Izjebana crnom kurcinom

erotske price

Ona trazi njega

Petak, dogovorila sam se sa drugaricama da izađem u neki novi klub, kažu da je ludnica… Obukla sam crnu top haljinu, više otkriva nego pokriva crvene štikle sa visokom petom, i crveni karmin. Drugarice su mi rekle da izgledam kao prava kurva, kroz šalu naravno. A nisu ni bile svesne kolika mi je bila želja da se kresnem s nekim. Visoka sam 174, imam 58 kila, velike sise, izbačena guzica, kao što mnogi kažu – san snova. Mada i vežbam puno… Da pređem na stvar… Izašle smo u klub, fino se popilo, počelo me hvatati, i izađem malo ispred – više zbog crnca koji je izašao, nego što mi je bilo loše

Izađem, sednem na zidić, zapalim cigaru. Kada prilazi on, poče nešto na jedva poznavajućem srpskom, trudi se al’ slabo mu ide. Počnem ja na engleskom, upoznamo se, zove se Nik. Vidim da me izazovno gleda, priđem mu bliže, gurnem mu jezik u usta. Izgubio se al’ snađe se brzo, poče me ‘vatati. Ja samo pošaljem drugarici poruku da me ne čekaju, otišla sam kući. Sednemo u njegov auto i odemo do stana.

Upoznavanje dijaspora

>Na ulaznim vratima sam skočila na njega, počeli smo skidati odeću sa sebe, i završimo onako goli na spavaćem krevetu. Krenu odma u akciju, ljubi me, a ruka mi je već među nogama, obrađuje me profesionalno, pravi crnac. Ja ga uhvatim za kurac i počnem da mu drkam, imam i šta, sigurno nekih 23-25 cm, ogromna kurčina! Tako smo par minuta, i naštimao me i krenuo lagano da ulazi u mene, milimetar po milimetar. Bio je jako debeo, počelo je malo da me boli, a onda, ugurao ga je celog. Bolelo je al’ vrisak je bio više od zadovoljstva.

Nabijao me tako koju minutu a onda sam svršila po prvi put. Samo je nastavio nabijati me, i počeo je on svršavati. Svršio je u mene, najbolji osećaj do tada. Igrala sam se s njim dok se nije opet digao, razvalio me opet kao najveću kurvu. Zapalili smo cigaru, odmorili se malo, on je ustao spremio se i otišao. Na vratima mi je dao vizit kartu, i rekao da je još par dana u BL, i da se javim ako hoću, a nisam luda ovaku kurčinu ne iskoristiti.

Večeras se vidimo, nadam se da će biti dobro kao i prošli petak.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet