Grubi radovi

Grubi radovi

U našoj zgradi se od skoro radi nadgradnja, planiraju da naprave par stanova koji bi se mogli prodati. Usled toga, čitavo proleće su prolazili majstori, lupali, bušili, odnosili šut i krš, donosili materijal, dizalice, kranovi, mešalice..
Kako smo na poslednjem spratu, nije mi prijala buka koju nam svakodnevno prave, ali pošto će cela zgrada imati koristi od te nadogradnje, nije mi smetalo. Mada je žena ponekad ludela na njih, bili su korektni i pravili buku većinom kad smo mi na poslu.

Ja i žena, oboje po 39godina, ne izgledamo loše. Ja malo preko 100kg, 190cm visok, žena kaže zgodnjikav, krupan, jake ruke, ramena.

Maja – 180cm 75kg, vitka, sa oblom guzama, sisama koje su počele da blago vise, kao rezultat vremena, uskim strukom i .. predivnom pičkicom. Kad kažem predivnom mislim na oblik, sa lepim usminama koje se mogu lagano lizati, sa klitom koji je skoro uvek tvrd kad se napali, ali veoma vrela i vlažna.

Seksualni život nam je na solidnom nivou, mislim da se tucamo mnogo češće od naših vršnjaka. I što se tiče radoznalosti i eksperimentisanja, zasad smo ostali na sexy vešu i igračkicama. Igračkice kao što je vibrator, lepog oblika, 21cm.. koji voli da primi povremeno i na kom ima.. sjajne orgazme, dok je moj jezik na klitu.
Maja je imala još par dana godišnjeg odmora, ja sam išao na posao. Ostajala je sama, sredjivala ponešto po kući, viđala se sa drugaricama, prosto rečeno uživala. Dočekivala me nasmejana, raspoložena za sex, prava milina.

U sredu sam poranio sa posla, da bih je iznenadio, kupio buket cveća jer nam se bližila godišnjica zabavljanja. Dolazim na poslednji sprat, nešto mi je bilo neobično. Oslušnem, skapiram. Nema svakodnevne buke za koju mi je rekla da je nepodnošljiva. Kako sam pogodio pauzu majstorima, nasmešio sam se sam sebi.
Otvaram vrata, tiho, da se ušunjam, vidim cipele. Radničke. Ne jedan par već tri para. Znači, zato je tišina, majstori su kod mene. Propade mi iznenađenje, pomislih.
Ulazim u trpezariju, očekujem ih da piju kafu, ali nema nikoga, samo šoljica kafe, Majina, do pola popijena.
Neobično, mislim se u sebi.
Osluškujem, gledam da nisu na terasi, ali onda čujem zvuke iz drugog kraja stana. Spuštam torbu i cveće na sto i krećem ka sobi.
U hodniku – gomila stvari. Radna odela, pantalone, prašnjave majice. Kroz glavu mi prolazi milion ideja i gluposti.
Čujem Maju kako stenje. Prilazim vratima, virim.

Ona leži na krevetu, jedan čupavi tip je između njenih nogu, jebe je divlje, a dvojica kleče na krevetu, pored njene glave, i jednom puši, a drugom drka debeli kurac.
Ostajem zabezeknut.

Pričali smo mnogo puta o nekom grupnom sexu, o tipovima sa kojima bi se tucala, ali .. ovo je baš iznenađenje. Gledam i dalje, ovaj čupavi delje kako delje, ne prestaje.
Moj kurac se diže.

Kučka malena, pomišljam u sebi, da li je ikada planirala da mi kaže. Zna da joj ne bih branio, pričali smo o tome da bih voleo da je gledam dok se tuca sa drugim tipom. Ali sa tri tipa nije isto, pomišljam. Spuštam ruku na kurac koji je sve tvrđi.

U tom, čujem otvaranje vrata.
“Ej, jeste li tu?”

Brzo se povlačim u WC čija su vrata odmah do sobe, i uspevam da izbegnem klinca od nekih 25-26 godina, visok, vitak, koji se u hodu skida.
Otvara vrata od sobe i uleće unutra..

“Bre Mile, al si navalio na jadnu ženu. Neće za mene ništa ostati!” – dobacuje.
Mile, verovatno onaj na mojoj Maji, čupavi, se uspravlja i kaže Maji: “Ovo je mali Kure o kome smo ti pričali malopre”
Ne vidim, samo čujem razgovor.
Klinac progovara: “Drago mi je, mogu li ja sada malo, Milence?”
Čujem da se meškolje, ne mogu da se strpim i virim iz kupatila, izlazim lagano i ponovo stajem blago sakriven vratima od sobe koja se sama zatvaraju.
Klinac stoji, vidim mu ledja, i provaljujem da drka kitu. Jedan od one dvojice pored Majine glave mu dodaje kondom.

Klinac namešta kondom, Maja okreće pogled prema njemu.
“Ej, samo lagano sa tom zmijom, to mi je prvi.. tako veliki!” izgovara ona dok Kure zauzima mesto izmedju njenih nogu.

Provaljujem da ga namešta, ona se drži za ona dva kurca koje je obradjivala usnama do malopre, Mile stoji sa strane i lagano drka svoju debelu glavatu kitu, ne predugačku, ali mnogo debelu.
Maja, podignuta gleda Kureta koji lagano, mic po mic, uklizava u njenu pičkicu.
Ne vidim taj detalj, ne znam koliki mu je kurac, ali čujem po njenom disanju da joj je lepo, da se sprema da ga primi još i još..

Kure zastaje, pa se odmiče, vadi ga verovatno, pa ponovo nabija.
Pa ponovo vadi, pa sad malo brže nabija, verovatno da je opusti.
Ona žmuri, zabacila je glavu, drka kite sa obe ruke.
Kure ponavlja akcije od malopre, izvlači ga, pa ponovo nabije jače, pa opet i opet..
U jednom trenutku, Maja otvara oči, podiže glavu od kreveta, gleda ka svojoj pičkici i progovara: “Ah. Osetila sam dodir tvojih jaja na guzi. Da li to znači da si ceeeeoooo!”
Mile, koji drka debeli kurac, progovara: “Tako je. Upravo si primila Kuretov nadimak od 22cm!”
Zagrcnuh se. Imala je igračku od 21cm, vibrator, lep, i uspevao sam ponekad da joj stavim ceo dok joj ližem i sisam klit, ali ne uvek. A sad, od prve je primila kurčinu od 22cm.
Gaće su mi bile mokre i balave od naloženosti. Kurac tvrd, ruka na njemu, stiska, lagano drka preko pantalona na kojima je mokra fleka sve veća i veća.
Naginjem se da pokušam da vidim još nešto i udaram glavom u vrata koja se otvaraju i odjednom pogledi koji se usmeravaju na mene.

Dvojica čije kite Maja drži u rukama, Maja, Mile – svi su pogledali u mene. Samo je Kure nastavljao da jebe, nije bio zainteresovan za ostatak sveta.

Stranice: First — 1 — 2 — 3 — Next → — Last

Objava Grubi radovi pojavila se prvi puta na Pusica.

Source

0 comments

No comments yet