Jebao me kao devojcicu

gay price

Upoznavanje

Bilo je to već davne 81 godine ja završio medecinsku srednju. U komšiluku moj stalni pratilac ili ja njegov, svejedno, ali uvek smo bili zajedno. On je bio četvrti razred mašinske škole. Momak 190 cm, oko 100 kg, zgodan. Devojke su jurile za njim a on bi poneku pokupio i vodio u društvu sa mnom. Trudiosam se da im dam prostora, ali vremena su bila takva, cure su se plašile seksa u tim godinama.

Nas dvojica smo uzgajali zečeve i uvek smo se menjali pri parenju. Tako je i tog jutra bilo. Pozvao sam ga i doneo jednu zečicu na parenje. Otišli smo u njegov senik, gde je bio boks za zečeve.

Avgust mesec, mi samo u sportskim gaćicama i vatreno napaljeni, što se kod komšije Janka (tako se on zvao) jasno videlo.

Tada sam po prvi put osetio nešto čudno, osetio sam da me mnogo privlači njegovo telo i da sam se zagledao u njegovu kitu, koju do sada nisam video.

Ubacili smo zečicu kod zekana, koji je odmah pojurio, pokušavajući da je zaskoči. Mi smo ležali na senu na stomacima i zadivljeno gledali kako je zekan zakucao i prevrnuo se na leđa.

Besplatan sajt za upoznavanje

Nasmejalismo se i spontano počeli rvati po senu

Janko se sve vreme trudio da me poklopi sa leđa, u čemu mu i ja pomogoh. Našao se na meni i njegov dignuti kurac zađe među moje guzove. Samo se stresoh i klonuh kao ona zečica. Janko samo reče:
– Kada moj zekan kara tvoju, zečicu mogu i ja tebe.

p>Ćutao sam i nisam se branio. On to iskoristi da mi kaže da se namestim kao zečica i svuče mi gaće. Poturio sam mu se, ni sam ne znajući šta se dešava. Ali on je doobro znao šta hoće, a hteo me je pojebati. Želeo sam, ni sam ne znajući šta, ali sam želeo da me Janko voli kao one devojčice. A videlo se da on baš to i želi, jer me poče maziti po sisama i ljubiti me po vratu:

Sada se spremi, postaćeš moja devojčica. Hoćeš li? – Njegovo pitanje me je začudilo, a još više moj odgovor:
– Naravno da hoću, samo to i želim.

On mi okrete glavu i ja osetih po prvi put poljubac jednog muškarca. Zavrtelo mi se u glavi od svega toga, a on je to znao iskoristiti. Samo je pomerio kukove napred, ja ciknuh, više od iznenađenja nego od bola, kada mi ulete njegov glavić.

Gubio sam razum od silnog užitka, a on mi još u par poteza nabi kurac do jaja. Tek tada izgubih razum. Iako neiskusna, počeh vrckati guzom dok me je on žestoko karao, nabijajući mi ga do jaja, mumlajući i stenjući:

Joooooj štosiiii dobra, pičkooooo mojaaaaaa… Uuuuuh mmmmm, napuniću ćuuuu teee!

Ja ciknuh jer osetih da mi telo drhti, da gorim i da nešto kao struja prolazi mojom kičmom. Izgubio sam se, kao da sam u raju, a onda osetih kako me puni spermom.

Pade mi koprena na oči i ja više nisam znao šta se dešava, samo sam osećao da sam popunjen i srećan uz mog Janka. To je bio početak užitka sa mojim lepim jebačem, komšijom.

Upoznavanje

36 comments

 • neven

  Sep 11, 2020 at 9:07 am

  U jednom danu, za katko veme sam popušio tri i primio jedan kurac. Od mojih “toplih” dana, koji se dešavaju jednom u mesečnom ciklusu, nepogrešivo vođen poznavanjem mesta gde mogu da dam oduška svojoj prirodi, stigao sam predveče na odredište, veliki pusti park na obodu grada, i posle nekoliko kontakata u prolazu vidim čoveka srednjih godina na klupi. Pogledi nam se ukrste, zastajem i pitam da li je slobodno – mislim, da sednem… On se pomeri sa sredine ka kraju klupe da mi napravi mesto, a ja ugledah da mu iz raskopčenog šlica ne viri, nego je iskočio poveći i podebeo kurac. Seo sam i okrenuo se ka njemu, a on mi ga ponudi. Uzeo sam ga u šaku i počeo da ga stiskam, traljam i da mu šetam kožicu. Čovek ustade, strade na kraj klupe nadrkavajuči svoju batinu. Pomerih se, i onako sedeći, njegov kurac mi sa nađe pred očima. Liznuo sam ga, poljubio rupicu glavića iz koje se pojavila biserna kap. Jednim potezom on mi ga utera do grla i poče rukama da me navlači i odmiče, ubrzajući nabijanje kurca u moja usta i grlo. Vrlo brzo, a da nisam stigao da se nešto uzbudim, on šiknu, malz za mlazom, rafale svoje guste sperme, kojom mi napuni usta. Izvadi ga, obrisa maramicom, vrati u šlic, i bet reči nestade u sumraku…Progutah mešavinu sperme i pljuvačke i obrisah usta,
  U tom trenutku priđiše dvojice, shvatio sam da su bili nedaleko i gledali šta se zbivalo, stadoše isped mene, drežeći se za kurčeve, onako preko pantalona. “Može li?” upita prvi i ne čekajući odgovor, izvadi dignuti kurac i prinese ga, onako sedećem, mojim ustima, uhvati me šakama za glavu i bez pardona mi ga gurnu usta. Razmakao sam usne, sačekao njegov glavić jezikom, obrađivao ga dok je sve dublje prodirao. Počeo je da me jebe u usta dubokim ubodima, dok sam ga požudno sisao. I on, kao i prethodni čovek, zabivši se duboku u moje grlo, brzo svrši. Nsam mogao da verujem šta se zbiva, kad treći stade i ponudi mi poveliki malo kriv kurac sa ogromnom glavom. Dudlao sam mu karu mnogo duže nego prethodnicima, jer nije nikako svršavao, mada je bio veoma uzbuđen i glasan… Kada mu se telo, posle više snažnih trzaja ukrutilo, umrio se i zatim počeo da mi puni usta i grlo obilno gustom, toplom spermom. Nešto sam progutao, ostalo ispljunuo… Zahvališe mi se, i odoše, a ja ostah na klupi, sa ukusom slenkaste trostruke doze sperme u ustima. Da ovde neće biti kraj, naslutio sam sedeći još uvek na klupi, kad naiđe i stede pored ispred mene, visoki, mršavi momak. Verovatno je i on video šta se događalo, te direktno upita: “Da li primaš?” Uzbuđen i zbunjen onim što se odigravalo, rekoh: “Da…” Momak zaobiđe klupu i stade iza nje, izvadi kurac i drkajuči ga pokaza mi ga, i pozva d pređem i ja iza klupe. Već je bilo veče, park pust, pa nije bilo bojazni da nas neko vidi, pa ja pređoh iza klupe, iz koje je bila maska od gustog žbuna. Momak me uhvati za ramene, okrete i presavi preko naslona klupe, smače mi grenerku i gaće, i posle nekoliko pokušaja nađe moju željnu rupicu i zabi mi ga svom silinom. Nisam dobro video koliki mu je, ali osećao sam da nema kraja, dok mi ga je uterivao. Odmah sam počeo da učestvujem, da se jebem, krećući zadnjicom u susret njegovom zarivanju u mene. Držao me je rukama za slabine i navlačio na kurac, dok sam zapadao u slatku polusvest. Rutinski i znalački deljaio me je i svršio grčeći se i glasno ječeći. Svršio sam i ja u svoju šaku. Misleći da je gotovo, počeo sam da podižem gaće i trenerku, ali mi ih on ponovo smače i reče da će još da me jebe, da pamtim! Obradovan, napaljen, namestih se u odgovarajući položaj u primih njegov još uvek kao kamen tvrd kurac. Momak je čudo, jebao me je kao prvi put, pa i duže, dok mi nije sručio sveje seme još jednom. Zadovoljni, on što je jebao, ja što sam pojeben i izjeban, rastadosmo se, pri čemu smo se dogovorili da ponovimo događaj.
  Dok sam se vraćao kući, sedeći u autobusu sa ukusom mešavine spermi u ustima i gaćama natopljenim spermom koja je iscurila iz mene, zažmurio sam, i ispunjen, zadovoljan i zadovoljen, “premotavao film” te večeri…

  Reply
 • Zoka O

  Dec 6, 2020 at 8:48 am

  Na pešačkom prelazu čekam u grupi ljudi da se promeni semafor. Muškarac do mene mi se obrati: “Žuto…” Osmtrih ga. Srednjih godina, deluje pristojno. “Zeleno, idemo” reče i uhvarti me za mišicu. Kroz mene sevnu blagi strujni udar. Krenusmo da pređemo, on me ne ispušta a ja se, kao dete, prepuštam da me prevede preko ulice. I dalje me drži za mišicu i to mi ne smeta…Krenusmo u istom pravcu. “Šetate, ili poslom? .,I jedno i drugo”. “Da li žurite?”. “Ne baš.” On zastade, “Idem da se olakšam, hoćete li i vi.” Shvatih i uzdrhtah. Išli smo prema javnom WC-u!. On pusti moju ruku i kreta da uđe, osvrnu se i preko ramena me pogleda i pokretom glave me pozva. Već obuzet uzbudljivim nemirom kretoh za njime. Vodio me je neodoljivi nagon, kojem sam se prepustio. Stajao je pred jednom kabinom sa poluotvorenim vratima. Uđe, ostavljajući otškrinuta vrata, očevidno čekajući me.. Kao omađijan, obuzet drhtavicom uđoh, a on zatviori vrata. Stajali smo licem u lice. U ruci je držao povelikki dignut kurac. Nagao je glavu pema meni gledajući me čudnim, toplim pogledom. Njegova poluotvorena ujsta, malo rastavjene vlažne pune usne, su pozivali. Upih se u njih, a on mi utisnu starsni, neprekinut poljubac od kojeg utonoh u slast i pohotu. On sede na spuštenu dasku i reče, “Hodi, sedi…”. Smaknuh trenerku i gaće, opkoračih ga i sedoh, nabodoh se na njegov uspravljeni kurac. Ne da mi je ušao, već sam se ja nasadio osetrivši ga opijen duboko u sebi. Utonuo sam u vreme bez vre mena u prostor bez prostora, u omamu jebačine…, Jebe me žesfoko, strasno, znalački, uz moju potpunu predaju podxatnost i učešće…Do vrhunca je trajalo kao večnost, a prošlo kao bljesak munje… Razvojismo se. Ja zadovoljan i zadovoljen, izjeban, pun sperme. Rastajemo se, pruža mi vizit ksattgu – “Javi se.”
  Na stolu ispred mene je vizit karta, gledam, ime, adresa, telefoni…

  Reply
 • Zoka O

  Dec 7, 2020 at 11:33 pm

  Svratim u ambulantu da mi lekar prepiše recept, prijavim se i čekam. Čovek pored mene započinje razgovor. Ćaskamo. Kako se čekanje oteglo, morao sam do WC-a, da se olakšam. Uđem, obavim to i dok perem ruke, taj čovek ulazi, prođe pored mene i uđe u kabinu, ali ostavi otškrinuta vrata. Pogledah slučajno, a on otškrinu vrata još malo. Vidim, izvadio kurac i polako ga drka, gledajući me u oči. Pokretom glave, pa i pogledom me pozva, pri čemu je povukao ruku i kožicu i pojavio se poveliki glavić. U meni lom. Uzdrhtim, osećam navalu uzbuđenja. Nesvesno – ili svesno – krenuh, on otvori vrata da me propusti. Kad sam ušao, on zatvori vrata, a kako mogla da se zabrave, on učini i to, rekavši da niko ne može da uđe. Zagrli me i upi se usnama na moje usne, od čega mi se zavrte u glavi, a kolena zaklecaše. Osetiao sam pritisak njegovog golog, dobro dignutog kurca, i njegovu ruku na svom. Drhtavom rukom sam mu pomogao da mi iz šlica izvadi moj, već dignut kurac. Obuhvatio ga je toplom šakom i blago ga stisnuvši, počeo da ga drka. Sve je to radio ne prekidajući požudni, strasni poljubac, u kojem mi je bledela svest. Drugom rukom prihvati moju ruku i stavi mi u šaku veliki, debeo, meni se činilo kao žar vreli kurac. „Jesi li za nešto više? Da ga primiš?“ reče gledajući me uporno. Nesvesno sam promumlao: „Daa.“ Nije oklevao, okreniuo me je i počeo da svlači trenerku i gaće s njom, gurnuvši me da se naslonim rukama na zid iznad klozetske šolje. „Raširi noge“ reče on, što sam poslušno učinio. Sad sam i ja preduzeo – izvesnu – inicijativu, pa se naguzih i istrćih dupe. Osetio sam njegov vreli glavić na ulazu u moju intimnost i telo. Ne čekajući da to on učini, pomerio sam se unazad i osetih da ulazi. Dok mi je uklizavao preplavljuju me talasi zadovoljstva. Uživa i on igrajući se onim gurni-vadi, što me dovodi do usijanja. Kako podsvesno znamo da treba da ubrzamo dok neko ne pokuša da uđe, žurimo, dajući trenutku sve od sebe. Naravno u takvom tempu i vrhunac brzo dođe. Duboko zariven u mene, njegov kurac zadrhta, i osetih kako mi se toplina razliva, pa i ja, uz obostrano dahtanje doživeh puni orgazam, ponovljen uzastopno. Kad me je napunio i izvadio ga iz mene, poljubi me, rekao bih zahvalno. Kad smo se sredili, dok smo prali ruke, on me poljubi vrelim usnama u vrat. „Može li ovo da ne bude samo sada i nikad više?“ pitao je. „Može, može, bilo je neočekivano, ali lepo, verujem i tebi.“, odgvorih. „Nastavak sledi…“.
  Tako je bilo, a i sad je. Nalazimo se, snalazimo se za mesto i vreme. Posle neobičnog početka…

  Reply
 • Zoka O

  Dec 8, 2020 at 12:11 pm

  Šetam parkom kod Ušća. Idem stazom koja vodi ka Muzeju saveremenih umetnosti. U suset mi idu dva muškaraca. Prepoznajem jednog sa kojim za malo da bude nešto, a slučajno, ništa se ne desi. Prepoznaje i on mene. Stanemo. „Šta planiraš?“ pita me dvosmisleno – jednosmisleno. „Ne planiram, idem, pa ako se desi da neko naiđe…“ Onaj drugi reče: „Pa evo, desilo se, naišli smo…“ Ne odgovaram, vode me nagon i impulsi, reakcija tela. Pristajem, idemo van staze, oni znaju kuda se upućujemo. Sad smo u gustoj grupi drveća i šiblja. Moj „poznanik“ se naslanja leđima na drvo, vadi mesnati kurac jarko crvene boje. Dok stojim licem u lice s njim – zvaću ih Prvi i Drugi – njegov drug, sada i moj, Drugi , mi prlazi i prislanja mi grudi na leđa, a izbočinu u međunožju gura mi od pozadi. Uzbuđen, pomalo podrhtavajući čitavim telom, dok mi noge klecaju, naginjem se. Prvi potiskom rukea na teme mi spušta glavu. Otvaram usta, kurac ulazi, jezikom ga pritiskam uz nepce, i milujem, dok klizi sve dublje i dublje, stigavši do grla. Drugi mi smiče trenerko, sa kojom kliznuše na dole i gaće, i razmičući mi guzove stavi mi glavić na žudni otvor. Napaljen, razmičem noge da mu olakšam ulaz. On počinje da ulazi, polako se probijajući kroz prstenove čmara. Ulazi polako i teško – jer je ogroman, kao, verovatno i ceo kurac. Dok sisam kurac Prvom, on tiho ječi i uzdiše, a ja se trudim da ga zadovoljim, primenjujući svo svoje znanje i nekakvo iskustvo. Sad mi je Drugi uterao glavić i prodire dublje. Iako mu je kurac osim dužine i debeo, ne osećam bol, samo toplinu njegovog mesa u meni. Kad mi ga je uterao, da ne može dublje, počeo je da me jebe, a bio je sjajan u tome. Dok su me njih dvojica obrađivali – i ja njih! – drkao sam. Sva trojica napaljeni maksimalno, svršavali smo istovremeno. Puna usta, nešto sam progutao, nešto ispljunuo. Oni vade kurčeve iz mene i zamenjuju mesta, Prvi iza mene, Drugi leđima uz drvo. Seksualna tenzija ne popušta – sve kao prvi put. Svršavali smo ne tako „sinhronioovano“, kao prethodnol, ali smo svi „spermili“ – oni moja usta i telo, ja travu pod drvetom. Ne bih ovo pamtio, ni sada pričao, da se nisu Zoka O njh dvojica još dva puta smenili i jebali me u usta i dupe – bez zastanka i bez „stanki“ između. Kako su im đoke sve vreme bile jednako velike, debele i tvrde? Ne znam, ali pamtim.

  Reply
 • Zoka O

  Dec 8, 2020 at 12:14 pm

  Prilikom jednog „izleta“ u park Ušće, naiđem na lika, srednjih godine, onako temeljan, snažan. Kad sam slušajući neku svoju volju, ušao sam u jedan gustiš, okrećući se da vidim da li me prati. Stigao me je u najgušem delu šibljaka i drveća, ščepao za ramena, okrenuo me i navalio. Ljubio me je požudno, usta, pa vrat, iza uva… Podigao mi je majicu – bilo je leto – i počeo da mi gnjavi sise (ne baš velike, ali bilo ih je). Kad je počeo da mi nemilosredno stiska i uvrće bradavice, bolelo me je. Pokušao sam da se iskobeljam, ali me je on čvrsto držao, pribijenog uz jedno drvo. Počeo je da petlja oko svog šlica, vadeći kurac. Zatim mi smače donji deo trenerke, kao i gaće. Dok sam se oslanjao rukama na drvo, on me rukama na mojim kukovima povuče, tako da sam morao da pomerim i raširim noge, radi ravnoteže, a povijen naped. Ne znam – ili znam – zašto se nisam energičnije branio. Želeo sam i očekivao, već sam na korak od odluke. Napipao sam njegov kao kamen tvrd, velik, debeo, ugodno topao kurac. On skloni moju ruku, i u jednom zamahu nabi mi to čudvište u šupak. Odmah je prodro sasvim, pri čemu sam imao osećaj da mi je zabijena drška od lopate. Počeo je nemilosrdno da me jebe, navlačeći me na kurac rukama na slabinama. Nisam reagovao ni učestvovao, nisam voleo takvo jebanje, ali sam se podao. On je nastavio da me delje bez milosti, gurajući ga do kraja, vadeći ga do pola, menjajući tempo. Počeh da se opuštam, da ga zadovoljno primam. Uspeo je da me raspali i pobudi da i ja počnem da se jebem. I jebao sam se. Podatnim pokretima tela, poturajući mu se, vrteći u krug kukovima, stiskajući mu kurac stezanjem kružnih mišića moje šupljine, dražaio sam ga dodatno. Kad je počeo da svršava rikao je kao životinja i grizao mi leđa, vrat…Između mojih nogu, na zemji belela se moja sperma. Sirovina ga konačno izvadi iz mene, okretre me i ptraži i nađe vlažnim usnama moje, gurnu mi jezičinu, i sada nežnije, steže mi sise. Jedva smo se razdvojili. Bilo je surovo, grubo, ali uzbudljivo, za pamćenje.

