Gej prica – Primanje velikog EROTSKA PRICA

Upoznavanje srbija

Već neko vreme sam se dopisivao sa ovim tipom, ali nikako nismo mogli da se sastanemo. Uvek je neko od nas imao neka posla vikendom, rođake i familiju u kući. A ja sam strpljivo cekao dok nisam docekao. On je bio sam za vikend u svojoj kuci, i dogovorili smo se da dođem kod njega jedno vece. Dogovor je bio da se nađemo na autobuskoj stanici u njegovom kraju. Došao sam i čekao ga.

Znao sam otprilike kako izgleda, na osnovu nekoliko fotografija koje sam video, ali sam bio stvarno zapanjen njegovom lepotom kada sam ga video uživo – 30 godina, malo niži od mene, oko 175 cm, kratka crna kosa, jako sladak, zelene oči . Ostalo nisam video jer je bila zima pa je bio u jakni.

Otišli smo do njega. Bio je jako fin i kulturan. Živeo je u modernoj kući, velikoj. Pričali smo malo i cirkali, a onda me pozvao da vidim njegovu sobu.

Dobro je, pomislih, već sam hteo da izgorim koliko sam bio napaljen. Jer mene je interesovalo da vidim njegovu kitu, za koju mi je rekao da je baš velika, ali nikad nije precizirao kolika .

Soba je bila lepa, ali mi smo odmah počeli da se skidamo, ljubimo i hvatamo. Imao je jako čvrsto telo, žilavo, ali nije bio mnogo krupan. Hvatao me je jednom rukom za dupe, a drugom me je gurao po potiljku dok smo se ljubili. On je vodio igru, što mi je jasno dao do znanja kada sam krenuo rukom ka njegovoj kiti – samo je sklonio i oborio me na krevet.

Stajao je i smeškao se. Bacio se na mene i nastavio da me ljubi, malo se spuštajući do bradavica koje je sisao. Onda je ustao i stao do ivice kreveta, na kom sam ja ležao i počeo da otkopčava farmerke. Kurac mu se jasno ocrtavao preko gaća i videlo se da je baš veliki.

Upoznavanje hrvatska

Dok sam se ja okrenuo na stomak sa glavom u visini njegove kite, on je skinuo gaće. Zacrnelo mi se pred očima. Kurac mu nije bio veliki, to je bilo čudovište! Ogromno, čvrsto, krivo, debelo čudovište, sa ogromnim bordo glavićem, obrezan. Masivna obrijana muda su mu se ljuljala ispod kurca.

Progutao sam pljuvačku i u neverici gledao u njegov kurac. Bio sam uplašen, nisam znao da li ista da počinjemo, prevelika mu je kita! On je to primetio, pa se nasmejao i malo me pogurao po glavi da počnem da mu pušim. Prodrkao sam ga malo jednom rukom, a drugom uhvatio za muda. Liznuo sam glavić, pa ga malo obuhvatio usnama, a onda mi je samo sklizno u grlo, do krajnika.

To, naravno, nije ni do pola ulazilo u moja usta, iako imam velika usta. On me je onda uhvatio jednom rukom za bradu i obraz, a drugu je stavio na moje teme i jebao me u usta. Bio sam napaljen, jer on, iako dominantan, nije bio grub. Onda me je okrenuo na leđa, tako da sam ležao na leđima, a glava mi je visila naopako preko ivice kreveta, sa otvorenim ustima.

On je prišao i gurnuo mi kurac u usta – u ovoj pozi je mogao dublje da ulazi, skroz u grlo. Jako se napalio, izvalio sam po pokretima i uzdasima. Nagnuo se preko mene i počeo da mi drka i liže glavić. Volim 69, ali ono što mi je spremio je bilo ludo.

Dok mi je pušio, jebao me u grlo, sve vreme stojeći pored kreveta; onda me malo povukao napred i opkoračio preko lica, tako su mu muda i čmar bili u visini mojih usta. Odmah sam krenuo da mu sisam jaja, dok je on u isto vreme, mene uhvatio za dupe i podigao, tako da su moje butine prelazile preko njegovih ramena.   Ja sam bio oslonjen na krevet samo ramenima, a on je stajao. Šakama je raširio moje obrijane guzove, prodraškao čmar prstom, a onda mi zabio jezik u njega; to je bio prvi put da mi neko liže dupe i mislio sam da ću da svršim tog trenutka koliko je bilo dobro, jer on je počeo već da divlja.

Sve je lizao, čmar, muda, dugo i sočno. A ja nisam mogao a da mu ne uzvratim istom merom J, pa sam i ja počeo da mu ližem čmar. Više nije mogao da izdrži. Polegao me je na krevet na ledja i stavio jastuk ispod guze.

Prišao mi je i raširio mi noge. Uzeo je sa police pored kreveta kondom i namestio ga, a onda pljunuo u šaku i namazao mi šupak. Bio sam i ja spreman i željan. namestio je svoj džinovski glavić i krenuo da gura, ali nije išlo.

Ona trazi njega

Mnogo me je bolelo. Zamolio sam ga da stane. Jebi ga pomislih, upropastio sam sve

. Ali on nije baš hteo da odustane. Reče mi da legnem na stomak i raširim noge što više mogu, što sam i uradio. Onda je on zaronio lice opet među moje guzove i oš jedno pet minuta mi lizao šupak, na moje veliko zadovoljstvo.

Namestio se iza mene i ponovo počeo da gura, sad mnogo sporije i lakše. Prvo je ušao glavić; onda ga je izvadio, pa opet vratio, i tako više puta. Onda je počeo sve dublje da ga gura, delić po delić. Ja sam stenjao, ali me je zamolio da ne vrištim ako mi bude do toga, jer su mu tanki zidovi do komšija.

Grizao sam čaršav i stezao ga, a on je ubrzavao tempo.   Sada se stvarno zabijao ludački, držeći me čas za ramena, čas za struk. Opalio me šakom par puta po dupetu, bilo je cool. Onda, kada je baš jako ubrzao, stao je i izvukao ga.

Legao je na krevet naslonjen na zid i pokazao mi da mu sednem na kurac. Opkoračio sam ga i krenuo da čučnem, držeći njegov kurac i centrirajući mu glavić na čmar. Kako sam ga namštao, on ga je zabo jednim trzajem do pola. Obuhvatio me preko ramena rukama, i ja njega, i počeli smo strasno da se ljubimo dok sam ga ja jahao, a on se zabijao.

Osetio sam da se zabija sad već do kraja, do jaja, i to vrlo silovito. Prijalo mi je baš .

On me je pustio i izvalio se skroz na krevet, a ja sam mešao po njegovom kurcu i drkao svoj. Rekao sam mu da ću da svršim, na šta je on odgovorio da to uradim po njegovom stomaku i grudima. Malo se zajebao, jer sam išpricao po bradi

. J. On je isto rekao da ce da svrši. Sišao sam mu sa kurca, skinuo kondom i krenuo da mu drkam, a u usta sam usisao jedno njegovo jaje, pa drugo.

Počeo je da se grči a ja nisam prestajao. Krenuo je obilno dasvršava, i tad sam se malo odmakao, ali je deo sperme ipak završio meni na faci. Legao sam pored njega i tako smo malo ćutali, dolazeći do daha. Rekao je samo kratko , , Bravo mali, primio si kurac od 24 cm do jaja, , .

Sajt za upoznavanje

1 comments

 • neven

  Sep 14, 2020 at 7:48 am

  Letnji dan, podne. Busom “83” idem poslom od železničke stanice do Crvenog krsta. Posle Slavije, dok bus ide, stojim kraj vrata i držim se za šipku. Pogled mi pade na tamnoputog sredovečnog čoveka, nesumnjivo Roma, u majci i šorcu, sa japankama na bosim nogama, na jednom sedištu. On uhvati moj pogled, i pogledi nam se ukrstiše. Nešto, neki uzbuđujući nemir prostruja kroz mene. Nesvesno poslah impuls koji čovek primi, razazna, i spusti ruku u svoje krilo. Videći da tamo gledam, on poče da pomera šaku, i skloni je, i ja videh prepoznatljivu izbočinu u njegovom međunožju. Kako sam ja nastavio da gledam prema njemu, on pokaza na svoj očigledno dignuti kurac. Nesvesno sam obliznuo usne, što on proparti rekao bih nadmoćnim smeškom. Dok smo se gledali razmenjujuči nemušte poruke tela, brzo dođe krajnja stanica, čovek ustade i ođe ka vratima, noseći poveću torbu. Pri izlasku, on ostade pored samog krsta, čekajuči me. Zastao sam isped njega, našta on zadiže majicu, a iz pojasa šorca se pojavi deo prelepog, debelog kurca, sa velikim, tamnocrvenim glavićem. Nisam mogao da skinem pogled sa njega. Ne govoreći, on krete prema, setio sam se, WC-u u parkiću kod okretnice. Posle kraćeg – ne zhnam zašto – oklevanja, kretoh za njime. On ostavi torbu kod ulaza u WC i uđe. Dođoh do ulaza i pogledah u za čudo praznu prostoriju. Stajao je kod vrata jedne “kabine”, smaknutog šorca, držeći u ruci uspravljenu kurčinu sa budžom glavića, sjanom, već vlažnom. Ne mogavši da odloim prođoh pored njega, pri čemu me on poljubi, tako da kroz mene prostruja i obli me talas neodoljivog uzbuđenja. Okrenuo me i blago gurnuo napred da se oslonim na zid, dok sam kolenima dodirivao WC školjku, pri čemu sam na vratu osećao njegove vrele usne…Pažljivo, gotovo nežno mi je smakao trenerku i gaće, i obuhvativši me oko struka, prislonio svoju zver na moj “zadnji ulaz”.
  Tvrd, topao, vlažan od sluzi njegov glavić je tražio da uđe, što sam ja, nošen žudnjom i strašću pomogao, natrćivši se i gurajuči dupe prema njemu. Shvativši da je dobrodošao ušao je nesmetano, praćen opuštanjem i ulačenjem, usisavanjem, pri čemu je on snažno prodirao, težeći krajnjoj dubini zabijanja u mene. Uhvatili smo ritam, a ja sam samo želeo da ovo treje i da mi ispuni telo i dušu.
  Onda je počlto da me jebe, kao niko. Držeći me za slabine navlačio me je na kurac, što je, uz njegovo guranje i moje odupriranje kretanjem u nazad, doveloa da ga je zabio stvarno do ktaja, koliko su dozvoljavali dužina njegovog kurca i dubina moje željne unutrašnjosti. Zabio mi ga je, zastao na momenat, a onda nastavi da me jebe – napred, malo nazad, napred…Praćeno njegovim sve šumnijim disanjem.
  Moj izdržljivi partner, znalac i iskusan i vešt jebac, me je dosta brzo doveo da orgazma, ali kako ga nije vadio, već nastavio da me kara, usledili su novi i novi talasi mojih orgazama. Konačno, i on doseže svoj vrhunac i uz trzaje, ječanje i snažno zabijanje, poče da me puni, svršavajuči u više – možda sedam-osam – mlazeva. Jebačina je završena obostranim svršavanjem, prigušeni kricima i naizmeničnim grčenjem i trzajima tela, čvsto stinutih jedno uz drugo.
  Otišli smo u neki sobičak u kojem je osim robe za prijacu (u glavnom farmerke) bio i ležaj, na kojem smo proveli celo popodne – u neprestanom jebanju. Iscrpeni, ali zadovoljni rastali smo se oko 6 sati, uz dogovor da se nađemo – dao mi je broj svog mobilnog. Šta mislite jesam li zvao?

  Reply