Jebao sam mamu, nakon sto sam je ufatio da mi se jebe sa drugom

incest price

Ona trazi njega

Moja mama i otac, dakle oboje, potječu iz dobrostojećih obitelji. Znači da kao obitelj ni u čemu nismo oskudijevali pa je stoga i život mene, kao sina jedinca, bio relativno bezbrižan. Odrastao sam gotovo u centru grada i uopće mi nije bilo drago kada su roditelji odlučili prodati stan i kupiti kuću daleko od centra. No privikao sam se iznenađujuće brzo.

Kuća koju je otac kupio uistinu je bila velika i prekrasna. Osim toga uokolo kuće je bilo veliko imanje. Prije nego smo se uselili u kuću otac ju je dao preurediti i prilagoditi našim željama. Imanje oko kuće je bilo doslovce zaraslo. Bila je to prava šuma koju godinama nitko nije krčio niti održavao. Otac si je dao truda te je dao raskrčiti većinu drveća no uokolo, tj. uz među, uzduž čitave ograde je ostavio čemprese i borove kao i neke druge vrste drveća. Uredio je travnjak i pošljunčao staze između travnjaka tako da smo iza kuće dobili prekrasni park i dragocjenu hladovinu u ljetnim mjesecima. Nekakvih pedesetak metara iza kuće šljunčanom stazom dolazilo se do brvnare ispred koje se nalazila natkrivena veranda. Ta mala brvnara bila je pravi mali raj. Unutra se nalazio štednjak, hladnjak, stol i četiri stolice. Iz te prostorije ulazilo se malu kupaonicu i toalet. Drvenim stepenicama dolazilo se u malo potkrovlje gdje se nalazio ugradbeni ormar i veliki krevet. Volio sam ljeti provoditi vrijeme u toj brvnari a nerijetko bi prespavao u potkrovlju.

Otac je u međuvremenu dobio ponudu za posao koju je bilo teško odbiti. Naime nudilo mu se rukovodeće mjesto i vrlo dobra plaća ali u mjestu koje je od Zagreba udaljeno tridesetak kilometara. Prihvatio je a to je značilo da ga preko tjedna nije bilo kod kuće. Dolazio bi petkom poslijepodne a odlazio ponedjeljkom rano ujutro. Znalo se dogoditi da ode na službeni put pa ga onda ne bi bilo ni vikendom.

Mama nije radila jer nije imala ni potrebe. U stvari otac joj je pronašao honorarni posao koji je mogla raditi kod kuće ali to nije bilo stalno. Mama ničim nije pokazala da joj je život u provinciji dosadan. Uostalom grad je bio relativno blizu i vrlo često je autom odlazila u šoping ili na kavu s prijateljicama. Ja sam relativno brzo upoznao i stekao nove prijatelje

Kuća je bila velika i vrlo često bi moji novi prijatelji i znanci dolazili kod mene. Kartali bi, gledali filmove ili u podrumu kuće igrali stolni tenis jer dolje sam postavio stol. Mama nije imala ništa protiv i čak joj se sviđalo da u kući bude nekoga. Vrlo rado nam je spremala sendviče, sokove ili kuhala kavu. Nisam odmah shvatio da većina mojih prijatelja dolazi k meni i zbog mame. Mama je uistinu atraktivna žena i mladi dečki su se opasno palili na nju, stariju koku.

Ona trazi njega

Taj izraz, starija koka, čuo sam od njih. No, za razliku od mene mama je ranije shvatila da se dečki pale na nju i njoj je to godilo. Kada sam sve to povezao i shvatio postalo mi je jasno da se mama uređuje, šminka i odijeva na način da im se svidi. Kako je vrijeme prolazilo sve otvorenije je koketirala s njima. U početku nisam znao kako reagirati a onda me to počelo zabavljati. Mama je usprkos svojim godinama imala jako lijepe noge i rado je oblačila suknje iznad koljena kako bi ih istaknula.

Moja maštanja o seksu s mamom rasplamsala su se kada sam je kroz odškrinuta vrata njezine sobe vidio posve golu. Oblačila se pjevušeći. Obukla je gaćice pa stavila grudnjak a onda stala navlačiti čarape na noge. Maknuo sam se ne želeći da me primjeti a kurac mi je bio tvrd do boli.<

Malo, pomalo u kuću su sve češće počele dolaziti mamine prijateljice iz grada. Sada su se dečki iz susjedstva još češće okupljali kod mene jer su ih privlačile starije, njegovane i seksipilne koke. Mama i prijateljice odlazile bi do brvnare i sjedile na verandi tračajući i ispijajući kavu. Sada sam se već pridružio momcima pa sam skupa s njima iz potkrovlja, gdje je bila moja soba, kroz prozor promatrao žene koje sjede na verandi prekriženih nogu.

S vremenom su i one postale svjesne da ih mladi dečki pasu pogledima pa su otvoreno koketirale i izazivale jer to je i njih uspaljivalo. Nisam mogao ne primjetiti da moja mama pokazuje određene simpatije spram Alana. Alan je studirao na DIF-u. Bavio se atletikom i karateom. Kada bi npr. ja rekao da me nazvao Alan i da će doći kroz pola sata mama si je dala truda da se u tih pola sata našminka malo izazovnije i odjene nešto što je isticalo njezin seksipil. Alan nije bio ravnodušan prema njoj i malo, pomalo počeo joj je sve češće dijeliti komplimente na što bi se mama zadovoljno i koketno smješila.

Jedno poslijepodne ja i Alan sjedili smo na verandi ispred brvnare i igrali šah. Šah je igra koja me istinski privlači i jedino mi je Alan bio dostojan protivnik, ostale frendove iz susjedstva šah nije prviše zanimao. Mama nam je donijela kolače na tacni. Zahvalili smo joj i ona je krenula nazad prema kući. Alan je gledao za njom skidajući je pogledom. U jednom momentu mama se okrenula i kada su im se pogledi sreli mama se nasmiješila a Alana je oblilo rumenilo u licu. Bilo mi je smiješno ali već dulje vrijeme uzbuđivala me pomisao kako se mama jebe s Alanom. Pitao sam Alana zašto mu je neugodno. Zbunjeno se nasmijao ne znajući što bi rekao. Odlučio sam biti izravan i iskren. Rekao sam mu kako sam davno primjetio da mu se moja mama sviđa, što ga je još više zbunilo.

Objasnio sam mu kako meni to uopće ne smeta i pitao ga je li on primjetio da sei on sviđa mojoj mami? Jednostavno nije znao što odgovoriti samo se nervozno smješkao. No ja sam i dalje poticao razgovor na tu temu što ga je u konačnici oslobodilo nelagode. Priznao je kako mu se moja mama sviđa i često mašta o njoj no nije se nadao da bi o tome mogao otvoreno razgovarati sa mnom. Kada sam ga upitao bi li je volio poševiti umalo da nije pao sa stolice. Napokon je rekao kako se to podrazumijeva. Objasnio sam mu dalje kako ću mu vrlo rado pomoći da svoje želje pretvori u stvarnost ali mora obećati kako nikome živome o tome neće reći ni riječi. Najprije me je gledao u nevjerici o onda kada je shvatio da se ne šalim nelagoda ga je skroz popustila i više se nije ustručavao govoriti o tome.

Upoznavanje dijaspora

Tih dana bližio se Alanov rođendan želio sam mu omogućiti poklon o kojem sanja i koji će dugo pamtiti. Bila je subota i u obližnjem selu bio je organiziran malonogometni turnir. Nagovorio sam Alana da okupi nekoliko svojih prijatelja s fakulteta i neka se prijave za takmičenje. Alan baš nije bio zagriženi nogometaš ali kada sam mu izložio svoj plan pristao je. Okupio je ekipu koja je na turnir došla više provoda radi i zbog zezancije nego radi takmičenja a osim toga Alan ih je obećao počastiti povodom predstojećeg rođendana.

Mami sam objasnio kako me je Alan pitao bi li mogao pozvati nekoliko svojih prijatelja nakon turnira i prirediti malu zakusku povodom svoga rođendana u našoj vrtnoj kući odnosno brvnari jer on kod kuće nema mjesta ni adekvatnog prostora. Mama se nije protivila kako sam i očekivao. Alanov rođendan bio je tek u srijedu ali on je imao namjeru iskoristiti priliku i počastiti najbliže prijatelje danas a iduće subote će rođendan proslaviti u većem društvu u nekom od klubova. To je bilo objašnjenje za mamu.

On je za tu uslugu nudio i novac ali mama, kao ni , nismo na to pristali. Te subote došlo je desetak vrlo mladih muškaraca, svi prijatelji Alana s fakulteta. Mama je bila jako dobre volje. Rado im je posluživala piće i hranu koju je unaprijed dostavio Alan, a komplimente koje su joj dijelili prihvaćala je s velikim zadovoljstvom. U nekoliko navrata ponudila se da ih ostavi same a oni je neka pozovu ako što trebaju, no oni su inzistirali da mama ostane s njima. Nije joj to teško palo. Uživala je okružena mladim, sportski građenim, dečkima. Kako je vrijeme prolazilo dečki su postajali sve slobodniji i svako malo bi se oslanjali o njeno rame ili je jednostavno kao slučajno dodirivali u prolazu. Alan ju je u jednom momentu zagrlio a ona kao da je to jedva dočekla. Poljubio ju je u obraz u znak zahvalnosti a ona se rascvala. Sve više se stiskala uz Alana a on ju je sve češće grlio. Mama je sve češće bacala diskretne poglede prema meni a ja sam se pravio da ništa ne primjećujem.

Gosti su se polako počeli razilaziti a mama ih je pozivala da navrate ponovo ako im se svidjelo. Shvatio sam da se mama pošteno napalila. Alan je naravno ostao poslijednji i to zato da bi joj pomogao u čišćenju i pospremanju. Ja sam se već ranije bez riječi izgubio. Bila je subota a ja sam redovito subotom odlazio u grad. Ponekad bi posudio mamin auto. No ovaj put nije bilo tako. Bio sam skriven u šupi s alatom koja se nalazila dvadesetak metara od brvnare. Bila je to relativno mala prostorija gdje su bile pospremljene tačke, lopate, ljestve, pile, škare za živicu i još mnoge sitnice. Kroz mali prašnjavi prozorčić promatrao sam što se događa na verandi brvnare. Slutio sam da će se dogoditi nešto i da ovo neće završti samo s pospremanjem. I bio sam u pravu

Alan je bio sve napaljeniji i sve nasrtljiviji. Sve češće je dodirivao mamu i nastojao joj biti što bliže. Ona se nervozno osvrtala i pogledavala prema kući. Znao sam da pogledom traži mene. Čak je u dva navrata odlazila u kuću noseći nešto a u stvari je željela vidjeti gdje sam ja i jesam li kod kuće. Na sve sam mislio tako da sam već ranije izvezao auto iz garaže i parkirao ga ispred lokalnog doma vatrogasnog društva koji se nalazio udaljen od kuće dobrih kilometar i pol. Vratio sam se pješice te lako preskočio ogradu iza šupe s alatom. Potom sam ušao unutra isčekujući i nadajući se da ne čekam uzalud

Ona trazi njega

Mama se uvjerila da me nema u kući a kada je vidjela da u garaži nema auta bila je sigurna da sam otišao u grad i da se neću vratiti tako brzo. Sada je bila opuštenija i govorom tijela jasno davala na znanje Alanu da joj se sviđa, štoviše sada je ona njega zavodila. Sve su otvorenije koketirali uvjereni da su sami i dobro zaklonjeni od neželjenih pogleda.

Mama je krpom brisala stol kada joj je Alan prišao s leđa i obgrlio je rukama oko struka. Glumila je da se opire ali kada je osjetila njegove usne na svom vratu nagnula je glavu u stranu dajući mu slobodan prostor. Uskoro je zakrenula glavu i jezici su im se isprepleli. Alan joj je zadigao haljinu i u trenutku kada sam ugledao njene ljubičaste gaćice i samostojeće čarape osjetio sam kako se i meni diže kurac. Okrenuo ju je prema sebi ljubeći je u usta i gnječeći njene sise. Držao ju je za guzove zavlačeći prste unutar gaćica. Više nije pružala nikakav otpor.

Izvukla mu se iz zagrljaja i uzevši ga za ruku povela ga je u unutrašnjost brvnare. Zatvorili su vrata. Mislio sam kako će otići u potkrovlje brvnare gdje je krevet no prvario sam se a to je bilo dobro za mene. Sačekao sam nekoliko minuta a onda se izvukao iz svog skrovišta i došao do brvnare s bočne strane. Čučao sam ispod prozora koji je bio odškrinut i jasno sam mogao čuti uzdahe. To je značilo da se nisu popeli u potkrovlje i bilo mi je drago zbog toga.

Lagano i tiho sam se uzdizao pazeći da ne prouzročim ni najmanji šum mada sumnjam da bi oni išta čuli. Napokon sam se ohrabrio i provirio. Mama je ležala na stolu. Alan ju je privukao k sebi zabivši se između njenih nogu koje su bile visoko dignute na njegova široka ramena. Žestoko je zabijao svoj kurac u nju obujmivši joj noge rukama u visini bedara. Držao ju je čvrsto a ja sam stekao dojam da bi je kurcem izbacio sa stola ako je ne bi držao tako kako je drži. Alanovi udari postajali su sve žešći a mamini uzdasi sve glasniji.

Bili su blizu svršavanja i ja sam napustio mjesto uz prozor te se vratio u svoje skrovište. Prošlo je još nekoliko minuta a mamin mobitel koji se nalazio vani na stolu je zazvonio. Bili su gotovi jer mama je brzim korakom izašla iz brvnare. Suknja joj je bila zadignuta iznad bokova. Uzela je mobitel i javila se. Stajala je tko zadignute suknje iznad guzova i razgovarala. Pogledala je prema unutrašnjosti brvnare i rukom dala znak Alanu da izađe. Krenula je u smjeru kuće i dalje razgovarajući da bi trenutak kasnije zastala valjda tek tad svjesna toga da je razgolićena. Prekinula je razgovor i popravila suknju spustivši je prema dolje. Bio sam narajcan poput zadnjeg pubertetlije gledajući mamu tako razgolićenu.

Ona trazi njega

Alan je krenuo za njom i uskoro su se izgubili iza žbunja. Izašao sam oprezno iz šupe i došao do verande. Ušao sam i pogledao stol na kojem je Alan do maloprije jebao moju mamu. Pored stola s desne strane uočio sam mamine ljubičaste gaćice. Posve je zaboravila na njih. Toliko sam bio uzbuđen da sam morao izdrkati. Lijepu količinu sperme sasuo sam po maminim gaćicama.

Gaćice sam sakrio gore u potkrovlju iza kreveta. Opet sam preskočio ogradu i otišao do vatrogasnog doma gdje sam ostavio auto. U lokalnom kafiću popio sam pivo i tek onda krenuo autom kući. I dalje sam bio uzbuđen i narajcan. Sada sam više nego išta želio i ja pojebati mamu ma koliko god to ludo zvučalo

Nisam se plašio da bi se Alan mogao izlajati pred dečkima iz kvarta. Okusio je seks sa starijom kokom a obzirom da je on vrlo inteligentan dečko znao je da je to samo početak i da ga čeka još lijepih i vrućih susreta s mojom mamom pa sasvim sigurno to neće ugroziti svojom nesmotrenošću.

Probudio sam se ujutro prije mame. Otišao sam do obližnje pekare po kruh. Kupio sam u kiosku cigarete i novine. Nakon što je mama okusila mladi i veliki kurac spavala je dulje nego obično. Skuhao sam kavu i čekao da se probudi. Vrtio sam u mislima scenu sa stola u brvnari i ponovo osjetio uzbuđenje. Napokon je mama ušla u blagovaonicu. Iznenadila se što me vidi budnog. Na sebi je imala kućni ogrtač ali je ogrtač bila skroz raskopčan. Ispod haljine na sebi je imala kratku prozirnu spavaćicu. Prije nego se stigla zagrnuti ogrtačem uspio sam vidjeti da nema grudnjaka jer su joj se lijepo mogle nazrijeti sise i bradavice što su izazovno stršale. Vjerojatno nije imala ni gaćice.

Ispijali smo kavu i onda sam joj rekao kako sama skočio do pekare i kupio kruh. Prije nego je bilo što rekla dodao sam kako sam sreo Alana, što je bila laž, i kako ju je Alan pozdravio. Tada se tregnula pogledavši me sumnjičavo. Trenutak je šutjela a onda zahvalila na pozdravu. Odlučio sam je i dalje malo mučiti pa sam još rekao kako joj se zahvalio na rođendanskom poklonu. Opet me je pogledala a u očima joj se očitavala sumnja ili čak strah. Pravio sam se blesav pa sam je pitao što mu je to poklonila? Lice joj se zacrvenilo i počela je nervozno popravljati kosu. Objašnjavala je nespretno kako je valjda mislio na to što mu je omogućila da u brvnari ugosti prijatelje. Šutjeli smo ispijajući kavu. Nisam gledao prema njoj već sam posve ozbiljan pio kavu i listao novine.

Upoznavanje

Osjećao sam njezinu nervozu i napokon je pitala je li mi Alan još nešto rekao? Odgovorio sam da nije. Laknulo joj je, vidjelo joj se to na licu. Dok je mama spremala ručak rekao sam joj kako sam odlučio pokrečiti potkrovlje i kako sam zamolio Alana da mi pomogne. Nakon ručka mama se uputila do brvnare. Dugo je nije bilo a znao sam da da traži gaćice koje je jučer zaboravila. Alan je sve češće pohodio našu kuću. Nastojao sam im ostaviti dovoljno vremena i prostora kako bi se neometano mogli pojebati. Barem jednom tjedno Alan je jebao moju mamu. Na moje inzistiranje pričao mi je detalje i za sada sam se morao zadovoljiti time

Otac se vratio s puta i sada je nekoliko vikenda za redom provodio kod kuće. Naravno, on ništa nije znao a ni slutio. Bila je srijeda, mama i Alan bili su u brvnari u potkrovlju. Došao sam kući nakon što je Alan već otišao. Mama je mijenjala posteljinu na krevetu u brvnari te je tako pronašla one svoje gaćice. Sada je znala da ja znam.

Nakon tog pronalaska mama je djelovala zabrinuto. Nije znala što reći i kako se ponašati a ja sam osjećao i znao da nešto nije u redu. Dok je ona spremala večeru otišao sam do brvnare. Znao sam da su bili gore i posumnjao da je pronašla svoje gaćice. Bio sam ljut na sebe što te gaćice nisam sklonio na vrijeme. Ni sam nisam točno znao što ću s tim gaćicama ali nekako podsvijesno znao sam jednog dana kada situacija sazri njima bi mamu mogao ucijeniti ma kako god to podlo zvučalo. Vratio sam se u kuću a nelagoda koja je vladala gotovo se mogla fizički osjetiti.

Sjedili smo u dnevnom boravku i gledali tv. Ona je sjedila na trosjedu a ja u fotelji. Pričali smo malo ili gotovo ništa. Na licu mame lako se mogla isčitati zabrinutost i nelagoda. Otišao sam do podruma i donio bocu crnog vina. Dok sam otvarao bocu mama je šutjela. Uzeo sam dvije čaše i natočio. Pružio sam mami jednu čašu. Upitno me je pogledala nećkajući se. Onda je ipak uzela i nakon što smo se kucnuli otpila je nekoliko gutljaja. Privukao sam stolić do trosjeda i sjeo pored nje. Izgledala je ranjivo, uplašeno i silno zabrinuta a opet jako jebozovno. Ponovo sam je ponukao da pije. Gledala me sumnjičavo. Natočio sam ponovo. Tek tada me pitala želim li ja to nju napiti?

– “Možda”- odgovorio sam. I dalje me upitno gledala.

>Ustao sam i otišao do kupaonice. Znao sam da je gaćice morala staviti u košaru s prljavim rubljem. Kopao sam po košari i bio sam u pravu. Pronašao sam ljubičaste gaćice. Vratio sam se u sobu držeći ih iza leđa. Sada me gledala s još više zabrinutosti i sumnje. Pokazao sam joj gaćice rekavši kako sad zna da ja znam i kako razumijem njezinu zabrinutost. Prije nego je bilo što rekla nastavio sam govoriti. Bio sam skroz iskren i priznao joj kako onog dana nisam bio nigdje u gradu već sam se skrivao u šupi s alatom.No odmah sam se nadovezao i rekao joj kako nema razloga za zabrinutost jer ja nikome neću otkriti njenu tajnu.