  Reply
 • Yoka O

  Dec 9, 2020 at 7:30 am

  Na službenom putovanju u inostranstvo, u slobodnoj šetnji gradom naiđem na izlog gej kluba, sa za mene uzbudjivom – uzbuđujućom sadržinom. Naročito me je zaintrigirala fotogafija – oveća prostorija gde posetioci sa „posebnim potrebama“ karaju tipove, koji su iza zida, a sa „ove“ strane su gole guze i podignute u vis raširene noge pričvršene nekim vezama. Malo sam oklevao a onda krenuh. Na ulazu šalter za kojim mi ljubazni „blagajnik“ (ispostavilo se, vlasnik lokala), požele dobrošlicu, pogleda me, i videvši moje oklevanje, shvatajući da sam nov posetilac i stranac, i reče da pošto platim ulaznicu uđem i ponašam se kao oni koji su već unutra, i da biram i odlučim se šta ću. Pitao sam ga ko su ti iza zida, da li su zaposleni. Reče da su u glavnom dobrovoljci (uz izvesnu naknadu), da se često posetioci intetresuju za mogućnost da se nađu sa one strane zida. Pogleda me pronicljivo i upita da li sam i ja zainteresovan. Progutao sm knedlu, stresao sam se, na mah se uzbudio. Čovek reče da nije komplikovano, ako želim. Nisam odgovorio, samo sam klimnuo glavom, njemu već vidno da sam obuzet uzbuđenjem, pružio sam novac, ali on odbi i reče, „Idemo, gospodine“. Izađe iz svoje biletarnice i povede me kroz sobu, u kojoj su uz sa više pari nogu neki likovi obrađivali guze, a neki stajali po strani, nadrkavajući kurčeve. Od prizora zavrte mi se u glavi. Prođosmo krozh neka vrata u dugačku a usku odaju kojoj su bili sa jedne stane garderoba a naspram vrata ležajeva. Pošto mi je objsanio sve i uptio me u postupak i vreme trajanja seanse, blagajnik me predade pomoćniku, da me pripremi. On reče da je higijeničar, i sledeći pola sata me je pregledao (za „ovaj slučaj“), očistio i pripremio, „podmazao“ i dao nekoliko uputa, a potom otvorio vrata, naspram kojih je na zidu bio zastor koji je skrivao otvor, dovoljno velik da se kroz njega provuku prvo noge a i poveće dupe. Pomoćnik mi je rekao da je i sa one strane zida zastor, koji se uklanja kad je sve spremno za „rad“. Reče da pošto se proturim kroz otvor, podignem noge koje će on staviti svaku u udobno postavljenu omču. Brzo sam se navikao na taj položaj, čekajući razvoj događaja. Pre no što je zatvrorio vrata ležaja, saže se i strasno me poljubi u usta, na šta sam uzdrhtao i telom me brže prostruja krvotok. „Biće vam lepo, u ovo vreme je najveća poseta.“ reče i izađe da podigne spoljni zastor. Bio sam otkriven, „na izvol’te“ i čekao sam sa izvesnom zebnjom, ali i po malo napaljen, jer sam očekvao kurac, više kuraca u meni.
  Počeloo je dodrom, neko je prstima pipkao moj čmar, zabio mi jedan prst i počeo da me obrađuje. Zatim je usledilo ono, zbog čega sam bio tom oložaju. Oseteio sam pritisak glavića kurca, a onda on jednim pokretom uđe u mene. Uzdahnuo sam i tiho zaječao, a onda, kada on poče ritmički da me jebe, počeh i ja da se vrpoljim, onoliko, koliko je dozvoljavao otvor postavljenih ivica. Prijalo mi je, sve više, a i onom, s one strane zida, jer ubrzo osetih toplinu u sebi – znači uterao mi ga je bez kondoma. Izvadi ga i ode, a ja osetim kako mi iz dupeta curi. Ja sam bio na ivici orgazmo, ali prvi, meni anonimni jebač je brzo svršio.
  Šta da kažem, ubrzo je došao, drugi, pa treći, i tako redom, neki sa kondomom, neki bez. Događaj je bio u glavnom isti, rutinski, sa malim razlikama. Ja sam svršavao sa svakim trećim. Kad je isteklo dogovoreno vreme izašao sam, prepun sperme, izjeben, umoran, ali zadovoljan. Pre nego sam se spremio pojebao me je pomoćnik,koji je bio tako dobar da me je probudio i pobudio da se žestoko jebem. On je svršio dva puta, ja jednom, ali mi je bilo tako lepo da sam pomislio da dođem i sutra, samo do njega. Inače ćitav događaj je ispunio neke moje fantazije i potpuno me zadovoljio. Pomoćnik me je ipratio prvo do se pozdravim sa vlasnikom – koji ponudi da sam dobrodošao kad god dođem, a zatim do izlaza. Poljubio je zavodnički, osvajački i dao mi svoju vizit-kartu. „Dođi, to je kod mene.“ Pogledao sam, adresa niie bila adresa kluba…

  Reply
 • Zoka O

  Dec 10, 2020 at 8:40 am

  Vraćam se iz grada, prolazim pored pijace, idem trotoarom, piljari tovare praznu ambalažu. Nailazim na rpu gajbi koje čovek ubacuje u kombi kroz zadnja vrata. Zastanem. „Izvinite, gospodine, evo, sad ću.“ „Nema problema, sačekaću.“ Dodajem mu gejbu. „Nemojte, sam ću, brzo ću, samo da poubacujem gajbe, posle ću da ih složim.“ „Ne žurim. A rado pomažem, valjda će i meni neko pomoći.“ Momak, krupan, okruglo, prijatno lice, svetle oči, tridesetak godina, me pogleda, nakrivi glavu i reče „Svaka čast, vi ste dobar čovek“ reče ubacujući gajbe koje mu dodajem a on ih slaže. Brzo smo sve gajbe sa gomile ubacili. „Ako ne žurite, da li ste za pivo? Hajde, zaslužili ste…“ Pristajem i ulazim i sedam na desno sedište, vrata otvorena. On zatvori zadnja vrata, i dok smo polako pili, on reče: „Da vas odbacim..“ Odgovorih „Ne treba, nisam daleko.“ „Ma, hajte, tako ćemo malo i da se družimo.“ „Biće mi zadovoljstvo.“ Rekoh a on se naže preko mene da zatvori desna vrata. Pri tom se laktom nasloni preko mog krila i dodirnu mi kurac, zadržavši se malo duže, dok je zatvarao vrata. Kao gromom ošinut trenutno se ukočih i telom mi prostruja laka drhtavica. Pomilovah ga po potiljku, on okrete glavu i usne nam se spojiše. Ljubili smo se strasno i dugo, dok su naše ruke počele da lutaju po nama. Kad smo za trenutak zastali, on reče: „Kuda, moram da pomerim vozilo. Ako možete i hoćete, možemo i kod mene, to je u Banatu, 50 km daleko.“ „Rado, ali ne mogu, barem ne večeras.“ Kako me je u tim momentima vodila želja, u trenutku donesoh odluku i rekoh: „Krenite, smislio sam gde ćemo i kuda ćemo. Samo pratite moja uputstva.“ „OK!“ reče naže se i ponovismo onaj dugi poljubac od kog mi se zavrtelo u glavi, a utroba gorela. „Možemo i ovde u autu, pozadi…“ reč moj piljar spustivši svoju veliku toplu šaku na moju butinu. „Može, samo da stignemo na podobno mesto“ Pri tom sam mislio na ćor-sokak između nekih skladišta. Kad smo stigli, uverili se da položaj odgovara, pređosmo pozadi. Ulično svetlo je dopiralo dovoljno da da unutra bude vidno. Dok je nameštao ugodni ležaj, reče. „Znate, ja volim da jebem, a za ono drugo, nisam baš. „Nisi me razočaro, naprotiv obradovao si me i napalio. Hoću da me jebeš, da me izjebeš…Nego, mogu i da ti ga popušim.“, „Kako da ne, to je predigra za dobro karanje.“ Skinusmo se i legosmo. Dok smo se, u „fazi zagrevanje“ mazili i ljubili, reče, prešavši spontano na „ti“: . „Kad sam te video znao sam, osetio…“ „I ja sam spontano zastao, počeo razgovor, nadajući se da će ono što sam nejasno naslućivao, da se dogodi. I, evo, događa se, što me čini srećnim. Preadajem ti se potpuno, uzmi me, tvoj sam…“
  Namestili smo se u odgovarajući položaj, ja sam uzeo u usta njegov veliki, kao kamen tvrd i topao kurac, i obrađivao ga dugo, primenjujući sve što sam znao, pa i ono što sam tog trenutka „izmislio“. Doveo sam ga da mi zariven duboko u grlo svrši obilno, dok su mu telom prolazili snažni trzaji, a iz usta stegnutih zuba, zvuk poput vučjeg režanja. Moj kurac je bio dignut i napet, ali nisam svršio, iako smo ga i on i ja drkali. Došlo je vreme da mi ga stavi i počne da me jebe. Prošli smo ceo repertoar, sve poze pri čemu me je jebao znalački, strasno ali nežno i pažljivo, menjajući ritam, dubinu i snagu ubadana kurca. U svakoj od ovih faza je on svršavao, na moje čuđenje – na šta se on na moj komentar o njegovoj spremnosti da jebe i svršava u nizu, „pravdao“ kako dugo nije jebao, a ja sam mu to nadoknađivao i bio savršeno „dance“ (bottom). Vrehunac i on i ja smo doživeli u verovatno najomiljenoj pozi – noge na ramenima…Do tada, ja napunjen spermom da se izlivala i curla između nogu, kao da smo se čuvali za vrhunac. To nije bilo jebanje, to je bio zemljotres, razaranje, oduzimanje svesti, eksploatacija tela u životinjskoj požudi. Do ponoći smo uz kraće pauze ponavljali pređeno štivo, onda smo se, pošto me je moj Lala (Banaćanin) odbacio do (moje) kuće, rastali, uz dogovor za sledeći susret.

  Reply
 • Baki plus

  Dec 31, 2020 at 3:52 pm

  Korona
  U vreme korone, skoro godinu dana, mučila me žudnja tela i želja uma, a prilike nije bilo. Pre neki dan morao sam da izađem u grad na kratko, radi nekog posla. Brzo sam to obavio i krenuo kući. Put me je vodio pored mesta gde se nekad mogao naći neko sa kim možeš da podeliš požudu – javni ve-ce. Kad sam shvatio da mi je to usput, prođoše me žmarci na pomisao da tu može, i u ovim prlikama, da se nađe istomišljenik, odnonosno neko ko slično misli i oseća, kao ja. Nisam žurio kući, uđoh. Odmah me zapahnu prepoznatljiv miris takvog mesta. U prostoriji, pisoaru, za divno čudo, stajali su licem prema zidu, muškarci, svi sa maskama. Zastao sam, po neki se okrenuo na kratko prema meni, a poneki i ostao poluokrenut. Stadoh na prazno mesto, pa i ja počeh da se pretvaram da obavljam prirodnu potrebu, pogledajući, onako kao da neću, levo i desno. Onaj s leva, okrenut na stranu, vidim mu samo potiljak, a onaj s moje desne strane okrete se ka meni te videh da u ruci drži poludignut poveći podebeli kurac. Kad su nam se pogledi sreli, on se još malo okrete ka meni i protrese đoku. Diskretniom gestovima i mimikom pozva me da se i ja „legitimišem“, te ga i ja izvadih i okrenuh se malo prema njemu, da može da ga vidi. Lice mu se malo razvuče u neku vrstu osmeha, na trenutak je zabacio glavu i zažmurio, dok je šakom navlačio kožicu, otkrivajući pečurkasti, veliki jarko crveni glavić. Već dobro napaljen, prihvatio sam igru i sam počeh da se igram svojim polnim organom. On mi pogledom pokaza ka svom kurcu, uspravljenom, sa ogoljenim glavićem, koji je čvrsto stezao šakom. Uhvatio sam njegov pogled sa kurca, upućen nemušta upitno ka meni, i istog trenutka sve u meni je odgovorilo na njegov poziv. Nada i želja se pretvoriše u žudnju. Shvativši odgovor moga tela i bića, on odmahnu glavom prema delu gde se nalaze kabine, vrati svoju budžu u šlic – pritom nisam primertio da ga je zatvorio – i okrete se, još jednom me pogleda, i ukrstivši poglad sa mojim, okrenu se i pođa ka izlazu iz pisoara. Sačakah kratko, pa i ja diskretno pođoh za njim. Verujući da je krenuo ka kabinama, ušao sam u tu postoriju, sa redovima „kabina“ sa vratima. Jedna vrata u nizu su bila otškrinuta pa se uputih tamo. Vrata se otvoriše više, čovek me propusti unutra i zatvori vrata za sobom. Spusti masku uporno me gledajući u oči, te i ja spustih svoju, uzvraćajući mu pogled. Podrhtavao sam uzbuđen, svestan da sam pod njegovom kontrolom. Primače mi se, prubi se uz mene, zagrli me čvrsto poluotovenih usta sa punačkim usnama, zavali mi vlažan, vreo poljubac, dok je palacao jezikom. Uzvrtaih i zagrljaj i poljubac, i sinu mi u glavi – opasnost od Korone, ali, jebeš virus – ovo, i još ponešto dugo, dugo čekam i želim…
  Zaneti u stisku, sve šumnije dišući, počesmo rukama da istražujemo jedan drugog. Napipao sam njegov – pogodio sam – nezakopčan šlic i uzeo njegovu toplu budžu, koja je pomalo pulsirala u mojoj šaci. I ja sam svoju karu drkao. On me blagim pritiskom na ramena potisnu da sednem na poklopljenu dasku ve-cea, pri čemi mi se pred očima nađe glavić njegovog kurca, sa blstavom kapi na otvoru. Zatvorih oči i malo razmaknuh usne, iščekujući. Pozvan, on prvo blago prislonu kurac na moje usne, i kada se one razmakoše i otvoriše mu put u usta, on mi ga lagano, pažljivo ugura duboko. Ne razmišljajući, delujući spontano, počeh da mu ga mazim jezikom, da ga oblizujem i potiskujem jezikom uz nepce. On je pojačavao pritisak, ja ga malo zubima gricnuo, pa popustio i on se zari u moje grlo. Ono nagomilano u meni, želja, požuda, sad su našli oduška, srazmento dugom čekanju. Sisao sam mu ga, puštao ga da klizi u moje grlo i nazad, u usta, obilno natapajući i kurac i usnu duplju pljuvačkom. Jezik je igrao svoju razuzdanu igru igru dok je vlasnik kurca uzdisao, tiho ječao i stresao se s vremena na vreme. Usklađeni u željama i ostvarenju, počesmo da svršavamo, ja u šaku, on obilno u moja usta i grlo. Dok je on, potiskujući me šakama na potiljak, u uzastpnim žestokim naletima svršavao, nisam prestajao da ga sisam, uvlačim, da ga stimulišem vakuumom. Nisam brojao, ali procednio sam da je izlio u mene pet-šest snažnijih mlazeva, i poneki slabiji…Usta i grlo su mi bili prepuni sperme, izmešane s mojom pljuvačkom. Progutao sam deo, deo je iscurio sa rubova mojih usta, a nešto ispljunuh. Dok smo se čistili i dovodili u red, on predloži nastavak sutra, što sam prihvatio.
  Kad je izlaio, dok sam se za trenutak zadržao, popravljajući odeću, u vratima, koja su ostala poluotvorena, pojavi se čovek srednjeg rasta, ugura se i zatvori vrata za sobom. Maši se i uhvari me preko preko odeće za kurac, i poče da ga steže. Pokušao sam da da sklonim njegovu ruku, kad osetih u ruci njegov veliki, tvrdi, debeli, topli kurac, pomalo sluzav…U trenutku je uspeo da spoji svoje poluotvorene vlažne usne sa mojim i ugura mi jezik. U meni se sve prelomi, buknu plamen, razbukta se palmen starsti…Podadoh se, prihvatih i uzvratih poljubac svom stršću. Uspeo je, uz moju pomoć, da izvadi moj kurac i da mu ogoli glavić, povlačeći kožicu. Ovako u uzbudljivom ljubljenju i nadrkavanju kuraca prođe dosta vremena, dok smo postajali – lon sve agresivniji, ja sve spemniji da ga prihvatim i da mu se podam. Okenuo me je prema zidu, ispred we-ce šolje, nagnuo sam se preko nje, on se primače i pribi uz mene, poče da petlja oko kaiša mojih pantalona, i smače ih. Osetih kako mi smače i gaće. Nagnut licem prema kotliću we-cea, raširih noge i natrćih se. Čovek se malo odvoji od mene a zatim navali na mene. Nameštao sam se, osećajući kako negov vlažni glavić dodiruje moj čmar. Primirio sam se, očekujući da mi ga zabije. I učinio je to, grubo, divljački, prodirući nermilosredno silom. Previše uzbuđen da bih osećao bol, svestan prisustva stranog, ali željenog mesa u meni, počeo sam s voljom i žarom da uzvraćam na njegove ubode, da se sve jače nabijam na njegov kolac. Držao me je za slabine i rukama me navlačio na kurac, što me je dovodilo do ludila. Ne znam kako, ali svakim sledećim zabijanjem se sve dubqe i dublje zabijao u mene. Zadihan, škrgutao je zubima, dok me je grizao za vrat, žvalavio uši. Utono sam u slatku polusvest, opijen potčinjenošću mužjaku, spojen sa njime u sladostrasnoj igri snošaja, potčinjavanja i podavanja. Želeo sam njegov kurac za uvek zabijen u mene, da slatka igra na prestane. Ali, obostrano veliko uzbuđenje i najveći stepen seksualne napaljenodsti, u trenutku se razbuhtaše, dođe do istovremenog orgazma. Dok sam ja spermom punio svoju šaku, on je u mene ubacivao mlaz za mlazom vrelog semena, uz grčenje tela, ječanje i potmulu, tihu riku… Ostao je u meni i pošto me je napunio, i ne vadeći ga posle nekog vremena – nastavio da me jebe. Napaljen, prihvatio sam i pomogao mu da još jednom svrši do jaja zabijen u mene.
  Do kuće sam u ustima osećao ukus sperme prvog (zube sam oprao tek uveče!), dok sam osećaj kurca u meni osećao i sledećeg jutra, uz želju da ponovim, i da i dalje ponavljam, ono od juče. Smišljam da odem na mesto slatkog greha.

  Reply
 • Baki plus

  Jan 2, 2021 at 10:32 am

  Čekam na stanici bas, koji nikako da naiđe. Neka frka je u gradu. Zaustavi se auto baš ispred mene. Vozač se protegnu, spusti desni prozor. „Gde idete, mogu da vas povezem. U gradu je lidnica od saobraćaja, autobsi stoje.“ Ne znam zašto, čak nisam ni pomišljeo da stopiram, ali u trenutku propadoh u provaliju, ponor strasti me zovnu, čula i telo odreagovaše, nešto me pokrenu, maših se i otvorih vrata, uđoh i sedoh. Čovek me zamoli da stavim pojas, i pomože mi da se vežem. „Gde idete?“ upitah. „Ja idem svojoj kući, to odmah iza blokova…Šta vama odgovara?“. Osećam uzbuđenje, gutam pljuvačku, „Idemo kući.“ On okrete glavu ka meni, „Mojoj kući?“ reče gledajući me upitno. „Da, ako nije problem. Ne žurim nikuda.“ rekoh stegnutog grla. „Ovo je čudan dan. Dešavaju se slatka čuda“ reče. Stigli smo pred jednospratnu kuću u zelenilu, a čovek mi reče, da ostanem u kolima, da utera kola u garažu. Iz garaže se ulazi u kuću.“ Ono „utera“ izazva mi neke vizije ik bvibracije u meni…
  U garaži, koju je zatvorio spustivši vrata, osim auta i stola i police, kauč. Prijatna hladovina, polumrak. Pogledasmo se. „Eto, u kući smo, doduše u garaži…“ Pruži mi ruku, predstavi se, što učinih i ja, pravim imenom. Dok smo se odmeravai pogledima, zadrža moju ruku u svojoj, privuče me sebi i ovlaš mi dodirnu usne svojim usnama. Pomenuo sam ranije propadanje u ponor strasti, ali sad se dešava uznošenje, bljesak požude u pogledima, potres tela, poplava osećanja, bura u mislima. Vođen svim tim, ponudih mu svoje poluotvorene usne. On to prihvati, spojismo se snažnim, dugim poljupcem, u kojim su se jezici pleli u „Igri sabalja“ Arama Hačaturjana. On se odmače i izgvori. „Znaš (prešli smo spontano na „ti“), ja sam biseksualac, u ovom slučaju aktivan…“ „Nadao sam se tome, zato sam i ušao. Jedva čekam da me jebeš.“ Počeli smo da se skidamo, imao je skladno telo, prijatno lice, tople oči – i karu iz mojih bludnih snova. Lep, velik kurac, dignut uspravno uz trbušne mišiće…Uz poljubac koj je pekao kao žar blago me je grunuo prema kauču. Legao sam na leđa čekajući, potpuno predat njemu, da me uzme. Prostenjo sam „Daj mi ga. Uteraj mi ga. Jebi me jako i dugo.“ On se našali: „Mnogo želja a samo jedan kurac…“, Razmakao mi je noge, smestio se između njih i dok me je ljubio ovajački, jednom rukom je lutao po mom telu, dok je u drgoj šaci držao čelično tvrd kurac, ciljajući moj žudni ulaz u podzemni svet. Nameštao sam mu se, nudeći se podatno, pomerao telo kružeći kukovima. On nije ni čekao ni oklevao, svesno je kružio oko otvora, dodirivao ga vrelim, več po malo sluzavim glavićem. Bio je delom oslonjen na moje telo, ne prtiskajući me – jer mi je, kao vrstan jebač, davao mogućnost da se krećem telom dok me jebe. Uzdrhtao, povremeno zaustavljenog daha, čekao sam da me probode, da uđe u mene. U jednom, pravom trenutku je ušao, bez žurbe, gotovo nežno, savladavajući prirodni otpor moga tela na prodiranje stranog tela – ubadajući me kratkim zarivanjem ili zastajkivanjem – dok u jednom trenutku nije ušao ceo, prodirući do najudaljenijeg anatomskog kraja mog grešnog tela. Čuo sam njega, ali i sebe kako ječim, uzdišem, šumno dišem. Moje se telo sladostrasno grčilo, uvlačio sam njegov penis nekavim pokretima unutršnjeg aparata, stezao, trljao i milovao glatki alat koji mi je uzimao telo i dušu. Kad mi ga je smestio onoliko koliko je moglo, počelo je vrhunsko jebanje, on gurajući ga i vadeći ga, ja prateći njegpv ritam, podmećući se, ili uzmičući. Naravno, uz tolike uzajamne stratsi vrhunac i orgazmi su neodložni, pa se desilo da smo eksplodirali u jednovemenom orgazmu, uz prigušeno oglašavanje. U trenutku svršaanja, do tada pažljiv jebač, posta zver. Dok mi je zarivao svoj harpun i dublje nego što može, grizao mi je bradavice i usne. Kada me je pokorio i „osemenio“, napunivši me sa nezamilsivih, mislim osam, mlazeva. Stadosmio, zadihani, oznojeni, on mužjači zadovoljen, ja žestoko izjeban.
  Ostao sam kod njega do kasno popodne. Ceo repertora sa kauča u garaži smo ponovili i dopunili, po sobama, na terasi, u kupatilu, u hodniku. Ja svo vreme na kurcu, ili sa kurcem duboko u meni, on itzdržljiv, potentaj jebač koji je našo partnera potpuno predatog, potčinjeniohg, podatnog.
  Nastavili smo susrete, prik tom je on dolazio kolima po mene, akad sam mu rekao da mogu prevozom do njega, rekao mi je uz osmeh da ne može da sačeka da se jebemo. Kažem jebemo, jer smo u tom obojica učestvovali svom dušom i telom…

  Reply
 • Baki plus

  Jan 3, 2021 at 11:38 am

  Nemiri
  Od zore me, prvo nejasno, onda sve određenije, obuzimaju nemiri. Pokušavao sam da odagnam svest o tome šta me povremeno potrese, šta mi telo i podsvest podstiče. A sudeći po jutru, dan ne obećava. Mrzovoljan sam i misli su mi sve zbrkanije. Posle nekog vremena priznajem sebi…Treba mi, želim… Gonjen time, odliučujem, izlazim. Krećem bez cilja, pa idem tamo gde me podsvest upućuje. Pokušavam da sredim misli, ali telo, svojim impulsima, nadvladava. Upućujem se vođen sve prepoznatijom željom, u nadi da ću na „izvesnom mestu“ naći odgovor na svoje grešne misli. Stižem u park, u koji me je i tamošnji ve-ce, nepogrešivo vodilo osećanje, dok mi je telom povremeno prolazio lagani strujni udar i drhtaj. Stižem na „destinaciju“, ulazim. Nikoga kraj pisoara, gde ih obično, pa i ovo doba dana bude. Stanem i oslobodim kitu, koji se usput javila, digla i očvrsla, i glumeći pišanje, čekam i pogledavam ka ulazu. Ne znam koliko je vremena prošlo, a da se iko pojavio. Nestrpljiv, pomislih da odem na drugo mesto. Za svaki slučaj, odlučih da proverim pojedinačne ve-ce „kabine“. Prva, ništa, kao ni druga…Otvaram sledeću, a tamo na poklopljenoj ve-ce šolji sedi čovek i drka kurčinu…Gledam, on poče da ga drka jače, gledajući me u oči. U trenu sam se prelomio, ušao i zatvorio vrata za sobom. On osta da sedi i drka i dalje. Dok sam stajao tako, iznad njega, on pruži ruku, napipa mi kurac, i poče da ga miluje. Izvadih ga i onako kako je sedeo ispred mene nagoh se, nudeći da mi ga sisa. On, ne ispuštajući ga, podiže glavu, pogleda me plavim očima i naže se u natrag i nasloni na zid, navuče kožicu tako da iskoči glavati modri vrh, i reče. „Ja samo jebem. Ako hoćeš, sedi mi na kurac, da te deljem…“ Kakav diplomata, ubedi me sa to malo reći…Skinuo sam se, raskoračio i seo mu u krilo, osetivćši na golom dupetu oko čmara tvrd, ukrućen kurac. Uhvatio me je za slabine, podigao glavu sa prijatnim licem i toplim očima. Već dobro napaljen i omamljen, gledao sam mu prelepa usta sa nešto punijim usnama. Otvorio ih je malo, zabeleše se zubi, jezikom ih obliza te postadoše sjajne. Kao magnetom privučen nagoh se i usne nam se spojiše. Njegove mekane, sočne, vlažne usne se upiše u moja doživeh do tada nepoznate osećaje pri poljupcu. Sisao je moje usne i nudio mi svoje, pri čemu je naginjao glavu gore-dole, levo-desno, što je kod mene izazvalo slatki šok, i počelo da me potapa u ništavilo – bez vremena. Uzbuđen preko mere, stavio sam na svoj kurac šaku, da njega, kada svršim, ne isprskam spermom. Tonuo sam, sve dublje u sladostasnu obamrlost misli i potop osećanja. U trenutku kad sam bio najzaneseniji, glavić njegovog kurca nađe svečani ulaz u zabranjene starsti. Spontano sam se nabiio na karu, popuštajući, bez ikakvog otpora, da uleti u mene i rovari po mojoj unutrašnjosti. Jeknuo sam kad sam ga osetio zarivenog dokle god je moglo. Sad je, „na gornjem nivou“ u igru stupio i jezik, praćen mojim. Neverovatan osećaj, izazvan preplitanjem i tumaranjem jezika po usnim dupljama, i kretanje, „jahanje“ na kurcu, uz snažno dizanje i spuštanje, pri čemu sam osećao da sam putpuno ispunjenjen, vodili su ka vrhuncu. Moj jebač preuze igru potpuno, i poče da mi ga zakucava odozdo, dižući i spuštajući kukove u sve bržem ritmu. Pratio sam ga želeći ga što dublje u meni, što jače ubode. Naravno, na tom obostranom nivou uzbuđenje, dolazi do vrhunca, obostranog svršavanja, (ja u svoju šaku…). Ne da me je punio, pumpao je, uštrcavao brojne mlazeve kao iz vatrogasnog creva. Potresali su me, a i njega, žestoki orgazmi. Ali, sve što je lepo, ima kraj, Pa se potresi, trzaji, zabijanja i vađenja usporiše i prorediše…
  Dok smo se koliko-toliko sređivali, dogodiše se, da, baš se dogodiše, nezaboravni poljupci, kojim smo se opraštali. Još samo reče: „Dođi sutra u iisto vreme“.
  Šta mislite, jesam li…?

  Reply
 • Baki plus

  Jan 3, 2021 at 9:53 pm

  Grupa
  Jedno vreme, silom prilika sam provodio dane ispunjene oskudnim sadržajem, poslom i egzistencjalnim obavezama. Povremena „golicanja“ uma i tela sam potiskivao i odlagao. Kako je vreme prolazio „golicanja“ su bila sve češća i sve izazovnija, pretvarajući se u potrebu. Kako je to postajalo intezivnije, pokušao sam samopomoć. Drkanje uz porniće, erotske igračke i maštanje, nisu baš pomagali. Želeo sam „pravi“ događaj. Na internetu sam, posle dosta uzaludnih pokušaja, konačno uspostavio kontakt sa osobom koja mi je, barem prema sadržaju naše korespondencije, odgvarala. Ugovorili smo susret kod njega. Pri tom je insistirao na tome da ako već dođem, da unapred prihvatim njegove uslove. Moj predlog se odnosio na zahtev da nema grubosti, ponižavanja, ekstremne perverzije, niti neprijatnih doživljaja, uz diskreciju… Napisao je da će me, kad dođem, upoznati sa svim što mogu da očekujem, i da ako se ne slažem, a ne možemo da se dogovorimo oko toga, mogu da odustanem. Posle izvesnih provera, koliko je bilo moguće, uveren da je mogući susret prihvatljiv, pa i bezbedan, u dogovoreno vreme krenuh na susret.
  Sačekao me je na vratima čovek srednih godina, prijatne spoljašnjosti, pristojan, ljubazan, i što me je obradovalo osetio sam neku obostranu hemiju. Uveo me je u prostoriju sa širokim krevetom i kaučom. Na moje iznenađenje, tu su bila još tri srenjovečna muškarca. Videvši moje iznanađenje, ponudivši me sednem na ivicu kreveta, što sam prihvatio sa oklevanjem, poče da mi izlaže „program“. On i ja krećemo u akciju prema dogovoru, analnu, i možda oralnu, oni gledaju, a ako se složim, uključuju se i oni, onako kako ja prihvatim, naravno uvažavajaći moje uslove po detaljima.
  Do tad tek zainteresovan i malo zagrejan, sad se zamislih. Međutim, kako primetih da se jedan po jedan prisutni mašiše za svoje međunožje, moje me telo izdade, pa ustadoh i počeh da se skidam. Kao po komandi i drugi prisutni se oslobodiše odeća. Bio sam u prostoriji sa četiri osobe srednjih godina, skladnih tela i svi velikih, već dignutih kurčeva. Domaćin i ja se smestismo na krevet, dok su ostali sedeli uokrug, nadrkavaući kite.
  Iskusni jebač me je karao znalački, nametnuvši svoj ritam i umeće, i – osetio sam za zadovoljstvom – nesebično, izazivajući svojim potezima moj odgovor i potpuno unošenje. Jebao sam se, ležeći na leđima, nogu široko razmaknutih i malo podignutih, sa najvećim zadovoljstvom, usklađeno, opijen ostvarenim spajanjem…
  Primio sam ga, po dogovoru, bez kondoma, podao mu se potpuno, a on me je nagradio strasnim karanjem, koje mi je oduzimalo dah, zamućivalo svest, opijalo me…Kad smo se ispraznili, on u mene, ja nešto po njemu, nešto po čaršavu, i kad ga je izvadio iz mene, kraj kreveta je već stajao sledeći, sa u vis strčećom povećom, glavatom batinom. Evo sada počinje ono što do sada nisam, a povremeno potajno želeo da uradim – da me jebe više njih, redom… Okrenuo me je na trbuh, malo raširio noge, naciljao i uterao mi svoju batinu u jednom zamahu, koji je smestio glavić u pećinicu strasti. Mužjačina je usitnio, pa usporio, pa zastao, pa ponovio isto… Prijalo mi je, pratio sam njegove pokrete, dodavao neki svoj, dok sam se sve više uzbuđivao. Dugo me je guzio do konačnog svršavanja. Dok me je punio režao je tresući se čitavim telom. Sledeći jedva sačekavši da dođe na red, već je besomučno drkao, pa priđe, kleknu na postelju, okrete me na leđa, podiže mi noge na svoja ramena i poče da mi uvlači svoj jako dugačak kurac. Uklizavao je polako, ali bez prekida dok nije, tamo negde u dubini mene, naišao na neku prepreku, od koje nije mogao dalje ni dublje. I on je bio iskusan, izdržljiv jebač. Čim je posle desetak minuta svršio i izvadio ga, kraj mene leže sledeći, okrete me na bok i smesti mi ga tako, sa strane, malo ređa poza. Čim mi je smestio „zdepast“ debeo kurac, brzo sam se privikao, i ugađao mu dok me je zdušno karao. Za razliku od trojice prethodnih, kad je svršio nije ga vadio, i nastavio je da me jebe dok nismo zajedno svršili.
  Ovim „program“ nije završen. Imajući na raspolaganju smeštaj i čitav dan pred sobom, sa manjim predasima između, istom redom smo ponovili „ciklus“, ukupno tri puta, dodajući tu i tamo izvesne „dopune“. Značajnija je ona gde bih, sa kurcem zabijenim u mene, sisao nekom od njih kurčinu, i gutao spermu.
  Na kraju produžene seanse, sedeći za stolom u dnevnoj sobi, upoznali smo se, razgovarali, i što me je obradovalo, dogovorili se za raspored grupnih sastanaka po danima.
  Uveče, po povratku kući, rezimiram – grupu, kao varijantu, uvodim kao svoj običaj, zahvaljujući „pemijeri“, na koju do tad nisam ozbiljno pomišljao, niti sam znao da sam za to spreman. Izgleda, prema onom kako sam se brzo i olako odlučio da učestvujem, da je to bilo sakriveno u mom biću, u telu i glavi. Svakog dana nešto novo. Dobro došlo ako prija.

  Reply
 • sadika

  Feb 1, 2021 at 8:00 pm

  Pa svašta se dešava,mene je u tri dana rada kod strica smuvao jedan dripac,ma kakav dripac.Dripčina od preko 2 metra i 170 kg.Imala sam ja iskustva sa muškarcima.Volelasam se oblačiti kao žena i tomije jako prijalo.Stric u Rusiji a treba srušiti staru pomoćnu zgradu.Javiomi da se nađem ljudima za kafu i pivo i ako šta zafali.Ujutru došlo njih četiri u traktorskoj prikolici.Skoro da ih nisam ni zapazila jer iz traktora je izašla gromada simpatičan,nasmejan,uvek spreman za šalu ali i jako vredan.Upoznah se sa svima Nermin,Darko,Mujica i slavko.Na kraju pružih ruku traktoristi i moja ruka ostade u njegovoj kao grlica u kandžama jastreba.Basom reče Đoka pomislih u sebi da mu to ime naj više i odgovara.Prvi dan su skidali krov ja ih pozvah na kafu i piće i oni sedoše za sto ispod lipe.Zezanje maksimalno Đoka je prednjačio u tome šala i na svoj račun.Neprestalno sam bacala poglede skrivene ka njemu i par puta uhvatih njegov pogled kako me odmerava.Drugi dan je već bila živa zajebancija alisu krvnički radili.U jednom momentu Muica viknu Đoki:”Đole daj onaj tvoj pajser da skinemo ovu gredu!”Svi pukoše u smeh a ja nisam shvatala o čemuse radi.Na pauzi sam sedela blizu Nermina pa ga šapatom upitah štaje Mujica mislio kada je ono rekao? Nermin me pogleda nekako čudno:”Nećeš ljutiti ako ti kažem? Đoka ima alatku preko 25 cm pamu zato tražimo pajser.”Počeose smejati a Đoka je taj dan bacao plamene strele prema meni.Dabih bila sigurna da nepogrešim uđem u kuću i vidim momci tovare šut a Đoka setoji i gleda ka prozorima.Obučem čipkaste gaćice haltere i čarape a gore brus sve u crvenoj boji i kao gledamse u ogledalu a u stvari stojim kraj prozora navlačeći suknjicu.Uogledalu videh kako se Đoka drži za svog đoku i otvorenih usta gleda u mom pravcu.Kada su napunili prikolicu već su radil pod upaljenim svetlom,ja izađoh sa kafom a onda rakija i pivo.”Ljudi sutra je crveno slovo nema rada pa slobodno malo sedite i pite a ja oterah šut u onu baretinu.Oni ispiše piće i pravo na prikolicu.Bilisu jako umorni dabi išli pešice.Đoka prolazeći ka traktoru šapnu:”A ti se nepresvlači ja se vraćam da malo uživamo”.Nisam imala vremena za pitanja alisam sve shvatila.Brzo se isperem dobro i nakraju sa kolom da dobije lep miris i uđoh u sobu i raspremim krevet.Posle pola sata i više začujem motor ovog puta bio je to auto.Izlazi Đoka sav doteran,izbrijan i okupan.Pojavimse obučena ka pičkica na ulaznim vratima.Nisam znala štame snašlo jer samse našla u njegovim rukama dok me žestoko i slatko ljubio.Pozvah ga u sobu i on uđe,odmah mu svukoh pantalone ali bokse sam se namučila da skinem.Kurac mu je bio tvrd kao slonova kost.Kada sam videla to čudovište pomislih da se povučem ali već sam bila prpremljena i napaljena dabih odustala.Samoje rekao :”Picooo poslećemo pričati sad hoću da te jebeeeem mmmm!”Sva sluđena i uplašena nađoh se ispod njega dok mi je njegov glavić već pritiskao macu.I taman da zaustim polako a on me povuče na dole a svojim kukovima krenu na gore i uz jak bol i moj vrisak kurac je već bio bar 15 cm u meni.Cvilelasami sakrivala suze a on me poče ljubiti gurajućimi jezik do krajnika.Bol je jenjavao a njegov kurac je osvajao moju dobinu dok neosetih lupkanje njegovih jaja po mojoj guzi.”Uuuuuuuh ceoooo ceo jeeee u tebiiiii mmmmm kakav osećaaaaj jaooooj mmmmmm!”Zaurla Đole i poče lagano da se pokreće.Osetlasamse tako dobro ispunjenom kao nikada do sada.Zaboravilasam na bol i dočekivala svaki njegov udarac sa :”Aaaaaaaaah tooooooo jaooooooo takoooooo!”A on me jebao bio je pravi znalac,baš zbog toga osetih kako se moje telo trese i grči u žestokom orgazmu.Vrištalasam i cvilela kao kuja dok je on povremeno roktao kao vepar a ponekadabi zaurlao.U trenu mi ga nabi duboko uz urlik poče me puniti svojom spermom.Ja vrisnuh jer me sustiže novi orgazam pa se pogubih uz ciku i svakakvo lupetanje.Kada samse povratita Đoka je bio na meni a njegov đoka je pulsirao u meni.Ponovosmose ljubili i vatačili dok kurčina sama neiskliznu iz mene a za njom potočići njegove sperme.Tek tada je progovorio:”Ti si mi drugi i ostaću sa tobom sve dok budeš želela.Imam sina ,žena me napustila tako da mrzim sve žene.Ako može da mi ostanemo u vezi i da uživamo.”Samo klimnuh glavom a on ustade i reče da ga sin čeka da ga vozi na neki rođendan.I TOJE BIO POČETAK JEDNE DIVNE VEZE.

  Reply
 • Nemo

  Mar 23, 2021 at 4:57 am

  Četvrt metra
  U kafiću, za stolom nekako se povela reč o velikom kurcu. Ja, inače ljubitelj većih komada, slušao sam ne baš zainteresovano sve dok jedan od prisutnih za stolom pomenu da on ima „parče od četvrt metra“, i da ima problem s time…. Shvativši o čemu govori, mojim telom prođe blagi trzaj. Pogledah čoveka, on na izgled oko 35 godina, srednjeg rasta, na izgled snažnog tela, skromno, ali pristojno obučen. izražajno muško lice, nebrijano dva-tri dana, pune usne, isturena brada. Izmenjasmo pogled preko stola, ja osetih neku toplinu, nemir. Kako sam se ja zagledao u njega on uzvrati duži pogled, koji me i zbuni i iznenadi. Grlo poče da mi se suši, te progutah pljuvačku i uhvatih sebe da ubrzano dišem i da mi telom struje blagi trzaji. Odbacih misli da se ništa ne događa, da mi se priviđa. Ali, drhtaji se ponoviše u talasima. U to društvo poče da se rastura. Kad on ustade, ustah i ja i pogledi nam se ponovo ukrstiše. Čovek se okrete i izađe. Ja, onako, nehajno, polako za njim. Ugledah ga kako odmiče, pa krenuh za njim. On stade kod obližnjeg stajališta autobusa. Stadoh nedaleko a on me primeti i mahnu. Priđoh mu i započesmo neobavezni razgovor. Zapita me da li se znamo. Rekao sam ne, a on reče da je primetio da ga gledam, pa je pomislio da se možda od nekud znamo… Evo, sad se znamo – rekoh, pružih ruku i upoznasmo se. Pitao sam ga da li idemo u isti dedo grada, očekujući da on to prvi kaže. Kad on reče gde ide, do koje stanice, ja brže bolje rekoh da idemo u istom smeru, istim busom. Reče da u tom kraju stanuje u garsonjeri. Ako ne žurite, možemo na kaficu, kod mene – iznenadi me, obradova i malo uzbudi. Može, ako ne smetam, na kratko – rekoh, dok mi telom prostruja blagi udar, a u misli poče da da mi navire stotine pitanja…
  U tom, naiđe bus. Malo putnika, ima mesta za sedenje. Nađosmo dva slobodna i sedosmo. Razgovor poče drugim tokom. Kaže da ima problem sa ženama, jer se boje njegove velike alatke. A i muškarci ga izbegavaju. – Ne znaju šta gube – rekoh – to je dar. Mislim da je lepo dobiti ga. On se zagleda u mene upitno i uporno. – Da li stvarno mislite, to što ste rekli?“ „Naravno – odvratih.“ „I ne plaši vas ono „četvrt metra“, ako bi se, izvinite, radilo o vama?“ „Ne, kada bih imao priliku…“. Već vidno uzbuđen, tako da mu je brada malo podrhtavala, zagleda mi se u oči. „Možda ćete imati priliku, ako se na bojite „velikog“ – reče. Zaćutasmo. Posle nekog vremena reče „Poziv i dalje važi, ako se niste predomislili, ili ako nemate vremena…“ – „Važi, važi…“ rekoh svestan da sam duboko zabrazdao u opasne vode, i prećutno speman da i dalje njima brodim. Stigli smo u njegovu garsonjeru, seli jedan do drugog na kauč, časkali malo uz kafu. Teme su bile razne, daleko od onog našeg razgovora pre dolaska. Primetio sam da je pomalo zbunjen. Kao slučajno stavio je u krilo nekik časopis. Na pomisao šta se skriva ispod njega osetio sam poznati zov. Videći da on okleva da pokrene razgovor, ili kakvu radnju – ja se vratih na razgovor na stanici busa i za vreme vožnje. „Ono „četvrt metra“, može li da se vidi?“ On se još više zbuni, ali skloni časopis. Lepo se videla poveća izbočina, koju on nevešto pokri rukama. „Kad ga vide i muškarci, odustanu…“ „Ja bih ga i video i probao…“ rekoh i spustih mu ruku na budžu. On se vidno trže, a pod mojom rukom njegov kurac poskoči. Sklonio je ruke, zavalio se na naslon kauča i zažmurio. Raskopčao sam mu šlic, zavukao ruku, napipao zver i sa mukom je izvadio. U ruci i pred očima mi je bio prekrasan, veoma veliki i debeo komad. Kad sam se namestio i približio se gonjen željom da ga osetim u ustima, on mi reče. „Bez sisanja, to ne volim.“ Ne mogavši da odolim držao sam tu komadinu, gladio je, mazio rukama, tako da iz pridignutog stanje on naraste, zadeblja se, stvrdnu…
  Počeh da se svlačim dok me je on sputano, oklevajući pratio. Otišao je do police i doneo neku kremu. Kad sam se pripremio i „podmazao“, a on se skinuo, upitah – „Hoćeš li da me jebeš?“ On se zagrcnu i samo klimnu glavom. Sedeo je na kauču a kurčina mu je strčala uvis podrhtavajući. Shvatio sam da ja moram da vodim igru, i da se on toliko uzbudio da se gotovo ukočio. Na povećem glaviću, na rupici zablista kap providne sluzi. Razmišljao sam, naravno, o tome kako da me jebe tolikim kurcem. Do tad sam imao izvesnu trenažu, i iskustvo sa plastičnim igračkama, od kojih su neke bile dosta velike, duge i debele, a rešio sam da budem oprezan i ga primim na što lakši i bezbolniji način. Izabrao sam da mu se nasadim na kurac dok sedi, jer tako mogu koliko-toliko da kontrolišem koliko može da mi uđe. Opkoračio sam ga i licem prema licu seo mu u krilo. Tu je bio mesnati kolac na koji ću se nabiti. Rukom sam napipao negov kurac i naveo ga na otvor, pri čemiu sam u ruci osetio njegovo pulsiranje. Željan kurca, pa i takvog komada, pokušao sam da se opustim da bi mi lakaše ušao. Još dok sam ga držao u ruci, činio mi se duži od „četvrt metra“ (25 cm), A kad sam se namestio čmarom na njegov glavić, i kad mi je onako glavat širio otvor, naseo sam na njega. Ulazio je pod mojom kontrolom polako, ali iako mi je sve dublje ulazio, još uvek je u mojoj šaci bio dobar deo, čekajući da se ugnjezdi u moju unutrašnjost. Do tada miran, prepuštajući meni da vodim igru, moj kuranja odjednom ožive, i poče ubodima odozdo da me rastura i jebe, prodirući do najdubljeg mesta, onoliko koliko je to anatomski bilo moguće. Unapred pripremljen za bolan osećaj ulaženja kurca i vođen jakom željom zanemario sam bol, a usresredio se na omamljujući doživljaj prodiranja. Na moje prijatno iznenađenje, pošto mi ga je uterao i smestio do balčaka i „uzeo meru“ (dubinu primenja!), jebao me je žestoko, brzim ubodima, od kojih mi se mutila svest, a telo postajalo mašina za jebanje. Zadihan, uspeo je da mi kaže, da odavno nije jebao, da je samo drkao, i da je sada mnogo srećan i zadovoljan…
  Bio sam i ja i zadolvoljan i zadovoljen, samo sam čekao da mi iz tog vatrogasnog creva ušprica snažne mlazeve. Lomio sam se, jašuši njegovu golemu karu, skačući, vrteći guzom, nabijajući se, podižući se i spuštajući na tu golemu alatku. Zaurlao je, počeo snažno da se trese, da mi ga nemilosrdno zabija i da me puni vrelim semenom. Naravno i ja sam doživeo više orgazama, na mogući da odolim tom pastuvu (njegovih „četvrt metra“ su bili više „konjski“, i duži od četvrt metra). U pola sata jahanja doživeo sam klimaks polnog života, i shvatio da sam stigao do nekog cilja, ili bolje rečeno, do nekih granica, koje su krajnji dometi ovakvog doživljaja. Mogao sam da pređem na pecanje, planinarenje, kartanje, šah…

