Kako sam prvi put primio kurac

gay price

Upoznavanje

Nakon što sam pao godinu na faksu, vratio sam se kući u moj mali gradić. Takođe sam izgubio izvor vrućih studentskih kuraca i očajnički sam trebao dozu sperme muškarca. Ludeo sam zatvoren u mojoj porodičnoj kući, ne radeći ništa po celi dan, mogao sam ili tražiti posao ili drkati.

Svi moji prijatelji su bili na fakultetu najmanje 150 kilometara daleko, i svi moji srednjoškolski prijatelji su bili ili zaposleni ili su odselili. Očajan da nema nikoga oko mene, uzeo sam telefon i nazvao osobu za koju sam znao da će biti na raspolaganju, stariji brat mog najboljeg prijatelja, Mirko.

– Ćao Mirko, jesi zauzet?

Ćao mali, što ima? – progovori on svojim muževnim monotonim glasom i napuni moje misli požudom u tren oka.
– Totalno mi je dosadno, trebam nekoga za čašicu razgovora, mogu li doći?
– Naravno prijatelju, u bilo koje vreme.

Seo sam u auto i krenuo u njegovom smeru, pitajući se što ja to želim. Znao sam što bih hteo da se dogodi, hteo sam da me Mirko pojebe. Nikad se nisam pojebao do sada. Posisao sam puno kuraca i puno njih mi je pušilo, ali se nikad nisam jebavao. Više od toga, u milion godina nisam razmišljao da me Mirko jebe. Znam ga oduvijek i on nije tip muškarca s kakvim bih zabrijao. Velik je to lik, 190 cm visok i svega 130 kila žive vage.

ošao sam do njegove kuće, malo udaljene od ostalih u ulici, on je stajao vani i pušio cigarete, te je ponudio i meni da zapalim jednu. Sedili smo vani neko vreme u tišini, pušili i gledali prolaznike u daljini. Na kraju smo otišli unutra i gledao sam ga kako igra Playstation 2. Pili smo jeftino pivo, a nakon nekog vremena mi se pripišalo. Otišao sam do male kupaone i olakšao se. Očajnički sam htio tamo izdrkati, ali sam znao, da bih izgubio uspaljeničku hrabrost s kojom bi eventualno mogao doći do kurca u guzici.

Otišao sam natrag put dnevni boravak gdje se Mirko preselio na kauč i gledao film. Seo sam na kauč do njega, siguran da moja noga dotiče njegovu. Znao sam da je Mirko pojebao par momaka nekad ranije pa sam se nadao da će to shvatiti kao znak, ali kako nije bio najbistriji, ja sam malo pogurao stvar, otvorio usta i riječi su izletjele:
– Pojebi me.

>On je još sedeo sekundu pre nego što je ustao, skinuo pantalone, i seo nazad na kauč.
– Prvo ga malo popuši.<

>Pogledao sam ga na trenutak: bio je potpuno obrijan ispod trbuha pa sve do ogromnih jaja. Njegov kurac je visio prema dolje preko tih loptica i bio je debeo i pun vena čak i tako mekan. Spustio sam se na koljena, rukama mu raširio noge, stisnuo mu kurac i počeo pušiti njegov neobrezani penis. Samo sam mogao osjetiti kako se puni krvlju i strašću, postaje sve teži.

Kada sam izvadio dignuti kurac iz usta, procenio sam da mu je dug najmanje 20 centimetara. Zubima sam povlačio kožicu i jezikom prolazio oko glavića i kružio lagano oko te crvene okruglice. Mirko je počeo ispuštati glasove i ječati, a ja sam uzeo kurac za koren i nabio ceo u svoja usta, duboko u grlo, osećajući kako masira moje krajnike (volim kad mi to rade, a i tipovima to odgovara). Brzo sam ostao go, bacajući svoju odeću po sobi, pa sam požurio natrag na svoje mjesto među Mirkove noge, gledajući njegovu batinu poput gladne kurve.

Mirko se savio prema dole i povukao me na kauč, a ja sam kleknuo na rub kauča s dupetom u vazduhu, lizajući njegov kurac dok se on igrao s mojim bradavicama iza mene. Ruke su mu plesale nad mojim tijelom, znao sam da je napokon došao tamo gde sam se nadao da će doći, onda kada sam osjetio pritisak na šupku. Bio sam opušten i dao sam mu da mi se igra prstima u mojoj guzici.

Upoznavanje

Igrao se s mojom guzicom neko vrijeme, mazeći me prstom oko otvora. To što sam osjećao je bio nevjerojatno, iako sam se igrao sa svojim malim dildom nikada nisam imao muškarca ovako blizu svojeg šupka. On se igrao prstom iznutra, masirajući moju prostatu. Bez upozorenja mi je zabio drugi prst u dupe, nakon što sam nakon prvog grča uspeo opustiti mišiće i priviknuti se na ugodu.<

Mirko me maknu od svog kurca, ustane se i postavi me kolenima na kauč. Gledao sam prema zidu, a on je stao iza mene i vratio prste nazad u moju guzicu. Onda mi razmakne guzove svojim grubim rukama i zakopa svoje velike obraze u moju brazdu, jezikom prelazeći preko rupe, dok ga konačno nije ugurao unutra. Mumlao je dok me lizao, a moja rupica ga ja prihvatila s radošću.<

Pljunuo je na moju rupu i uvalio mi tri prsta u utrobu. Moj kurac je ispuštao precum na kauč. Mirko je počeo lizati moj kurac svojim toplim ustima, a ja sam se utapao u valovima zadovoljstva koje mi je ova mrcina pružala. Zgrabio mi je jaja i zatim ugurao i svoj četvrti prst unutra, ne prestajući pušiti mojih 17 centimetara. Glava mi je bila blizu eksplozije.

Osećao sam Mirkove snažne ruke kako nadrkavaju moju kurac, dok je on srkao moj vlažni kurac, povlačeći ga gore-dole, dok se meni stvarao prasak u donjem delu leđa, ali me namerno nije hteo dovesti do svršavanja.

Podigao je svoju >kurčinu prema mojoj rupi, nisam mislio da će se to uopće dogoditi, a sad sam jedva čekao da ga osjetim u celosti. U očekivanju velikog događaja to je postalo neizdrživo. Mirko me zgrabi sa strane, stavi glavić na moj šupak, pritisne, a moja rupa se otvorila i bolno prihvatila njegov poklon. Osećao sam mix boli i uzbuđenja

>Svih 20 centimenata su bili u mom debelom crevu.

Ostao je tamo za trenutak, bez pokreta, bez govora, samo je zvuk teškog disanja ispunjavao sobu. Bez upozorenja, on je izvadio celi kurac van i svom snagom ga zabio nazad. Mislio sam da će mi želudac izaći na usta. On je to radio s toliko snage i žustrine, da je mi je utroba svaki put žarila kad bi se vratio nazad. Isprva je bilo neugodno i bolno, a onda se pretvorilo u divlji i erotični osećaj da je moje telo >pod kontrolom drugog muškarca.

Mirko je pumpao moj šupak naveliko, ja sam bio izvan sebe, nisam mogao predvideti njegov sledeći potez, i činjenica da sam mu se ovako podao, da me posedovao kao marionetu, da sam bio njegov rob, nije mi bila neugodna. Ja sam se ponudio, a on me uzeo u potpunosti.

Njegovo gibanje je postalo brže i on je počeo roktati kao svinja sa svakim ubodom. Znao sam da je blizu svršavanja, jedva sam čekao da isprazni tu svoju mrcinu u moje moje debelo crevo

Počeo je urlati i ja sam osetio toplinu u svom stomaku, punio me je takvom silinom da je moja prostata reagovala na isti način i ja sam počeo svršavati kao lud.

Mirko nije rekao ni reči, kurac mu je ispao iz mog razvaljenog šupka, uzeo je ručnik sa stola, obrisao se, obukao pantalone i krenuo prema vratima. Okrenuo se i rekao:
– Moram na posao. Hvala na jebačini, nazovi kad budeš hteo opet.

Ostavio me je u svojoj sobi kao razvaljenu kurvu, dok je njegova sperma curila iz mog šupka, i otišao na posao.

Upoznavanje

0 comments

No comments yet