Kako me jebao u nevino dupe

Dopisivanje

Moje ime je Ivan. Događaj koji ću opisati desio se pre 2 godine. Tada sam imao 28 godina. Visok sam 190 cm i imam 95 kg. Imam kratku crnu kosu. Od svoje 19 godine redovno treniram i idem u teretanu. Sa 25 sam ozbiljnije počeo da se bavim cross fitom. Bio sam sa dosta žena i devojaka, ali od 27. godine počinju da mi se dešavaju određene promene u seksualnom životu.

U to vreme, bio sam u kres kombinaciji sa jednom fitnes instruktorkom. Inspirisan time, povremeno sam gledao porniće sa mišićavim ženama. Gledajući jedan takav, sa strane se pojavio gay klip. Pogledao sam ga i bio vrlo zaintrigiran njime. Jedan po jedan, odgledao sam ih više. Vremenom, počeo sam da gledam gay porniće. Posebno me je privlačila kategorija sa napucanim tipovima. Drkao sam gledajući te snimke.

Ne mogu da opišem taj osećaj. Nikada me nisu privlačili muškarci, ali bilo je nešto prljavo i bezobrazno u tome. I to me je palilo. Posebno sam voleo da po povratku sa napornog treninga, da se svučem go pred ogledalom i da drkam kurac, milujući svoje telo. Ponekad bi to trajalo satima. Uživao sam u tim trenucima.

Seksualni život sa devojkama sam zanemario. Živeo sam za trenutke drkanja pred ogledalom i za gay porniće. Vremenom sam se oslobodio, pa sam gledao razne potkategorije gay pornića. Uživao sam u tome, ali shvatio sam da se nešto čudno i pomalo nenormalno dešava sa mnom. Već skoro godinu dana nisam imao seks, što je za mene bilo neprihvatljivo do tog momenta. Želeo sam da nateram sebe da nazovem neku od bivših devojaka, ali jednostavno nisam imao želje za tim.

Besplatan sajt za upoznavanje

Odlučio sam se da potražim stručnu pomoć. Koristeći internet, saznao sam da postoji klinika koja se bavi lečenjem seksualnih disfunkcija najsavremenijim metodama. Saznao sam da svetski priznati doktor lečenju pristupa sa dva aspekta, telesnog i psihološkog. Rešio sam da odem na kliniku. Klinika se nalazila u jednoj zabačenoj ulici u centru Beograda.

Ušao sam unutra. Na prijemnom pultu je sedela žena od 50-ak godina. Plavuša, visoka 175 cm, grudi prirodne 5, sa izraženim ženskim atributima i većom guzom. Imala je mali višak kilograma, ali sve je to bilo lepo raspoređeno. Bila je lepo našminkana, pristojno obučena. Nosila je košulju i suknju malo iznad kolena, a preko beli mantil. Nosila je naočare za vid. Bila je jako jebozovna. Odisala je privlačnošću zrele, rasne žene. Zvala se Vesna. Bila je jako ljubazna. Ostavila mi je spisak nekih pitanja na koje sam ja trebao da odgovorim. Bilo je to nalik nekoj anketi. Napomenula mi je da zbog uspešnosti tretmana treba da budem što iskreniji u odgovorima. Pitanja je bilo mnogo. Bilo je tu raznih pitanja, od onih nebitnih, do nekih vrlo intimnih. Posle pola sata sam Vesni predao moje odgovore. Rekla mi je da sam na pravom mestu i da je dr Zoran veliki stručnjak u datoj oblasti.

Upoznavanje

Ušao sam u ordinaciju. Ordinacija je bila jako prostrana. Sa jedne strane paravan za presvlačenje i radni sto na kome je sedeo doktor, a na drugoj strani pločice, tuš, lavabo. Ličilo je na kupatilo. Upoznao sam se sa doktorom. Doktor je imao 48 godina. Bio je visok 188 cm i imao je 100-105 kg. Videlo se da vežba. Imao je kratku sedu kosu i obrijano lice.

Rekao je sestri Vesni da me uputi do paravana, da mi objasni kako će izgledati pregled, a on će doći za 10-ak minuta, samo da proanalizira moje odgovore u anketi. Sestra mi je rekla da treba da se svučem skroz go. I pružila mi je ogrtač koji treba da obučem. Ogrtač se oblačio na ruke sa prednje strane, a na leđima se kopčao. Rekla mi je da za ostalo samo treba da slušam doktora.

Svukao sam se i obukao ogrtač. Utom je doktor došao. Rekao mi je da odem na drugi kraj ordinacije, gde su pločice, da stanem licem prema zidu i da se rukama uhvatim za dve ručke koje su bile malo iznad moje glave. To sam i učinio. Doktor je prišao od pozadi i raskopčao moj ogrtač. Stajao sam go ispred njega.

Osećao sam se nekako izloženo ali i napaljeno

Gola leđa i zadnjica pred potpunim neznancem. „Vidim vežbaš!” „Pa trudim se.” „To je lepo, i ja se trudim, ali godine čine svoje. Ti si se baš uradio, svaka čast.“ „Hvala doktore.“ „Uradiću ti jedan tretman koji sam naučio u Holandiji na jednom seminaru. Samo se opusti i uživaj.“ „Ok.” Doktor je spustio svoju desnu ruku na moju zadnjicu. „Imaš lepu guzu.” To „guzu” je nekako odzvonilo u mojim ušima. „Lepa, mišićava guza. I pregled će biti lakši zbog toga.”

Drugu ruku je spustio na moj kuk, a desnom rukom mi je jako stisnuo guzu. Ćutao sam kao zaliven. Levom rukom je krenuo prema mojim grudima. „Imaš vrhunsko telo.” Desnom rukom je mazio moju guzu, povremeno dodirujući moj anus. Kurac je počeo da mi se diže. „Jel’ drkaš često? Iskreno mi odgovori.“ „Da.“ „Više puta dnevno?“ „Da.”

Dopisivanje

Namazao je ruku vazelinom i krenuo da mi obrađuje anus, a levom rukom prelazio preko mojih trbušnjaka. Bio je to za mene nov i neverovatan osećaj. Kurac mi je bio u svojoj punoj veličini, „tvrd kao kamen. „Jel’ drkaš pred ogledalom?“ „Daaaa…”, odgovorio sam mu skoro jecajući. Grubo me je držao za stomak i dodirivao anus. „Reći ću ti koja je tvoja dijagnoza… Ti voliš muškarce. I to one mišićave, snažne, dominantne tipove.“ „Neee.”

tom trenutku mi je gurnuo prst u anus: „Aaaaahhhh“„Daa… voliš ih… priznaj mi to sada.” Gurao je prst sve dublje. Ludeo sam. „Daaaa, reci to.” „Volim muškar… aaaa!” Nisam stigao da izgovorim do kraja, naglo mi je gurnuo i drugi prst. Sada me je već jebao prstima. „Aaaaahhhh.“ „Voleo bi da te jebu?“ „Daaaa uhhhh.”

Nije me štedeo

Jebao me je prstima desne ruke, levom me je držao za stomak i kontrolisao. „E vidiš… ja ću te jebati. Obično to ne radim sa pacijentima, ali ti mi se mnogo sviđaš i napraviću izuzetak.“ „Toooo, uhhh…”

Upoznavanje

Prodirao je nezadrživo u moje nevino dupe. Uživao sam kao nikad u životu. Bio sam bespomoćan i njemu podložan, ali to me je dodatno palilo. Pričao mi je na uvo razne gadosti; šta će mi raditi i koliko mu se sviđam. Ludeo sam. Bio sam u transu.

Počeo sam da svršavam, a da nije nijednom dodirnuo moj kurac. Bila je to čista analna stimulacija. Prskao sam po zidu kao lud. Sperma se slivala po zidu i mojim nogama. A on je nastavio da mi stimuliše čmar. Kurac je bio i dalje ukrućen.

zeo ga je u ruku i počeo da ga drka. Posle par minuta, eksplozija osećaja. Utroba je htela da mi eksplodira. Svršavao sam kao lud ponovo. Ovog puta je bio najžešći orgazam koji sam imao u životu. Kolena mi klecaju, tresem se sav. Znoj me obliva, a sperma samo kulja. Ne mogu da izdržim, malaksao sam. Padam na pod. I dalje se tresem. Osećaj je neverovatan. Jedva sam došao k sebi.

Doktor je izašao iz ordinacije i pozvao sestru: „Vesna, dođite, molim vas da pomognete pacijentu da se obuče.” Vesna je ušla. Bilo me je stid što me zatiče u tom stanju. Bilo je očigledno šta se desilo u ordinaciji pre par minuta. Ona se ponašala potpuno obično. Pomogla mi je da se obučem. „Vesna, uzmite od Ivana broj telefona, da se čujemo u vezi daljih tretmana.”

Gay price

0 comments

No comments yet