Jebala sam se sa sinom

incest price

Ona trazi njega

Da tog prolećnog dana pre šest nedelja nisam kupila novi bade-mantil, verovatno vam ne bih sada pisala ovo pismo. Kao prvo, ja sam četrdesetogodišnja domaćica i zovem se Katarina, a zovu me Kaća. U braku sam već devetnaest godina i za sve to vreme sam bila verna svom mužu, sa izuzetkom koji je tema ove priče.
Ja sam vrlo atraktivna. Imam dugu, tamno smedju, ravnu kosu do pola ledja. Uprkos godinama imam vitku figuru, koju održavam vežbanjem.

Imam bujne grudi i lepo oblikovane, duge noge.
Živim u kući u kojoj pored mene i muža, živi i naš sin koji ima osamnaest godina, kćerka koja ima petnaest i moja majka. Jednom rečju-puna kuća. Moj sin se zove Slobodan, a svi ga zovu Boba. On je zgodan tinejdžer, lepog i simpatičnog izgleda.

Dobro je gradjen, pošto trenira rukomet. Moj sin ide u četvrti razred srednje škole i odličan je djak. On je oduvek bio dobro dete i sa njim nikad nismo imali većih problema.

Pre mesec dana sam odlučila da idem na kurs prve pomoći u jednu večernju školu.
Pre nego što je kurs započeo, Boba me je iznenadio rekavši mi da bi i on takodje želeo da ide na kurs. To je bilo fino za mene, pošto moj muž nije bio zainteresovan, pa sam mislila da ću se osećati sigurnije, kada me sin kasno uveče bude vozio kući posle časova.

Dopisivanje

Prva četiri časa su bila teorijska, sa malo vežbanja tehnike usta-na-usta na lutki. Pre petog časa, instruktor nam je rekao da treba da se podelimo u parove da bi smo vežbali usta-na-usta. To je bilo važno da bi smo se oslobodili, da možemo pružiti pomoć strancu u nevolji. Pošto su u grupi pored nas dvoje bila još dva bračna para i jedan mladić i devojka, ja sam htela da budem u paru sa ženom koja je sedela u klupi pored mene i sina i sa kojom sam se pomalo sprijateljila u toku prethodnih časova. U tom slučaju moj sin bi bio u paru sa njenim mužem. Boba mi je rekao da ne dolazi u obzir da bude u paru sa muškarcem, a i ona mi je odmah rekla da će biti u paru sa mužem. Pošto su se ostala tri para već stvorila, ja stvarno nisam mnogo razmišljala, već sam odlučila da vežbam sa sinom. Pored toga, moj sin je zgodan momak i pošto smo nas dvoje oduvek bili u prisnom odnosu, smatrala sam da će mi biti ugodno do vežbam sa njim

Kada smo obrazovali parove, ja sam igrala ulogu žrtve, a Boba je trebao da me oživi. On je najpre primakao lice mom, dok sam ja ležala na podu u uglu, stavio svoje usne preko mojih i radio kao što nam je objašnjeno da treba. Instruktor se prošetao po učionici, proveravajući svakoga od nas. Dok smo čekali da opet dođe do nas, moj sin je iznenada stavio svoje usne na moje i gurnuo svoj jezik u moja usta. Ja sam se iznenađeno trgnula, okrenula glavu i tiho mu rekla:
– Bobo, šta to radiš? Pazi kako se ponašaš. –
On se nasmešio i opet stavio svoje usne na moje. Upravo tada nam se instruktor primakao blizu, a jezik mog sina je ponovo ušao u moja usta. Ja tada nisam mogla ništa da kažem, jer je instruktor prolazio pored nas.

Upravo tada, moj sin je pomerao svoj jezik kružnim pokretima u mojim ustima. To nije bilo neprijatan osećaj i ja mislim da sam reagovala instiktivno kada sam pomerila svoj jezik preko njegovog. Kada je instruktor otišao od nas, ja sam ga tiho upitala:
– Bobo, otkud ti ideja da uradiš ovako nešto? –
Moj sin mi je rekao da je želeo da me poljubi, a evo i zašto. Boba mi je ispričao da se pre dve nedelje vratio kući ranije iz škole i ušao tiho u kuću. Isprva je mislio da nema nikog u njoj, a onda me iz hodnika video kako u sobi otpakujem i probam novi bade-mantil.

Ona trazi njega

Kad je to rekao, ja sam prebledela. Pre dve nedelje, ja sam posle podne otišla u grad i kupila veoma lep bade-mantil. Kada sam se vratila kući, zatekla sam je praznu, što se jako retko događa pošto nas u kući ima petoro, tako da u njoj skoro uvek ima nekog. U našoj kući uvek se presvlačimo iza zatvorenih vrata, ali pošto sam mislila da nema nikog, nisam ni zatvorila vrata od sobe kada sam ušla u nju. Čim sam ušla u sobu, otpakovala sam haljinu i počela da se skidam. Pošto se bade mantil nosi na golo telo, ja sam se skroz i skinula da bih mogla da ga isprobam.

Kada sam tako gola htela da obučem bade-mantil, primetila sam da mu je jedan šav popustio. Odmah sam uzela iglu i konac iz ormana da ga zašijem. Kako je tog dana bilo veoma toplo, a pošto sam mislila da još zadugo niko neće doći kući, dok sam ušivala taj šav, bila sam gola. To je trajalo dobrih desetak minuta. Potom sam isprobala bade – mantil i pošto sam bila zadovoljna, skinula sam ga i obukla kućnu haljinu. Kad sam se obukla, čula sam kako se otvaraju vrata od stana i uskoro sam ugledala svog sina kako ulazi u sobu. Izgledalo je da se upravo tada vratio iz škole.
Pošto se ustvari vratio kući odmah nakon što sam ja ušla u sobu, znači da me je sve to vreme pritajeno gledao potpuno golu.

Nastavio je tiho da govori da odavno mašta o meni, da sam mu se tada jako dopala i da od tada ne može da prestane da misli o meni. Onda mi je rekao da bi sada hteo da nastavi da me ljubi, da mi pokaže koliko me voli.
Ja sam mu rekla:
– Šta to pričaš? Pa ti si mi sin. –
On mi je samo vragolasto namignuo.
Instruktor nam je tada rekao da promenimo pozicije.

Ja sam na sebi imala tanku bluzu i haljinu do ispod kolena. Boba je legao na pod, a ja sam kleknula pored njega. Instruktor nam je rekao da počnemo i ja sam se nagnula ispred Bobinog lica i šapnula mu:
– A sada pripazi na svoje ponašanje. –
Poslednje što sam videla na njegovom licu pre nego što su moja usta poklopila njegova, bio je lagani osmeh i neobično svetlucanje u njegovim očima.

Kada su se moja usta namestila na njegova, osetila sam kako njegov jezik pokušava da prođe između mojih zuba. “Ne!” pomislila sam, ali sam ipak nešto kasnije, iz razloga koji ni meni nije bio jasan, opustila vilicu i moj sin je ugurao svoj jezik u moja usta.
Iako je to bio moj sin, ja sam bila na čudan način svesna uzbuđenja koje je stvorio njegov jezik u mojim ustima. Ja sam mu tada odgovorila sa nekoliko malih pokreta svojim jezikom preko njegovog jezika. Tada sam počela da u svemu tome osećam neko neobično zadovoljstvo.

Ya chat

Kada je instruktor bio podalje od nas, odjednom sam osetila Bobinu ruku na mojoj goloj nozi, iznad kolena. Moja suknja je pokrivala Bobin donji deo, a njegova ruka se pomerila neprimećena od drugih osoba pod moju suknju, klizeći na gore po mojoj levoj butini. Ja sam uzdahnula kad je instruktor stao iza nas. Osetila sam čudnu jezu u stomaku kada je moj sin polako dopro svojom rukom do mojih gaćica na mom boku.
Nastavio je da pomera ruku po gaćicama sa boka prema međunožju. Ja sam sklonila svoja usta sa njegovih i samo gledala dole u njega.

Njegova ruka je tada došla do kritičnog mesta. Prvo jedan njegov prst, a potom i drugi prsti, dodirnuli su moje međunožje. Njegova ruka se nije sklanjala sa tog mesta.
Ja sam, gledajući u njega, prošaptala:
– Sram te bilo. –
Počela sam da mislim da je sve ovo od početka bila njegova klopka u koju sam upala, odnosno da ga nikad nije ni interesovao kurs prve pomoći, već da je samo hteo da dođe u ovakvu situaciju sa mnom.
Ja ne želim da mislite da sam ja bila domaćica gladna sexa, koja ništa u tom smislu nije dobijala od svog muža. Ja imam dobar brak i nikad nisam pomišljala da moj sin ima ovakva osećanja i želje prema meni, to jest da u meni ne gleda samo majku, već i veoma privlačnu zrelu ženu, niti sam ikad mislila da je ovo što se upravo dogodilo uopšte moguće.
Kada se završio čas, seli smo u našu staru Opel Askonu.

Boba je kao i uvek seo na mesto vozača, pošto mi je prethodno otvorio vrata od zadnjeg sedišta, iako sam ja obično sedela napred. Bilo je već prošlo pola deset uveče. Kako je sutradan bio radni dan, ulice su uglavnom bile puste. Vozili smo se u tišini, pošto ja posle svega što se desilo, nisam znala šta da kažem.
Kada sam primetila da se ne vozimo prema kući, već da idemo u nekom drugom pravcu, upitala sam:
– Gde to idemo? –
Boba mi je odgovorio:
– Idemo do ovog ovde parkirališta. – pokazujući rukom ulevo napred.
Videla sam da idemo ka slabo osvetljenom parkiralištu na kojem je bilo tek nekoliko parkiranih vozila, a koje se nalazilo ispod visokih stabala topole.

Ona trazi njega

Ubrzo smo se parkirali podalje od ostalih parkiranih automobila. Nije mi bilo jasno zašto smo stali ovde, ali prosto nisam imala snage da ga pitam.
Čim je ugasio motor, izašao je brzo iz kola i seo na zadnje sedište pored mene. Pitala sam se koje su mu namere i zbog čega je seo pozadi. Pomislila sam da je hteo da razgovara sa mnom. U našoj kući je skoro uvek bilo nekog od ukućana, pa tamo onda i ne bismo mogli razgovarati.
Moj sin se pomerio tik uz mene. Gledala sam u njega kada je položio svoju ruku na sedište iza mene. Pre nego što sam mogla da ga upitam šta namerava, njegove usne su se spustile na moje. Ja sam bila iznenađena time. Isprva sam se pitala, da li da ga odgurnem.

Ali onda sam pomislila: “Pa, nakon svega, ovo je ipak moj sin koji me smatra, uprkos činjenici da sam mu majka, a uz to naravno i znatno starija žena od njega, dovoljno atraktivnom da želi da me poljubi. ” Ja sam dopustila njegovim usnama da se postave na moje i počela da uzvraćam poljubac sa određenim entuzijazmom. Moje disanje se tada definitivno ubrzalo. Njegova desna ruka je bila na mojim ramenima, a njegova leva ruka je bila na mom desnom ramenu. Moje ruke su isprva ostale uz mene, ali nakon toga, ja sam stavila moju levu ruku oko njegovog vrata. Dok me je ljubio, dopustila sam mu da mi zavuče jezik. Palacao je po mojoj usnoj duplji u potrazi za mojim jezikom. Odgovorila sam mu na način koji je očekivao pa smo pomešali jezike. Ljubili smo se u usta oko pet minuta. Moj sin me je privukao bliže sebi. Moje grudi su bile pritisnute uz njegove. Moj sin je počeo da me okreće sve dok nisam sedela u njegovom krilu licem okrenuta ka njemu. Sedela sam mu na butinama, dok su one bile između mojih kolena. Zatim je stavio ruke oko mog struka. Onda je spustio ruke na moje bokove i privukao me čvrsto uz sebe. Kada sam se smestila, sin je uzeo moju ruku i položio je u svoje krilo. Nije bilo šanse da na tom mestu ne napipam izbočinu u njegovom džinsu.

Incest price

Tada me je ponovo poljubio. Kada me je privukao blizu, ja sam prekinula naš poljubac i položila glavu na njegovo rame. Sin me je polako gurnuo nazad, cmoknuo u usta i počeo da me ljubi po licu. Ljubio me je po čelu, obrazima i usnama da bi prešao na moj vrat. Ja sam tada lagano zabacila glavu i tiho uzdahnula. Ljubio me je i lizao po vratu, što mi je prijalo. Zavukla sam mu prste u kosu i nežno je mrsila. Spustio je desnu ruku na gornje dugme moje bluze, podigao glavu i gledao me u oči nekoliko trenutaka. Potom je polako otkopčao gornja dva dugmeta moje bluze. Ja sam položila ruke na njegova ramena.

Upoznavanje dijaspora

On je raširio raskopčani deo moje bluze i tako se pojavio gornji deo mog brushaltera. Onda me je zagrlio i poljubio u grudi iznad brusa. Ja sam pomerila glavu napred i vratila svoje usne na njegove. Tada mi je otkopčao preostala dva dugmeta od bluze i ja sam mu dopustila da mi je skine. Sin je tada položio svoje ruke na moje nabrekle dojke i lagano ih stisnuo. Stiskao ih je nekoliko trenutaka, a potom mi je raskopčao grudnjak, te sam ga pustila da mi ga skine. Zatim je počeo da me ljubi po dojkama i da mi sisa obe bradavice sve dok nisu očvrsle. On je skinuo svoju majicu i povukao me napred tako da su moje gole grudi bile uz njegove.

Bila sam zrela žena zahvaćena vrtlogom strasti sa požudnim tinejdžerom, koji je bio moj sin. Kada je nastavio da mi ljubi dojke, ja sam stavila svoje dlanove na njegove grudi. On je polako povukao moju desnu ruku preko svog tela, do donjeg dela njegovog stomaka. Potom je okrenuo moju ruku, tako da su mi prsti bili okrenuti na dole. Zatim je lagano gurnuo moju ruku ispod opasača njegovog džinsa. Skoro sam zaustavila disanje kada sam osetila pod prstima gomilu stidnih dlačica, a onda su moji prsti došli u kontakt sa korenom veoma tvrdog penisa.

Sin je povukao svoju ruku, ali moja je ostala tamo gde je bila. Tada sam odreagovala, tako što sam obavila svoje prste oko njegove impresivne muškosti. Sin me je povukao da ga poljubim, a ja sam osetila njegovu ruku kako klizi pod mojom suknjom, uz moju nogu sve dok nije došla do mog veoma vlažnog međunožja. Ja sam držala njegov ud još čvršće i ustvari sam pokušavala da pomeram moju ruku gore – dole, ali pošto je u njegovim pantalonama bilo tesno, nisam mogla to da izvedem. Sin je počeo da me trlja kroz gaćice. Tada je uzeo moje ruke i tiho mi rekao:
– Molim te, otkopčaj mi kaiš i skini mi pantalone i gaćice. –

Erotske price

Dok me je dalje trljao prstima, ja sam povukla dole prvo njegov džins, a potom i gaćice. Ono što sam tada ugledala, šokiralo me je svojom veličinom. Naime, pojavio se njegov ogromni, moćni i jako tvrdi penis. Bila sam fascinirana njegovom lepotom i veličinom. Bio je dugačak, prav, prošaran venama, a na vrhu mu je bio veliki rumeni glavić.
Tada je on otkopčao cipzer moje suknje i svukao je dole. Kada je počeo da mi svlači i gaćice, nisam se bunila.

Ona trazi njega

Stavio je ruku na moju orošenu vaginu i trljao je kružnim pokretima. Gurnuo je jedan prst u nju. Potom još jedan, pa još jedan. Nežno je ulazio i izlazio sa prstima iz moje vagine, tako da sam se gubila od silnog uživanja. Uskoro sam doživela predivan orgazam. Da bih mu se zahvalila, spustila sam svoje usne na njegove i strasno ga poljubila gurajući mu duboko jezik. On je nastavio da me masturbira dok smo se ljubili, gurajući u moju ženskost i po četiri prsta, sve dublje i dublje, tako da sam ubrzo svršila još jednom podjednako lepo kao i prvi put.
Zatim mi je sin tiho upitao:
– Da li ti je bilo lepo? –
Odgovorila sam mu:
– Bilo mi je prelepo. –
Onda je prišao svojim usnama do mog uveta i tiho mi šapnuo:

Mama, sedi mi na njega, molim te. Hteo bih da ti ga stavim. –
Ja sam oklevala. Nisam znala da li smem da idem toliko daleko sa sinom, da mu se potpuno podam. Sa druge strane, on je meni već podario dva orgazma, a da pritom nije ni jednom svršio.
Spustila sam ruke na njegov penis. Bio je tvrd kao stena. Osećala sam pod prstima kako mu pulsira.

