevanja. Nije izdržala i još jednom je uvukla glavić u usta i zatim ga je počela drkati. Ahmed je uzdisao dok mu je potezala kurčinu. Drugom rukom držala ga je za jaja. Ubrzo su uslijedili plotuni sperme u za to pripremljene papirnate ubruse. Kad mu je dobro obrisala kurac Danijela mu je počela davati upute za seks.
– Daj, ljubi mi sise!

Dečko se odmah dao na posao. Cuclao je bradavice i gnječio sise. Zvukovi koje je ispuštala jasno su pokazivali koliko uživa. Ubrzo ga je odgurnula od sebe, legla na leđa i podigla noge.
– Liži mi pičku.

Mali je malo ustuknuo, ali ubrzo se približio usminama i počeo lizati klitoris. Kurac mu je cijelo vrijeme bio napet i spreman obaviti egzekuciju čim dođe u priliku za to. Tatjana je sad jecala i trzala se. Uskoro se čuo vrisak. Svršila je na jezik. Tijekom orgazma stisnula je noge tako da je malome zaglavila glava među njezinima mekanim bedrima. Ubrzo je stisak popustio pa se dečko oslobodio tog zagrljaja.

 

 Malo su predahnuli i onda ga je pozvala da legne na nju. Uhvatila mu je kurac, glavićem protrljala klitoris i namjestila ga na ulaz pičke. Nogama ga je pritisnula za guzu i on je lagano cijeli ušao u nju. Počeo ju je lagano jebati. Čulo se njegovo dahtanje i njezino stenjanje, pa čak i cviljenje. Nisam mogao više izdržati da mirno gledam kako mi klinac jebe ženu. Izvadio sam kurac u počeo bjesomučno drkati. Uskoro sam zalio fasadu kuće.

 

Tatjana nije dugo mogla izdržati takvo nježno jebanje pa je zatražila da to radi jače i žešće. Mali se svom silinom počeo zabijati u nju. Uskoro su uslijedili uzvici i dahtanje. Oboje su svršili istodobno. Napunio joj je pičku. Kraće vrijeme su nepomično ležali u nepromijenjenom položaju. Onda se Ahmed digao i obrisao kurac, a Tatjana je stavila ubrus među noge da joj pokupi spermu koja se izlijevala iz nje. Pozvala ga je da joj se približi i strpala je njegov kurac u usta. Ubrzo je opet bio tvrd i spreman, a moja ga je žena divlje sisala. Lizala bi kurac s donje strane, ljubila jaja, a onda bi opet dudlala karinu. Ubrzo joj je Ahmed napunio usta. Ispljunula je dio sperme, a ostalo progutala.

– Hoću da me sad jebeš s guza!
Namjestila se na sve četiri na krevetu i izbacila guzu prema svom jebaču. On je uperio kurac u smjeru pičke i polako ušao u nju, a zatim ju divlje jebao kao životinju. Urlikala je od zadovoljstva, a ja sam opet morao drkati. Ovo je bilo nešto najnapaljivije što sam ikad vidio. Žena mi se jebe kao kobila. Uživa u mladome obrezanom kurcu i nema nikakvog srama da se jebe s dečkom koji bi joj mogao biti sin. Uh kako je bilo dobro to drkanje. Mali je mojoj ženi ponovno napunio pičku. Nakon ove runde seksa obukao se. Prije odlaska zamolio je da o ovome ne gorimo njegovim roditeljima, jer bi s u protivnom jako loše prove. Njegov zahtjev bio je sasvim razumljiv i dobio je obećanje da ovaj seks ostaje tajna među nama.

Jahorina

Kad je Amed otišao uletio sam u sobu s namjerom da pojebem ženu. Bio sam strahovito napaljen scenama koje sam vidio. Ipak javljao mi se lagani strah da ne zatajim s obzirom da sam dva puta izdrkao. Zato sam se odmah bacio na lizanje pičke. Moja draga je to sa zadovoljstvom prihvatila. Jako dobro se osjećao miris i okus sperme u pički što je dodatno povećavalo moju napaljenost. Iako mi je kurac već bio dovoljno tvrd ponudio sam joj ga na kratko pušenje da bi bio siguran da će moći izvršiti svoj zadatak. Pokazalo se da su moje bojazni bile neopravdane. Kurac je bio napet i jedva je čekao da uđe u vlažnu i toplu unutrašnjost pičke.

Zabio sam ga u pičku do jaja i počeo bjesomučno jebati. Moja draga se nimalo nije bunila. Zaista smo se divlje i bučno jebali kao da nam je prvi put. Ovaj put sam se i ja ispraznio u moju ženu tako da je sad imala koktel od dviju spermi u pički. Ubrzo smo zaspali.
Te večeri Ahmed je izgubio nevinost. Tatjana se još nekoliko puta pojebala s Ahmedom. Jako joj je prijao njegov kurac. Jednom smo mu dopustili da nas gleda kako se jebemo. Drkao je bjesomučno.

Cuckold price

0 comments

No comments yet