Pognula je glavu i stavila ruku na čelo tako zaklanjajući oči. Nije imala snage pogledati me. Sjeo sam pored nje i zagrlio je. Uzeo sam čaše sa stola i opet ju natjerao da pije. Kad je odložila čašu na stol zagrlio sam je još čvršće i poljubio je u usta. Nije uopće pružala nikakav otpor. Poljubio sam je ponovo i ovaj put uzvratila mi je poljubac. Bila je jako uplašena i lagano opijena vinom. Inače rijetko kada je pila alkohol tako da je čaša vina bila dovoljna da je zaljulja. Šutjeli smo a ona nije imala ništa protiv još jedne čaše vina. Ljubili smo se sve strasnije. Zavukao sam joj ruke ispod majice i napipao čvrste bradavice što je u mojim gaćama izavalo pravu buru.

Skidao sam je polako ljubeći je po čitavom tijelu. Nije pružila ni najmanji otpor. Završili smo uskoro u njenoj spavaćoj sobi. Zajašila me je, nataknula se na moj kurac njišući bokovima. Svršavao sam misleći da ću izgubiti svijest. Potpuno mi se predala i te noći još sam dva puta svršio.

Ujutro sam se probudio a mama je ležala na boku okrenuta prema meni leđima. Plahta ispod nje je bila poprilično umrljana. Prstima sam joj prošao između guzova i osjetio sluz koja joj se iscijedila iz pičke. Trgnula se osjetivši da sam svoj kurac priljubio uz njenu guzu. Lagano sam joj podigao nogu a ona je negodovala nastojeći me odgurnuti rukom iza leđa. Kurac mi se ponovo propinjao mada me oko glavića peklo što je bila posljedica trljanja želio sam je opet jebati.

Ona trazi njega

>Ugurao sam ga u vlažnu i sluzavu pičku i bol oko glavića postala je još jača. Zastenjala je ali više nije reagirala. Bila je skroz mirna i tek povremeno bi zastenjala. Svršio sam a kurac me žestoko pekao. Ustao sam i podigao mamu u sjedeći položaj. Primio sam je za ruke i povukao prema sebi. Ustala je i pogledala me u oči. Trenutak je šutjela a onda se nasmiješila i samo kratko rekla: “srami se!

Zagrlio sam je oko struka o odveo do kupaonice. Zajedno smo se tuširali i to prilično dugo. Izašao sam iz kupaonice ogrnut ručnikom. Zamolila me da je ostavim kako bi se sredila. Čekao sam je u dnevnom boravku prilično dugo i već sam se zabrinuo kada sam čuo da su se vrata otvorila. Otišla je u svoju sobu. Postajao sam sve nestrpljiviji jer ponovo je dugo nije bilo.

Napokon je ušla u sobu. Sredila je frizuru i našminkala se. Na sebi je imala crvenu majicu i traperice. Izgledala je jednostavno i lijepo. Rekao sam joj to. Nasmijala se, sagnula se i poljubila me. Pitala me što želim jesti a ja sam rekao sam kako mi je svejedno. Ponovo se sagnula ali ovaj put kako bi s poda podigla one svoje ljubičaste gaćice. Rekla je kako je vrijeme da napokon ove gaćice odu na pranje. Odnijela ih je u kupaonicu. <

Poslijepodne odvezli smo se do grada. Popili smo kavu i šetali po Zrinjevcu. Mama me svo vrijeme držala ispod ruke. Ni jednom riječju nismo spominjali proteklu noć. Uživali smo u lijepom danu i pričali o svemu samo ne o protekloj noći. Ni Alana nismo spominjali. Večerali smo u jednom restoranu pa otišli u kino. Kući smo se vratili već dobrano iza ponoći.

Odmah je otišla na tuširanje. Sjedio sam u sobi i sređivao dojmove i misli. Ušla je u sobu ogrnuta samo velikim ručnikom. Rekla mi je kako je kupaonica slobodna i kako ona ide u krevet. Izašao sam u hodnik i sada sam ja bio pomalo zbunjen. Dok sam odlazio prema kupaonici mama je rekla kako bi voljela da se požurim pa ako nemam ništa protiv mogao bi je izmasirati jer bi joj to nakon stresa koji je proživjela jako godilo. Okrenuo sam se prema njoj a ona se smiješila. Naravno da sam se požurio.

0 comments

No comments yet