Gledao sam kako mi ujak jebe zenu


Ona trazi njega

Dok sam ležao u krevetu i gledao ženu koja mi je bila okrenuta leđima, nisam mogao da odvojim pogled od njenog prekrasnog dupeta. Bila je u boksericama koje su njeno dupe još više ukrašavale.

Ustao sam lagano, uzeo telefon i počeo da je slikam. Beležio sam svaki detalj. Okrenuo sam je na stomak i malo joj raširio noge i opet počeo da slikam to prelepo dupe.

Onda sam stavio telefon na sto pored kreveta da snima, a njoj sam ušao glavom među noge i počeo da joj ljubim butine i dupence. Malo sam joj pomerio bokserice u stranu, a ona je lagano podigle dupence i pičkica mi se ukazala, obrijana, kao na dlanu. Prešao sam jezikom preko nje, a ona je samo uzdahnula.

Lizao sam je polako, dok se ona samo uvijala ispod mene i uživala.

Licni oglasi

Odjednom sam čuo kako me neko zove. Popizdeo sam, ali sam morao da prekinem. Ustao sam pogledao kroz prozor i video da je to moj ujak. Obukao sam se i na brzinu sišao ispred kuće. Mislio sam da ga otkačim na brzaka, ali nisam uspeo jer je on došao da mu zamenim alnaser na kolima jer mora po podne na put. Popizdeo sam, ali sam pokušao da to odradim na brzinu.

Posle izvesnog vremena posao se malo zakomplikovao i zadržao sam se već dobrih četrdeset pet minuta. Kako je vreme, a i posao, išao polako, zaboravio sam i na svoju ženu. Kurac mi je splasnuo i znao sam da od seksa danas nema ništa. Računao sam da je i ona ustala odavno kad je videla da me nema.

Ona trazi njega

Zamolio sam ujaka da ode na sprat da mu snajka skuva kafu i da donese i meni jednu. Ja sam nastavio da radim i posle nekih dvadeset minuta ujak donosi kafu i pita kako ide posao. Rekao sam mu da upravo završavam i da može da ide. Popio je kafu na brzaka, zahvalio se i rekao da žuri, pa se vidimo da me časti kad se vrati sa puta. Sredim alat i krenem u kuću, i dalje pomalo imam nade da možda bude nešto od seksa, pa odem do kupatila da se sredim.

Odem do dnevne da vidim da li mi je ženče tamo, ali je nije bilo. Uđem u kuhinju – nema je ni tamo. Odem do sobe, a ona leži i dalje i gleda me sa smeškom. Priđem joj, poljubim je i zamolim za doručak. Setim se da mi je telefon ostao na solu i pokupim ga. Dok sam sedeo na trosedu i čekao doručak pregledam snimak, kad ima šta i da vidim. Zanemeo sam. Dok sam ja radio ujak je imao pune ruke posla.

Besplatan sajt za upoznavanje

Gledam i ne mogu da se načudim. Dok je moja žena ležala na stomaku i verovatno opet zaspala, on joj je prišao i polako, seo pored nje i počeo da joj mazi dupence. Ona nije reagovala i to ga je ohrabrilo i izvadio je kurac iz šortsa i kroz nogavicu i počeo drugom rukom da ga navlači.

Prvo nisam mogao da se načudim koliko debeo kurac ima. Otprilike je iste dužine kao moj, ali skoro duplo deblji. Kako ona nije reagovala, pošto je tvrdo zaspala, polako je uhvatio za kuk i okrenuo prema sebi što je ona mahinalno prihvatila i namestila mu dupe baš do same kite. Pomerio joj je bokserice još malo u stranu jer su već bile od mene sklonjene sa pičkice i pljunuo na svoj debeli glavić i počeo polako da se namešta.

očeo je da joj glavićem trlja po procepu gore-gole kako bi joj uglačao i podmazao usmine. Glavić mu je bio toliko debeo da kad je prislinio na pičkicu nije se uopšte videla od glavića. Bio je stvarno velik i debeo glavić. Tako je mazio sigurno celih minut vremena, možda i više, a onda je lagano počeo da gura, i njegov kurac je počeo da nestaje u toj prelepoj pičkici.

na je počela da se pomera malo, ali je on odmah prestao. Pičkica je počela da joj se toliko širi da je, verujem, htela du pukne. Kad se umirila, opet je počeo da gura i da ga vadi, i ona je sad počela pomalo da pomera dupe i sama kad je osetila da je u njoj debeli i žilav kurac.

Počela je tako jako da se rasteže i da zidovima pičkice steže njegov debeli kurac. On je osetio da joj prija i sad ju je već lepo jebao. Širio joj je pičkicu samo tako! Kako je samo seksi izgledala u tim boksericama dok je ta debela kita bila u pičkici.

Ona trazi njega

Lagano, malo pomalo, je osvajao svaki milimetar te njene ribice. Ona je sama mrdala kukovima, a on se više nije pomerao. Sada se jebala sama. Uživala je na toj debeloj kiti kao što nikad nije uživala na mojoj. Mrdala je napred-nazad kukovima i dupetom i sama navlačila svoju usku pičkicu na tu debelu kurčinu.

Odjednom je ujak počeo da se uvija i da se zabija ceo u nju i sa strane je počela da curi sperma. Punio je i svakim sledećim udarcem njegovih muda u pičkicu sa strane je izlazila sperma i slivala se niz butinu

Nabijao se tako divljački da mi nije jasno kako se do sad nije probudila. Sperma se slivala niz njeno dupe, a on je polako usporavao i na kraju izvadio kurac iz nje.

Kad je završio, ustao je i prekrivačem joj obrisao pičkicu i butinu i lagano na vrhovima prstiju izašao iz sobe.

Do sad nikad nisam video ženu u ovakvoj akciji, a ona je i dalje ležala, sad nepomična na krevetu, a pička joj je stajala otvorena od ovog debelog kurca. Jednostavno se videlo koliko je raširena, a iz nje se i dalje slivalo koliko je mnogo napunio spermom.

Nisam mogao da verujem šta sam video. Nisam verovao svojim očima. A sad i kontam da ona i ne zna ko joj je napunio pičkicu. Dok sam se ja čudio ona je ustala iz kreveta, prišla mi, poljubila me i rekla mi kako joj je seks baš prijao i da sam je baš lepo napunio. Tek kad se probudila videla je koliko curi iz nje.

Licni oglasi

Ja nisam mogao ni reč da kažem. Samo sam ćutao i nisam mogao da se načudim šta sam u stvari doživeo. Odlazila je zadovoljno od mene mešajući dupetom u tim boksericama i dalje sa smeškom na licu, koji joj je napravio taj debeli ujakov kurac. U trenutku nisam znao šta da radim, ali znam jedno: mnogo sam se napalio i opet sam poželeo da je pojebem bez obzira na sve što se desilo

0 comments

No comments yet