Gledao sam kako mi kolega jebe ženu

Ona trazi njega

Moja žena Azra i ja smo u braku već par godina, kako bi rekli, mladi bračni par. Na poziv prijatelja odlučili smo da odemo kod njega na proslavu rođendana, nas 15-ak otprilike kolega s posla i par još nekih, kako to biva „neplaniranih”.

Pšsli smo malo ranije kako bi se pripremili i izbjegli gužvu, kako na putu tako i u kući kod prijatelja.

Azra je obukla haljinu koja je isticala njene noge kao i grudi, koje i nisu nešto velike, ali došle su do izražaja.

Bili smo prvi gosti, sve je bilo pripremljeno, nisam ni sumnjao, čestitali smo mu rođendan izljubivši se naravno, i žena i ja.

Sjedoh u futelju dok je Azra sjela preko puta mene, popili smo po jedan Chivas, u tom se čulo zvono na vratima što je bio znak da i ostali pristižu.

Nije prošlo puno vremena, a stan je bio pun. Uveliko sam nazdravljao s prijateljima tako da je već piće poprilično uzelo danak. Azra je nazdravljala smijući se preko puta s nekom od prijateljica.

Vrijeme je brzo prolazilo uz muziku i piće, pogledah na sat i već je bila blizu i ponoć. Ustanem do wc-a, slučajno pogledam na stolicu gdje je sjedila Azra, sjedi neki tip gleda TV. Sigurno je tu negdje, nista čudno. Dođem do wc-a, red kao u u nekoj diskoteci. Stvarno mi se žurilo, jedan tip mi dobaci smijući se da ima wc i na gornjem spratu ali da je gore za žene, pa ako me puste.
Ona trazi njega
Ne preostaje mi ništa drugo – pomislim. Izađem, krenem uz stepenice, vidim poluotvorena vrata. Uđem – čujem muziku s donjeg sprata, i kao da neko priča, nije me ništa zanimalo stvarno više nisam mogao trpiti, ipak popilo se i previše. Kada sam izlazio jasno su se čuli uzdasi iz sobe pored wc-a.

Krenuo sam da izađem, stvarno nisam imao namjeru da ometam druge „u poslu” ali me neka znatiželja povukla da vidim ko je u pitanju. Prišao sam sobi i vidim da Ivana, Azrina prijateljica s kojom je pričala, leži na leđima dok joj neki tip liže.

Glasno je stenjala. I dalje sam bio tu. Tip je ustao, stavljaući joj ga i počeo lagano da je nabija. Čuo sam da joj reče nešto u smislu: „Nek’ si dovela onu kurvu Denisu da je zguzi, to mu je idealan poklon, kako je raskinuo s djevojkom zagorio je. Bilo je teško da je nagovorim, ipak joj je muž tu, ali sam uspjela nakon par pića. A ni Denis nije loš, čula sam da mu je velik.”

Na to ju je ovaj tip počeo jače nabijati.

Odmaknuh se od vrata, pomislim da je možda to Azra. Kako sam se odmaknuo, iz dnevnog boravka su se takođe čuli uzdasi ali muški. Ulaz u dnevni boravak je bio odmah pored te sobe tako da mi nije bilo teško bilo da provirim. Pomjerio sam se oprezno da me ne primjete, povirih i imam šta da vidim: Denis gol na kauču zavaljen dok mu Azra puši. Azra je i dalje bila u haljini, ali primjetih da su joj štrample koje je imala ispod na sred sobe.

Krv mi udari u obraze, stajao sam kao ukopan. Jedno vrijeme mu je pušila, a onda je on ustao i zavrativši haljinu, uhvatio je za guzu objema rukama. Zabio joj ga je jako, na što je ona vrisnula.
Ona trazi njega
„Vrišti kurvo, sad ćeš vidjeti kako se jebe”, derao se.

Molila ga je da bude tiši da ne bi neko primjetio. On se nije puno obazirao, samo ju je jako nabijao… a ona je zavrištala. Na to joj on uzvrati da se ona čuje više…

Još je malo tako jebao i onda je sjeo na kauč a Azra je ustala i skinuvši haljinu opkoračila ga i počela se nabijat…

Nakon par minuta nabijanja Denis je ustao a ona ostala sjedeći, prislonivši kurac na njena usta dirajući se počeo svršavati. S obzirom da je bio polumrak nisam vidio gdje je to sve otišlo, iskrao sam se na izlazu, bacim pogled u drugu sobu i vidim da su ovo dvoje već krenuli da izađu.

Brzo se spustim i sjednem na svoje mjesto. Nakon par minuta ulazi Azra i njena kolegica, pogledam u nju ona kao u nekom razgovoru okrenu se prema meni i posla mi poljubac…

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet