ISPOVESTI: KAD KOMŠINKA POMOGNE KLINCU

ISPOVESTI: KAD KOMŠINKA POMOGNE KLINCU

Se*s sa maloletnicima je ono što me nikako ne pali, ono što nikako ne želim. Nisam baš zagorela da to moram da radim, ali sam jednom klincu napravila veliko zadovoljstvo koje i danas ceni. U zgradi u kojoj ja živim, malo je klinaca, većina su stariji ljudi i devojke i momci po 19-20 do 25 godina. Pre par godina, jedan od klinaca mi je prišao, imao je tada nešto vise od 14 godina, a ja 19 i rekao mi da mu se sviđam, da želi da mu budem devojka. To me je istinski nasmejalo, ali je bio uporan. Svaki dan, kako je bilo leto, čekao me dok dođem sa posla ili iz grada, šetnje, i ponavljao mi isto, a jednog dana i da bi me rado jebao.

Ostala sam šokirana, da sa toliko slobode priča sa mnom, iako smo komšije. Mislila sam da ima bar malo poštovanja prema starijima. To je bilo negde sredinom avgusta meseca. Pošto mi je vise dosadio, pitala sam ga koliko ima godina, a kako sam dobila odgovor da za 10-tak dana puni 15, rekla sam mu da mi se taj dan kada napuni 15 godina javi, jer imam iznenađenje za njega. Na to sam i zaboravila i jednog jutra kada sam krenula sa drugaricom na kafu, odjednom se stvorio ispred mene Ivan (neka se tako zove u ovoj priči), rekao da danas slavi rođendan i da jedva čeka da vidi kakvo iznenađenje imam za njega. Nisam imala kud, posle odgovora kada mu dolaze drugovi na rođendan, dogovorili smo se da se iskrade da žurke u 9 uveče i da me čeka u podrumu zgrade. Spustila sam se u podrum 10-tak minuta ranije, a on je već bio tamo.

Moji inače, u delu podruma koji pripada nama, drže neki stari krevet i stvari koje nemaju gde da smeste u kući. Neke stare lampe, ormare… Dovela sam ga u naš deo podruma, koji je malo zavučen i ne vidi se kada se uđe, nalazi se skroz na kraju hodnika. Sela sam ga na krevet, gledao je u mene sav crven u licu, bio je uzbuđen, nije znao gde se nalazi. Zavrnula sam majicu, pa su sevnule moje s**e.
– Uzmi ih u ruke ili usta, hajde – rekla samIvan ništa nije pričao, samo je gledao. Prišla sam mu blizu usta i onda je konačno smogao snage da rukama uhvati moj s**e. Istog momenta šorts mu je nabrekao.

Pomerila sam jednu nogavicu i izvukla ku*** iz gaća. Dva-tri puta sam rukom prešla preko njega, a onda sam ga strpala u usta. Pu*ila sam mu ga, sve jače i jače i u jednom trenutku sam osetila da se grči. Doživeo je orga***, kasnije mi je priznao, prvi u životu. Nije znao šta ga je snašlo, ležao je tu par minuta. Kada je krenuo, pozvala sam ga da se vrati, zavrnula sam suknjicu i sevnula je pi***a. Odmah sam primetila da mu se diže, opet sam ga sela, ovog puta sam mu skinula gaće, par puta prešla rukom preko malo ku*** i opet ga stavila u usta. Posle 20-tak minuta je opet svr***, a kada se smirio, vratio se kući.

S obzirom da se nije hvalio društvu, kao što bi uradila većina pubertetlija, već je to čuvao za sebe, rekla sam mu da kada je god sam kući, da mi pusti poruku na mobilni i ako sam u stanu, da ću doći da mu p***m. Radila sam to još jedno 20-tak–30 puta i nikada niko za to nije saznao. Sada, posle nekoliko godina, kada se sretnemo na ulazu, zahvaljuje mi za prvo se**ualno iskustvo, a žao mi je što mu nisam dala da me tu*a. Nikome nije ni reč rekao, a ako mi ikada zatraži da me je*e, sigurno je da ću mu dati. I dalje ima džentlmena, samo ih treba naći. Šteta što je mlađi od mene skoro pet godina, bio bi idealan muž.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet