Jebi me ko sto si jebo moju kcerku

Apartmani na Jahorini

Tokom studiranja, stanovao sam u stanu koji je ostao od dede i bake. U komšiluku je živela zgodna devojka, gimnazijalka, dobra učenica. Površno smo se poznavali još od kad je bila dete. Sad kad sam tu stanovao, češće bi se susretali i malo bolje upoznali. Povremeno bi navratila, ponekad sam joj pomagao s učenjem za neke testove, a ona bi ponekad došla da malo pobegne od majke, poduvamo koju, i slično. Jednog dana me je značajno upitala da li može nešto da me zamoli, da ima jedan delikatan problem i ne zna ko bi drugi mogao da joj pomogne.

Erotske price

Naravno, samo reci.

– Znaš, u školi je jedan dečko koji mi se sviđa, a mislim da se i ja njemu sviđam. Malo je stariji i sigurno će hteti… Znaš, a ja se još nikad nisam…

– Ljubila? – naivno sam upitao.

– Ma ne, ono…

– Misliš seks? Još si nevina? To je lepo.

– Ma da, al ne samo to, jedva da sam i videla golog muškarca uživo. Ne znam kako to, šta treba raditi, bojim se da ne ispadnem smešna devojka. U školi se uvek pravim kao već iskusna devojka. A znaš da su kod kuće stalno majka i dosadna sestra, pa ni pornice ne mogu pošteno da gledam.

Znači, htela bi da ti pustim neki pornić ? Znaš, to možda i nije najrealniji prikaz seksa za edukativne svrhe.

Ona trazi njega

– Ma ne nisam to mislila, mislim možemo da pogledamo, nemam ništa protiv. Ali htela sam u stvari da te zamolim da me podučiš kako to da radim.

– Uh, čekaj, da li dobro razumem?

Znam da imaš one ozbiljne devojke s faksa i sigurno misliš da sam šašava klinka, ali ne znam kome drugom bi mogla da se obratim, da me malo praktično podučiš. OK smo, i stvarno mi se sviđaš, a mislila sam da se i ja tebi barem malo sviđam. Tako da to ne bi bilo loše. Ali ako ne želiš seks, barem da mi ga pokažeš, da ga malo uzmem u ruku, da ga diram, da ti ga… drkam… da osetim kako svršava, mislim da osetim kako je to kad muškarac svršava.

Obrazi su joj se simpatično zarumenili dok je to brzo govorila, da trenutak neprijatnosti bude što kraći. Nisam mogao da verujem šta čujem. Zgodna mlada cura je nudila da je instruiram i u bitnim lekcijama iz zdravstvenog i seksualnog obrazovanja, a ne samo istorija! U stvari, uvek mi se sviđala. A sad nisam mogao da je razočaram vešću da po pitanju seksa s kolegicama s faksa i ne stojim baš najbolje. Ona koja mi se stvarno sviđala, imala je već starijeg bogatog frajera s BMW-om i nije marila za mene, a one koje su se uporno nudile i kojima bi povremeno popustio, bile su srazmerno neugledne intelektualke. Doduše, jedna od njih, punačka, sisata i guzata, s kovrčavom crvenkastom kosom i velikim naočarama je bila super za jebanje. I sve je htela da radi, ali na sreću, nikad nije dolazila kod mene. Uvek bi se jebali samo kod nje.

Roditelji su joj ceo dan radili (nekako smo sumnjali da im je to i izgovor, stari je u stvari drpao neku sekretaricu, sisatu plavušu, a mamica se u međuvremenu snalazila s jednim mlađim kolegom) pa bi pre podne pre faksa često navratio kod nje kući. Kućna pomoćnica bi me pustila u kuću i uglavnom bi je još zatekao u krevetu, polugolu ili u nekoj maloj i tankoj spavaćici koja je jedva obuhvatala njene velike sis, 5-6 pojma nemam.

Kako se bojala trudnoće, a tvrdila je da su joj kondomi neudobni, najčešće bi me ručno i oralno zadovoljavala.

Obično bih stao ispred nje ona bi mi bez puno priče još polupospana, raskopčala pantalone i počela da puši. Već od samog iščekivanja, kurac bi mi bio lagano nabreknut, a čim bi ga protrljala i pogotovo počela da liže i cucla, brzo bi u njenim ustima poprimio punu čvrstinu. Spustio bih joj bretele svilenkaste spavaćice i mesio polulopte. Bradavice bi joj snažno nabubrile od uzbuđenja. Zatim bih ga stavio među njih i snažno trljao kurac. Svaki put kad bi glavić izvirio između mekih polulopti, ona bi ga stavila u usta, među punačke, mesnate toplocrvene usne.

Erotske price

Na početku bih najčešće tako i svršio, u usta ili, što mi je podjednako bilo napaljivo, izlio bih obilnu količinu sperme među njene sise. A onda bih joj kao neko postorgazmičko opuštanje utrljavao spermu po koži i masirao sise. Bradavice bi joj i dalje čvrsto strčale pa bih ih lizao i grickao osećajući još ukus sperme na njenoj koži. Ako tako već ne bi i ona svršila od simultanog trljanja svog klitorisa, a ponekad i nakon što bi svršila, spustio bih je na krevet, digao joj noge u vazduh i kleknuo ispred nje, nabijajući joj lice u međunožje, jezikom prodirući u njenu dobro navlaženu picu, sisajući poveliki nabubreni klitoris.

>Jednom sam joj pritom prstom obrađivao guzu. Svidelo joj se pa je pristala da joj ga metnem u guzu. Zatim sam je nekih šest meseci nakon pušenja i tit-fucka, samo u dupe jebao. Uopšte nije htela obično, a i ja sam, naravno, u tome uživao. Jednom sam došao nešto kasnije nego obično, pa je kućna pomoćnica rekla da nije kod kuće, da je hitno morala da izađe.

– Šteta – rekoh.

– Slobodno uđite – rekla je i odvela me u kuhinju.

Znam da ste napaljeni, došli ste da jebete, a mislim da je uvek šteta da propadne dobra erekcija.

Pritom me je uhvatila za međunožje i trljala mi kurac kroz pantalone.

– Znaš, već mesecima svaki dan slušam kako se jebete, ponekad stavim ruku u gaćice i drkam dok joj ga nabijaš a ona glasno dahće od užitka.

Istina,

Zatim je neočekivano promenila ton:
Znam da ste napaljeni, došli ste da jebete, a mislim da je uvek šteta da propadne dobra erekcija.

Pritom me je uhvatila za međunožje i trljala mi kurac kroz pantalone.

– Znaš, već mesecima svaki dan slušam kako se jebete, ponekad stavim ruku u gaćice i drkam dok joj ga nabijaš a ona glasno dahće od užitka.

Istina,

ona je bila jedna od najglasnijih koje sam jebao.

Jednom sam je pitala, rekla je da si dobar i da imaš lep kurac. Pa zašto se ne bih i ja sad malo zabavila!?

Upoznavanje

Kako se nisam bunio na tu ideju, otkopčala ih je i izvukla kitu. Lagano ga je trljala do pune veličine i čvrstine.

– A videćeš da je starija teta i bolja od one mlade…

Kleknula je i počela da ga puši. Ubrzo je i čitavog mogla da ga nabije u usta, duboko u grlo, to sam video samo u pornićima ◄. OK, moj nije bio tako velik kao onih frajera u pornićima, ali ipak… Iz džepa je izvadila kondom i stavila mi ga, naslonila se na kuhinjski sto i zadigla suknju. Imala je čarape s halterima ali bez gaćica. Brzo sam uklizao u nju i počeo da je jebem. Uzdisala je od zadovoljstva a zatim neočekivano rekla:

Želim da me jebeš kao nju, u guzu… – pri tome je rukama rašilila povelike guzove.

To nisam mogao da očekujem ni u najluđim snovima. Izvukao sam ga iz pice i prislonio na tamni prsten čmara. Polako sam pritiskao i ubrzo je bio unutra. Polako, prvo samo nabubreni glavić, zatim polako sve veći deo kurca, dok nije ušao ceo. Jecala je od uzbuđenja.

Tako mali moj, jebi me, nabij mi ga u dupe – ponavljala je u navali strasti i ubrzo glasno svršila.

Osećao sam da sam i ja blizu i nastavio sam da prodirem u njenu pozadinu, sad stišćući njene guzove da još pojačam pritisak na kurac koji je ubrzo u snažnim grčevima izlio spermu u vrh kondoma koji se nalazio duboko u njoj. Stvarno je bila dobra, pa mi je ostavila broj telefona i još smo se neko vreme povremeno jebali. Ali da se sad vratimo, glavnoj priči.

– Čuj, malo je neobično, ali kako bih mogao da te odbijem? Ali moramo biti diskretni, tvoja majka bi me obesila za muda da sazna. I imam jedan uslov, u stvari dva. Da to ne bude jedanput, da idemo polako, da se opustiš.

Joj, to mi je super, baš si zlatan, znala sam da na tebe mogu da se oslonim. A drugi uslov?

– Kad se već budeš hvatala s tim momkom, uvek dođi na kafu i ispričaj mi sve, kako je bilo. Može? Ako doneseš neku sliku, još bolje – nasmejao sam se.

– Može, dogovoreno. Oćemo odmah da počneš? Da odemo u tvoju sobu? – rekla je puna entuzijazma.

– Rekli smo polako. ‘Ajde idemo u dnevnu, pa ću ti za inspiraciju pustiti neki zgodan pornić. Ja ću se za to vreme, ipak, istuširati na brzinu. A ti danas nemoj da se skidaš, danas samo ti istražuješ muško telo. Može?

Klimnula je glavom, lagano grickajući donju usnu. Kao prava dobra učenica. Otišli smo u sobu. S gomile videa izvukao sam jedan pornić. Polagan, nežan, ništa grubo. Otišao sam na brzinu da se istuširam i prepustio je da uživa u akciji. Sva sreća, juče sam se izbrijao, pa mi je međunožje bilo glatko. Na brzinu sam se obrisao i vratio se u sobu noseći flašicu bebi ulja. Sedela je na kauču lagano raširenih nogu. Desnom rukom se preko pantalona dirala po međunožju.

Ona trazi njega

Kako ti se sviđa radnja? – upitao sam.

A na ekranu je već lagano pušila lepo uzdignutu kitu.

– I nemoj misliti da su svi muškarci obdareni kao ovaj frajer, inače ćeš se razočarati. Ovaj je baš povelik.

– A kakav je tvoj? – upitala me najnevinijim pogledom koji je mogla da namesti.

– Nažalost, nije toliki, ali do sad nije bilo primedbi. Nadam se da će i tebi odgovarati – nasmejao sam se.

– Dođi.

>Uzeo sam joj ruku i stavio na nogu.

– Ne ideš direktno, mada to kasnije muškarci vole, ali za početak gradiš napetost.

Zbog čitave situacije nije dugo trebalo, moj kurac je bio već čvrsto uzdignut i pravio brdašce na kućnom ogrtaču. Polako je došla do njega, blago ga pipnula kroz tkaninu i lagano protrljala. Razvezala je pojas ogrtača i otkrila uzdignutu batinu.

Mmmm baš lepo izgleda, neobično je što nema dlaka, mislila sam da su svi muškarci dlakavi, ali baš mi se ovako sviđa.

– Diraj ga, lagano – potaknuo sam je na što ga je pažljivo uzela u ruku i lagano pomazila.

– Mmm, dobro je, dobro ti ide, samo nastavi. Slobodno, sad možeš i malo čvršće da ga stisneš.

Upoznavanje

Na njen stisak koji je usledio glavić je dodatno nabubrio.

– Vidiš kako dobru reakciju proizvodiš – polu sam se našalio.

Samo malo – rekao sam i pružio ruku i otvorio flašicu bebi ulja, uzeo njenu ruku i izlio joj dosta providnog ulja na dlan.

Zatim sam nekoliko kapi izlio i na tamnocrveni nabubreni glavić. Kapljice ulja brzo su počele da klize niz napet i uspravan ud.

– Razmaži ga i polako masiraj – rekao sam, što je ona spremno učinila a zatim ga je malo nespretno ali entuzijastično počela vući.– Polako, prvo ga samo lagano mazi, a drugom rukom masiraj tu ispod jaja.