  Reply
 • Nemo

  Mar 28, 2021 at 3:00 pm

  Podne, vreli letnji dan. Idem po novine, obučem majicu i šorc i nataknem espadrile na bose noge i odem do kioska, drugi ćošak. U povratku vidim čoveka naslonjenog na zid koji izgleda kao da nešto traži ili želi. Pogledam, on spustio glavu i pomislih – nije mu dobro. Zastanem, priđem mu. „Gospodine, da li ste dobro?“ „Vrtoglavica, verovatno mala sunčanica, samo da se malo priberem, do stignem kući.“ „Možete li sami? Hoćte li da pozovem nekog vašeg mobilnim?“ „Hvala, ne. Živim sam, mogu ja, nije daleko.“ „Ma, haj’te, pomoći ću vam…“ „Hvala, barem do ulaza u zgradu.“ Uhvatih ga ispod ruke, on se naslonio malo i krenusmo polako, korak po korak. Ubrzo smo stigli do kapije. „Mnogo vam hvala, mogu dalje sam…“ Dok je petljao po džepovima tražeči ključeve, malo je posrnuo, na šta ja rekoh, „Hajde, otpratiću vas, ne žurim.“ On malo kao nevoljno pristade, te uđosmo i uz nekoliko stepenika se popesmo do lifta. Sve vreme se oslanjao na mene, dok sam ga čvrsto pridržavao. I u liftu je bio naslonjen na mene, i prmetio sam da je snažne konstrukcije, uredan i pristojno obučen. Na ulazu njegovog stana razdvojismo se dok je on otključavao vrata. Pozva me da uđem. Lepo namešteni stan, hladovina – zuji klima uređaj. On sede na trosed sa naslonom i zavali se, dok sam neodlučno stajao. Zamoli me da mu dam čašu vode i reče „Izvinite, kasnije ću da posklanjam sa stolica, pa molim vas, sedite pored mene“ i pomeri se ka kraju troseda, i ponovo se zavali na naslon, i zabaci glavu, žmureći. „Kako vam je?“, pitam a on odgovori da mu je već bolje. „Mnogo vam hvala.“ reče i naže se ka meni, i nasloni se ramenom na moje rame, tako da nam se glave približiše. Otvorio je oči i pogledao me, poluotvorenih vlažnih punih usana. Zavladala je pomalo nelagodna tišina, kad odjednom osetih blagi dodir njegove tople šake na butini. Događaj u trenutku postade nešto drugo. Kao gromom ošinut zadrhtah, stresoh se…On zatvori oči, jezikom obliza usne, koje se stopiše s mojim u omamlujući poljubac… Videh da u ruci drži veliku kurčinu, ogoljenog sjajnog, vlažnog glavića. Ne prekidajući poljubac, koji me je bacao u vrtlog strasti, posegnu drugom rukom i preko šorca nežno stisnu moj kurac, koji u trenutku naraste, otvdniu i poče da se propinje. On to oseti i uz moju pomoć oslobodi me šorca i gaća, i poče igru kakvu do tad nisam doživeo – maženja, milovanja, stiskanja, glađenja, dok mi je u prsten savijenih prstiju klizio dužinom kurca…
  Oslobođeni odeće, goli na ležaju, napaljeni, počesmo redom odgovarajuće radnje, menjajući položaj tela i detalje. Uzeo sam njegovog lepotana i pošto sam poljubio glavić, jezikom sam sa rupice na njegovom crhu liznuo srebrnastu kap, koja je najavljivala nastavak. Desetak minuta mi je njegova kita bila u ustima. Premetao sam je između zuba, jezikom mazio odozdo i odozgo, kao i sa strane, sisao sam, dudlao, duvao, i prihvatio njegov ritam kojim mi ga je uterivao sve dublje, da bi mi, pošto sam se nekoliko puta zagrcnuo, dao vremena da se priberem, uz krik i grčenje tela sjurio poplavu sperme u usta i grlo. Veći deo sam progutao, a kad ga on izvadi, u ustima sam promućkao ostatak, pomešan sa mojom pljuvačkom, da bih i to progutao. Dalje se sve odvijalo onako kako je on vodio igru, jer sam se ja pokorno potpuno predao njemu. Jebao me je dok sam klečao četvoronoške, ležao potrbuške ili na leđima, primenjujući sve poznate radnje i položaje. Prilikom svake od primenjenih radnji, on bi na njenom vrhuncu svršavao. Kao po dogovoru, poza koja mi najviše odgovara i koja mi je najomiljenija, ležanje na leđima sa nogama podignutim na ramena „davaoca“ – usledila je posle svih drugih. Kada smo zauzeli taj položaj, sa posebnim uzbuđenjem sam očekivao početak. Gledajući me sa mnogo toplime, oči u oči, sa mojim nogama na svojim ramenima, nagnu se i spusti na moje usne dug, stastven, omamljujući poljubac. Pritom mi je podmazani otvor ljubavne pećine obrađivao nežno prstima, dodirom, blagim trljanjem, i prislanjanjem vlažnog glavićca na sam ulaz. Kružio je srednjim prstom igrajući se osetljivim otvorom, koji je, inače probijen i razrađen u prethodnom karanju, popuštao, željno čekajuči ulazak gospodara. Treperio sam, nestrpljiv da se vinem u slodostrasno stanje. Prislonio mi ga na sam otvor, osetio sam uzbudljiv dodir, a n mi ga nabi, sjujri meso u mene. Jeknuh i dok mi je prodirao uzleteo sam u nebo i utonuo u podzemlje. Nikad do tad nisam osećao tako nešto – sebe u seksu u vlasti požude i plamenu strasti. On se zabode u mene lako, prelepo, i nastavi da me jebe vrhunski. Nedugo zatim počeli smo da svršavamo obojica u isti mah, istom silinom i žarom, snažno a nežno. Oko mene je bio vatreni mrak, blesak i tama, dok mi je telom divljao talas za talasom orgazama. Spojeni vrelom polugom njegovog uda bili smo jedno biće sa dva tela. Uz ječanje, prigušene krike i mumlanje, pa i tihe jauke, dođosmo do vrhunca. Posle kraće pauze, sve smo ponovili, svaki put istom žestinom i voljom.

  Kada sam, posle silne, prelepe jebačine posle koje je usledio i strastveno opraštanje krenuo svojoj kući, dok sam čekao lift, setih se da sam zboravio novine – zahvaljujući čijoj kupovini sam i izašao i bio pojeben i izjeban – i pozvonih. Otvorio je vrata, držeći u rukama novine, i pruži mi ih, ogrnut peškirom. Pustih da novine padnu, pri čemi pade i paškir obmotan oko njegovih bedara, ugurah ga u hodnik i onda se kao napaljene zveri bacismo jedan drugom u zagrljaj. Usne nam se spojiše u dug strasni poljubac, jezici pomahnitali. Sisamo ih, uguravamo i vadimo iz usta, obilno lučaći pljuvačku. OPuštjući da mu peškir pane, okrenuo me je ka zidu, pripio se od pozadi uz mene, smakao mi šorc, i ljubeći me po leđima, ramenima i vratu, prislonio vlažni glavić na dugačkom, debelom kurcu na ulaz, koji je vapio za njim. Naslonjen rukama na zid, nameštao sam se, žudno očekujući toplog posetoca. Ovog puta, za razliku od pređašnjeg jebanja, silovito mi ga je zabio i jednim potezom se probio svojom dužinom do prirodne granice. Naslonjen na zid, raširenih nogu koje su podrhtavale, odudiprao sam se, i kada je počeo da ga delom vadi i zabija kretao sam se napred-nazad. Osećajući moju glad za kurcem, jebao me je zarivajući se bez milost. U polusvesnom zanosu, zahvalno sam primao i uzvraćao udare. Izluđivao me je svojom voljom i žarom sa kojim me je jebao. Telom mi prostruja cunami, i uz slatku obamrlost i trzanje u ekstazi, počeh da svršavam. Orgazam za ogazmom me je potresao kad osetrih da duboko u meni šiknuše mlazeve vrele lave, puneći me sluzom muškog semena. Posle serije obostranih trzaja i grčenja tela, smirismo se, pričemu je njegov kurac, pomalo omekšao ostao zariven duboko u mene. Pomerih se malo, osećajući kako se njegov kurac pomera. Na moje sledeće pomeranje, on se zabi u mene pri čemu mu se kurac digao i otvrdnuo. Uhvatio me je za slabine dok sam još uvek bio naslonjen na zid i počeo ponovo ono guraj-vadi, ovog puta, za divno čudo, žestoko, žešće, učestanijim ubodima. Uzvraćao sam pomeranem tela, odgurujući se od zida. On se podvukao između mojih raširenih nogu i odozdo mi ga je uterivao, prosto me podižući svojim kukovima – i kurcem. Gubio sam dah, ječao, tonuo u slatku polusvest, nataknut na tvrd kurac. Nisam mogao da izdržim – po ko zna koji put počeše da me drmaju orgazmi. Najasleđe mi je bilo što smo gotovo sve doživljavali istovremeno, pa smo uglas stenjali, ječali, mumlali, dok smo svršavali – ja u šaku, da ne zamažem zid i pod, a on u mene, puneći ne obilnim mlazevima sperme. Kad smo posle tog klimaksa zastali, izvadi ga iz mene, uhvati me za ruku i povede na trosed.
  Tada na moje iznenađenje – i veliko zadovoljstvo, on me obori na bok, podiže mi jednu nogu i smesti mi njegov čarobni štap, koji je naravno, kao svaki čarobni štap činio čuda. Jebao me je žestoko, brzo svršio, pa zastao, i ne vadeći ga – još uvek velikog i tvrdog, nastavio da me jebe! Kad smo se konačno primirili, ležeči u zagrljaju, otkriio mi je do tada nepoznato zadovoljstvu, igrajući se sa mojim sisama koje su mogle da mu stanu u šaku, nežno ih milujući kružnim pokretima ruku, blago ih stskajući, ljubeći ih, pri čemo nije propustio ono što sam već znao, igru bradavicama, pažljivo, nežno. Već se bližilo veče, kad smo ustanovili da se jebemo već četiri-pet sati. Nisam mogao da odolim, isisao sam mu karu još jednom, promućkao u ustima penastu spermu, progutao, i ustao. Sve što je lepo, ima kraj – želeo sam da bude privremen – pa se konačno, uz dogovor za u buduće, rastadosmo. Reče „Nije loše kad ti nekada nije dobro – nekad ispadne lepo! U liftu setih se novina. Ako, neka, doći ću po njih sutra…

  Reply
 • Nemo

  Mar 31, 2021 at 6:18 am

  Jednog jutra u „onom“ raspoloženju, a posle duže „suše“, da se smirim, uzeo sam svoju igračku, najveću od onih koje sam koristio, podmazao i nju i sebe, namestio se, i počeo da nasedam i nabijam se na nju. Prijalo mi je, ali to baš i nije bilo ono pravo, pa sam uz duže drkanje i uz mnogo mašte nekako svršio. Sredio sam se i pribrao. Dok sam se muvao po kući, poznati nemir me je sve više obuzimao. Na kraju, napet i napaljen, pošao sam po „pravu stvar“ u gradski park, nadajući se da ću u tamošnjem javnom toaletu naći smirenje. On skoro prazan, rano je. Izađem i sednem na obližnju klupu sa pogledom na ulaz WC-a i čekam. Počeše da pristižu „posetioci“, ulaze, ali tek po neki izlazi. Jedan od tih prolazi mene, bacivši pogled. Uspavam da spustim ruku na kurac a da on to prmeti. Okenuvši glavu prema meni on se udaljava, zastaje i vraća se. I on se nehajno maši rukom za međunožje. To! Imamo kontakt. Gledamo se uporno. Prijatne spoljašnosti, uredan i čist, on pokaza glavom ka kućici WC-a, a ja ga rukom pozvah da sedne kraj mene. Započesmo razgovor, ruku spuštenih u krila. Nismo okolišali, obojica napaljeni, znajući šta želimo. On predloži, a ja, radosno prihvatih da odemo kod njega. Usput i po dolasku u njegov stan razgovarali smo o svačem, i po „onom pitanju“. Slično smo mislili i osećali. Seks, u izvornom smislu reči, nesputan, obostrano iskren. Uz dovoljno životnog iskustva imali smo i prijatelje i poznanike, kao i ljubav (ovakvu ili onakvu), složili smo se. Ovaj put, pa ako nam se se svidi i odgovara nam da ponovimo, ili ponavljamo…
  Kad smo se smestili i raskomotili, prešli smo na događaj, pošto smo utvrdili šta u njemu hoćemo a šta nećemo, ne pominjući ili ne namećući ulogu niti dominaciju. Bezrezervno željan njega, spontano mu se potčinih, podadoh i dadoh. Bio je prava ličnost za to. Uviđavan, pažljiv i nežan, a isksan i moćan jebač. Znali smo šta i kako ćemo. Pribor mu je bio za pamćenje, a primenjivao ga je velemajstorski. Jebao me je, izluđivao, uzdizao u nebesa i bacao u ponor mraka, u obostranom transu. Vreme je stajalo i postajalo večno, dok me je vodio iz stanja u stanje, vladajući mojim telom koje mu se željno davalo. Ispunjavao je svako moju misao i želju, znajući tačno kada, kako i koliko volje i strasti da primeni. Pri tome, osim što me je vodio i doveo do sladostrasnog vrhunca uz potpuno posedovanje, učinio je da se sve vreme jebem, stvarno jebem, učestvujem u svakom trenutku, dajući sve od sebe. Nisam osećao da sam iskorišćen i upotrebljen, jer je, kao i ja, bio nesebičan, iskren, udovoljavajući mi, probudivši u meni sve što je ležalo u mojoj suštini, telu i duhu. Pričom o svim detajima bih oskrnavio ovu veličanstvenu jebačina koja me je ispunjavala svest, kao što su mi njegovi sokovi ispunjavali telo. Bila bi to samo obična jebačina da se nije ponovila i ponavljala…

  Reply
 • Nemo

  Mar 31, 2021 at 7:59 am

  Sticajem prilika, našao sam se u situaciji da prodam ili menjam stan, dao oglas i čekao. Posle izvesnog vremena javio se čovek, i došao da vidi stan i da se, kako reče, nagodi sa mnom. Srednjih godina, uredan, pristojno obučen, kaže da radi u trgovinskom preduzeću. Dok smo obilazili i rezgledali stan nekoliko puta me je u pokretu, kao slučajno, dodirivao rukom po ruci ili ramenom. Uzdržano, nisam uzmicao, a ni odgovarao, mada je on dodire ponavljao. Do uma mi dopre izvesan signal, pa ga osmotrih pažljivao, dok se on sve čašće i sve upornije zagledavao pogledom u moje oči. Kad smo uz prethodni sporazum seli da u kuhinji popijemo kafu i da on zabeleži mere na skici stana, sedeli smo za stolom uz zid, jedan pored drugog. U jednom trenutku osetih na kolenu dodir njegovog kolena. Malo sam se trgnuo, ali – ne znam ili znam zašto – nisam pomerio nogu, našta on pojača pritisak i okrete se ka meni gledajući me uporno. Odgovor dođe iz moje dubine, uzvratih pritisak kolenom. On spusti ruku na moju butinu, što kod mene izazva nemir i uzbuđenje. Ustadoh naglo i krenuh ka prozoru, pod igovorom da spustim roletne. Nagao sam se da zatvorim roletnu, a on, kao da mi pomogne, pribi se ze mene, osetio sam njegov kurac smešten izmđu guzova – tačno kako treba, u metu! Ukočih se, a on to shvati kao podsticaj, obuhvati me rukama oko pasa, i snažno se pribi uz mene. Nesvesno, blago uspaljen, odupreh se i malo mrdnuh kukovima, on mi kolenima širi noge, snažno me navlaćeći rukama. Okrenuh glavu da ga pogldam, što on iskoristi i prilepi mi vlažne usne u poljupcu. Njegov jezik mi prodre između usana i zuba, dodirnu mi jezik. Ovajački me je pokoravao. Izgubljan, žmureći sam uzvraćao poljubac. Okrenuo me je i potiskom na ramena prisilio da kleknem, pri čemu je u međuvremenu izvadio poveći i podebeo kurac, i prislonio ga na moje usne, koje se – same – razmakoše, i on mi ga utera. Usisao sam ga, i počeo da dudlam. On se zabi do jaja i duboko u moje grlo. Usledilo je uzbudljivo jebanje u usta i „duboko“ grlo, to čini žustro, krećući se čitavim telom. Pokušao je da stane i izvadi ga pre svršavanja, ali mu to nisam dozvolio, držeći ga čvrtsto za slabine. Najzad, on se ukruti, zabi mi ga duboko i eksplodira, puneći mi grlo i usta. Gušio sam se žestoko uspaljen i progutah spermu, dok je u talasima dolazio mlaz za mlazom. Sve sam uspeo da progutam, olizao mu kurac i pustio da ga izvadi. Okrenuo me je ponovo ka prozoru, nagnuh se naslon prozora, natrćih razmaknutih nogu, a on mi ga nabi u jednom potezu. Moju sumnju da će mu posle svršavanja kurac olabaviti i spasti, dementovao je velikim žarom kojim me je trtio. Prvi sam svršio obilno na parket uz prozor, da bi mi on posle nekoliko minuta sjurio u utrobu svoj cunami.
  Prešli smo na stolicu, gde sam najašio njegov kurac, osećajući ga duboku u sebi, poskakivao, mešao, nabijao se i podizao u žestokom rutmu, što je ubrzalo njegov orgazam. Čudio sam se od kuda tom čoveka ta izdržljiovost i te zalihe sperme. Prešli smo na krevet u spavaćoj sobi, gde me je dok sam ležao potrbušče, četvronoške i na leđima, jebao redom, svršivši bar u po jednom u svakom položaju.
  Na kraju smo posle kraćeg leškareja i maženja, ustali, oprali se i seli za sto, da utvrdimo i zaključimo posao. Ostavio mi je komplet ključeva za slučaj…Ključeve koristim i dalje, sa zadovoljstvom…

  Reply
 • Nemo

  Apr 1, 2021 at 12:27 pm

  Posle nekog vremena u kojem sam potiskivao želju i pomisao na sex, odolevajući svakog dana od jutra izazovu, stalno ponavljana pobuda na kraju prevagnu – odlučio sam se i pozvao osobu koja mi je u jednoj davnoj prilici – koje se rado sećam, po doživljaju i čoveku – dao svoju vizit kartu sa brojevima telefona. Srećom, posetnica je bila aktuelna, čovek se odazvao. Bez okolišenja sam rekao zašto ga zovem, šta tražim od njega. Hteo sam da me jebe, što on, rekao bih radosno prihvati. Prijatnog izgleda, srednjih godina, negovan, uredan, uljudan, a iskusan, pažljiv i nežan, prirodom obdaren, bio je idealan za zadovoljenje mojih sladostrasnih žudnji.
  Srdačno smo se pozdravili u dugom zagrljaju. Rukama je privukao moju glavu svojoj i poljubio me. Izgubio sam tlo pod nogama, zavrtelo mi se u glavi, kolena zaklecaše…Klonuh, posrnuh i naslonih se na njega. Bade mantil se otvori rukom dodirnuh njegov topli, kao kamen čvrsti kurac. Obuhvatio sam ga prstima, stisnuo sam ga a iz tog dodira planu u meni oganj, razli se mojim telom. Gubio sam svest, padao u bezdan, krv mi je proključala. Rastao je u mom stisku, pulsirao. Osećao sam debljinu venama išaranog organa, i pomerajući kožiciu, ogoleh ga, Dlanom sam dodirvao poveliki glavić. Odmakoh se i spustih pogled. U ruci mi je podrhtavao prelepi muški organ koji se bojom razlikovao od moje šake. „Daj mi ga, želim ga u meni, daj…“ dahtao sam u zanosu. Odmkao se, okrenuo i bez reči, iz hodnika na ulazu, gde smo se stopili u zagrljaju, krenuo u sledeću odaju, puštajući da mu s ramena sklizne bade mantil. Posrnuh i kretoh za njim, gledajući u njegova pleća i široka ramena, muskuloznu zadnjicu i snažne noge. Stade ispred širokog ležaja, pogleda me, raširi ruke i iznenadi me rečima „Dođi da te imam.“ Ma, već me je posedovao, spremnog da se podam, da se prepustim njegovoj vlasti potpuno, vođen silnim, mada nevidljivim impulsima. Nisam znao šta je nameravao da preduzme, ali vođen instiktom, sručih se s njim na krevet. Skinuo sam se. U trenutku je ovladao situacijom i ležeči na boku, prevrnuo me na leđa. Ustreptao, šumno i isprekidano dišući prepustih se njegovim dodirima i šakama koje su pustošile moje telo. Njegova vlažna, mekana usta su se stopila sa mojim u poljupcu kojim me je potčinio i silno zavitlao u vrtlog strasti. Dok je sa usta prelazio na poljupce po stomaku, grudima, ramenima, sisama, vratu i ušima, rukama je istraživao područje po područje moga tela, izazivajući požare na mestima dodira. Spustio je ruke niže, milovao mi noge, listove i butine pr čemu se noge razmakoše, utirući put osvajaču. Prebacio je prvo jednu svoju nogu preko moje, pa drugu, razmičući ih uz moj pristanak i učešće, i smesti se između mojih nogu, koje malo digoh mameći ga na prodor. Na ulazu u moj nestvarni podzemni svet osetih vreli dodir sluzavog glavića. „Daj mi ga, daj…“ dahtao sam.“Evo,stiže…“, reče i potisnu ga. Zadnji ulaz moga tela se malo otvori da primi čarobno koplje, a njegov loptasti vrh, poče da razmiče prstenaste mišiće, koji se, mojom željom vođeni, razmakoše i propustiše da prodre u mene. Tu počinje prijatno iznenađenje, za mene novina. Ulaženje i početno prodiranje se pretvoriše u ritual, izazivajući u meni buru. I on je je bio veoma uzbuđen vodedći tu igru sporog ulaženja i slasti trenutka. Njegov stavi-vadi je dugo trajalo, uz promenu učestanosti i brzine i sve veću dubinu zabadanja. Iznenađen najavom orgazma u početku čina uključio sam se u igru svim svojim telom i bićem, znanjem i voljom. Smeštao mi je alatku sve dublje, uz usputno poigravanje i osim pokreta napered-nazad, za mene novim izvijanjem kurca uz kružne pokrete njegovih kukova. Napaljen, raspaljen, nameštao sam se tako da pratim njegove kretnje i da se povremeno oduprem naletu svojim poturanjem. Rukama me je navlačio i duboko prodro u mene. Za razliku od „standardne“ jebačine, on je na obostrano zadovoljstvo, to činio na za mene nov način, pri čemu je sve vreme njegov kurac (stopu i po dug!) u meni radio, bušio, zabijao se, uzmicao, kružio…Prmenjivali smo obojnica kružne pokrete kukovima, „mešanje“, a ja sam se telom, uglavnom donjim delom, izdizao pri čemuj sam osećao da mi ga u tom položaju zabada koliko je uopšte moguće. Osećajući nagoveštaj orgazma, pozvao sam ga da ubrza i pojača zarivanje, našta on pojača silinu i ubrza udare. Više nisam mogao da izdržim, niti da se uzdržim, jeknuo sam glasno i počeo da svršavam. U istom trenutku i on riknu, ukoći se i potom uz više silnih potresa, izli grčeći se u mene svoju semenu tečnost, mlaz za mlazom. Vrunac je iz nas iscedo žar i strast. Razdvojismo se, smirismo ležeću na „bojnom polju“, širokom bračnom krevetu. Uz opuštajuće milovanjne i ugodni razgovor, posle nekog vremena se rastadosmo.
  Poenta ove beleške je činjenica da je seks bio – obostrano jebanje, da je aktivac bio nesebičan i uviđavan, da su partneri bili ravnopravni podjednako seksualno uvažavani, i što su oba partnera bili zadovoljni i zahvalni jedan drugom. Nije bilo ponižavajućeg odnosa gde je pasivni patner bio kanta za odlaganje viška sperme, ni sebičnog zadovoljavanja napaljenog, ukratko, bila je to seansa slobodno ću reći korektnog odnosa.

