Gay prica: Nezaboravno iskustvo sa dom tipom

Upoznali smo se na Planet Romeo. Ima oko 40 godina dopisivali smo se par dana razmenili nekoliko slika ,pisali smo šta volimo u seksu. Ja volim blago dominaciju. Takođe i on voli blagu dominaciju ,obožava poslušne dečkiće. Voli da mu neko dugo pusi kurac da mu neko lize stopala i da svrsava u usta. Takođe voli da radi piss. Imao je prazan stan a živeo je sam. Dogovorili smo se da dođem kod njega Jedva sam čekao taj dan. To veče pred polazak nisam mogao da spavam od uzbuđenja. Zvao me je da dođem na vikend. Pošto sam ja iz Kraljeva a on iz Kragujevca, krenuo sam rano ujutru prvim autobusom.

Imao sam veliku tremu a i želju da ga što pre upoznam. Na ulazak u Kragujevac poslao sam mu poruku i odgovorio mi je da će me čekati na stanici. Posle nekog vremena ulazimo na stanicu I ugledam ga kako stoji I gleda u autobusu. Odmah sam se uzbudio. Izgleda izgleda baš dobro uživo ,bolje nego na slikama. Izlazim iz autobusa idem ka njemu.
E cao. Ja sam Aca
Cao. Ja sam Ivan,drago mi je. Hoćemo li ?

Idemo ka njegovim kolima i ne progovaramo ni reč. Tokom vožnje ka njegovom stanu smo ćutali. Malo mi je bilo I strah a a u isto vreme i uzbuđenje. Posle nekog vremena stižemo do njegovog stana. Izlazimo iz kola idemo ka zgadi. Ulazimo u lift i čim su se vrata lifta zatvorila odmah mi je dao naredbu da kleknem. Izvadio je kitu iz pantalona i stavio mi usta. Još mu se nije digao. Naredio mi je samo da ga držim u ustima dok mi stignemo do njegovog sprata. Stao je lift i vraća kitu u pantalone. Podižem se na noge i vrata lifta se otvaraju. Idemo ka njegovim vratima od stana I ulazimo. Zatvara vrata Iza mene i zaključava.
I kaže mi: Izuj me odmah!

Istog trenutka se saginjem i izuvam mu patike.Uzima jednu patiku i nabija mi na nos. Miriši pičko, oseti miris tvog gospodara. Ostani tu olizi mi I miriši patike dok te ne zovnem. Kita mi se odmah digla dok sam mu mirisao i lizao patike iznutra. Nisam smeo da se skinem dok mi ne da naredbu ostao sam obučen. Posle nekog vremena zove me, pičko dopuzi do mene.

Puzao sam četvoronoške do njega. On je sedeo go i u čarapama na ugaonoj garnituri i gledao TV ispajajući flašu piva. Noge podigao na stočić ,prizor je bio predivan. Takvog sam tražio oduvek, malo starijeg od mene ,lepo rađenog, pravog mužijaka. Klecao sam pored njega i naredio mi da otvorim usta. Uzdigao se i pljunuo mi je u usta. Mnogo sam se uzbudio .Počeo sam da ga diram preko farmerki. Pljuno me još jednom u facu i rekao mi: Jesam ti ja naredio da smeš da se pipaš’
Ja: Izvinite gospodaru
Gospodar: nemoj da se ponovi više
Ja: Neće gospodaru
Gospodar: Hajde sad lizi mi stopala ,da se sijaju, jer jasno.
Ja:Jasno gospodaru

Skidam mu čarape i stavljam u usta a nos nabijam na njegova stopala. Počinjem da se trljam o stopala I prstiće. Vadim čarape iz usta i počinjem da lizem. Lizem prvo tabane, sve do prstića. Svaki prstić olizem i između njih svaki detalj stopala mora da bude olizan. Ima baš lepa stopala I prstiće, mnogo mi se sviđaju. Lizao samo ih sigurno nekih dva sata dok je on pio pivo i gledao TV neku utakmicu. Nakon utakmice kad se završila ustao je , naredio mi da se skinem i vezao mi kaiš oko vrata i naredio da puzim pored njega do kupatila.
Gospodar: ulazi u kadu droljo ,odmah!

Odmah sam ušao u kadu i namestio se ka njemu.
Gospodar: otvori širom usta hoću da pišam robe moj
Otvaram sirom usta i željno iščekujem zlatni tuš. Prvo mi je pljunuo u usta a zatim je prislonio glavić na moja usta i dao mi da ga lizem dok ne počne da piški. Osetio sam prvi mlaz kako mi puni usta i sliva se niz moje telo. Dugo je mogao da piški što me je mnogo uzbudilo. Kad se ispišao dao mi je da mu olizem glavić i očistim.
Gospodar: ostani tu u kupatilu da se središ i odmah dođi u spavaću sobu,jasno!
Ja: da gospodaru

Čim sam se sredio puzeći odlazim u spavaću sobu. On je ležao na krevetu na stomaku i obratio mi se
Gospodar: kreni da mi lizes od stopala do dupeta. Hoću da mi olizes guzu i stopala baš baš dobro.
Ja: hoću gospodaru, potrudi ću se sve za vas
Jedva sam čekao opet ta prelepa stopala i prstiće da dohvatim jezikom i obradim ih cela. Lizao sam mu svaki prstić i između njih. Nakon nekog vremena lagano jezikom idem ka njegovoj guzi. Lizem mu svaki deo njegove guze i rupice. Zavlačim jezik u njegovu rupicu i lizem je celu i oko nje.

Nakon nekog vremena okreće se na leđa a ispred mene njegova prelepa i velika kita. Samara me kitom po faci i ustima. Prislanja glavić na moje usne i naređuje da mu samo lizem glavić. Čujem kako uzdiše ,kako mu prija a ja sam na sedmom nebu ,ovo sve sam oduvek želeo da mi se desi. Napokon mi dozvoljava da stavim kitu u usta i da krenem lagano da ga pušim.

Pušio sam i lizao naizmenično. Lizao sam mu muda i lagano jezikom od korena kite do glavića pa ga opet stavljao u usta i pušio dugo dugo. Ustao je i stao pored kreveta i naredio mi da legnem i da oborim glavu na Ivicu kreveta tako da mi njegova kita bude iznad moje face. Drkao je kitu izmad moje face I usana i kad je osetio da će da se svrši strpao je kitu u moja usta i punio je spermom. Nije vadio dok nisam sve progutao i iscedio iz njegove kite.

Naredio mi da otvorim usta da se uveri da sam sve progutao. Kao nagradu pljunuo mi je u usta i stavio čarapu u usta i tek tad mi dozvolio da svrsim ja. Otišao je da se tušira a ja sam ostao go i ulepljen od sperme moje I čekao da on završi sa tusiranjem. Dozvolio je i meni da se istuširam i da se spremim kasnije da sve ovo ponovimo ali moraće i da me jebe u guzu.

0 comments

No comments yet