Jebao sam sestru

incest price sestra

Incest price

Kao i većina mojih vršnjaka, jedva sam čekao da nema nikog kod kuće kako bih mogao da gledam porniće. Tada sam bio napaljeni šesnaestogodišnjak koji se bojao da priđe devojkama i zbog toga sam još uvek bio neiskusan (skinuo sam mrak samo svojom desnicom), iako sam preko neta i gledao i čitao kako se to radi.

Moja sestra, starija je od mene dve i po godine. Atraktivnog izgleda, privlačila je muškarce kao mušice na vino. Zanosna crnka sa kosom do pola leđa, malo nižeg rasta, predivnih crnih očiju, cice čvrste, okrugle, a guza zategnuta bez grama sala.

Bilo je situacija kada sam mislio da je sama u svojoj sobi, kao pravi sam ušao i imao šta da vidim. Zaticao sam je kako dudla kitu svom tadašnjem dečku, kako masira svoju picu. Jedino je nisam video kako se tuca sa nekim, i to je bio povod da počnem maštati o njoj i o tome kako se tucamo. Nisam mogao verovati da će se moje maštarije obistiniti…

Matorci su otišli na neki seminar preko vikenda. Oboje su naučni radnici i često su na kojekakvim putovanjima. Subota veče. Sestra je otišla drugarici na osamnaesti rođoš. Ostadoh sam kod kuće i naravno, zatvorio se u svoju sobu, pustio pornjavu na kompu, nabio slušalice, izvukao svog mlitavog prijatelja iz bokerica.

Imao sam i pakovanje kondoma spremljenih za ovakve situacije. Kita mi je za tren oka očvrsnula. Nisam ga nikada merio, ali znam da nije mali. Navukao sam kondom i lagano ga drkao. Toliko sam se zaneo u gledanje i drkanje da nisam čuo sestru da se ranije vratila kući.

Erotske price

– Šta to radiš, mali?!?! – dreknula je da bih je čuo. Tog momenta sam se zaledio. Brže-bolje, vratio sam kitu u bokserice, i okrenuo se prema njoj pokušavajući da prikrijem monitor.

– Ja… Ništa… Malo po netu… – bio sam potpuno izgubljen. – Otkud ti tako rano? – Bila je u donjem vešu.

– Eto, došla sam kući. Gledaš porniće, a? – Tada sam primetio po glasu da je pijana.
– Ma, nisam gledao – pokušao sam da se izvučem.
– Ne farbaj me, mali, gledala sam te pet minuta kako ga natežeš. – Sela je na moj krevet. – Neću ništa ispričati matorcima, ako sad staneš ispred mene i svučeš bokserice da ga vidim. – Bio sam šokiran ovim njenim uslovom.
– Ali, seko…

– Nema ali… Ili ćeš učiniti to ili će ti ćale oduzeti komp!

Nije da nisam želeo da ga vidi, ali je postojao taj strah od devojaka u meni. Prišao sam joj i stao ispred nje. Bojažljivo sam svukao bokserice. Kita mi je omlitavela od šoka koji sam doživeo.

Kondom je spao sa njega i ostao u boksericama.

Incest price sestra

– Vidi, vidi, još si i opremljen… Ha… – Uzela je kitu u šaku i nežno krenula masirati dok se nije ukrutio. – Opa, bato, pa ti imaš veoma lep primerak! – bila je iznenađena. – Da li si nekad drkao na mene?
– Jesam, seko – rekao sam tiho.
– A da li bi me jebao?
– Bih – bio sam iskren.

Tada je primakla glavu do moje kite i počela jezikom da kruži po glaviću. Nisam izdržao ni pola minute. Sperma je štrcala po nenim usnama i licu.

Polizala ju je sa usana, a sa lica obrisala dlanom koji je potom polizala. Kita mi je splasnula. Skinula je grudnjak i njene sise su iskočile pred moje oči. Blenuo sam u njih ne skidajući pogled. Legla je i pozvala me da legnem kraj nje.

Čim sam se našao pored nje u krevetu, približila je usne mojim i nežno me poljubila. Osećao sam se kao da lebdim u vazduhu. Bilo je to najlepše osećanje koje sam do tog momenta osetio. Alkohol joj se osetio iz usta, ali nisam mario za to. Pokušavao sam da što brže uđem u fazon i to mi je polazilo za rukom.
Skinuo sam mrak tada sa njom

Legla je na leđa i tražila da joj ljubim sise. Spustio sam glavu i nežno prislonio usne na njenu bradavicu. Poljubio sam je i počeo lizati, onako kako sam video u pornićima. Dok sam se zabavljao njenim sisama, rekla je da zavučem prste u njene gaćice i da joj mazim picu.

Kurac je počeo da se budi. Poskakivao je. Pomalo bojažljivo, uvukao sam ruku u njene gaćice. Maca joj je bila obrijana. Brzo sam opipao njenu vaginu koja je bila vruća i mokra.

Jahorina

– Maziiii meeee – uzdahnula je kada je osetila moje prste. Mazio sam je nespretno, iako sam pokušavao da to bude što bolje. Nije joj smetalo. – Ahhhhhhh – glasno je prostenjala kada sam gurnuo prst u nju.

Grubo sam ga gurao u nju. Zamolila me je da budem nežniji. Poslušao sam je i sa više osećanja sam se igrao sa njenom picom, dok je ona sve više uživala. „Sad mi skini gaćice i spusti glavu dole. Liži je, braco moj!“

Prestao sam sa lizanjem njenih sisa. Svukao sam joj gaćice. Raširila je noge, i pustila me da zaronim glavom. Prvi put sam gledao u pičku iz ove blizine. Sva se sjajila.

– Vidiš, ovo je klitoris, i to ćeš da mi ližeš nežno i polako. Prst možeš da vratiš u nju – pokazala mi je prstom šta treba da ližem.

Spustio sam glavu skroz do njene pice. Mirisala je nekako čudno, privlačno. Trzala se na svaki moj pokret jezikom. Vratio sam prst u picu, u njenu vrelu picu. Narednih nekoliko minuta sam je vredno lizao, dok je ona sve glasnije stenjala. Odjednom je vrisnula, telo joj se ukočilo. Zastao sam i pogledao u njeno lice. Pravila je grimase, dok se nije smirila.

– Bravo braco! Nisi loš – pohvalila me je seka.

Pitao sam je šta joj se desilo, na šta se nasmešila i odgovorila da je to bio najlepši osećaj koji se zove orgazam. Kao kod muškaraca svršavanje.

– Imas li još <kondoma< a=””>? – upitala me je. Ustao sam i izvadio iz fioke kutijicu. Vratio sam se u krevet, legavši na leđa. Uhvatila ga je ušsaku. Povlačila je kožicu dok nije postao skroz čvrst. Navukla je kondom, pa me opkoračila. Rukom ga je držala i nameštala na ulaz u svoju vaginu.</kondoma<>

Pustila ga je unutra. Kliznuo je duboko u nju. Sagnula se i nežno me poljubila. Potom se izdigla, naslonila ruke na moje grudi.

U laganom ritmu se pomerala dole-gore. Nadao sam se da neću svršiti za par sekundi, jer mi je bilo prelepo u njoj. Počela je tiho da stenje. Ruke je pomerila iza leđa, naslonivši ih na moje noge. Gledao sam u njene sise koje su razdragano skakutale.

Sišla je sa njega i legla pored mene da napravimo pauzu. Ljubili smo se dugo.

Legla je na leđa, a ja sam se namestio iznad nje. Rukom sam se pomogao da ga namestim na u njenu picu. Ušao je brzo duboko u nju.

Bodrila me je da je tucam kao niko do sada. Krenuo sam da je snažno ubadam. Najzad sam se osetio kao odrastao čovek i bio sam presrećan. Ljubili smo se. Grizla mi je usne, a njene nokte sam osetio na leđima.

Nedugo zatim je doživela orgazam, a dok ga je stiskala u svojoj maci, i ja sam svršio. Rekla mi je da ga izvadim, skinem kondom, a spermu iscedim u njena usta, jer obožava da oseti spermu u ustima.

Učinio sam to i dok sam joj cedio spermu iz kondoma, ona je mljackala kao da jede čokoladu. Morao sam da odem u kupatilo jer mi se užasno pišalo. Taman sam počeo pišati, kad je i ona ušla u kupatilo. Ponela je novi kondom.

Erotske price

Kad sam završio sa pišanjem, ušli smo u kadu. Uključila je tuš.

Stajali smo zagrljeni iznad njega, mazeći jedno drugo. Kurac je polako počinjao da se budi. Kad je osetila da poskakuje, uzela ga je u ruku i nežno drkala.

Čučnula je, oprala ga, a zatim strpala u usta. Pušila ga je žestoko. Držao sam je za glavu.

Zatim je ustala, rukama se oslonila na pločice isturujući guzu. Dohvatio sam kondom, otvorio i navukao na kitu. Prišao sam joj. Trebalo mi je malo vremena da pronađem ulaz. U jednom momentu je samo uklizao unutra.

Uzdahnula je. Uhvatio sam je za bokove. Jebao sam je silovito. Gledao sam u njega kako nestaje u njenoj vreloj maci.

U jednom momentu kada mi je ispao, video sam da je kondom pukao.

– Seko, imamo problem… Nemam više kondoma, a ovaj je pukao… – rekoh joj tužno jer sam očekivao da će sada biti gotovo.
– Šta me briga, jebi me!!! – kratko je odgovorila.

Skinuo sam puknuti kondom i vratio kurac u picu. Sad sam stvarno uživao, osetivši na golom kurcu tu vrelinu njene pice. Tucao sam je, dok je ona ređala orgazam za orgazmom.

Posle dužeg jebanja, osetio sam kako mi sperma nailazi.

– Svršiću seko! – rekoh glasno. Tada se ispravila i okrenula prema meni.

Čučnula je strpavši kurac u usta. Svršio sam u njeno grlo.

Posle tuširanja, vratili smo se u moju sobu. Iscrpljeni, legli smo i zaspali. Ujutru, kada sam se probudio, ona nije bila kraj mene. Ustao sam i otišao do njene sobe. Sedela je na krevetu i plakala. Seo sam kraj nje:
– Šta ti je, seko? – upitah je zabrinuto.

– Ono sinoć nije smelo da se desi… Mi smo brat i sestra i uradili smo nešto sto nije normalno, nešto zabranjeno… Sinoć sam bila pijana, a i uzela sam ekstazi… Nisam znala šta radim…

Zagrlio sam je. Rekao sam joj da ne brine, da neću nikome reći za ovo što se dogodilo i priznao sam joj da sam maštao o tome i da mi nije krivo što smo se kresnuli.

Nikada se više nismo upuštali u seks. Ja sam našao devojku i bio sam srećan sa njom, a seks nam je bio ekstra. Skinuo sam mrak sa sestrom ali ona se posle dve godine udala. Ostali smo u dobrim odnosima. Čuvali smo našu tajnu…

Erotske price seka

0 comments

No comments yet