  Reply
 • Nemo

  Apr 5, 2021 at 12:58 am

  U mom, manje-više običnom životu je bilo iskakanja iz kolotečine, posebnih trenutaka, odnosno vremena, u kojem sam delao, radio i ponašao se vođen svojom prirodom. Privlačili su me muškarci sličnih priroda i sklonosti sa kojim bih delio želju i strast. Vremenom to se oblikovalo као povremen ali i redovan izlet u uzbudljivi svet požude i strasti. Bez stalne veze to se svodilo na traganje i nalaženje odgovarajućeg partnera. Bilo je rizika i nasumice izbora. Međutim prepuštajući se nagonu izlazio sam i odlazio na mesta na kojim sam prema iskustvu mogao da očekujem zadovoljavanje. Izlasci su bili u različito vreme dana, večeri i noći, a susreti i čin bludne radnje su ostvarivani na takođe raznim, nekad i neobičnim lokacijama. I nasumce ili manje ili više pažljivo birani partneri su bili fizički ili sadržajno raznoliki. Zajednička su nam bila želja i požuda, pri čemu sam ja, gonjen žudnjom bio usmeren na osnovno zadovoljenje tela, pa i duha. Kada bih krenuo u susret susretu osećajući sve veći nemir, telo, delovi mene, su reagovali kao blagi drhtaj, uznemirujuća slatka jeza i seksualni napon. Dolazak na mesto slatkog greha, čin i primenjene radnje su se razlikovali u trajanju, fazama, sadržaju i ispunjenju, odnosno obostranom zadovoljenju potrebe. Nekad duži ili kraći, potpuno ili delimično zadovoljavajući čin, neki za nezaborav, neki manje ili više razočaravajući, ali ih je ovakvih i onakvih bilo, za ukupno sećanje i podsećanje.
  Sećam se predvečernjeg događaja i doživljaja na parkingu uz park na obodu grada. U povratku iz posete rođacima, izlazeći iz jednog gradskog busa radi prelaska u drugi, dok sam na praznom stajalištu čekao ugledao sam nedaleko na parkingu čoveka koji je stajao kraj svog auta. On je primetio da leđima prema ulici gledam ka njemu, odmakao se od kola i ruku je – nije bilo sumnje – stavio na kurac. Shvativši njegov gest, a uhvaćen kako i dalje gledam ka njemu, stresao sam se kao gromom ošinut, iznenađen i uzbuđen. Gledali smo se neko vreme, pri čemu je on vidnim pokretom trljao karu preko odeće, svestan da je privukao moju pažnju. Kada sam je ostao u istom položaju propustivši jedan, pa drugi autobus, on mi mahnu rukom. Kao omađijan zakoračih na parking i uputih se ka njemu. On poče žustro da trlja i steže kurac. Dok sam prilazio i meni se digao. Kad sam došao do njega, on pozvavši me pokretom ruke zaobiđe auto i sačeka me sa druge strane, dok mu je iz šlica visio pozamšan komad. Nisam znao šta ću, ali sam znao da hoću, prišao mu. kad me on iznada okrete i pribi uz auto a zatim se i on snažno pripi uz mene. Osećao sa čvrstinu i veličinu njegove budže koju je smestio između mojih guzova, očigledno željnih kurca. Uhvatio me je od pozadi za kukove, ljubio ispod ušiju i po vratu, šakama mi gnjavio sise – nemo, bez reči, šumno dišući. Ovakav tok događaja, silovit nasrtaj, vidno silno uzbuđenog čoveka, zatekao me je bez reči i bez ikakvog otpora, drugim rečima pokorio me je, osvojio i ovladao mojom voljom i mojim telom. Kada sam se malo telom odupreo i istrćio on se silno pribi uz mene uz pokrete kao kod jebanja. Kada mi je, uz moj pristanak i moju pomoć smakao trenerku i gaće i kad sam ga osetio na ulazu donje, zadnje kapije bluda, samo sam se jače istrćio i odupirući mu se omogućio da veliki glavić još većeg kurca krene da me probija. Umem da olakšam ulazak kurca u mene, da se ralaksiram, opustim prstenaste mišiće da samo blago miluju glavić i telo kurca koji kroz njih pobedonosno prodire, i da ga zidovima tunela sladostrasno stežem, na putu do cilja – najdublje tačke na tom putu. On svrdla vodeći kitu kruženjem kukovima. Uzvraćam i ja, mešam kukovima. On, ne vadeći ga, otvara vrata kola, i presavija me tako da ga podignute guze primim i dublje nego što izgleda moguće. Jebao me je u tom položaju dosta dugo, pri čemi to nije bilo jednolično guslanje, ne, to je bilo jebanje uz promenu dubine zabijanja, brzine i siline, pa i promene kretanja kurca kruženjem u meni. Prvi sam svršio kao retko kada do tada, snažno i više puta u orgazmu u kojem sam gubio svest, osim osećanja uzleta u beskrajne visine – barem sam se ja tako osećao…
  On uz krike, ječanje i mumlanje, silovite potrese tela, kurca zarivenog u mene, svrši i polavi mi nestvarne dubine spermom, Kad sam, posle nekog vremena hteo da se obučem, on me obori na sedište, podiže me noge na ramena i iznova zabi kurčinu u mene, već punog njegovog semena. Upinjući se, kao da je hteo da me probode kurcem, ponovo me je desetinu minuta nemilosrdno karao. I ovaj put me je vrhunski zadovoljavao i ispunjavao me kurcem i spermom, „overivši me“…
  Seo je u svoj auto, upalio farove i krenuo iz parkinga, ne progovorivši ni reči sve vreme. Ne zameram mu, jebao me je i izjabao za pamćenje. Nisam verovao da ću ga ikada više sresti, mada je ostavio trag u mom sećanju i materijlani trag u mom telu.

  Reply
 • Nemo

  Apr 6, 2021 at 3:06 pm

  Februara dosta davne zime, u potrazi za zadovoljstvom, u jednom javnom WC-u sam naišao na čoveka koji se stojeći prema zidu pisoara stalno osvrtao gledajući levo-desno, kao da nešto traži. Dok sam ja, od kuće i uz put napaljen gledao po odaju pisoara tražeći slobdno mesto, gde bih stao, kao i većina prisutnih kao zalepjenih uz pisoar, koje je odavao samo jedva primetan pokert tela ili ruke , kad čovek, levo od pomenutog, završi posao, mokrenje i ode, ostavljajući prazno mesto. Stadoh i počeh da petljam oko šlica, navodno radi prirodne potrebe (a bilo je i drugih potreba!), i vidim da onaj što se osvrtao na sve strane sada gleda prema meni, prateći pokrete moje ruke. Bacih pogled ka njemu, on se malo okrete držeći i lako drkajući mesnato čudovište. Opčinjen njegovim izgledom, a naročito veličinom i debljinom nisam mogao da skinem pogled sa prizora. Kada ga on, držeči ga da ga dobro vidim zaguli progutah knedlu. Shvativši da mi je privukao pažnju poče da ga gladi, uspravlja i drma. Glavom mi dade znak, pokazujući ka drugom delu WC-a, sa nizom kabina. Na njegov sledeći pokret glavom, koji sam shvatio kao upitni, a i kao poziv, odgovorih mu i potvrdih prigodnim znacima. On se odmače, zagrnu podužom jaknom i ode prema kabinama. Izazvan, već dobro napaljen krenuo sam za njim. On uđe u jednu praznu kabinu ostavivši otškrinuta vrata. Kada sam ušao za njim, zatvori vrata i izvadi adut. Već uzbuđen, zadihan, maših se i dohvatih vrelu, glavatu kurčinu, a on me obgrli i pritisnu uz sebe. Zatvorih oči i dok smo obojica drhtali držeći ja njegov on moj kurac, poče vika i lupa. Čistačica je tako upozoravala da ide čišćenje i da se na neko vreme napuste i oslobode kabine, kao i čitav objekat, lupajući usput metlom po vratima iza kojih su mogli da budu posetioci. Morali smo da izađemo – a tek je počelo…Napolju, odmakli smo se i stajali neodlučno.
  „Vidim da voliš kurac i da si ga gladan, a ja dugo nisam jebao. Ako primaš možemo do mene…“, reče dok drži ruku u džepi i primećujem da ga drma i drka. On je građevinski radnik i ima ključ od barake gde bismo mogli da odemo. Meni se steglo grlo, kolena mi pomalo klecaju, kao da ne vladam sobom. I nisam vladao. On odlučno krete ka autobuskom stajalištu pozvavši me samo jednim gestm, i ja, poslušan kao đače, krenuh za njim. Stigli smo do barake na rubu nekog gradilišta, on otključa, pokaza mi da sednem na jedan od desetak kreveta, ode, zaključa vrata, podstače vatru u peći, i sede pored mene. „Skidaj se da te jebem, jedva čakam, vidiš kako mi se digao“ reče i istegnu svoj ionako dugačak, prav i debeo palamar. Kad sam se oslobodio odeće, izvadvši iz džepa tubu kreme, kleknuo sam na ivicu kreveta, podmazao ono što i kako treba, i natrćen čekao. Podcenio sam veličinu njegovog uda i precenio mogućnosti moje bulje da primi poveće meso. Našao je, pomogao sam mu da nađe ulaz u moju rupicu – za njega je izgleda bila potrebna rupa, ako ne i rupetina. Osećao sam snažan pritisak njegovog pečurkastog glavića, ali mišići na ulazu nisu popuštali uprkos mom nastojanju da se opustim i pomognem. Snažno me je rukama na mojim slabinama navlačio, rezultat je bio samo bol, nelagodnost, pa i strah. Posle dužeg natezanja, gde je malo nedostajalo da obojica odustanemo, u poslednjem, očajničkom pokušaju, on se baci na mene silovitim naletom, jednim potezom utera mi kurac kroz otvor. Ošinu me bol, utroba mi se zgrči, a njegov kurac nastavi nemilosrdno prodiranje, da bi konačno stigao do poslednje prirodne prepreke, dublje od koje može samo uz kidanje i povređivanje. Posle bolnog zabijanja, njegove kite u mene, on se primiri, ja uz prisustvo njegovog torpeda u meni, osetih da bol uminu, a i presta, i novo osećanja ovlada. Kara poče da mrda, da se kreće, on poće da me jebe, što ravnomerno, što ubrzavajući i usporavajući. Telom mi se razli nastvarno osećanje blaženstva, zadovoljstva, sreće, zahvalnosti i ko zna čega još, što je sve više raslo i jačalo dok me je deljao i uz šumno disanje, mumlanje i povremene krike se zarivao u mene. Kada je, kao i ja počeo da svršava, kao da su pupustili neki ventili ili slavine. Za čas sam prosto poplavljen, tako da mi se između nogu slivala sperma. Kad smo završili, na užarenoj peći je skuvao dobru kafu, koju smo, opušteni, zadovolni i zadovoljeni činom, uz ugodan razgovor ispili, ispratio me je do autobusa. Ugovorili smo sledeći susret, do kojeg, sticajem okolnosti nikad nije došlo. Srećom, sećanje nadživi događaj.

  Reply
 • Nemo

  Apr 9, 2021 at 9:52 am

  Na Internetu sam slučajno stupio u kontakt sa osobom sa oglasom kojim traži upoznavanje i sadržajno druženje. Javio sam mu se i u razmeni poruka se ispostavilo da nismo odgovarauća kombinacija, zbog izesnog neslaganja sklonoti i želja. U konaktu telefonom smo se složili da po opredeljenju nismo za spoj, i nastavaili za mene iznenađujuće prijatan razgovor. Shvatio sam da, osim prijatne boje glasa, učtivosti, pristojnosti i kulturnog manira, odaje osobu obrazovanu, inteligentnu i zbog raznolikosti tema u kojima je bio kao riba u vodi, interesantan sagovornik. Kad smo se pozdravljali dođosmo do toga da bismo mogli da se ponekad nađemo i lepo razgovaramo.
  Zaintrigiran, posle nekog vremena se najavih za posetu. Kako sam bio slobodan pitao sam može li danas, odmah…On rado pristade, potvdi mi adresu, kaza da je kao krosdreser u ženskoj odeći i reče, ako mi to smeta da će se presvući. Rekoh da ne treba, da mi ne smeta, i da mi je bitno da se vidimo i porazgovaramo.
  Kada sam pozvonio, vrata mi otvara prelepa, atraktivna žena tamne kose i zelenih očiju, Misleći da sam pogrešio promucah izvinjenje, našta se ona nasmeši i reče: „Ipak je trebalo da se presvučem…Izvolite, uđite.“ Krete ispred mene koračajući dugim vitkim nogama na visokim štiklama. Odmerio sam joj i stas, oble bokove, naglašeni struk, leđa i ramena po kojim joj je padala crna kosa. Kad smo ušli u dnevnu sobu stade, raširi ruke i reče „Evo nas. Sedite, molim.“ Ponudi me kafom, pićem, ode da to pripremi i vrati se i sede za sto naspram mene. Šta da kažem, nisam mogao oka da skinem s nje. U tom trenutku gotovo svečano se predstavi svjim muškim imenom, pomenu i svoj ženski pseudonim. „Znam, iznenadio vas je moj izgled. To je nešto priroda, telo i crte lica, uz korekcije – šminku, nešto nakita i detalja, i naravno, ono što rekoste, „krpice“…“ Gledajući ga, kažem „ga“, jer je fizički, anatomski, izuzev primetnih grudi, bio muškarac, izlete mi: „Vi ste melem za oči i dušu!“ On obori glavu, oćuta i kao pomalo zbunjen, poče priču: „Što se tiče muškaraca maskiranih u žene, u Sredjnem veku gumci su bili gotovo isključivo muškarci, a uloge žena su igrali presvlačeni u haljine, uz šminku. Iskusni glumci su oponašali hod žene, kretanje kao i glas. Zbog toga su ponekad neki muškarci tražili njihovo društvo…Nije pravdanje za to skretanje od privida morala, ali, nesumnjivo je trag sklonosti za preobučenu osobu istog pola, ostao do danas.“Još neko vreme smo razgovarali, pri čemu sam pokušavao da navedem na erotični temu. Gledali smo se preko astala a među nama je potekao iz mene, dopro do njega i uzvraćen topli talas. Spontano, pobuđen impulsom zatitralim duboko u memi, spustio sam ruku na njegovu belu, negovanu, lepo oblikovanu ruku, koja je počivala na stolu. Uzvratio je dodir, prsti su nam se prepleli, ja sam se pridigao i nagao preko stola, što je učinio i on. Opčinjavala su me njegove pune našminkane, poluotvorene usne. Usledio je lagani dodir usnama, a zatim strasni poljubac u kojem sam gubio dah i svest. Spojeni usnama, sa isprepletenim jezicima, ustali smo, obišlui sto, dok sam ga potiskivao, gurao prema širokom ležaju. Ovio mi je ruke oko vrata, pripijen uz mene kao pijavica. Utihle su reči, i kao da su jedino čujni bili damari. Zavukao sam mu ruku ispod haljine, razmakao butine, i produžio rukom do njegovog čmarića. Duboko je uzdahnuo i na moje dodire i kruženje vrhom prsta oko i na otvoru počeo da se uvija, pripijajući se uz mene. Osećao sam njegove seksi grudi na svojim grudima. Ljubio sam mu vrat, uši, oči, spustio glavu ka dekoleteu haljine. Blago me je odgurnuo, ustuknuo za korak i počeo da se svlači. Nije to činio kao kurvice, nego lagano, erotski, smišljeno da zaludi. Stajao je ispred mene, podoban statui Venere. U meni je divljao biseksualac, mužjak. On je sporo, znalački izazovno legao na krevet, skupljenih prelepih, dugih jebozovnih nogu. Lepše i seksepilnije je izgledao nego nage manekenke i zvezde pornića. Pri tom, njegev uspravljeni kurac pristojne veličine, dedbljine i oblika pomalo je odudarao do scene. I ja sam se razodenuo i pažljivo se spustio na njega. Milovao sam njegovo ustreptalo telo, igrao se sisama i bradavicama, prstima sam prelazio preko njegovog trbuha i uvukao ruku između stisnutih butina i razmicao ih i gladio sa unutrašnje strane.
  Zaječao je: „Jebi me, molim te, jebi me, ne mogu da dočekam…“, pri čemu je razmakao noge i malo ih podigao. Moj kurac se, posle trljanja sa njegovim, nađe na željenom mestu gde zastadoh, jedva glavićem kurca dodirujući otvor. On podiže kukove, pomeri se ka meni i uvede moj kurac u toplinu svoje utrobe. Odgovorih laganim potiskivanjem, osvajajući i puneći prostor. On poče da se uvija, izdiže i spušta kukovima, da vrti dupetom, pojačavajući svoj i moj užitak. Likovao sam što je takva fizička, ali i duhovna lepota meni potčinjena, što mi se podavao, podstcao moju srast, iskazujući i potvrđujuće ne samo pripadanje meni, nego i svoje potpuno zadovoljstvo.
  Privikao sam se i na siutuaciju i na okolnosti i jebao ga svim svojim moćima telesnim i duhovnim. Hrlili smo ka vrhuncu i on je naišao istovremeno. Tela stisnuta u potresma, u grču, ječanje i krici dok sam ga punio i plodio a on izlivao svoje seme u tesni prostor između naših tela. Kad smo se posle više uzastopnih orgazama primirili, zagrljeni, usta punih izmešane pljuvačke, mazeći se i milujući se u opuštanju, shvatili smo i apsurd i smisao čina, i prsnuli u prigušeni smeh. „Nije da nisam želeo, ali je bilo veličanstveno“ reče milujući mi grudi. „Vodio me je, rekao bih, nepogrešivi instinkt, usmeravajući impuls…“ odvratih. „Srećom. Ali, izgleda da je moralo da se dogodi. Bilo je, ipak po malo neočekivano, ali se ostvarilo na najleši način“ reče on, i dodade „Voleo bih da me imaš još koji put, još mnogo, mnogo puta.“ To negovo „imati“ ovog puta, a i u budućnosti će – imati potvrdu. Na dao Bog dugog ćekanja.

  Reply
 • Nemo

  Apr 9, 2021 at 12:40 pm

  Pomalo usamljen, pomalo napaljen, švrljao sam po internetu tražeći „srodnu dušu“, odnosno kakvu priliku da dam oduška i priuštim sebi zadovoljstvo. Tek posle nekoliko dana uspostavim kontakt. Lik je aktivan i traži krosdresera. Ja to nisam, ali kako je kontakt s njim bio jedini uspešan, a mene izjedalo vreme i žalja, pristadoh – da li iz radoznalosti, želje ili nekog meni nepoznatog razloga – da pokušam da zadovoljim njegov zahtev. Znači, načelno sam pristao na ulogu partnera „u krpicama“, verujući da ću nekako da uspem da prođem uz moje uslove. Pre svega nikad, ni u kakvim, pa ni u ovakvim okolnostma se nisam prerušavao u ženu, niti sam imao iskustva u oblačenju, šminkanju i drugim detaljima, karakterističnim za one koji se osećaju ili vole i žele da se osećaju kao žene. Čovek, reče da je srednjih godina, u dobroj snazi, obdaren (što bi me radovalo), i sa smeštajem, dade mi adresu, ugovorismo posetu i ja u određeno vreme pozvonih. Prijatne spoljašnjosti, uredan, čist, miran, odmeren, posadi me za sto, počasti, i započesmo razgovor. „Jeste li poneli šta treba!“ upita me videći da sam došao u svom, muškom odelu, i da nisam sa sobom doneo ikakvu torbu. Progutah knedlu. „Došao sam na vaš oglas, misleći da možda može i bez „krpica“. Otvoreno kažem, nisam krosdreser niti imam kakvih iskustava u tome, ali verujem da tu nema suštinske razlike u činu sa muškim partnerom i krosdreserom. Kita je kita, guza je guza. Kita u ustima ili u guzi, to je to…“
  On me zamišljeno pogleda, odmahnu glavom i reče. „Prijatelju, podvaljuješ.“ Odvratih: „Ne podvaljujem, rekao sam o čemu se radi.“
  „Šta ćemo sada?“
  „Ništa, pozdravimo se, hvala na kafi i piću, i odoh.“
  „Šteta što nisi krosdreser, mogli bi….“ reče, prelazeći na „ti“.
  „Šta bi mogli da nisam krosdreser, nema tu bitne razlike…“
  „A šta ti to slično radiš?“
  „Nemoj da se praviš naivan, radim isto, možda bolje i više…“
  On zaškilji pa me upita: „A hoćeš li to bolje i više? Onako, da „odglumiš“.“ pri čemu spusti ruku na kurac, onako preko pantalona.
  „Voleo bih i tvoju glumu…“ odgovorio sam uzdržanog daha.
  „Dobro hajdemo u sobu, na krevet. Usput možeš i da se skineš.“
  Pređosmo u sobu i dok sam se ja u hodu oslobađao dela po dela odeće, on sede na krevet svlačeći pantalne, ostavši samo u gaćama i majici.
  „Da znaš, jebaću te kao ženu. Rasturiću te kao pičku.“
  „Od kurca, koliko znam, se ne gine, jebanje je jebanje, manje-više…“
  Postavismo se, ja klećeći na ivici kreveta, on iza mene sa moćnim kurcem koji je između prstiju njegove šake strčao u nebo. Uhvati me za bokove i bez ikakvog uvoda, onako suvog, velikog, debelog, tvrdog zatera mi ga. Onaj ženski deo seksa u meni proradi. Otvorih se, primih ga, stežući ga i milujući zidovima tunela dok je prodirao u dubinu mene. Kad ga je smestio, dodirnuo dno, poče da ga vadi pa vraća sve jačim udarima. Počeh da vrtim kukovima, da se dižem i spuštam, da mu ga stiskam i puštam.
  „Tooo, jebeš se kao aždaja! Tooo, mešaj, nabijaj se na kurac.., Ah, kurvo, svršavam…“ Ne da je svršavao uz urlike i trešenje tela, ne, u mene je šikljao mlaz za mlazom njegove semene sluzave tečnosti, da bi se, potisnuta kao klipom njegovim glavićem, sperma izlivala iz otvora kroz uzani prostor između tela kurca i otvora, uz karakteristični zvuk. Nisam mogao da se uzdržim pa sam i ja obilno svršio po čaršavu ispod sebe.
  Prva faza jebačine, kratka ali žestoka, nije dugo trajala, a odmah posle tog guženja od pozadi postavo me je potrbuške, legao preko mene i počeo kurcem da me zakucava u krevet. Iako pod teretom njegovog tela uspevao sam da se pomeram, dižem i spuštam kukove, da mešam, da se krećem napred-nazad, što ga je dodatno palilo. Teško je disao, znojio se, ali nije usporavao niti smanjivao silinu uboda. Još jedno, i ovog puta obostrano istovremeno svršavanje.
  Mislio sam da je gotovo, ali me on prevrnu na leđa, zgrabi za gležnjeve, raširi i malo podiže noge i onu, još uvek veliku, tvrdu, sluzavu i klizavu kiturinu mi zari do jaja. Jeknuh, i kad on nastavi da gusla, tiho sam jecao i cvileo,
  „Jebeš se kao najbolja krosdreserka, a bez krpica“, reče pomalo sarastično, “Sad ću da te rasturim kurcem“, i dok je to govorio, podigao je obe moje noge na svoja ramena, izvadio kurac, malo ga protresao i prodrkao, a zatim se nemilosrdno zabio u mene, ne mareći za moj krik, stenjanje i blagi jauk. Ali, jebač kakav je bio, u trenu bol pretvori u zadovoljstvo i uživanje, zovući me da svršimo zajedno. I treći put mi se smrači, pa obasja bljeskom, telo snažno zatrese i zadrhta, a zatim me poplaviše talasi orgazma, snažni zbog položaja u kojem sam zbog povoljnog položaja tela i anatomije, osećao najveće zadovoljstvo, jer je njegovo koplje bilo zariveno u metu, tačku na koju je glavić njegovog kurca nasrtao, čineći da tonem u ponor i uzlećem u visine. Ispraznio je u mene svoje seme, a osim njime me ispunio i blaženstvom i osećanjem potpune ispunjenosti. Na rastanku, uz osmeh, reče:
  „Da te ubeležim kao budućeg krosdresera, sa posebnom privilegijom – seks bez krpica.“

  Reply
 • Nemo

  Apr 17, 2021 at 6:16 am

  Sećam se predvečernjeg događaja i doživljaja na parkingu uz park na obodu grada. U povratku iz posete rođacima, izlazeći iz jednog gradskog busa radi prelaska u drugi, dok sam na praznom stajalištu čekao ugledao sam nedaleko na parkingu čoveka koji je stajao kraj svog auta. On je primetio da leđima prema ulici gledam ka njemu, odmakao se od kola i ruku je – nije bilo sumnje – stavio na kurac. Misleći da sam shvatio njegov gest, a uhvaćen kako i dalje gledam ka njemu, stresao sam se kao gromom ošinut, iznenađen i uzbuđen. Gledali smo se neko vreme, pri čemu je on vidnim pokretom trljao karu preko odeće, svestan da je privukao moju pažnju. Kada sam je ostao u istom položaju propustivši jedan, pa drugi autobus, on mi mahnu rukom. Kao omađijan zakoračih na parking i uputih se ka njemu. On poče žustro da trlja i steže kurac. Dok sam prilazio i meni se digao. Kad sam došao do njega, on pozvavši me pokretom ruke zaobiđe auto i sačeka me sa druge strane, dok mu je iz šlica visio pozamšan komad. Nisam znao šta ću, ali sam znao da hoću, prišao mu. kad me on iznada okrete i pribi uz auto a zatim se i on snažno pripi uz mene. Osećao sa čvrstinu i veličinu njegove budže koju je smestio između mojih guzova željnih kurca. Uhvatio me je od pozadi za kukove, ljubio ispod ušiju i po vratu, šakama mi gnjavio sise – nemo, bez reči, šumno dišući. Ovakav tok događaja, silovit nasrtaj, vidno silno uzbuđenog čoveka, zatekao me je bez reči i bez ikakvog otpora, drugim rečima pokorio me je, osvojio i ovladao mojom voljom i mojim telom. Kada sam se malo odupreo i istrćio on se silno pribi uz mene uz pokrete kao kod jebanja. Kada mi je, uz moj pristanak i moju pomoć smakao trenerku i gaće i kad sam osetio na ulazu donje, zadnje kapije bluda, samo sam se jače istrćio i odupirući mu se omogućio da veliki glavić još većeg kurca krene da me probija. Umem da olakšam ulazak kurca u mene, da se ralaksiram, opustim prstenaste mišiće da samo blago miluju glavić i telo kurca koji kroz njih pobedonosno prodire, i da ga zidovima tunela sladostrasno stežem, na putu do cilja – najdublje tačke na tom putu. On svrdla vodeći kitu kruženjem kukovima. Uzvraćam i ja, mešam kukovima. On, ne vadeći ga, otvara vrata kola, i presavija me tako da ga podignute guze primim i dublje nego što izgleda moguće. Jebao me je u tom položaju dosta dugo, pri čemi to nije bilo jednolično guslanje, ne, to je bilo jebanje uz promenu dubine zabijanja, brzine i siline, pa i promene kretanja kurca kruženjem u meni. Prvi sam svršio kao retko kada do tada, snažno i više puta u orgazmu u kojem sam gubio svest, osim osećanja uzleta u beskrajne visine – barem sam se ja tako osećao…
  On uz krike, ječanje i mumlanje, silovite potrese tela, kurca zarivenog u mene, svrši i polavi mi nestvarne dubine spermom, Kad sam, posle nekog vremena hteo da se obučem, on me obori na sedište, podiže me noge na ramena i iznova zabi kurčinu u mene, već punog njegovog semena. Upinjući se, kao da je hteo da me probode kurcem, ponovo me je desetinu minuta nemilosrdno karao. I ovaj put me je vrhunski zadovoljavao i ispunjavao me kurcem i spermom, „overivši me“…
  Seo je u svoj auto, upalio farove i krenuo iz parkinga, ne progovorivši ni reči sve vreme. Ne zameram mu, jebao me je i izjabao za pamćenje. Nisam verovao da ću ga ikada više sresti, mada je ostavio trag u mom sećanju i materijlani trag u mom telu.

  Reply
 • Nemo

  Apr 17, 2021 at 7:18 am

  U mom, manje-više običnom životu je bilo iskakanja iz kolotečine, posebnih trenutaka, odnosno vremena, u kojem sam delao, radio i ponašao se vođen svojom prirodom. Privlačili su me muškarci sličnih priroda i sklonosti sa kojim bih delio želju i strast. Vremenom to se oblikovalo као povremen ali i redovan izlet u uzbudljivi svet požude i strasti. Bez stalne veze to se svodilo na traganje i nalaženje odgovarajućeg partnera. Bilo je rizika i nasumice izbora. Međutim prepuštajući se nagonu izlazio sam i odlazio na mesta na kojim sam prema iskustvu mogao da očekujem zadovoljavanje. Izlasci su bili u različito vreme dana, večeri i noći, a susreti i čin bludne radnje su ostvarivani na takođe raznim, nekad i neobičnim lokacijama. I nasumce ili manje ili više pažljivo birani partneri su bili fizički ili sadržajno raznoliki. Zajednička su nam bila želja i požuda, pri čemu sam ja, gonjen žudnjom bio usmeren na osnovno zadovoljenje tela, pa i duha. Kada bih krenuo u susret susretu osećajući sve veći nemir, telo, delovi mene, su reagovali kao blagi drhtaj, uznemirujuća slatka jeza i seksualni napon. Dolazak na mesto slatkog greha, čin i primenjene radnje su se razlikovali u trajanju, fazama, sadržaju i ispunjenju, odnosno obostranom zadovoljenju potrebe. Nekad duži ili kraći, potpuno ili delimično zadovoljavajući čin, neki za nezaborav, neki manje ili više razočaravajući, ali ih je ovakvih i onakvih bilo, za ukupno sećanje i podsećanje.
  Neki događaji su osećanjem posebnog doživljaja, svojim sadržajem i utiskom zapamćeni, dok su neki izbledeli u sećanju. Ali, kako sam, u formi dnevničkih zapisa beležio događaje u životu, u posebnim diskretnim beleškama je ostao trag intimnih doživljaja, iz kojih, kao iz potsetnika prizovem u sećanje i one, zagubljene u protoku vremena i zbivanja. Tako i iz najdavnijih vremena sagledavam šta se i ako zbivalo, pa iz kraće ili duže beleške mogu da ispričam bivanja. Nastali tekstovi, zasnovani na iskustvu i sopstvenom doživljaju, odišu – složićemo se – autentičnošću, koju nema „umetnička sloboda“, razigrana mašta i slobodna intedrpretacija.
  Pomalo, ili više sam razočaran što na moje, na ovom forumu objavljene tekstove, – pseudonim autora Zoka i Nemo – ne nailazim ni odgovore, ni kritike, jednostavno, kao da ih niko ne vidi niti čita. Voleo bih da mi neko odgovori, baram na ovaj poslednji, kraći pasus.

  Reply
 • Nemo

  May 16, 2021 at 4:01 pm

  Све ћешће и све снажније телу и мислима ми се јавља жеља, прво так као наговештај а потом и импулс, којем сам до скора некако одолевао. У сусрет жељи кренуо сам у покушај да угодим зову своје природе, у нади да ћу остварити очекивани сусрет, да ће се догодити оно за чим жудим.
  Од више начина остваривања сусрета и прилике за догађај, пут ме нанесе, ко зна зашто, у књижару. Идући од полице до полице, нађох се лицем у лице са библиофилом, средњег раста, пристојно одевеним, обичног лика, а поглед ми застаде на његовим пуним, влажним, полуотвореним устима, које је повремено помало облизивао. Осетио сам неки унутрашњи дрхтај, и осећај као да ме те усне привлаче, као да се нешто дешава, успоставља неки мост између две особе…
  Он ме ослови, гледјући ме упорно, некако топло у очи.
  „Тражите ли неку посебну књигу?“
  Покренут неком унутрашњом побудом, сетих се наслова књиге коју сам недавно тражио.
  „Немате срећу, распродата је, а инече је била у ограниченом тиражу.“
  „Шта могу, закснио сам…“
  „Ипак, имате срећу. Могу вам помоћи, имам два примерка, купио сам их за колегу, међутим, и он је у међувремену купио, тако да сад имам вишак. Ако вам је стало до књиге, радо ћу вам је препустити.“
  Пристадох, договорисмо се и пођосмо до њега – становао је у близини књижаре.
  Уредан удобан једнособни стан у којем је сам живео, са полицама пуним књига, одисао је спокојем и топлином. У соби, осим полица, телевизра и пар фотеља није било стола, али, за чудо – пространи брачни лежај. Понудио ме да седнем на ивицу лежаја, извињавајући се јер су и обе фотеље биле заузете гомилом књига. Понудио ме и послужио соком, потражио, и лако пронашао тражену књигу, пружио ми је и сео поред мене. Било је летње доба, ми у лакој одећи, клима укључена, укратко, пријатна атмосфера – физички.
  Међутим оно осећање од погледа на његове чулне, па и пожудне усне, сада се појача, почех да неприметно споља подрхтавам, прикривајући то лежерним понашањем и лаком конверзацијом.
  У једном тренутку, разговор замуче он се седећи поред мене приближи, готово унесе у лице, гледајући ме ужареним погледом. Усне му се растворише, влажне, пуне, изазовне, јебозоне, затвори очи и забаци главу. Као омаџијан, хипнотисан, нагох се, додирнух уснама његове, усне нам се спојише, језици испреплетоше а он се упи у мене, спусти моју руку на свој раскопчани шлиц, водећи је његовом повеликом, подебелом, врелом, тврдом као гранит курцу…
  Полако ме је потиснуо, обарајући ме на леђа, не прекидајући залуђујући пољубац, којим је исисавао моју страст и распаљивао моје тело. Љубили смо се страсно, при чему су нам главе, спојене уснама мењале положај. Схвативши да сам се предао, да сам му се дао, помогао сам му да пошто се и он скинуо, мене ослободи одеће. При том, скидајући део по део ње, миловао је огољено место, ноге, груди, леђа, задњицу, док сам са растућим узбуђењем пропраћао скидање, све време држаћи у шаци његов курац, чаробни штапић – не баш штапић…
  Следило је неминовно – чин јебања. Био сам спреман на то, не само помирен већ и жељан тога читавим бићем. Лежећи наг на леђима, допустио сам му, намерно померао ноге које ми је ширио. Клекнуо је наг између мојих колена, нагао се и притиснуо телом моје тело, припијајући се све јаче, док је његов тврди курац додиривао отвор мог чмара и око њега. Ја, у стању блаженства и пожуде, померих се у сусрет милој звери да би ми ушао и потпуно ме покорио. Узносила ме је мисао да спонтано учествујемо у чину, па сам се постављао, кретао и уопште понашао као равноправни учесник, актер а не објект.
  Кад је подигавши ми ноге на своја рамена ушао у мене, примио сам га опуштено, као добродолазећег. Ново, у иначе познатом поступку испуни ме усхићењем и осећањем среће. Продирао је у мене уз повремено застајкивање, кратко повлачење у назад, и даље продирање. Мужјачки ми је задао коначни убод, који сам осећао у дотада непознатој дубини себе, којим смо се у трену повезали у једно биће. Желео сам да то траје вечно, а он настави а ме јебе са толико жара, страстси, снаге и воље, да сам му се безрезервно дао и препустио му да води игру – што је он, на моје одушевљење и захвалност предузео. Чинило ми се као читава вечност то осећање присуства (не страног) тела у мени. Кретање његовог органа у мојој унутрашњости, његово и моје померање тела, увијање, извијање, припијање, узмицање на кратко, задавање његових удара и моји против покрети њима у сусрет, опојна драж спајања, чинили су тренутак величанственим. Његов курац је попут живог бића улазио, продирао, дотицао крајње тачке дубине и задовољства, уз моје усрдно учешће. Мењао је ритам, убрзавао, застајкивао и мировао, при чему сам осећао подрхтавање и пулсирање његовог све време тврдог курца. Ја сам се, крећући се телом унапред просто набијао на њега. Од првог тенутка спајања, све веће обострано узбуђење је чинило да испрекидано и дубоко дишемо, заустављамо дах, стењемо, јечимо и неразумљиво тихо мумламо грешне речи – жеље, задовољства…
  Зналачки, свим својим бићем и телом је водио и себе и мене до врхунца. Готово обезнањен осетио сам да му се тело грчи, курац тресе, почео је да се трза читавим телом, при чему је курац забијао у мене до незамисливе дубине… Ерупција оргазма убрзига у мене моћни млаз сперме, праћен узастопним бризгањем семене течности. Пунио ме је чинећи ме најсрећнијим у Универзуму, шест, седам пута…Ја сам исто тако силовито свршио у шаку, при чему ми је сперма клизила између прстију. После бројних убризгавања сперме у мене, застао је дубоко забијен у мене. Желео сам да ту и остане. Али, природа чини своје, помало исцрпљени раздвојипили смо се, он задовољан, ја задовољен…
  У опуштању, после „окршаја“, као да ми чита мисли, иако „подмиреног“ поставио ме је на ивицу кревета да клечим, пришао ми од позади поставио шаке на доњи део леђа, размакао ми мало ноге, и прислонио ми на задњи отвор – улаз у чари забрањеног, свој велики, врели главић. Надајући се ћемо да поновимо оно од пре, спремно и жудно сам чекао да ми утера своју курчину. Опустио сам се и предузео отварање и стискање чмара, али он је остао само прислоњен. Нестрпљив да будем јебен, нисам могао да дочекам његов потез, па сам се померио према њему, да би ми ушао. Међутим, он узмаче и настави да кружи главићем на улазу моје тајне одаје. Коначно га прислони мало чвршће, отвор се као Алибабина пећина отвори и стеже одмах пошто је само главић продро. Мирно сам, иако радознао и жељан курца сачекао његов следећи потез.
  „Само главић.“ прошапта ми на уво које је грицнуи док ми је његовим заводљивим уснама страсно љубио врат, сисајући га – касније сам открио „шљиву“…
  У времену од чини ми се десетине минута, које је уследило, јебао ме је само делом, главићем курца. Кратким убодима га је утеривао и враћао, при чему је кретао куковима лево десно – што сам прихватио и узвратио „мешањем“. Повремено би застајао, остављајући усвоју алтаку да мирује кратко забијену. Наставио је, да би ми једног тренутка, уз крик, рекао „Ево ти, ево ти га!“, и зарио курац силовито, најјаче од почетка, досегнувши тамо негде моју анатомску границу преко које се није могло. Распаљен до максимума његовим умешним, за мене необичним, изненађујућим али и избезумљујућим јебањем доживех салву оргазама, крунисаним његовим бучним свршавањем које се уз трзаје после неколико грчења заврши. Из мене се изли поток семене течности од два карања.
  Мој неуморни јебач ме уз мој прстанак да останем и даље код њега, још дваред опали прописно. Прв пут док сам лежао потрбушке, а други пут кад сам сео и набијао се на његов колац. Приликом та два чина убрзгано ми је нашто мање семена. Остао бих код њега и дуже, али се договорисмо за следећи пут. На одласку, попуших му, и за дивно чудо, прогутах пуна уста сперме.
  Волим одлазак у књижару…

  Reply
 • Nemo

  May 19, 2021 at 4:00 pm

  Kada obično s jutra osetim nemir u osećanju, raspoloženju i mislima, prepoznajem to kao zov prirode. Ako to nadvladam sledi još jedan dan ustaljene svakodnevnice. A ako zov ovlada mojim telom i mislima, predstoji usredsređenje i odluka da se prepustim sili zova i iskušenju, smislim šta ću i kako ću u susret ostvarenju želje i namere. U samostalnom odlučivanju, kad se radi bez ikakve pripeme, dogovora i konkretnog plana, izbor vremena nije u pitanju, mada doba dana može da utiče na izglede za ostvarenje nauma, ali jeste mesto koje obećava odgovarajući susret, kontakt i priliku. Osobe sličnih sklonosti, kao subjekti na koje računam, ili se nadam da mogu da odgovaraju mojim željama, nalaze se na različitim mestima ili se kreću ka njima. Predveče biram gradski prevoz, liniju uvek krcatih autobusa. Pri tome se nađem u guži okružen putnicima, i pošto proučim situaciju i posle nekoliko diskretnih pokušaia, dodira i gestova – kojim inače može da bude ostvaren željeni kontakt – ako su bezuspešni, menjam bus, čekam sledeći, na istoj linji. Konačno, na zadnjoj platformi, stisnut mnoštvom putnika, nađem se licem u lice sa čovekom srednjih godina. Slučajno (srećom!) spuštenom rukom dodirnuh njegovo međunožje, a kako smo bili stisnuti nadlanicom sam dodirnuo očgledno osetljivo mesto. Čovek ne ustuknu nego se isturi malo donjim delom tela. Gledajući ga u oči okrenuo sam šaku i njom poklopio ono što se nalazilo u pantalonama o gaćama – njegov kurac. Od prvog dodira poče da mu raste i da biva sve tvrđi. Nežno sam ga obuhvatio prstima i počeo da ga trljam. Još uvek isturenog tog dela tela na trenutak je zakolutao očima i zažmurio. Ohrabren razvojem situacije počeh da ga obrađujem, onako i onoliko koliko je dozvoljavao prostor i zbijeni putnici. Čovek se vidno uzbudio, otvorio je oči, grizao je usne… Trljao sam mu sad otvrdli kurac. Efekat je bio neverovatan. Telo mu se treslo, disao je otvorenih usta, gutao vazduh, kolutao očima, naslonen na mene. U jednom trenutku osetih da mi rukom oprezno dodiruje kitu. Pomerih i pritisnih je na njegov bok, našta on poče vidno da se trese, vrpolji i da tiho škripavo diše. Shvativši da je seksualno vrlo uzbuđen, I sam napaljen šapnuh mu „Silazimo na sledećoj stanici…“, našta on samo potvrdno klimnu glavom. Kad smo izašli iz basa upuismo se ka prostoru između nekih zgrada, u senci drveća. Stali smo kod senkom zamračenih metalnih vrata. On poče da me grli, i posegnu obema rukama za moj kurac. Otvorio sam šlic i ugurao mu ga u ruke. Odjednom začuše se glasovi i koraci iz prolaza. Čovek se otrže, okrete i žurno ode na ulicu. Prođe nekoliko dečaka koji su igrali basket negde između zgrada. Kad oni prođoše požurih i ja. Stigao sam do autobusa koji je polazio i vidim svog čoeka koji je njime beznadno odlazio. Razočaran, još uvek uzbuđen, prešao sam na drugu sranu ulice i ušao u autobus u suprotnom pravcu. Sišao sam kod Hrama da bih sačekao prevoz do kuće. Uz nastrešnicu je stajao mlađi muškarac, koji mi se učinio poznat. On reši moju dilemu, koraknu prema meni i reče „Otkud vi…“ i, videći da sam zbunjen, reče „ ja vas znam, video sam vas, znate, tamo…“ Sinu mi, setih se gde sam video, ili viđao lika. Ne znajući sigurno da li se, kako i zbog čega znamo, izvinih se što se ne sećam. „Viđao sam vas, ali ništa nismo imali…“ Lecnuh se, jedan od neostvarenih kontakata je sad ispred mene. „Ako imate vremena, i ako ste za društvo…“ Još blago napaljen od neuspešnog pokušaja iz basa, zadrhtah, u meni zalepršaše leptirići, pomislih – Opaa…Ovaj me muva, a baš bi mi dobro došao jedan jeb. Kao da mi čita misli, ne čekajući moj odgovor, koji mi je zastao u grlu, on predloži da prošetamo, reče, u ovam kraju ima dobrih mesta. Reče „dobrih“ a meni sinu. „Ne poznajem kraj“ rekoh, a on ponudi da nas povede na „dobro mesto“… Prešli smo na drugu stranu ulice, zašli u prostor zamračenih poslovnih zgrada i praznih parkinga. Išao je ispred mene, očigledno, u prkos mraku znajući gde idemo. Došli smo do nekog dvorišta i sišli nekoliko stepenika do zatvorenih vrata u susednom dvorištu. „Tu smo, vrata su zaključana, mračno je…“. Dok sam se osvrtao naslućujući obrise zgrada u senci razgranatih krošnji, on reče. „Želim da te jebem od kad sam te prvi put, tamo video. Naravno, ako želiš…“, i dok mi se primicao zagrlio me je i privukao sebi. Osetih njegov već dignut kurac – i ja u znak predaje, umesto da istaknem belu zastavu, smakoh i mahnuh belim gaćama…Okrenuh se, natrćijh a om mi okretu glavu, pritisnu tople, vlažne, sočne usne, na moje, jezikom mi otvori usne i prodre njim unutra. Istovremeno, osetih već vlažni glavić na otvoru dupeta. Odgurnuh se od zida i nabih se na njega. Ulazio je beskrajno polako i opojno lepo. Kad je glavić dosegnuo kraj ljubavnog tunela, počeo je da me jebe, primenjujući svu moguću tehniku, i sve jebačke trikove.
  Lepo letnje veče, strast, vrelina, kita koja u meni igra pobednički ples, neobično strujanje između nas dvojice, činili su ovu jebačinu veličanstvenom. Iznenada se na vrhu stepenica pojavi obris i ja zastadoh da upozorim mog jebača. On razmeni nekoliko prigušenih reči sa pridošlicom i reče da neće da smeta. Čovek siđe niz stepenice i stade kod mene, i u polumrako na kojeg su mi se oči privikle, izvadi poveliki, polupodignut kurac. Moj karač nasatavi da me delje, te se predadoh daljem uživanju. Kakao mi se kurac pridošlice nalazio pred očima pružijh ruku i obuhvatih ga prstima i prinesog licu. Kita poče da raste u ruci, i kako sam ga čvrsto držao, pomoli se ogoljeni loptasti glavić, koji je već počeo da balavi. Prineo sam ga ustima, poljubio, liznuo i malo otvorio usta, puštajući da mi sklune u usta. Shvatio sam kakvu zver gutam tek kad mi ga je zabio u grlo. Zagrcnuh se, primenih trik za prihvatanje guranja u „duboko grlo“. Sada smo se žestoko jebali a „treći čovek“ je dobio „servis“.
  Svršavali smo, nekako u isto vreme, sva trojica, sa po nekoliko orgazama, pri čemu sam ja svršavao sebi u šaku, a oni me pumnili sa obe strane. Obilnu mešavinu sperme i moje pljuvačke sam delom progutao, delom ispljunuo. Niz butine su mi se slivali mlazevi semene sluzi. Rastali smo se sa „trećim“ i pošli prevozom, on se ponudii da me doprati. Po prispeću u moj kraj, on poznajući teren nagovori me da „svratimo na jedno mesto“, gradilište, gde me odvde u prostoriju sa nekim sanducima, sede na jedan, izvadi, zaguli kurac i reče – „Hajde, sedi, da te dojebem…“ Raspaljen, jedva sam dočekao da zajašim njegov kurac, što on pohvali i tako me pojeba da mi se nije išlo kući…
  Na kraju, pred ulazom u moju zgradu pozdravismo se, a on reče: „Onda, sutra, biraj mesto…“

