Gay price: Veliki kurac

gej price

Erotske price

Rođen sam u Srebrenici, tokom ratnih dešavanja izbjegao sam u Tuzlu. Potiskivao sam dugo godina da volim kurac, ubjeđivao sam sebe da je to prolazna faza, da će proći. Godinama moja mašta je radila i sve češće sam zamišljao gay erotske scene, velike neobrezane kite kako ih ližem, navlačim kožicu ustima, kako mi svršavaju u usta, po licu i pune spermom moju pohotnu guzu. Plašila me ta maštarija a u isto vrijeme i jako uzbuđivala. Godinama sam potiskao to u sebi, niko nije sumnjao da volim kurčeve, izlazio sam s djevojkama i bio kao i svi drugi. Ali zadnjih godina želja za kurcem se javila još više, stalno sam maštao o neobrezanoj kiti kako prelazi preko mog lica i nestaje mi duboko u ustima dok velika jaja mi udaraju od bradu. Riješio sam tada da nađem diskretnog jebača da mi ostvari moje maštarije…

Poslije dugog, napornog traganja i dopisivanja po raznim društvenim mrežama konačno sam pronašao jednog koji je bio kao stvoren za mene. Pravi muškarac, dobre velike neobrezane kite, kožica kao stvorena za sisanje, dobro snažno tijelo. Dogovorili smo susret u Bratuncu i on se na vrijeme pojavio. On je imao auto i predložio sam mu da idemo u Srebrenicu u kuću moje rodice u kojoj niko ne živi. Dok smo ulazili na kućna vrata shvatio sam da ću biti jeban, nema više povratka.

Šupak mi je pulsirao cijelo vrijeme gladan kurca. Miloš tako je se zvao, odmah me je uhvatio za guzu i povukao moju ruku prema svom kurcu. Bio je ogroman. Raskopčao je pantalone i ja sam kleknuo kao da sam to već radio. Bio je dignut skroz, debeo, tvrd, kožica je još uvijek prekrivala pola glavića. Stavio sam usne na njega, otvorio ih i ta velika kurčina mi je počela da ulazi u usta.

Gay price

.Drhtao sam od nekog straha i uzbuđenja ali sam ga sve hrabrije i više primao u usta. Počeo sam ga lizati, sisati, kao prava droljica. Opustiio sam se potpuno, sisao sam mu velika jaja, lizao od korijena prema glaviću i onda ga pohotno stavljao duboko u usta dok nisam počeo suziti i baliti po njemu. Želio sam ga u šupku, da me jebe jako, divlje, da ga osjetim do jaja.

Otok Hvar

gej price

 

Miloš mi je naredio da legnem na stomak, uradio sam to bez pogovora. Znao sam da ću ga primiti uskoro, ponovo sam drhtao. Uhvatio mi je guzove rukama, raširio ih jako, uzdahnuo sam i prošaptao JEBI ME JAKO. Prstima je masirao moju rupicu, nanosio neku kremu i onda sam osjetio njegov tvrdi glavić kako me mazi po šupku. Odjednom je brzo uletio, osjetio sam jaku bol, nastavio je da ulazi do kraja. Stao je i tako ležao na meni 30ak sekundi a onda je počeo da ga izvlači i uvlači, prvo polako a onda sve brže.Bol je skoro nestala, osjećao sam blaženo stanje i uživao sam u svakoj sekundi.

Erotske price gay

Taj dan je jedini put svršio u mene, bio sam ispunjen spermom i konačno sam ispunio maštariju, primio sam veliki neobrezani kurac u rodnom gradu i bilo je nezaboravno.

2 comments

 • Sexbg

  May 24, 2021 at 3:06 pm

  Pusim,sms na 0655831871

  Reply
 • Nemo

  Sep 16, 2021 at 6:25 am

  Pušim i ja sa zadovoljstvom. Poslaću poruku na SMS-

  Reply