Kako sam saznao da mi je žena kurva – I dio – SeksPriče

Erotske price

Bilo je trenutaka kada mi se moja žena, Lidija, učinila sumnjivom i kada sam pomišljao da me vara no brzo bih te i takve sumnje otklanjao misleći kako si to samo utvaram. No neki čudni pozivi i prekidanje linije kada se ja javim, poruke koje su joj stizale a koje je ona brzo brisala opet su budile moje sumnje. Inače žena mi je vrlo atraktivna i bio sam svjestan toga da je mnogi muškarci žele. No da skratim i ispričam vam kako sam napokon saznao da su moje sumnje bile opravdane.

Ona trazi njega

Izvjesno vrijeme osim svog stalnog posla honorano sam surađivao s jednim tipom kojeg sam slučajno upoznao preko nekih poznanika. Neću ovdje namjerno pisati o kakvom je poslu bilo riječi niti ću spomenuti njegovo pravo ime. Recimo da se zvao Marin. Primjetio sam da kada bi Marin navratio kod nas doma, a navraćao je često baš zbog posla, moja žena je na neki čudan način mijenjala svoje ponašanje. Teško mi je objasniti kako je to izgledalo no ja sam to primjetio iako isprva nisam tome pridavao značaj. Priroda mog posla je takva da radim u smjenama. To uključuje i noćna dežurstva te rad vikendima. Tog dana radio sam noćnu smjenu. Marin je navratio do mene na posao nenajvaljeno. Otišli smo na kavu i pričali uglavnom o zajedničkom poslu. Nakon otprilike sat vremena on je otišao, kako je rekao, kući a ja sam se vratio na posao. Tada se probudio taj crv sumnje. Sjedio sam na poslu i razmišljao. Prošla su možda dva sata a ja jednostavno nisam mogao izdržati. Rekao sam kolegi na poslu da se osjećam loše i kako ću otići doma a ako bude kakvih problema neka me nazove.

Apartmani na Jahorini

Sjeo sam u auto i zaputio se kući. Usput sam stao na benziskoj. Natankao gorivo i odlučio u kafiću, koji je bio u sklopu benzinske, popiti kavu. Dok sam ispijao kavu pomislio sam kako je sve ovo glupo i kako su moje sumnje zasigurno neopravdane. No sada više nije imalo smisla vraćati se na posao. Krenuo sam doma i došavši ispred zgrade gdje smo stanovali pogledao sam po parkiralištu ne bi li vidio Marinov auto. Nije ga bilo. Mislio sam, ako mi već jebe ženu nije toliko glup da auto ostavi ispred zgrade. Došavši ispred vrata stana lagano sam gurnuo ključ u bravu i tiho otključao vrata. Ušao sam u hodnik koji je bio u mraku. Lijevo su bila vrata koja su vodila u sobu i ista su bila zatvorena no u sobu se moglo ući i na druga vrata iz blagavaonice. Tiho na prstima ušao sam u kuhinju i pogledao prema blagavaonici. Vrata su seotvarala prema meni i bila su gotovo skroz otvorena. Iz sobe se čulo stenjanje. Stajao sam kao ukopan i osluškivao. Da, nije bilo greške, bilo je to stenjanje moje žene. Tiho sam se primaknuo vratima… Iz sobe na pod blagavaonice padala je prigušena svjetlost noćne lampe. Lagano centimetar po centimetar pomicao sam glavu a činilo mi se da traje čitavu vječnost. Napokon sam provirio iza vrata. Između nogu svoje žene vidio sam Marina. U stvari njezine noge bile su visoko na ramenima Marina koji je u nju žestoko zabijao svoj kurac. On mi je bio okrenut leđima, ona ispod njega tako da me nikako nisu mogli vidjeti. Ne znam koliko dugo sam promatrao taj prizor ali nije to dugo trajalo. Koljena su mi se tresla i bojao sam se da ne padnem. Drhtavih nogu tiho sam se zaputio nazad prema hodniku. Opet sam tiho otvorio ulazna vrata i izašao na stubište. Činilo mi se da sam tek sad počeo disati. Uistinu ne mogu opisati taj osjećaj. Nisam koristio lift već sam se spustio pješice.

Lutao sam kvartom paleći cigaretu za cigaretom. Napokon sam sjeo na klupu u parku a misli u glavi nikako nisam mogao srediti. Već se počelo razdanjivati pa sam otišao do obližnje tržnice gdje se otvaraju prvi kafići. Kupio sam novine i sjeo u kafić. Ispio sam nekoliko votki držeći novine ispred sebe ali apsolutno ništa pročitao nisam. Kada sam bio siguran da je Lidija otišla na posao vratio sam se u stan. Opijen votkama brzo sam zaspao.

Probudivši se prvo sam otišao pod tuš. Ponovo sam legao u krevet i sada su mi misli bile sređenije. U glavi sam vrtio film protekle noći. Slika Lidijinih nogu na ramenima Marina stalno mi je bila pred očima. Moram priznati kako sam i sam bio iznenađen spoznajom da uopće nisam ljut. Naime što sam više zamišljao tu sliku bivao sam sve uzbuđeniji.
Napokon sam sam sebi morao priznati da to što se Lidija jebe s drugim mene uzbuđuje. Možda sam i samog sebe tom spoznajom šokirao ali jednostavno to je bilo tako.

Upoznavanje

Eto priznajem da me ta spoznaja kako mi ženu jebe drugi, umjesto naljutila, uzbuđivala. Znam da ima mnogo onih koji će reći da to nije u redu ili da to nije normalno, ali isto tako znam da ima mnogo onih koji dijele moje mišljenje. Dakako, ima i onih koji to sami sebi nikada neće priznati.

Polako sam počeo slagati kockice i vračajući film unazad lako sam došao do zaključka da joj Marin nije bio prvi. Bio sam gotovo siguran za najmanje dvojicu tipova s kojima me prevarila. S Marinom je veza trajala nešto duže. Bilo je mnoštvo znakova koji su ukazivali na njezinu nevjeru ali ja sam se pravio da ništa ne primjećujem. Često je posjećivala frizera, kozmetičara, išla u kupnju… kopajući joj po ladici uočio sam da je nakupovala dosta sexi rublja. Gaćica, haltera, čarapa, korzeta… S vremenom se više nije ni libila predamnom se odijevati za izlazak. Čak sam joj i sam davao komplimente govoreći joj kako dobro izgleda. Nije se protivila ni tome da ju fotografiram dok se odijeva i sprema za izlazak, kako je govorila, s prijateljicama na kavu ili obilazak shoping centra. Ponekad sam možda malo odglumio zabrinutost zbog njezinih izlazaka na što bi se ona kao malo uvrijedila, jer, za Boga miloga, mora malo izaći i opustiti se u društvu frendica.

Imao sam želju pratiti je ali nikada to nisam napravio. Jednom sam sjeo u auto i otišao na mjesto koje se popularno naziva fukodrom. Dakle mjesto gdje dolaze parovi u autu. Taj fukodrom nalazio se relativno blizu mjesta gdje smo stanovali a i ja sam dobar dio djetinstva odrastao u kući koja se nalazila vrlo blizu. Iz daleka sam uočio Marinov Peugeot parkiran kod jednog ovećeg grma. Tada sam odlučio da ću se jednom poput ostalih voajera pokušati prišuljati. No dogodilo se to da je veza s Marinom naglo prekinuta. Naime Marinu se ukazala dobra poslovna prilika kod rođaka koji je živio u Švedskoj. Tako je Marin otputovao na dulje vrijeme.

Vrlo brzo nakon njegovog odlaska moja žena Lidija pronašla je honorarni posao koji je rezultirao upoznavanjem novog ljubavnika. Naime njena najbolja prijateljica Renata pozvala ju je da joj se pridruži na poslovima tarot linije i sličnih gluposti. Kako taj posao nije bio obvezujući i nije tražio stalan angažman Lidija je pristala. Radila bi uglavnom u večernjim ali i noćnim satima. Honorar nije bio nešto posebno ali to i nije bilo presudno osim toga dodatna zarada, ma kolika bila, dobro joj je došla. No nakon nekog vremena shvatio sam da ona odlazi kao na taj posao ali novca nije bilo. Pravdala se da gazdarica kasni s isplatom. Naravno postalo mi je jasno da stvari nisu onakve kakvim mi ih je Lidija predstavljala.

Nekoliko puta sam autom obilazio već spomenuti fukodrom ali ona je vjerojatno svoj auto (vozila je Fiata Punta) vrlo vjerojatno negdje parkirala i ako je i bila s ljubavnikom na jebačini bila je u njegovom autu. Jednog ljetnog poslijepodneva ipak mi se posrećilo. Uočio sam njezin Punto. Parkirao sam malo dalje pazeći da moja Corsa ne bude vidljiva. Vratio sam se pješice. Iz daleka, skriven iza drveta, motrio sam njezin auto. Bočni prozor bio je otvoren. Bila je sama i pušila je. Mjesto gdje je bila parkirana nije bilo baš nešto zaklonjeno pa samim tim ni pogodno za sex. Tim više što je još bio dan. U stvari počeo se spuštati sumrak. Nakon desetak minuta do njezinog auta parkirao se, činilo mi se, Twingo. Nije bilo dvojbe. Unutra je sjedio muškarac čije lice nisam iz daleka mogao razaznati. Nije izlazio. Spustio je prozor, nešto su kratko razgovarali i potom su oba automobila krenula. Pomislio sam kako odlaze negdje drugdje. No prevario sam se.

Otišli su uskim poljskim putem dvjestotinjak metara dalje do mjesta koje je bilo prilično dobro zaklonjeno. Naime s jedne strane nalazila su se dva-tri drveta i nešto niskog raslinja a s druge strane bilo je isušeno korito nekadašnjeg potoka. Korito je bilo zaraslo u gusto grmlje. Parkirali su između drveća, grmlja i tog potočnog korita. Spomenuo sam već kako sam nedaleko od tog mjesta odrastao i čitav taj kraj, pa i taj isušeni potok, bili su mi dobro poznati. Pazeći da me slučajno ne ugledaju došao sam do isušenog potoka stotinajk metara više od mjesta gdje su bili oni. Kroz gusto granje spustio sam se u potok i lagano, pazeći da ne pravim buku, krenuo prema njima. Bio sam od njih udaljen možda tridesetak metara i sada sam ih već mogao čuti. Iz jednog od auta dopirala je muzika. Nešto su pričali ali nisam mogao čuti što. Istina da sam se malo izgrebao po rukama i licu provlačeći se kroz zarasli isušeni potok ali nije mi smetalo. Osjećao sam se kao klinac koji radi nešto što ne smije. Bio sam uzbuđen i srce mi je lupalo kao ludo. Sada sam već bio prilično blizu i hodao sam bukvalno centimetar po centimetar pazeći da ne napravim buku koja bi ih mogla otjerati. Na jednom mjestu sam se uspuzao prema van. Ležao sam potrbuške iza granja koje mi je ostavljalo prostora da ih mogu vidjeti. Na travi pored auta bla je rasprostrta deka. Lidija je stajala oslonjena leđima na njegov automobil. On ju je jednom rukom držao oko struka a drugom je otkopčavao hlače. Razmijenjivali su poljupce i nešto tiho govorili. Njemu su vrlo brzo hlače spale ispod dupeta. Pomogao joj je skinuti majicu i Lidija je ostala u grudnjaku. Na sebi je i dalje imala suknju. Tip je lagano drkao svoj kurac koji je postajao sve veći i prislanjao ga je na njezin goli trbuh. Zavukao joj je ruku ispod suknje u gaćice. Čuo sam kako joj govori neka mu ga poljubi.

Jahorina apartmani

Lidija je kroz smijeh tu njegovu želju odbijala učiniti. Čuo sam kako mu govori da nema mnogo vremena. Rukom joj je pokušao glavu spustiti na svoj kurac. Sada sam mogao uočiti da je tip mlađi od nje, i to poprilično. Objema rukama primio ju je za ramena i prilično grubo je spustio na zemlju. Napokon je popustila. Kleknukla je ispred njega i njegov kurac završio je u njezinim ustima. Rukama ju je držao za glavu i nabijao je na kurac. Tada sam čuo kako joj govori da skine gaćice. Protivila se govoreći kako je trebao doći ranije a ne kasniti. On se opravdavao poslom koji ga je zadržao. Čuo sam kako joj govori da je ionako neće pustiti da ode dok ju ne pojebe. Napokon je popustila. Ustala se i zadigavši suknju skinula gaćice. Spustila se na koljena i oslonila na laktove, dakle u pseći položaj kao prava kuja. On joj je zadigao suknju otkrivši joj guzu koja je bila tog trenutka okrenuta točno prema meni. Lijevom rukom drkao je svoj kurac a desnom je trljao njezinu pičku. Gurnuo joj je prst i Lidija je glasno uzdahnula. Kleknuo je iza nje kurcem joj mazeći guzove. U sljedećem trenutku žestoko je svoj kurac zabio u nju. Gotovo je kriknula. zabijao se životinjski u nju i njezino tijelo se trzalo prema naprijed. Klečala je oslonjena na laktove i glasno stenjala. Osim Lidijinog stenjanja jasno sam mogao čuti ono karakteristično šljapkanje koje nastaje kada kurac ulazi duboko do jaja u vlažnu pičku. Nisam siguran koliko je to trajalo ali znam da je svršio u nju. Ustao se navukao hlače i otišao je do auta. Lidija je također ustala rukama pridržavajući suknju. Čuo sam kako mu govori da joj doda maramice. Pružio joj paket papirnatih maramica kojima je trenutak kasnije brisala sluz i spermu koja joj se cijedila iz pičke. Tada sam ja u svom skrovištu, ni sam neznajući kako, proizveo šum koji me skoro otkrio. Priljepio sam se uz zemlju i gotovo da sam prestao disati. Čuo sam kako mu govori da je nešto čula. On je odgovorio da je možda neka životinja ili čak neki perveznjak na što se glasno nasmijao. Lidija je navukla gaćice dok je on smotao deku. Pitao ju je kada će se opet vidjeti na što mu je Lidija odgovorila da će ga nazvati. Sjeli su svaki u svoj auto on je odmah otišao a Lidija je ostala još nekoliko minuta popravljajući šminku i frizuru. Bio sam izgreban i prljav od zemlje ali i uzbuđen pa mi to nije smetalo. Pod dojmom onoga što sam vidio otišao sam do auta i krenuo doma.

Ona trazi njega

Želio sam negdje usput stati kako bi popio piće jer mi je zbilja trebalo ali obzirom da sam bio prljav i izgreban odustao sam od tog nauma. Vozio sam polako te sam još napravio dva kruga oko kvarta sređujući dojmove. Lidija je već bila kod kuće.
Ušavši u stan samo sam doviknuo da sam stigao i otišao u kupaonicu. Istuširao sam se i donekle sanirao ogrebotine. Naravno, Lidiji nisam ni dalje ništa govorio.

Dakle više nije bilo nikakve sumnje, vidio sam Lidiju kako se ševi s ljubavnikom. Vidio sam i njega međutim nisam znao tko je on. Lidija je bila uvjerena da ja ništa ne znam i nastavila je sa svojom nevjerom. Sve češće je izlazila s prijateljicama na kavu, u shoping, dulje je ostajala na poslu a sigurno je koristila vrijeme kada sam ja bio na poslu. Pogotovo vikendima. Ponekad bi s posla nazvao doma i naravno nje nije bilo kod kuće. Jednog dana mi je rekla kako ide preko vikenda na seminar koji kao organizira njezina sindikalna podružnica. Otputovala je u petak i vratila se tek u ponedjeljak poslijepodne. Da bi bila što uvjerljivija angažirala je i svoju najbolju prijateljicu Tamaru. Znale su se još iz školskih dana. Jedne večeri otišla je kod Tamare a koji sat-dva kasnije nazvala me Tamara i rekla kako će Lidija prespavati kod nje i kako se nada da nemam ništa protiv. Tamara je bila rastavljena i živjela je na drugom kraju grada.

Jedne večeri dok je Lidija navodno bila kod Tamare odlučio sam malo prekopavati po njenom ormaru. Bilo je tu jako zanimljivih stvari. Novi i vrlo skupi korzeti, gaćice, halteri, cipele s visokom petom, čizme, haljine, odjevni predmeti od kože… Malo sam prekopavao i po džepovima njenih jakni. U jednom džepu pronašao sam podsjetnicu na kojoj je pisalo: caffe bar-club “Marilyn”. Zapisao sam adresu bara i brojeve telefona. Nekoliko dana kasnije kada sam bio slobodan a ona na poslu odlučio sam otići do tog bara. Bar se nalazio u perifernom dijelu grada. Ni malo privlačan kvart. Spomenuti bar nalazio se u sklopu jedne velike kuće. Kuća je bila, kako rekoh velika, i lijepo uređena. S prednje strane ulazilo se u bar a s bočne se nalazila automehaničarska radionica. Odlučio sam ući. Bilo je jutro oko devet sati i nije baš bilo gostiju. Jedan gost sjedio je na barskoj stolici u uglu i čitao novine. Moram prizanti da je lokal bio jako dobro uređen. Prednji dio bara sačinjavao je dugački šank ispred kojeg su bile nanizane barske stolice. Osim toga bilo je tu nekoliko stolova. Uz šank bio je prolaz koji je vodio u puno veći prostor. Lijevo su bila dva-tri biljarska stola a desno separei, ravno do kraja dolazilo se do stepenica koje su vodile na galeriju gdje je bilo još nekoliko stolova i veliki akvarij s ribama.

Za šankom je bila žena od kojih pedesetak godina. Naručio sam kavu i uzeo jedne od novina koje su se tu nalazile. Iza u sali neki klinci igrali su biljar. Uskoro je čovjek koji je čitao novine izašao. Tada sam se odlučio obratiti ženi iza šanka. Pitao sam je zna li možda da tu u ovaj lokal dolazi jedna zgodna plavuša? Upitno me je pogledala a u pogledu joj se isčitavala sumnja. Trenutak je oklijevala a onda me pitala mislim li možda na Lidiju. Potvrdno sam odgovorio a ona me pitala zašto se zanimam za nju. Nisam imao namjeru reći da sam ja Lidijin suprug a još manje suprug rogonja. Rekoh da smo prijatelji i da je trebam zbog nekog posla a ona sama mi je spomenula da zalazi u ovaj bar. Žena je napokon odlučila progovoriti. Rekla je kako već izvjesno vrijeme Lidija redovito dolazi u oavaj bar. Počela je dolaziti sa Miljenkom koji radi u radionci s druge strane kuće. Pravio sam se naivan i pitao tko joj je taj Miljenko? Odgovorila je kako je on njezin ljubavnik u stvari jedan od ljubavnika. Upitno sam sad ja pogledao nju… Kako jedan od ljubavnika? Ispričala mi je kako je Miljenko s njom počeo dolaziti u bar ali vrlo brzo Lidija je zapela za oko vlasnicima kafića. Vlasnici su bila dva brata. Nakon nekog vremena počela je ljubovati s jednim i drugim bratom a Miljenko nije imao ništa protiv ili nije smio imati ništa protiv. Zadovoljio se time da je dijeli s njima.

Zaboravio sam reći da sam ženu iza šanka, Marina se zvala, počastio pićem. Rado je prihvatila moju ponudu i nakon dva Amara već smo razgovarali kao stari znanci. Rekao sam kako me zanimaju detalji i bi li mi mogla o svemu nešto više ispričati. Odgovorila je kako se boji da neće imati neugodnosti jer ona ovdje povremeno radi i novac joj dobro dođe a mene ne poznaje. Uvjerio sam ju kako nema razloga bojati se i da će sve što mi bude rekla ostati samo između nas dvoje. Napokon je rekla kako će mi sve ispričati ali ne ovdje. Radila je do dvanaest sati a nakon toga ako želim neka je sačekam u kafiću koji se nalazio dvije ulice dalje.

U kafiću koji mi je Marina opisala bio sam točno u dvanaest sati. Već je prošlo pola sata i mislio sam da neće doći. No tada se ipak pojavila. Sjeli smo u jedan od separea i naručili piće. Pričala mi je o razuzdanim zabavama koje su se organizirale u baru nakon radnog vremena. Lidija a ponekad i njezina prijateljica bile su glavne zvijezde. Po opisu sam shvatio da je ta prijateljica Tamara. Gazde bara bili su vrlo izdašni i široke ruke. Oni su bili ti koji su Lidiji kupovali sve one stvari. Inzistirali su da uvijek izleda sexi i jebozovno. Jebali su je obojica braće. Ponekad pojedinačno a ponekad i obojica zajedno. Jednom su je ševili na biljarskom stolu, koji sam i sam vidio u baru. Ševili sva trojica. Oba brata i Miljenko. Braća su se zvala Vinko i Roko. Dakle Vinko, Roko i Miljenko su se izredali na njoj i to pred publikom na stolu za biljar. Vinko i Roko imali su dosta poznanika koji su bili puni para a neki od njih bili su prilično sumnjive face. Kada sam Marinu upitao što joj to znači “sumnjive face”, kazala je kako misli da su to ljudi koji se bave raznim mutnim poslovima i sumnjivam radnjama jer, za neke od njih se u lokalu i policija raspitivala. Pitao sam je je li Lidija bila i s nekim od njih? Naravno, odgovor je bio potvrdan. Ali to nije bilo pravilo. Lidija je, kako je rekla Marina, pripadala Vinku i Roku a samo neke, posebne goste, su znali “počastiti” s Lidijom. Ostali su samo mogli gledati. No zato je tu bila Tamara koja je povremeno dolazila i bila na raspolaganju ostalima za što su je obilno znali nagraditi. Jednom prilikom se zabava poprilično razuzdala, Tamara i moja Lidija međusobno su se mazile, skidale, dirale i ljubile po sisama što je goste napalilo preko svake mjere. Kada su vidjele da je vrag odnio šalu obje su htejele otići no uspjele su stići tek do parkirališta.
Momci su ih tu zaustavili i tu na parkingu su im njih dvije pušile kurčeve.Tek kada su ih obje pošteno zalili spermom pustili su ih da odu kući. Nakon toga Lidija jedno vrijeme nije dolazila u lokal.

Upoznavanje

0 comments

No comments yet