  Reply
 • Nemo

  May 23, 2021 at 7:43 am

  У време које сам изабрао као најпогодније са изгледом за доживљај, налазим се у WC-у у градском парку. Део где је писоар пун, сва места уз зид заузета. Испред низа врата „кабина“ исто. Већ сам хтео да одустанем и напустим храм мушког блуда, када се баш испред мене отшкринуше врата и видим човека, полуокренут држи го курац. Отвори мало више врата слободном руком ми махну а позва ме и покретом главе. На завист а и притајен протест оних који су чекали пред кабинама, ушао сам и човек затвори врата. Пропусти ме према „ве-це“ шкољци да се рукама наслоним на зид изнад ње. Једном руком поче да ми трља киту, која је почела „да диже главу“ и отврњава, а другом ме је снажно хватао за гузове, повремено тражећи и крпама прикривену гузу. Чуо сам себе и њега како тешко дишемо. Спустио ми је тренерку, коју сам као погодну за овакве прилике тог дана носио (нема каиш, има само ластиш, па се лако смакне), као и гаће. Гологуз натрћио сам се у сусрет курцу који је он руком наводио на стражњи улаз у мене. Нашавши мету, поче да ми улази. Напаљен примао сам га без отпора док је већ влажног главића продирао. Јако узбуђен упињао се да ми га што снажније набија, што сам радо прихватио, и натицао се крећући се према њему. Колико сам успео да видим, а потом и осетим, био је то паламар од око 20 цм. Сместио ми га је што кажу – до јаја. Све ме је брже закуцавао, онда застаде, и уз тихо јечање поче да ме пуни. И сам надражен тресао сам се у оргазму. Сперма је из мене штрцала у колозетску шољу, а и из њега – у мене. Извадио га је слузавог, обрисао га папирнатом марамицом и, рекавши да сам добар, отворио врата да изађе. Поред њега се угура ново лице, затвори врата и са надрканим курцем крену ка мени, затеченом са „заставом на пола копља“, спуштених гаћа, још увек натрћеним. Не знам .- или знам зашто, остао сам у том положају, што он прихвати као добродошлицу и – заби ми га у дупе! Не знам колики му је, али сам, и те како добро, осетио колико је дебео. Пријао ми је, после оног дугугачког, а и јебац је био вешт, искусан. Није дуго трајало кад он просто рикну, тело и ноге му се укрутише и убризга ми неколико млазева топле слузи. Кад га је извадио осетих како ми из „задњег улаза“, низ бутине клизи топла сперма. Човек изађе док сам је и даље био нагнут, рукама ослоњен на зид изнад шоље. Остао сам у том положају, кад се врата поново отворише и нови посетилац уђе, протресе курац, загули га, окрнувши главу видео сам да је оголио пурпуни, повелики главић, дебљи од остатка курца. Уз снажан притисак утера ми тај топуз, који клизну помало болно ширећи пролаз, допре до некле и поче да излива у мене своју семену слуз. Остао је неко време „до балчака“ забијен у мене, атим га извади, врати га у шлиц онако улепљеног и на вратма пропусти новог актера. Не знам како су се организовали, али су они који су чекали испред непогрешиво редом улазили један за другим. Како је на тај начин време у којем сам јебан продужено, то сам остао нагужен, повијен напред, раширних ногу…Врхунац за врхунцем, многобројни оргазми, нисам бројао, па ни сада не бројим. У необичној ситуацији спонтано сам примао, занимљиво, сваки од од њих који су ме поседовали и имали, је то чино другачије. То је утицало да сам после исрцпљујећег карања, кренуо кући пун семена, задовљан, изјебан. Никад више ишта слично ми се није догодило, те зато тај догађај и свој доживљај памтим – и радо га се сећам.

  Reply
 • Nemo

  May 27, 2021 at 7:37 am

  У потрази за задовољењем жеље, која ме обузме од тренутка када се будим осећајући мени препознатљиво узнемирење, посебно стање тела и духа које ме неодољиво нагони да тако поступим, доносим одлуку, припремам се и крећем импровизујући план остварења, почев од избора обећавајућег одредишта. Места и кретање, у којима се надам сусрету и контакту са особом која је тамо, вођена побудом сличном мојој, се намећу – излетишта по ободу града, паркови, паркинзи, јавни тоалети и друга места на која одлазе и окупљају се особе мушко-мушко страсти. Јавни превоз такође, нарочито на линијама, увек пуних бусова, где је осим визуалног могућ и физички контакт, додирима, наравно са одговарајућим лицима.
  И тако, ево ме у пространом градском парку, идем његовим рубом, тротоаром низ пут за возила. Са пута скреће ауто, препознајем такси, прелези пешачку стазу испред мене и завлачи се између дрвећа и жбуња, нестаје из вида. Застајем за тренутак и онда, гоњен нејасним (да ли?) подстицајем, упућујем се, видим такси, видим човека крај отворених врата са возачеве стране, окрент леђима, повијен, сагнуте главе. Помало неодлучан прилазим, по покретима тела и руку, наслућујем шта ради. Као да ми чита мисли, окрете се, видим да у руци држи хвале вредан курац. Од погледа на тај и такав комад, који је он гладио, пропуштајући га и увлачећи га у шаку, уздрхтах. Прилазећи спустио сам руку на свој – у фази дизања и отврдњавања – што он пропрати забацивањем тела и главе показујућу моћни главић и дуго и дебело тело пениса. Стао сам испред њега, понудио ми ге је, узео сам га у руку – велик, тврд, топао…
  Прешли смо на другу страну аута, ван погледа са прилаза, ја сам клекнуо и ставио милу звер у уста. Чинио сам све по пропису – и ван њега – док се он јечећи увијао, гурао напред набијајући ми курац у грло. Био је веома узбуђен и очекивао сам ерупцију. Он се изненада умири, повуче, забалављени курац испаде из мојих уста.
  „Не могу овако. Морам да те јебем, наравно ако пристајеш.“
  „Хоћу, зато сам овде.“
  „Не овде, идемо код мене ако желиш, и ако имаш времерна…“
  Одвезао ме је до своје викендице, смештене између дрвећа, сређених жбунова и травњака.
  Пошто смо се сместили, припремили и уредили, одвео ме је у спаваћу собу, са простаним брачним лежајем – прави јебодром.
  Не бих ово писао да је то био рутински догађај, по устаљеном „сценарију“. Пишем изостављајући приказ и опис мени и читаоцима овог написа познате „елементе“ чина. Не, ја, са извесним искуством у овом, доживео сам неко просветљење, до тада (и не знам да ли моћи икад да се понови) непознато. Јебан сам снажно, па и жестоко, страсно, зналачки… Поента је била у његој игри, стимулацији простате. Ову жлездицу ја, верујем и многи, њену улогу и значај у полном чину (има разлике у хомо и хетеро сексу…), занемарујем(о)…
  Таксиста ми је открио нешто што нисам посебно запажао, својим моћним курцем, вољом и знањем ме је водио и доводио до салве оргазама, на ивици свести и сладострашћа. Углавном је његов уд играо омамљујући плес. Дуго је трајала сеанса, задовољавао ме је, при чему сксуална тензија није попуштала ни за тренута, напротим расла је уз обостране ерупције. Нисам желео да прекинем, нити да он стане, да га извади, али смо ипак стали. Требало ми је времена да се приберем и доведем у ред – и приђем к свести. Усхићен врхунски појебан, пошао сам кући таксијем – при чему таксиста није укључио таксимер.

  Reply
 • Nemo

  Jun 6, 2021 at 8:08 am

  Proba
  Uđem u dućan, lepo, srpski, seksi šop. Sredovečni prodavac ljubazan, uslužan, poslovan. Tražim plastičnu igračku. Prodavac mi pokazuje neke koje dodirnem ili pokažem. Objašnjava, usput ćaskajući sa mnom. Mislim, nema mušterija, čoveku je dosadno. Razgovor, obzirom na moju posetu, vrstu lokala i asortiman, sve više skreće na teme koje malo po malo uspostavljaju atmosferu blage tenzije. Njegova sve direktnija i delikatnija pitanja, kao da navode na topliju, prisniju komunikaciju, podobno mestu i vremenu. Počinjem da osećam blagu, pritajenu ali prijatnu nalagodu. Čovek mi se sviđa – mislim, kao prodavac – i trudi se, a iz mojih dubina dopreše do svesti neki nemušti signali. Zastali smo kod gledanja povećeg plastičnog penisa, i na moju primedbu da je baš velik prodavac odgovara da zavisi za koga je. Komentarišem sad i ja, onako bezobrazno, da kupac treba da ga proba pre pazarenja.
  „Ako kupac želi, može proba…“ Osećam trenutnu tenziju. „Ako ste izabrali, može proba…“. Zbunjen, sluđen, ne razmišljajući rekoh: „Kako?“ našta on odvrati: „Lepo, na pravi način.“ I dok sam neodlučno stajao držeći u ruci „rekvizit“ prodavac ode, zaključa vrata radnje, okrenu prema spolja natpis ZATVORENO, i pozvavši me pokretom ruke uputi se vratima prostrije iza tezge. Svladan neznanom silom krenuh za njim.
  Sobica sa ležajem uz zid, zasenčena lampa na stočiću. Sinu mi misao – jebačko gnezdo! – i uđoh. Lubazni, bez sumnje napaljeni prodavac licem prema meni stade kraj ležaja. Poveća izbočina na njegovim pantalonama otkrivala je slatku tajnu. „Znao sam čim sam vas video…“ reče. Šta je znao, to on zna, a ja sam znao da sam ušao u „igru bez granica“. Polako mi je uzeo dildo iz ruke, izvadio komad o kojem se sanja, i rekao: „Ovo je probni uzorak.“
  Nisam imao ništa protiv štaviše…
  „Idemo odmah na „probu“, bez predigre, ne mogu da držim radnju zatvorenu duže.
  Saglasio sam se, razodenuo i smestio na ležaj. Skladno, kao uhodano prešli smo u stanje jebanja. Njegov lepi podmazani kurac je lako i duboko ušao u mene, svesrdno prihvaćen, podstaknut određenim radnjama i pokretima tela. Karanje je teklo „po protokolu“, dosta dugo a uzajamna strast je vodila do istovremenog obostranog orgazma.
  „Kako se dobro jebeš, uzeću te za reklamu…“ komentarisao je…
  Kad je „proba“ obavljena i njegova mila zver zadovoljila moje uzburkano telo i svest, rastali smo se – do uveče, kraja radnog vremena. Kasnjie sam učestano dolazio kupujući tek po nekad neku sitnicu. .

  Reply
 • Nemo

  Jun 7, 2021 at 7:53 am

  Jednom prilikom u seksi šopu koji sam posećivao razgledajući, kupujući po nešto iz obimnog meni izazovnog erotskog asortimana, prodavac, prijatan mladi čovek, u razgovoru, na moje pitanje da li ima stalne posetioce dućana, je rekao da ima, uz napomenu uz smešak da on već u prvom kontaktu može da prepozna određene sklonosti posetilaca dućana. Napomenuo je da šta više neki ostavljaju svoje podatke uz molbu da ih da nekom od „identifikovanih“. Pritom mi je pružio vizit kartu „pink“ boje (!), bez imena, samo sa brojem telefona. Dok sam je držao u ruci reče da je, ako sam zainteresovan mogu zadržti, jer je dotični, kao i još neki, ostavio više primeraka. Zadržao sam je.
  I evo, posle nekog vremena, inače od jutra u onom posebnom, toplom stanju svesti i tela koje me neodoljivo i sve jače i jače obuzima, setih se pink posetice. Našao sam je, i uz nadu ali i pomisao da tefonski poziv možda bude razočaravajući, pozvah.
  Posle više puta ponovljenog zvona, kad sam već pomišljao da odustanem i prekinem, javi se ugodan muški glas. Znao je zašto zovem jer je to bio poseban telefonski broj, isključivo namenjen kontaktu sa osobama orijentacije jednake njegovoj. Bio je konkretan i – uz napomenu da mu se od trenutka kada me je čuo – diže, dogovorismo se za viđenje istog dana kod njega, živi sam. Napomena o tom šta da a šta ne u odnosu.
  Tokom razgovora sve više me je obuzimao nemir a telo reagovalo lakim podrhtavanjem, a unutrašnjost nekim lučenjem, što se dešavalo i dok sam išao na dobijenu adresu.
  Prvi utisak – prijatan lik, otvoren smešak, figura četrdesetogodišnjaka odiše zdravljem i snagom, uredan i uglađen. Iskusan, kao riba u vodi siguran u ponašanju i postupcima, vladao je situacijom – i mnome. Zagrljaj, dodiri, milovanja i draženja, i strasani, opojni poljupci, kao uvod u čin. Pre pristupa širokom ležaju – razodevanje. Dok je sve u susretu bilo poput onog u prethodnim iskustvima, zapanjilo me je i uzbudilo čudovište među njegovim nogama. Tamne boje, dužine oko 20 cm, ali neobičnog oblika, za šiljastim glavićem koji je razmakao kožicu, debljine koja se povećavala po dužini prema sredini, gde je bio najdeblji, a potom se sužavao prema korenu. Tako nešto do sada nisam video, a ni primio.
  Prvo primanje, „dogi“, klečim na ivici kreveta, oslonjen na laktove, lica zagnjurenog u jastuk. Namešta se iza mene i prvo blago prislanja, a potom trlja moj podmazani „zadnji ulaz“ kamenim glavićem. Čekam sve uspaljeniji da mi ga stavi, dok on nastavlja da me draži. Drži me rukama za bokove a pošto ga je neko vreme prislonio, počinje beslrajno polako da mi ulazi. Šiljati glavić prodire lako ali ali sve veće zadebljanje nailazi na očekivani otpor „pribora“, prstenastih mišića. U svom sporom nadiranju njegov kurac silom razmiče i širi otvor. Boli, ali požudom žestoko napaljen, trpim. Osećanje da je tu, da ulazi tvrd, topao, čini da se opušam, dok slast jebanja nadvladava bol. Dok on onako zadebljan nastavlja da ulazi, predajem se potpuno, želeći ga zabijenog u mene do kraja. Dok mi svest tone u slast, zadovoljstvo i sreću, telo ga žudno prima.
  Vreme, trenuci beskrajno kratki i beskrajno dugi, protiču u opojnom jebanju, pri čemi i on i ja dajemo sve od sebe, jebemo se strasno. Uz promenu položaja i načina jebanja ja se uvijam, vrtim kukovima, uzmičem i nabadam se na taj kurac neobičnog oblika. Večno dugo me, uz moje učešće i potpuno predavanje i podavanje, jebe, menjajući ritam, dubinu i brzinu zabadanja, bez ikavog znaka popuštanja tenzije. Naravno dovodio me je do trusnih orgazama, i sam svršavajuči u mene mlazevma vrele sperme, koju sam i te kako osećao u sebi.
  Dugo smo se strasno i žestoko jebali, ali i tome – po prirodi stvari – dođe kraj. Smožden ali zadovoljan, izjeban, zadovoljen i srećan, milovao sam mu zverčicu. Napomenuo je da inače ima problem – neki od povremenih partnera bi ustuknuli pred prizorom, izgledom njegovog orgama, a neki odustali na početku čina, i da je retko imao priliku za puni sex. Reče da sam ga junački primio. Odvratio sam da mi je bilo OK i lepo i dodao da bi trebalo, ako bih hteo odnos s njim, da odem na plasatičnu operaciju i da podesim, proširim i povećam „ulaz u svet muških čuda“.

  Reply
 • Nemo

  Jul 11, 2021 at 10:17 am

  U prošlom i sadašnjem životu dospevam tokom dana u posebno stanje tela i duha koje doživljavam kao zov svoje (takve i takve) prirode, koji se javlja prvo kao nagovešaj, a potom sve više i više zahteva udovoljenje, i pretvara se u želju. Samopomoć i plastični imitatori ne pomažu, i želja ostaje. Za pravo, konačno i potpuno ostvarenje je potreban kontakt i susret sa istopolnim bićem istih ili sličnih sklonosti.
  Imam, u skladu sa svojom prirodom stav da od načina udovoljenja i ostvarenja želje prvenstveno insistiram na prirodnom seksualnom odnosu – jebanju – bez perverzija, grubosti i nasilja, i zastranjivanja – ma šta pod tim podrazumevamo. Prihvatam i oralno zadovoljenje, dodire i ljubljenje, ređe promiskuitetne patnere. A ljubavni čin sa završnicom – heterogeni ili homoseksualni, kao i u LGBT svetu, ima kao zaјednički imenitelj – penis.
  Takav kakav sam, obično se budim tela a odmah potom i duha pobuđenih nagonskim impulsima koji me – prepoznajem to – vode neodoljivom željom da dam oduška i telu i duhu. Ni posle samozadovoljavanja, „ručno“ ili uz primenu erotskih igračaka, ostaje želja za potpunijim zadovoljenjem – a to ne mogu sam…
  Zavisnio od profila dana, obaveza i rutine života, kada ostanem nasamo sa svojom željom, koja prerasta u žudnju, pristpam njihovom ispunjenju. Pošto nemam stalnu vezu planiram izlazak, traženje i nalaženje prilike, i dok mi telo povremeno lako podrhtava krećem s nadom u susret susretu. Prilika podrazumeva i mesto, osobu koja reaguje na moje impulse, i šalje svoje, naravno i određene okolnosti, kao što su, naprimer, doba dena, situacija u području susreta i mogućeg kontakta. Odlučujem se za lokaciju koja obećava. Idem gradskim prevozom i tu nenadano počinje slatko čudo.
  Naspram mene sedi muškarac srednjih godina, prijatne spoljašnjsti i na muški način lepog lika. Od prvog susreta očima magija uzajamne privlačnosti deluje. Njegov uporni pogled posebnog izraza prodire u mene, do dubine u telu. Da ne bu ostalo samo na blagoj ali razumljivoj interakciji smišljam kako da sprečim da magija potraje kratko i da je usmerim ka mogućoj, od jutra tako željenoj prilici. Spuštam ruku u krilo gde sam napipao buđenje antene. Na moj pogled, kojem sam nastojao da dam i upitanost i poziv, čovek odgovara istim gestom blago se smešeći. Prosto me je ošinula misao da na samom početku mog izlaska verovatno imam priliku za prilaz ostvarenju nadanja.
  Neočekivana ali prisutna bliskost, ostvarena spontano, i nemušta ali ipak jasna potvrda odgova na iste takve upite, usmerila je naše misli, ponašanje i postupke. Čovek se naže ka meni i reče: „Silazim na sledećoj stanici, a vi?“ Ne razmišljajući, odgovorih mu u trenu: „Pa, mogao bih i ja.“
  Kad smo izašli, stojeći na stanici gledali smo se neko vreme dok on ne reče: „Idem u prijeteljev stan, on je na odmoru, da zalijem cveće, ako nemate nešto drugo u planu, možemo da se upoznamo, da razmenimo misli, i možda…“ Obradovan, već prilično uzbuđen rekoh: „To možda mi se sviđa…“
  U stanu njegovog prijatelja dok smo, pošto smo zajedno zalili cveče, popili kafu i seli na kauč, on poče: „Od prvog trenutka sam osetio i nadao se ovom…“, prekidoh ga pitanjem: „Čemu?“, „Ovom…“ reče, naže se ka meni, obgrli me i lagano mi upitno usnama dotače usne, a ja prihvatih njegov dodir i uzvratih. Otvorili smo usne i upustili se u opojnu igru jezicima. Ustreptala tela su nam se izvijala, stiskala dok su nam ruke lutale njima.
  U trenutku se dominantno nametnuo i uz moje prihvatanje preduzeo inicijativu. Kad smo se osobodili odeće, oborio me je na leđa, ljubeći me raširio mi noge i smestio se među njih. Radosno sam osećao njegov tvrdi, vreli kurac na domak moje njega gladne rupice. Kad je zastao, shvatajući šta je hteo, rekoh: „Volim bez kondoma.“ Istog trenutka on se kreta napred i smesti glavić na moj otvor. Napaljen do granice podnošljivosti dadoh se, podadoh i pokretom tela nataknuh se na kurac, čiju sam debljinu, dužinu i vrelinu, uz snažno pulsiranje i te kako osećao. Uzbuđen kao i ja, jebao me je snažnim ubadanjem i laganim vađenjem pri čemu je u meni ostao samo veliki glavić. Srećan, naboden na tako dobar kurac činio sam sve što mi je palo na pamet, pa i spontano, učestvovao ne kao objekat, vrteo sam guzu i radio kukovima, mazio mu kurac stiskanjem unutršnjih prstenastih mišića, i na svaki njegov ubod odgovarao snažnim naticanjem na tvrdu batinu. Uživao sam u dugom jebanju, osećajući kako mi nadolazi talas sladostrašća i vrhunca. Tačno je znao kako da postupa, menjao brzinu i dubinu uterivanja kurca u mene, dok se približavao svom vrhuncu. Disao je duboko i šumno, ali ravnomerno, usklađujući disanje sa ritmom jebanja. Naravno da sam ga želeo doboko u meni za dugo, da ne kažem za uvek. Pojačavajući zabijanja kurca u mene do jaja, da bi se povremeno zastajao zabijen u mene, ubrzavajući takt uz trzaje tela da bi se u jednom trenutku zgrčio i uz snažnak krik počeo da uliva u mene svoje seme, dovodeći me do vrhunca, u istom trenutku. Na ivici svesti i delirijumu slasti trzali smo se dok me je darivao svojim sokovima a ja ih opijeno primao, živeo sam najlepše trenutke. Posle svršavanja dugo je ostao u meni, tvrd i topao.
  Kako smo osim uzajmne želje da sladostrasni zanos potraje, a imali smo i neograničeno vreme na raspolaganju, još tri puta do večeri sam uzletao i doticao vrhunac, čudeći se – srećan – njegovoj potenciji, i stalno jasno iskazanoj nesmanjenoj želji, pri čemu je on bio taj koji je prvi želeo još, još…
  Nastavuli smo da zalivamo cveće sve dok se prijatelj nije vratio, a moj jebač dobio od prijateljeka koji je bio u inostranstvu, ključ od vikendice. I tamo je bilo cveća – a za mene kurca na pretek. Jednom je svratio sused vikendaš na partiju karata, posle koje sam jeban i od treće osobe, kvaliteno, uz izvesan strah od kurčine koj je ipak stala u mene, i obilno me zalila spermom. Povremeno „igramo karte“ a ja uzlećem, uzlećem…
  P.S. Pitam se da li iko ovo čita, jer nema reakcije niti komantara na ovo što pišem.

  Reply
 • Nemo

  Jul 12, 2021 at 2:32 am

  Desilo se da sam se upustio u slučajnu vezu u kojoj me je lik smotao sa nekoliko reči, odveo svojoj kući, i izjebao me tako da sam jedva došao sebi, i otišao kući ne verujući šta se zbilo. Kad premotam film, bio sam zatečen u stanju da mi se prijebalo i tako napaljen jedva čekao da me neko pokupi. Takođe, ako odbacim olak način na koji me je tip naveo (zaveo?), i sa mojim prećutnim pristankom privoleo da krenem s njim, sećanje na sam akt, njegovo činjenje i postupke, sada, posle nekog vremena, blago mi zagreva telo dok mi misli lutaju u izmaglici pamćenja. Da lepo mi je bilo, dobio sam šta sam želeo, uživao u radnjama u kojim me je moj slučajni (da li?) patner redom vodio – predao se, podao, ponudio i prihvatao i pimio sve što mi je nuđeno.
  A naišao sam na iskusnog jebca, prirodom obdarenog da zadovolji moju glad za kurcem, uz to pažljivog, voljnog da mi udovolji. Išlo je sve „po protokolu“, grljenje, vaćarenje, milovanje, ljubljenje, sisanje njegove kare i gutanje, uzajamno drkanje… Postavio me je u „polazni položaj“ i podebelom alatkom od 23 cm burgijao po mojoj unutrašnjosti, zarivajući je sve do nekih tamo zidova u dubini mene. Proveo me je kroz „abecedu“ položaja i u svakom bi mi sjurio mlazove svog semena, tako da sam bio natopljen spermom, koju je on istiskivao, kao klipom, svojom budžom. Kao kroz izmaglicu prisećam se detalja, ali i toka radnji, sve nekako u senkama i bljeskovima, naročito pri njegovom i mom svršavanju.
  Posle nekoliko, rekao bih 4 do 5 sati karanja i „pratećih“ radnji raziši smo se. Sutradan, po dogovoru, ponovili smo „pređenu građu“ a ponavljamo je i na dalje.

  Reply
 • Nemo

  Sep 10, 2021 at 7:20 am

  Moram da priznam da sam u nedavnom događaju doživeo, pored zadovoljstva, i nešto za mene novo. Iznenađen sam svojim držanjem, pristajanjem na ono što mi je nuđeno, i nemetnuto. Pristao sam u jednom trenutku da se dam, podam, i pokorim. Pri tom jedino što me je vodilo je bila strast, pohota, žudnja. Želeo sam to! Bio sam igračka u igri u kojoj sam od početka učestvovao. Jednostavno, jeban sam ali sam se i jebao. Podmetao sam se, poturao, primao i uzvraćao udare…
  Kad je počeo da ulazi u mene nastao je jedan vakuum sa stvarnošću. Kao da sam padao u bezdni bezdan, ili uzletao u bezmerne visine…Sve je bilo u tom komadu mesa, delu tela mog partnera, u tvrdom, toplom i sluzavom kurcu, čije je prodiranje u mene predvodio pečurkasti glavić, širi od tela kurca. On mi je širio žudni otvor, klizio je unura beskonačno dugo – jer je bio poprilične dužine, i jebač ga je uterivao polako, sa prekidima, manjim trzajima, zarivajući se sve dublje. U tom je moje telo, ne moja svest vodilo, ili prihvatalo igru. Uvijao sam se, pokretao levo-desno, pokretom kukova uzmicao i unapred nabijao se na kurac, a kruženjem kukovima terao i njega da se , osim ritmičkog zabijanja i vađenja do pola, kreće, da me lovi i da me ubadanjem zakiva. Smestio mi je celu kurčinu do jaja i osim onog zadovojstva dok je klizeći ulazio, sada imao osećanje ispunjenosti, mrdanja kurca, njegovog pulsiranja i rovarenje po mojoj unutrašnjosti…
  Ovde prekidam pisanje jer sam se, evocirajući šta se dogodilo i šta sam osećao, naravno, uzbudio, napalio do pucanja…Nastaviću….

  Reply
 • Nemo

  Sep 13, 2021 at 9:35 am

  Nastavak priče od 12. septembra 2021.
  Kurca duboko zabijenog u mene do dna za trenutak je zastao, a zatim se silovito zario i dublje nego šta sam i pomišljao da može, umirio se, osetio sam da su mu se telo i udovi ukrutili, dok me je šakama do bola stiskao za kukove. A onda je krenulo jebanje, do izbezumljenja, i mojeg i njegovog. Nabijao mi ga je, zastajao, vadio, pa ponovo zabijao i nastavio u žestokom tempu da me delje. Raspaljen podavao sam mu se, uzvraćao na njegove udare, pomamljen uživao u razbludnoj igri koju je vodio – uz moje svesrdno zalaganje – sa mnogo strasti, snage i brzine. Mislio sam a će ovakva žestina karanja dovesti do brzog vrhunca, očekivao sam erupciju, ali je on nastavio, ne smanjujući ni tempo ni silinu, ni dubinu zabijanja u mene, produžavao dugo da me jebe, raspaljujući u meni do tad nedoživljene telesne i misaone senzacije. Prvi sam ja, ne mogavši da se udzdržim, počeo da svršavam, mlaz za mlazom. Želeći da i on doživi orgazam, trudio sam se na sve načine da ga stimulišem i navedem da me overi svojim semenom.
  Konačno, ekslozija, atomski udar – uz tiho životinjsko režanje, ječanje i učestale talase grčenja tela, dok mi je ljubeći me oduzimao dah, primih cunami njegove sperme, čija se toplina razli po mojoj unutrašnjosti, ispunjavajući me ne samo njegovom sluzi, već i omamljujućim ushićenjem – tako da jednako silno ka i prvi put, svrših…
  On se umiri, ne vadeći ga, ja pokušavam da smirim buru strasti koja mi pustoši mozak i iznurava telo. Posle nekoliko trentaka on se pomeri kukovima, pribi me svojim telom, i krete da hara po meni… Iznenađen, prihvatam ugru, nastavljamo da se jebemo… Doživljaj je bio ponavljanje prethodnog, uz neke finese, radnje i postupke iz standardnog repertoara…
  Retko se viđamo, ali on to nadoknađuje time da u svakom susretu iznalazi dosta toga novog – što štedro delimo.

  Reply
 • Nemo

  Sep 16, 2021 at 6:19 am

  Sedeo sam jedne predvečeri na klupi na obodu parka Ušće. Nisam izašao sa nekom određenom namerom ili ciljem i jednostavno sam se opustio rasejano gledajući reku automobila i autobusa koja je promicala bulevarom. Trotoarom bi su bez žurbe koračali ljudi, u šetnji. Pojavio se i jedan biciklista koji vozeći sporo, uspori prolazeći pored mene. To mi privuče pažnju, pa ga pogledah a on se okrenuvši glavu osmehnu. Nehajno mu mahnuh rukom na pozdrav, on odvrati osmehnuvši se, i posle kratkog vremena, pošto je malo odmakao, okrenu se i vrati i zaustavi se ispred mene, spustivši jednu nogu na asfalt. Krupan momak u kompletnoj biciklističkoj opremi sa trkačkim biciklom. Dok sam ga rasejano gledao, on siđe sa bicikla i obrati mi se. „Dobro veče, nemate ništa protiv da uz klupu proverim bicikl, zgodno mi je da pogledam?“„Dobro veče, nemam, samo izvoli.“ Prisloni bicikl sa strane klupe i poče da ga zagleda i nešto čačka, povremeno razmenjujući po neku kraću, neobaveznu rečenicu. Primetio sam da su mu snažno telo i noge utegnuti u tesno pripijeni dres i šorc. Posle nekog vremena reče da je sa dvotočkašem sve u redu. Stao je ispred klupe i mene na oko metra daljine, zajašio bicikl, i ne krećući, oslonjen jednom nogom na zemlju, pokušao da nastavi do tada ne baš sadržajan razgovor. Zapazio sam i diskretno pogledavao popriličnu budžu koju je isticao tesni, elastični šorc. Uglavnom, ja sam ćutao, a on zaipitkivao. Delovao je po malo napadno zapitkivanjem. Na pitanje da li mi je lepo, odgvorio sam potvrdno, na šta on dvosmisleno, rekao bih, kaza da bi mi u društvu bilo lepše, naprimer njegovom. „Mladiću, nismo nas dvojica za druženje, jer je između nas generacijska provalija“ – da, rekao sam provalija. On se nasmeši i reče „Postoje veze i spone i među različitim generacijama“, pri čem se naže prema meni, „zar ne?“ Već sam hteo da mu odbrusim kad on nastavi. „Za razliku od vas, ja bih se sa vama rado družio, i našli bismo teme za priču.“ Upitah. „Koje?“, našta on dvrati „Po izboru, volji i želji, i obostranom zadovoljstvu.“ Razgovor je već krenuo u za mene neželjenom pravcu, kad on reče: „Siguran sam da bi vam bilo lepo…“ Oho, pa dečko me „muva“. Ali, nisu mi se upalila obična alarmna svetla, nego poče reakcija, nagoveštaj nekog (znao sam kog!) nemira. „Lepo je veče, vi ste, vidim, opušteni, ne žurite, kao ni ja. Voleo bih…“ prekidoh ga „Tek tako, sada, odmah?“ „Izvinite, ne insistiram, mada mislim da obojica gubimo, propuštajući lepo druženje.“ Kad je to izrekao imao sam utusak da me njegov glas i reči uvlače, usisavaju u tunel. Prepoznah i priznadoh sebi šta se događa sa mojim telom i mislima. U trenutku se sve u meni preokrenulo. Ulazim u događaj, svestan. Ustadoh, položih ruku na njegovu ruku kojom je držao upravljač bicikla, i izustih: „Idemo, gde i kako.“ On se trže, čudno me gledajući, i jedva reče: „Kod mene, autom, tu blizu je parkiran. Bravo!“ Otišli smo do auta, karavana, on utovari bicikl, sedosmo i krenusmo u predgrađe. Do tada siguran u nastupu, pa i napadan, u vožnji je bio miran, ćutljiv, ni traga od neke agresivnosti. Gledao sam ga dok je sigurno vozio – izražajne crte lica, pune, senzualne usne, svetle oči, energična brada. Muskulozne mišice i noge,sve u svemu lep i stasit momak. Pomalo sam iznenađen da je za društvo (ma kakvo je zamišljao) odabrao mene, koji se slučajno našao na njegovom putu.
  Ne bih ovo pričao da susret i događaj nisu odudarali od drugih doživljaja „te“ vrste. Neuobičajen je bio i početni pristup, ali su razvoj, priroda i sadržaj doživljaja i događaja. Iznenadio sam i sebe, ali nisam slutio da će i on da me i više iznenadi i uvuče me u do tada nezamislivu, razbludnu igru, punu strasti, žara, uzbuđenja i vrhunskog zadovoljavanja.
  Strastven, maštovit, nadahnut pokoravao me je moćnim kurcem, oduzimao mi razum, dovodeći me u stanje zatamnjenja svest, i kolornih bljeskova. Primao sam ga podatno, željno, raspaljen, uzdrhtalog tela, ispekidanog daha, grlio, stiskao se uz njegovo telo, omaljen poljupcima koji su pustošili moj um. Kad je i on snažnije zadrhtao, nekoliko puta mu se telo ukočilo, silovito mi ga zabio i eksplodirao u meni, puneći me svojom vrelom spermom koju sam osećao ne samo u dubini tela već i u suštini bića. Vrhunac, tela spojenih dodirom i zakovanih kurcem u meni, uliva svoje životvorne semene tokove, puni me, ne zna kad je dosta. Davao sam oduška ječanjem, neartiulisanim kricima ali i neodoljivom bujicom reči, čiju sadržinu i smisao nisam kontrolisao, a i on me je podsticao rečima čiji smisao je bio razumljiv telima u zanosu, razbuktavajući plamen požude u meni do gubitka svesti, odnosno do mog vrhunca i do tada nepoznatih serija orgazama. Drhtali smo, on šrcajući spermu u mene, ja svršavajući u njegovu stimulišuću šaku. Nismo želeli da prekidamo, pa je on uz moj podsticaj nastavio da me jebe omamljenog sve dok piroda nije učinila svoje, njegov moćni kurac omltavio i prosto ispao iz mene, praćen izlivanjem sluzave, još tople sperme.
  Naravno da smo ponovljali događaj dok se nismo, ja, veličanstveno izjeban, a pomalo čudno i on, mlad priplodni bik, iscrpeli i svakako obostrano zadovoljili.
  Rastali smo se uz dogovor – kada!

  Reply
 • Nemo

  Sep 27, 2021 at 11:14 am

  Pođem ujutro nekim poslom, sa namerom da svratim i do nekog od brojnih servisa za mobilne. Krenuo sam pešice dok ne naiđem na neki servis. Evo ga. Radnjica deluje skockano. Vidim svetlo, znači servis je otvoren. Ulazim, nema nimoga, ali kroz vrata iza tezge čuje se govor. Zovnem, nema odgovora. Koraknem iza tezge, ka poluotvorenim vratima je. Vidim za TV ekranom sedi čovek – otuda govor koji sam čuo. Javim se, čovek se trže poluokrete, petljajući oko šlca – shvatio sam . gleda pornić! Priđe, preko njegovovg ramena vidim ekran – crnac nategao dečka i delje ga…
  Zbunjen, čovek ne zna šta će pre, da se obrati meni, ili da ugasi ekran. Ja mu nonšalantno kažem da ne mora da gasi, i da i ja volim “takve“ filmiće. Čovek zastade u pokretu, izvinjavajući se. Kako sam stajao na vratima rekoh mu da, ako ima vremena, da bih voleo da pogledam, malo…
  “Da li žurite negde?“ upita, ja rekoh ne baš…On pokaza na jednostavni ležaj bez naslona, Sedoh naspram ekrana na kojem se odvjala strasna scena. On se izvini, ode u prednju prostoriju, vidim kroz otvorena vrata, zaključa spoljna, ugasi svetlo – Oho, pomislih dok mi telom prostruja prepoznatljivi impuls. Serviser se vrati, sede pored mene i upita da li mi se sviđa film, ili da nađe neki drugi. „Može – rekoh – ako je od ove vrste.“ „Ima i boljih…“ prekidoh ga “I ovaj pali…“
  Serviser, još uvek zbunjen, ponudi mi sok, privuča stočić i spusti piće i ponovo sede kraj mene. Nismo gledali ekran, gledali smo jedan drugog. Procenjujem da je negde u tridesetim, krupan, uredan, obrijan, prijatnog lika, toplih – možda malo užarenih očiju, sa ponekom sedom. I on mene proučava, “snima“. Pitam ga za status, kaže da nije oženjen, da živi sam. Na moje provokativno pitanje da li je u vezi, odvraća „U kom smislu?“ – nastavjam: “U svakom..“. „Ako mislite na stalnu vezu, nemam je. Ja bestidno čačkam: “Nemate “je“ ili nemate “ga“?“ On se pribra: “Zar je to važno?“ „Nekad, možda i sada – da!“ ne popuštam i spuštam ruku u svoje krilo. On je prati pogledom, nasloni se leđima na zid, zabaci glavu i zatvori oči…
  Spusth mu ruku na butinu, on se trže kao oparen, uspravi se i zagleda se u mene. „Nije moguće…“ tiho reče.
  “Moguće je,,,“ rekoh, i nagoh se ka njemu. On se takođe nagnu. Dok smo se uporno gledali oči u oči, poluotvorenih usana, dok su nam se lica približavala, ruke pohrliše našim telima. Usne su nam se spojile u omaljujći poljubac, jezici zaigrali raskalašnu igru uzajamnog sisanja.
  Uzdrhtali od strasti, ubrzano smo i šumno disali, pribijajući se jedan uz drugoga dok smo se telima komešali. Ruke potražiše i nađoše naše otvrdele organe. Dok je on petjao oko moga šlica, ja krenuh ka njegovom. On mi rukom zautavi ruku – „Želim to, ali…“ Pomalo iznanađen rekoh “Šta ali?“. On izvadi batinu, topuz, ogroman, dugačak, debeo… „Zbog ovog čudovišta sam sam! Žene beže od mene, bojeći se da ih ne povredim. Isto je i sa muškarcima. Zato sam sam, zato probegavam samozadovoljavanju uz gledanje „pornića““…
  Za trenutak dođe kod mene do zastoja, „praznog hoda“ svesti, a zatim me obuze neko narastajuće uzbuđenje, te mu ga uzeh u ruku, tačnije u obe ruke. Izgovorih: „Limiti, poput rekorda, postoje zato da bi bili dostignuti i nadmašeni.“ – rekoh i upustismo se u bezvremenu igru bez granica.
  U jednom trenutku, krećući ka kreščendu, došli smo u položaj, on sedeći nag zavaljen prema zidu na ležaju, a ja bez odeće (osm cipela!) na sebi stoječi pred njim. Sastavio sam mu kolena, uvatio ga za gromadni kurac, objašio ga i licem u lice namestio zver na prethodno nauljeni otvor između guzova i snažno naseo, nabijajući se na mesnati kolac kao da se bacio u bezdan. On se primirio, i žmureći se odjednom podigao kukovima i zabio mi se do mog biološkog, anatomskog limita – koji se ne može prevazići. Ali, svejedno bio je najdublje u meni ikad, osećam da me je svog ispunuio, i da mi dira neku „iks“ tačku u meni, usled toga sam se umirio, ali me iz obamrlosti trže slatka, vrela zver koja me je pohodila. Radili smo, ja gore-dole, levo desno, u krug, on napred-mazad, vadi-zabij,..Ritam, brzina zabijanja i uzmicanja je bio sve brži, vodeći eruptivnom završetku. Tonuli smo i izdizali se uz bljeskove svesti i senki podsvesti.
  Uzleteli smo istovemeno, eksplodirali. Naročito burno on, jer je, a što je napomenuo, dugo, dugo apstinirao – zbog meni mile zveri. Kad smo se pribrali, doveli u red, sredili i obukli, izrazgovarali, obavili ono zbog čega sam svratio – a ne zbog onog što se (srećom!) zbillo, rastali smo se, uz neke dogovore. .

  Reply
 • Nemo

  Apr 2, 2022 at 10:39 am

  Posle nekog vremena odlučio sam da uspostavim kontakt – koji nije uspeo, usled nesporazuma i neslaganja. Sačuvao sam adresu, onosno našao sam je u nekim ceduljama i vizit kartama, i krenuo da pokušam da uspostavim kontakt – jer me je osoba intrigirala.
  Zvonim, otvaraju se vrata, prvi put vidim uživo ćoveka, deluje prjatno – i privlačno. Predstavim se, rukujemo se, on me poziva da uđem, da sednemo i popričamo. Iako je pokazao rukom na sto, sedam na trosed, on priniuđen time seda do mene. Razgovaramo o pokušajima kontakta, ja tražim razlog neuspeha. On veli da je možda moglo da bude drugačije da sam odmah došao kod njega…Pri tom spušta ruku na međunožje. Krijem uzbuđenje, pravim se da ne prmećujem njegov poket – koji je ustvari gest, i naka poruka. Pomera se bliže meni, kolena nam se dodiruju, i on i ja pojačavamo pritisak. Ja, obradovan rezvojem situacije, nevezano ćaskam. Uporno se gledamo, oči u oči, a ja krajićkom oka vidim da se on već ozbiljno igra svojim alatom. On se kreće ka meni, stavlja ruku iza moje glave, naginje glavu i približava je mojoj… Oblizuje poluotvorene vlažne usne, povlači moju glavu, ja tonem u slatku polusvest, podrhtavam, pomalo otvaram usne, zatvaram oči. Upio se u moje usne silovito, osvajački, neodbranjivo. Uzvraćam, njegov jezik prodire u moja usta, preoliće se s mojim, usisavam ga, uzvraćam, u ustima besni bitka isprepletenih jezika. Polako me okreće, obara na ležaj, noge mi razmiče svojim nogama, uvlači se između mojih. Oboren na leđa, pokoren, osvojen prepuštam se. Počinje razodevanje, do poslednje krpice. Onako kako leži preko mene, osećam na stomaku tvrdi komad velikog kurca. Seda mi na grudi pri čemu već ovlaženi glavić njegovog kurca dodiruje moje usne. Ljubim ga, ližem, otvaram usta, pozivam ga da uđe. Ulazi, usne ga popuštaju i obujmljuju sa oko njega. Uvlačim ga dok ga on polako gura počinjem da ga sisam. Napet sam, nisam izgubljen, samo sam zalutao u lavirint strasti. Jezikom ga potiskujem ka nepcima, on klizi napred-nazad. Dugo ga dudlam, premećem po ustima, natapam pljuvačkom, sa kojom se meša uskus njegovog soka. Snažno ga gura dublje, prodire kroz otvir grla, zariva se duboko, što kod mene izaziva da se zagrcnem i otvaram usta kao riba, željan daha. Ponovo mi je u ustima i grlu. Kao iz vatrogasnohg šmrka šibaju mlazevi njegovog semena. Pune mu grlo, usta. Nešto gutam, osećajući kako mi se topla sluzava masa sliva u utrobu, nešto ispljunem, nešto zapenušano zadržavam i premećem po ustima, na jeziku i među usnama. Na vrhuncu zastajemo, on ga vadi, olizanog već nešto omekšanog.
  Hajde, odmori, pa da te jebem…

  Reply