Ubrzo je uhvatila dobar ritam. Na ekranu se Aria Giovanni već nabila na onu debelu kurčinu. Odavno nisam jebao ni drkao, a čitava situacija je već dugo bila napaljujuća. Osećao sam kako raste napetost

– Samo tako, odlično ti ide, uhvati me drugom rukom za jaja – naredio sam.

– O, bojim se da će to da te boli.

– Ništa ne brini, ako budeš pregruba, reći ću ti. Nemoj stiskati sama jaja, to bi bolelo, obuhvati između palca i kažiprsta kožu između jaja i kurca, sasvim lagano ih povuci dole. To je jako napaljujuće – objašnjavao sam joj pedagoški.

A mislio kako to navodno i malo odlaže ejakulaciju, što bi mi sad dobro došlo, jer mala je to ipak tako dobro radila, da nisam hteo da brzo prestane. Ubrzo, ipak, više nisam mogao da se suzdržavam.

Osmehnula se i par puta ga snažno ali malo nespretno prodrkala.

O pazi, svršiću – upozorio sam je i u sledećem trenutku moj napeti ud počeo je da pulsira i iz nabreklog purpurnog glavića štrcati gustu belikastu semenu tekućinu.

Prvi mlaz odletio je negde visoko, drugi štrcnuo po njenoj ruci a treći se izlo iz vrha glavića niz kurac. Dahtao sam dolazeći sebi od siline orgazma. Ruka joj je bila umrljana obilno izlivenom spermom. Nije bila sigurna šta da radi pa sam je uputio.

– Sad nastavi, ali lagano, masiraj ga, utrljaj sve… Tako, dobro je – poticao sam je, još uvijek hvatajući dah.

Još uvek napeti kurac bio je dobro podmazan semenom tekućinom i ona ju je razmazivala i utrljavala, nastavljajući da ga muze i da iz dubine jaja izvuče zadnju kap. Kažiprstom je skupila malo mlečnobele izlučevine, stavila prst u usta i olizala ga, zatim i deo koji je još ostao na njenoj ruci.

– I kako ti se činilo? – upitao sam nakon nekog vremena kad sam već došao do daha i kurac se počeo opuštati, a ona ga je i dalje očarano držala u ruci i posmatrala, nežno mazila, kao da nije želela da se odvoji.

Nadam se da ti se dovoljno svidelo da poželiš istraživati i dalje!

– Naravno. Sad sam sigurna da imam još puno toga da se naučim. Znala sam da ćeš ti biti dobar učitelj – nasmešila se i poljubila me u obraz.

Ustala je i otišla u kupatilo da opere ruke. Sutradan je moja mlada komšinica opet došla. Bila je obučena u usko pripijenu majicu i crni šorc.

– Jako lijepo izgledaš danas – nakon kurtoaznog pozdrava komplimentirao sam joj na izgledu i odjevnoj kombinaciji. – Jesi spremna za dalje? – upitao sam.

Erotske price

– Šta si mislio? Jedva čekam. Noćas sam se morala samozadovoljavati misleći o našoj poslijepodnevnoj aktivnosti. Ne sjećam se kad sam tako snažno svršila.

– Jučer si to stvarno odlično obavila. Želiš li još jednom utvrditi gradivo ili ići dalje, na viši stupanj?

– A šta bi to bilo?

Možda probati zadovoljiti muškarca oralno, ustima. Djeluje jednostavno, ali da bi bilo vrhunski, zahtijeva znanje i vještinu…

– Onda je bolje da što prije počnem, zar ne? Vježbom do savršenstva.

Moja dobra učenica posegnula je rukom i počela me masirati po međunožju… Skinuo sam majicu, a ona je počela otkopčavati hlače i ubrzo sam bio bez njih. Sjedio sam na kauču a ona se smjestila između mojih nogu. Maženje je ubrzo zamijenilo snažno drkanje. Kurac je ubrzo bio potpuno čvrst i uspravan.

Držala ga je za koren i posmatrala, približila se isplazila jezik i počela da licka donju stranu glavića, zatim jezikom da istražuje njegovu punu dužinu, da bi u trenutku kad se jezik ponovo našao na vrhu lagano usnama obuhvatila glavić.

Nežno ga je usisavala, cuclala, polako ga sve dublje nabijajući u usta. Za početnicu, to je radila opako dobro. Jednom rukom mi je obuhvatila jaja, kako sam joj juče pokazao, drugom je stiskala i lagano drkala kurac koji joj je pri tom bio u ustima. Čitava sitacija me je toliko napalila da sam neočekivano brzo svršio, najednom sam osetio pritisak u dubini kurca i uzdahnuo “oh, svršiću” i gotovo istovremeno su joj se neočekivano obilni mlazovi moje sperme našli na usnama i licu.

Uh, opet si me obilno zalio. Ne mogu da verujem koliko sperme proizvodiš.

– To je zato što me toliko uzbuđuješ. Inače sam redovno drkao, sad se čuvam za tebe.

– Mmmm, možda bi ipak povremeno trebalo da drkaš, da malo duže potraje – izazivala me je.

– Imam bolju ideju, ti dolazi malo češće! – nasmejao sam se na što je ona uzvratila zagonetnim osmehom, obrisala se i izjurila napolje, ostavljajući me golog na kauču.

Sledećeg nedelje došla je i kao što je obećala, pričala kako je bilo na izlasku s dečkom. Nakon večernjeg izlaska s tim momkom šetala je prema kući. Posle ponoći, ulice su već bile prazne. Prolazili su pored jednog otvorenog mračnog dvorišta za koje je znala da je danju radionica, a noću verovatno nema nikoga. Povukla ga je unutra, i u mraku su se malo ljubili. Ona ga je uhvatila za guzu, pomerala ruku, da bi brzo završila na njegovom međunožju. Snažno je uzdahnuo.

Ona trazi njega

Pod rukom je osetila reakciju. Počeo je da mu raste i sapet u gaćama brzo poprimio čvrstinu. Počela je da ga otkopčava

– Ali – zaustio je…

– Ma ne brini, nikog nema – rekla je tiho i spustila se ispred njega, povukla mu je pantalone i bokserice oslobađajući već napeti kurac, koji je oslobođen stezanja gaćica odskočio u vazduh.

Bio mu je već skroz tvrd, pristojne veličine i oblika, ne prevelik ali neobrezan, velike kožice, što joj se nije baš sviđelo. Ali, šta je – tu je. Drkala ga je lagano da utvrdi punu erekciju i potpuno povuče kožicu s glavića, i zatim kleknula i stavila ga u usta… Polako ga je cuclala. Nije ga duboko zabila u usta nego je jezikom palacala po donjoj strani glavića, dovodeći momka do vrhunca.

Uzbuđen, vrlo brzo je počeo da svršava, a ona je spretno uzela sve u usta, ni kap joj nije promakla…

– Ti si luda – rekao joj je dok je dolazio do daha i pokušavao ugurati još pomalo napeti kurac u gaće i zakopčati pantalone.- Šta bi bilo da je neko naišao!?

– Ko bi naišao u ovo doba!? – upitala je.

– A ako bi bio neki muškarac, ponudila bih da vam zajedno popušim.

Ne bi ti valjda smetalo? – nasmejala se.- …a da je neka ženska, ponudila bih joj da mi se pridruži. Pa nije kurac sladoled da se potroši. Jesu ti ikad dve devojke istovremeno pušile?

– Znaš, u stvari ni meni nikad nisu – gotovo sam razočarano komentarisao njenu priču.

– Hm, onda ćemo tim povodom nešto morati da preduzmemo – rekla je i uhvatila me za kurac.

Već od priče je bio dobro ukrućen.

– Bila sam dobra učenica, hoćeš li me sada konačno jebati? Osećam da ti je spreman?

Ustao sam i okrenuo je prema stolu. Zadigao sam joj suknju, imala je samostojeće crne čarape, s elegantnom čipkastom trakom, bez gaćica. Jedna noga joj je bila na zemlji, druga oslonjena na sto.

Dopisivanje

Na brzinu sam skinuo kondom i pošao da otvorim vrata tek zaogrnut kućnim mantilom. Izdajnički kurac mi je još uvek bio prilično nabubren ali nadao sam se da ću brzo oterati tog ko već zvoni, da se mala ne ohladi. Otvorivši vrata, iznenadio sam se: bila je to njena mama. Dobrodržeća gospođa, izblajhane kose svezane u podignute u punđu, utegnuta u elegantni sivi kostim, sa suknjom koja je završavala tik iznad njenih još dobro oblikovanih nogu, u čarapama boje kože i lagano sedefastog odsjaja i elegantnim štiklama odgovarajuće bež boje. Imala je bujne grudi koje su bela košulja i jaknica sivog kostima jedva obuzdavali. Umarširala je u hodnik. Dok sam zatvarao vrata za njom, odmerila me je od glave do pete.
Jel’ tako dočekuješ i moju ćerku? – upitala je s mešavinom prekora i podsmeha.

– A, oprostite, baš sam se tuširao, nisam… – počeo sam da mucam, a ona je bez pitanja već ušla u dnevnu sobu.

Na ormariću je stajao na brzinu odbačeni crvenkasti kondom. Nije mogla a da ga ne primeti.

– Mmm… s okusom jagode – komentarisala je i približavajući se dodala:

Ja više volim banane – i preko ogrtača me uhvatila za kitu koja je izdajnički još uvek pravila blagu izbočinu na ogrtaču. – Pa daj onda da i ja vidim čime to “vežbaš” moju malu?

Ne čekajući moju reakciju, razvezala mi je ogrtač i uzela polunapeti kurac u ruku.

– Meni se čini da je baš dobra banana! – rekla je i snažno ga i pomalo grubo prodrkala.

Bilo mi je neugodno jer je očigledno nekako saznala, ali i napaljivo, uzbuđujuće. Uostalom, bila je jebozovna, objektivno i više od ćerke.

Prava milfica, uvek sam se palio na takve ali nisam baš imao puno prilika. Držeći me za kurac, odgurala me je i bacila na trosed. Sela je do mene i počela da ga odmerava, povremeno čvrsto stisnuvši ili protrljavši.

Daj da dobro vidim taj kurac kojim jebeš moju ćerku

– ponavljala je. – Kako joj ga gurneš u grlo? Jel’ ovako?

Upitala je i sama ga stavila u usta. Osetio sam vlažnu toplinu njenih usta oko glavića, zatim niže, lagani stisak zuba, aaah, bogami odmah se videlo da je iskusna, pušila je puno bolje od ćerke. Možda je ona trebalo da joj daje instrukcije – pomislio sam.

Hoću da me jebeš tim kurcem koji si nabijao u moju malu – ponavljala je dahćući.- Jebi me, jebi me slobodno.

Namestila se oslanjajući se rukama na naslonjač kauča i istrćivši guzu u vis. Zadignuo sam joj dosta usku suknju. Imala je svetle čarape boje kože, sa satenskim halterima bež boje. Ni ona nije imala gaćice i pica joj je bila kompletno glatko izbrijana. To im je porodični običaj – pomislio sam. To mi se sviđa. Znači, i došla je s namerom da je jebem. Sagnuo sam se, namestio joj guzu i jezikom počeo palacati po njenim usminama. Povremeno bih jezikom uspeo da prodrem među njih.

– Aaa tako. Pokaži šta znaš, kakav si to učitelj… nabij mi ga… jebi me…

Stavio sam opet kondom, naciljao picu i bez puno problema uklizio u nju. Počeo sam snažno da je pumpam.

– Daj mi ga… daj… nabij… takoo… – dahtala je napaljeno.

A bila je stvarno jebozovna.

Upoznavanje dijaspora

– Mmmm kakav prizor – začuo se u to glas ćerke koja se iznenada pojavila na vratima sobe.

Bila je sad, osim crnih samostojećih čarapa koje je strateški zadržala, skroz gola.

– Nemoj sada da prestaješ, jebi me, jebi me… svršiću – dahtala je milfara bacivši tek usput pogled prema ćerci.

– Da, nemoj da staješ, jebi je, želim i ja to da vidim – i sela na trosed do majke.

Raširivši noge počela je da masturbira. Prizor me još više napalio. Kurac mi je bio skroz tvrd i napet, s lakoćom je klizio u dobro podmazanu picu. Malo sam gledao majku kako se uvija pod udarcima mog čvrstog kurca, malo malu koja je već prstom duboko ulazila u svoj vlažnu picu. Milfara je glasno svršila. Odvojili smo se i iscrpljana se bacila na kauč do ćerke. Kurac mi je još čvrsto stajao.

– Hajde, jebi nju, želim da vidim kao se jebete – rekla je mama.<

Da, mama, dođi… – rekla je mala i prstom me pozvala da priđem.

Stavio sam novi kondom i kleknuo ispred nje. Digla mi je noge na ramena a pica joj je bila skoro tačno u visni kurca. Lako sam prodro u nju. Mama i ona su se mazile po sisama i ljubile jezikom. Bio sam već strašno napaljen i ubrzo obilno svršio.

Kad sam došao do daha od svršavanja, seo sam na kauč između njih dve. Majku sam mazio po nogama u seksi čarapama.

Mama se sad samo zadovoljno osmehivala a mala je tad priznala da su se dogovorile i unapred smislile čitav plan. Jednog dana razgovarale su o seksu, pa je stara rekla:

– Što ne probaš komšiju baš je zgodan?

– O, to se on ustvari tebi sviđa, htela bi da ga kresneš?

– Pa šta fali? Kad tvoj otac odavno nije zainteresivan za seks, mislim sa mnom, jer stalno jebe onu svoju sisatu plavušu, advokaticu u firmi.

– Ali kako da ga navedem na seks? – pitala je ćerka.

– Mala, ženama nikad nije teško da nepoznatog muškarca navedu na seks, brak je već druga priča. Pogotovo kad si tako mlada i zgodna. Hm, na primer, dođi mu s nekom pričom, da si neiskusna u seksu a ne želiš da se osramotiš. Tako će on biti siguran da imaš nekog drugog, da je to samo usputni seks, sportski. Muškarci to vole. A onda kad ga ti dobro obradiš i ja ću upasti u priču.

Mama se sad samo zadovoljno osmehivala a mala je tad priznala da su se dogovorile i unapred smislile čitav plan. Jednog dana razgovarale su o seksu, pa je stara rekla:

– Što ne probaš komšiju baš je zgodan?

Ona trazi njega

– O, to se on ustvari tebi sviđa, htela bi da ga kresneš?

– Pa šta fali? Kad tvoj otac odavno nije zainteresivan za seks, mislim sa mnom, jer stalno jebe onu svoju sisatu plavušu, advokaticu u firmi.

– Ali kako da ga navedem na seks? – pitala je ćerka.

– Mala, ženama nikad nije teško da nepoznatog muškarca navedu na seks, brak je već druga priča. Pogotovo kad si tako mlada i zgodna. Hm, na primer, dođi mu s nekom pričom, da si neiskusna u seksu a ne želiš da se osramotiš. Tako će on biti siguran da imaš nekog drugog, da je to samo usputni seks, sportski. Muškarci to vole. A onda kad ga ti dobro obradiš i ja ću upasti u priču.

Mmm, onda možemo da ga zajedno konzumiramo. To bi mi bilo napaljivo. Često sam te zamišljala kako se jebeš s onim svojim dečkićima. A ja prazne pice. Moraš mi to priuštiti, mama… – prepričale su mi kako su došle na taj plan, međusobno se nadopunjavajući.

– Rekao si da ti nikad dve žene nisu pušile istovremeno, evo sad imaš priliku. Mama i ćerka, nije li to želja svakog muškarca? – rekla je mala.

Ubrzo su njihove usne bile sa svake strane kurca kome sad nije trebalo dugo da ponovo postane potpuno tvrd i dignut. Naizmenično su ga jedna pa druga stavljale u usta, a njihove sline se mešale na mom kurcu. Da sam ranije znao kakve su mi komšinice već smo dugo mogli da budemo u malom seksualnom raju. Ali, dobro je i ovako.

Sledećih par godina smo se u različitim kombinacijama redovno jebali, nekad u dvoje s jednom od njih, nekad troje… Majka tako nije morala stalno da ganja nove ljubavnike, nego je mogla da zadovolji svoje potrebe blizu kuće, a i malu to što povremeno ima stalnog dečka nije ometalo da dođe na servisiranje. A i mužu to nije smetalo jer ga niko nije pitao za njegove redovne poslovne obaveze sa ljubavnicom s posla.

Erotske price

0 comments

No comments yet