Jebao Me Kolega Rom – Erotske Priče

Nije bio baš sportski tip, bio je debeo i stomak ga je kvario, ali je bio jako šarmantan i duhovit, svaku temu je znao da pretvori u šalu, a pored toga je bio i džentlmen. Imala sam malu marketinšku firmu i radila sam sama, a on se javio na oglas koji sam postavila jer mi je trebala pomoć u kancelariji zbog obima posla.

Nije krio da mu se dopadam, a to mi je davao do znanja pogledima koje nije krio , a meni to nije smetalo. Svakodnevno bi mi upućivao komplimente, i blago flertovao samnom. Taman kada bih ja primetila da je to flert, on bi okrenuo priču u drugom smeru i nešto se našalio a ja bih se slatko smejala.

Prijalo mi je njegovo društvo i postao mi je jako drag kao osoba i kolega. Ali više od toga nisam želela. Mada me zanimalo kakav je seks sa debelim muškarcem s obzirom na njegov stomak i veličinu njegovog polnog organa. Nisam ni slutila da ću to ubrzo saznati.

Tog jutra sam došla u kancelariju u novim helankama koje sam nedavno kupila i sada prvi put obukla. Gore sam imala majicu sa izrezima na kratkim rukavima, a v izrez je bio dubok i imao je trakice kroz koje se jedva video delić mojih grudi.

Pohvalio je moj izgled, kao i obično ali je posebno naglasio da mu se sviđaju moje helanke, a najviše mu se svidelo kako stoje na meni.

Ja sam se našalila i rekla “ako ti se sviđaju moje helanke, daću ti ponekad da ih nosiš”. A onda je počeo… Pitao je “šta ćeš da mi daš”? Izgovorio je to sa blagim osmehom i podignutom jednom obrvom. Rekla sam “pa helanke”.. Njegov komentar je bio “pa hajde daj mi, želim sada da ih obučem”.. Nasmejala sam se i rekla “ne sad, kada ih operem doneću ti ih u kesi”.

Flertovao je na šaljiv način i rekao razočarano “ali ja želim sada, i kleknuo je ispred mene, uhvatio me za listove i tužno rekao “jao kakav divan material, molim te skini se i daj mi ih”. Ja sam se smejala ali nešto je počelo da se dešava. Nisam znala dali zbog toga što su njegova mesnata usta bila blizu moje “mace”, ili što sam ipak želela da probam.

Ustao je i stavio mi ruke na kukove, rekao je izvini malo sam preterao u šali. Stajao je tako nekoliko sekundi i čekao moju reakciju. Bila je situacija koga poslušati, anđela ili đavola. Poslušala sam đavola, rekla sam “ma sve je u redu, volim tvoje šale” i ovlaš ga poljubila tik pored usana.

A on je odmah reagovao tako što je pomerio glavu i usne su nam se spojile, ljubio me je sa takvom strašću baš onako kako ja to volim, nežno i lagano. Njegov jezik je pravio kružne pokrete oko mog, dok je lagano širio i skupljao usne.

Prijalo mi je i pustila sam da me strast obuzme celu.

Naslonio me je na sto i svukao mi majicu, jednim potezom sa dva prsta mi je lako otkopčao brus i spustio ga na sto. Nežno mi je stiskao i ljubio grudi i bradavice, sa takvom pažnjom i osećanjem a mene je obuzimala jeza od uzbuđenja.

Svukao mi je helanke i lagano spustio na stolicu, a potom mi je sasvim lagano skidao gaćice koje su klizile niz moje butine koje je ljubio. Kada je prislonio svoje mesnate usne na moju macu ja sam zadrhtala, bila sam naslonjena na sto, raširila sam noge i stavila ruke na njegovu glavu, milovala sam ga po glavi dok je on jezikom milovao moju ribicu.

Od samog početka je znao šta radi, lizao je tačno tamo gde volim, a njegovi debeli prsti su se igrali duboko u meni. Izvadio je prste i uhvatio me za guzu, a njegov jezik je bio skoncetrisan isključivo na G tačke na ulazu u moju mačkicu i na moj klitoris.

Zadrhtala sam i jeza je ponovo prolazila mojim telom kada sam doživela klitorički orgazam. Dok sam svršavala zatvorenih očiju nisam ni primetila kada se podigao i svukao pantalone. Okrenuo me je a ja sam se savila preko stola i uhvatila se čvrsto za ivicu, očekivala sam da mi ga silno zabije od pozadi. Osetila sam kako jako debeo i tvrd kurac ulazi u mene, htela sam da vrištim od zadovoljstva.

Tesno je ulazio u mene, širio mi je i čvrsto mi je masirao guzove dok je gurao jače i jače.

Stavio mi je jedan prst na čmar i nežno ga stimulisao, a ja sam dahtala i dahtala uzbuđeno dok me je dugo tako jebao. Dahtala sam i stenjala a on se nije čuo, jebao me je žestoko ali tiho, bez i jednog ispuštenog glasa. A onda me je uspravio i okrenuo ka sebi.

seks sa ciganom

seks sa ciganom

Uhvatio me za butine i podigao na sto, a ja sam se izvila na leđa, stvari su padale sa stola koji se tresao dok je on silno ulazio u mene debelim kurcem. Htela sam da zaplačem od sreće i miline.

Stavila sam mu noge na ramena i široko sam raširila kolena kako bi mogao ceo da uđe. Zadovoljno sam stenjala dok mi je prstima trljao uzavrelu macu, koja je gorela, a vatra je buktala sve jače.

Nije mi mnogo trebalo ponovo sam doživela orgazam, dok sam se tresla on mi je spojio noge i savio ih u kolenima skroz do mojih grudi. Svršavala sam dugo a on je ulazio u mene istim ritmom i nežno mi grizao listove.

Kada sam se smirila uspravila sam se i čvrsto ga stegla, stavila sam usne na njegove i sočno ga poljubila. Pustila sam ga i sišla sa stola, namestio se u stolicu a ja sam uzela u ruku njegov ne tako velik ali jako debeo kurac i ustima mu pomogla da svrši. Sperma je letela visoko i padala po mom stolu.

Oboje smo bili jako zadovoljni, a ostatak dana smo radili ne skidajući osmeh sa lica.

0 comments

No comments yet