Ona trazi njega

Počela sam da povlačim kožicu na njemu gore-dole. Za to vreme, on je mesio moje bujne dojke. Neko vreme sam ga tako masturbirala, a onda mi je Boba šapatom rekao:
– Mama dopada mi se ovo, ali ja bih hteo da uđem u tebe. –
– Ne smemo to da radimo. – odgovorila sam mu, nakon kratke stanke.
– Da li bi onda htela da ga staviš u usta? – upitao me je on – Hajde mama, sisaj mi ga malo, molim te. –
Pogledala sam ga u oči. Grčevito sam razmišljala šta da radim. U meni se odvijala velika borba. Onda sam mu priznala:
– Nikad pre to nisam radila. –
Pomalo iznenađeno me je pogledao, pa mi je rekao:
– Sad imaš priliku. Hajde mama, dudlaj mi ga molim te. –
Nisam znala šta da učinim. Poljubila sam ga svojim drhtavim usnama u usta. I dalje sam ga masturbirala.
Ustala sam iz njegovog krila i sela pored njega sa leve strane. pognula sam glavu ka njegovim preponama. Ponovo sam ga uhvatila za muškost. Pošto mi je kosa smetala, stavila sam je iza levog uveta. Njegov penis je sada bio na desetak santimetara od mog lica. Znojila sam se i teško sam disala. Spustila sam glavu još malo niže. Sada su moje usne bile jako blizu penisa mog sina. Oblizala sam usne dok mi je srce udaralo kao ludo. Otvorila sam usta i nekoliko dugih trenutaka oklevala. Potom sam krenula glavom napred i konačno sklopila usne oko penisa mog sina.
On je tada glasno uzviknuo:
-To!!!

Sisala sam mu ga krećući se usnama gore – dole, trudeći se da ga uvučem što dublje. Pošto mu je bio jako velik, uspevala sam da ga uvučem samo do pola. Desnom rukom sam mu pri tom držala koren njegovog uda, a levom sam mu nežno mesila jaja. Dok sam mu pušilla, jezikom sam u ustima lizala glavić. On me je nežno milovao po kosi. Pušila sam mu punim ustima, istinski se trudeći da mu priuštim što veće zadovoljstvo. Moj trud se ubrzo isplatio. Osetila sam kako mu se penis grči, da bi ubrzo na moj jezik pokuljale prve kapi vrele sperme mog sina. On mi je tada pritisnuo glavu na dole, tako da mi je njegov penis praktično ušao u grlo, gde je nastavila da šiklja njegova gusta, topla i lepljiva sperma. Bilo je jako mnogo, tako da sam imala utisak kao da me puni čitavu večnost. Prvi put sam tada okusila muško seme i to seme mog sina i dopao mi se njegov ukus. Progutala sam svu spermu i tako završila sa svojim prvim pušenjem sinu.
On me je tada nežno privio na grudi i dugo me tako držao.
Kada smo se odvojili, rekao mi je:
– Bilo je fantastično. Da samo znaš koliko sam ovo želeo. –
Zatim smo se obukli i odvezli kući u tišini.

Kada smo stigli kući, svako je otišao u svoju sobu. Slatko umorna, legla sam i ubrzo zaspala.
Sutradan nismo pričali o tome u toku dana.
Uveče dok sam nešto spremala u kuhinji, sin je ušao u kuhinju i zatvorio vrata od nje. Prišao mi je otpozadi, stavio ruke oko struka i nežno poljubio u vrat. Tiho mi je rekao:
– Noćas kada svi zaspu, dođi u moju sobu.

Čekaću te. –
Okrenula sam glavu ka njemu i naše usne su se spojile, dok je on svoje ruke podigao uz moje telo, stavio na moje dojke i čvrsto ih stisnuo.
Kada su svi zaspali, ustala sam iz kreveta i pošla u sinovljevu sobu. Drhtavom rukom sam otvorila vrata i ušla unutra. U sobi je gorela mala zidna lampa, koja je diskretno osvetljavala prostoriju. On je ležao na krevetu u pidžami. Ustao je, prišao vratima i zaključao ih.
Zatim me je zagrlio i poljubio gurajući mi jezik.
Brzo smo se skinuli, legli na krevet i počeli da se mazimo. On je mene držao za sise, a ja sam njemu rukom navlačila kožicu na već ukrućenom penisu. Dugo mi je ljubio mi je i sisao dojke.

