Kako sam mu popušio – SeksPriče

To je bio klinac iz komsiluka. Isao je u sedmi razred, mrsav, nerazvijen, mislim da je imao problem sto ga  devojcice ne gledaju . Ali zato sam ga ja gledao Svidjalo mi se sto sam znao da je svako prepodne sam  jer mu matorci rade, tako da kad je isao popodne u skolu, vreme je provodio uz pornice, drkajuci.

Ja sam  vec bio pri kraju srednje, i palio sam se da nadjem nekoga da zajedno drkamo da niko ne zna. On mi je bio  idealan.   Jednom tako posto zivimo u istoj zgradi, sretnem ga ujutro dok se vracao iz prodavnice sa pivom u kesi.   “O, komsija, jel to zurka za jednog ili mozda mogu da ti se pridruzim na hladno pivo? ” pitam ga.

Bilo je  toplo vreme, svi smo bili lagano odeveni. “Ajde ako hoces kod mene” kaze mi on. Nije trebalo da me dvaput  pozove Cim smo usli kod njega u stan, video sam da je mali vec poceo da cirka, jer je flasa vinjaka  stajala na stolu otvorena. Seli smo ispred TV-a “Sta ces ti” pita me, “moze pivo i za mene”.

Dok je isao  po casu da mi sipa pivo, ja sam nageo iz flase vinjaka da me osvezi   Seli smo tako, pricali gluposti, cirkali pivo, i kad sam video da vec zaplice jezikom, rekoh mu ” Aj pusti  neki pornic da gledamo”. Ubacio je u DVD neki pornic kako jedna riba kleci i kako joj prilaze jedan po  jedan tip i svrsavju joj u usta a ona sve guta! Napalio sam se strava! A video sam da je i on napaljen.   “hoces da drkamo? ” predlozio sam mu, i posto je pice izgleda uradilo svoje, bez blama smo se skinuli goli  i poceli da drkamo vec nadignute kare sedeci jedan pored drugog na trosedu. “Jel bi voleo da ti neka onako  popusi da joj svrsis u usta” pitao sam ga.

“Voleo bi nego sta, ali nisam imao hrabrosti da pitam ni jednu”  To mi je dalo uvod da probam da ga malo pomazim svojom rukom. Kurac mu je bio zacudjujuce velik, u odnosu  na njegovu gradju. Ima ga jedno 18cm sa velikim glavicem i jajima kao kod odraslog coveka, videlo se da  jedva ceka da ih isprazni

. Kad sam ga dodirnuo, malo je kao negodovao, ali mi se brzo prepustio i rekao  “Uh, kako mi ga lepo drkas, sto bi voleo da si zensko pa da mi ga popusis” Ovo je bila cista  provokacija, koju sam inace jedva cekao. Kleknuo sam ispred troseda drkajuci mu ga nezno i polako se  priblizavao ustima glavicu.

On je za to vreme gledao u ekran gde je vec deseti momak punio usta glavne  glumice a ona guta.   Video sam svoju sansu i poceo dok mu prelazim jezikom preko glavica. Pravio se da nista nevidi, i pustio  me da nastavim. Uzeo sam ga celog u usta kao ona kurva na tv-u i dudlao ga a on je samo dahtao i video sam  da ce brzo da svrsi.

Znao sam da klinci u njegovim godinama imaju puno sperme u jajima i cekalo me  zapljuskivanje u grlu, ali sam spremno cekao. Odjednom je ustao, ja sam i dalje klecao, poceo je da me  nabija na karu i da hropce, krenuli su vreli mlazevi da sikljaju iz njega. Sve sam gutao, tako mlada i  slatka sperma, ne mogu opisati. Istresao se u mene i samo je pao na trosed “Sta ovo bi? ” pitao me. “Jel  ti bio lepo? ” “Ma prelepo, ali nisam se nadao!”  Onda smo popili jos po pivo i rastali se, ali svaki dan kad ide popodne u skolu naravno da sam bio ispred  njegovih vrata na zvonu sa kesom piva i ponekad zestokog pica. Vremenom je i on meni poceo da drka, pa  onda da dudla tako da smo gutali spermu redovno jedan drugom.

(Visited 49 times, 1 visits today)

0 comments

No comments yet