Ona trazi njega

Prosto nije mogao da se odvoji od mojih sisa. Ja sam se već dole dobro ovlažila. Stavio mi je ruku među noge i prodro prstima u moju vaginu. Nastavio je da mi ljubi dojke i sisa bradavice, sve dok nisu nabrekle i ukrutile se. Spustio se jezikom i usnama na moj stomak. Zatim je nastavio da se spušta sve niže i niže, dok nije došao do mog Venerinog brežuljka. Poljubio ga je. Zatim je prstima raširio moje usmine i poljubio me u moju vlažnu i toplu vaginu. Stresla sam se. Dugo me je ljubio i lizao po vagini, pa sam tada doživela i prvi orgazam te večeri.

Potom je stao da sisa moj klitoris kao bombonu. Naizmenično ga je lizao i sisao. Tada sam ponovo svršila, prigušujući jecaje i uzdahe zadovoljstva, da nas ne bi ko čuo. Kada sam po drugi put svršila, sin se pridigao do moje glave i tiho mi šapnuo na uvo:
– Mama, volim te. –
– I ja tebe volim dušo. – uzvratila sam mu.

Hteo bih noćas da te tucam. – reče on, a ja na to uzdrhtah od uzbuđenja i neke slatke jeze.
– I ja to želim mili. – rekla sam mu i pomilovala ga po kosi.
Kada je to čuo, oči su mu se užarile.
Raširio mi je noge i postavio se između njih.
Privila sam ga na grudi i tiho mu šapnula – Budi pažljiv, dragi. Jako ti je velik. – rekla sam mu.
– Ne brini. Znam šta ću. – uzvratio je.

Upoznavanje

Podigao mi je noge na svoja ramena i nagnuo se napred. Upravio je svoje veliko i tvrdo koplje ka mojoj vagini. Levom rukom mi je raširio usmine, dok je desnom držao penis. Postavio je glavić tik uz moju vaginu i zastao par trenutaka.
Pogledala sam ga u oči i tiho mu rekla:
– Učini to mili.

Kad je to čuo, gurnuo mi je prvo glavić, a onda polagano i skoro ceo svoj ud sve do materice. Zatim je tiho kriknuo:
– Ovo sam tako dugo čekao! –

Potom je nežnim pokretima uvlačio i izvlačio ud iz moje vagine. Dok su mi kolena dodirivala ramena pred njegovim naletima, osećala sam se kao na sedmom nebu. Njegovi ubodi su bili nešto najlepše što sam do tada doživela. Grlila sam ga, zarivajući mu nokte u leđa u grčevima strasti. Prodirao je u mene kao pravi muškarac. Dugo me je tucao, a kada smo se približili vrhuncu postavio je usne na moje i zagurao mi jezik. Jezici su nam se isprepletali, a pjuvačka pomešala. Tada mi ga je gurnuo do kraja i započeo da puni matericu, u kojoj je i sam bio začet, potokom sperme vrelim do usijanja. Tada sam doživela takav snažan orgazam, kakav nisam nikad pre u svom životu. Kada smo svršili, još dugo smo ostali spojeni.

Ne vadeći ga napolje, nastavio je da me ljubi i mazi. U tim trenucima shvatila sam da sam se beznadežno zaljubila u njega.
Kada smo se razdvojili, ja sam počela da ga ljubim po grudima i stomaku, sve niže i niže do njegovog predivnog i ponovo tvrdog penisa. Uzela sam ga u usta i sisala mu ga, želeći da mu se tako zahvalim za ogromno zadovoljstvo koje mi je pružio. Pušila sam i lizala njegovo mlado i moćno ljubavno koplje, sve dok mi nije svršio u usta. Te noći smo vodili ljubav još tri puta. Moj sin je bio neumoran ljubavnik. Uzimao me je bez pardona.
Nastavili smo sa intimnim odnosima, svaki put kada su nam to prilike dozvoljavale. Ne znam koliko će trajati naša veza, ali se nadam da će potrajati. Na ovom svetu nema ništa lepše od ljubavi majke i sina!

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet