Ja gay

Gay price

Svijao sam se nad njim poput zmije, čupajući rukama sve oko sebe, a on me gledao u oči i vidjevši da uživam na njegovom kurcu, ubrzao ritam. Njegova velika jaja tukla su me po guzi

Sjećam se tog dana kao da je bio jučer. Bio sam lijep i vitak plavokosi srednjoškolac. Toga dana markirao sam sam s nastave i odlučio otići na matineju u tadašnje kino “Kosmaj” u kojem su se naizmjence prikazivali hongkonški i erotski filmovi.

Ušao sam u već zamračenu kino dvoranu i progurao se do prve prazne stolice pokraj nekog frajera, skinuo sam jaknu i stavio je u krilo radi toga da bih mogao za vrijeme filma izvaditi kurac i lagano si ga drkati. Već nakon deset minuta u njemačkom su se porniću školarke tuširale nakon tjelesnog odgoja. Bilo je desetak golih komada, jedna bolja od druge. Zatim se u kadru ukazao profesor kako škica kroz ključaonicu, a atraktivne djevojke kao da su to znale pa su se međusobno strastveno mazile, dok je profa iza vratiju bjesomučno drkao.

Moj se udav probudio i uzdignuo tako da me je boljelo. Diskretno sam ispod jakne otkopčao šlic i izvadio ga van, te lagano počeo šetati kožicu gore-dolje. Uskoro sam osjetio da ću svršiti pa sam prestao i izvadio ruku. Ostao sam tako nadignuta kurca ispod jakne i dalje gledajući film.

Odjednom sam osjetio kako mi nepoznati frajer do mene zavlači ruku pod jaknu i hvata me za kurac. U prvi tenutak htio sam skočiti i viknuti na njega, ali mi je bilo neugodno raditi scene na javnom mjestu. Njegova topla ruka nježno me stiskala za karu. To mi je bilo prvi puta da mi netko drugi drka i osjećao sam se blaženo. Pogledi su nam se sreli, smiješio mi se zgodan, crn muškarac, tridesetih godina, a onda sam primijetio kako i on ima jaknu u krilu, dok mu lijeva ruka radi isto što i desna. Njegov topli stisak i stručno drkanje moga koplja ohrabrilo me, pa sam i ja krenuo u napad.

Lijevom rukom zašao sam pod njegovu jaknu i napipao veliku tvrdu kurčinu koju sam pomno prepipao i ispitao vršcima prstiju. Povukao sam mu kožicu dolje i nježno ga uhvatio za ogroman glavić širokog oboda, čiji je obujam bio nešto manji od zgloba moje ruke, zavukao sam mu ruku u šlic i iz njega istovario dva velika jaja koja sam malo mijesio, promatrajući ga. On je zažmirio uživajući u mojim dodirima. Njegova ruka koja je drkala mog ljepotana polagano se spustila na moja jaja, dok je srednjim prstom došao do mog šupka koji je bio potpuno nevin. Počeo mi je trljati rupicu nježnim kružnim pokretima, a veličanstveni osjećaj koji me je obuzeo jednostavno ne mogu riječima opisati.

Seks upoznavanje

Raširio sam noge, želeći da mi zabije prst u šupak, a on je shvatio moj tjelesni poziv i  prstom probio barijeru mog mišićnog analnog prstena i ušao u mene. Prvi puta u životu osjećao sam se ludo i totalno pohotno. Istodobno dok me on jebao prstom ja sam mu zdušno drkao njegovu debelu batinu. Nagnuo se prema meni i tiho me upitao drhtavim glasom bi li mogao izdržati da me pojebe u guzicu, a ja sam mu odgovorio da možemo probati.

Izvukao je prst iz mog šupka i rekao mi neka se zakopčam.
Pospremili smo kurce u hlače i ja sam ludo uzbuđen, drhtavih nogu krenuo za njim. Hodao sam pokraj njega, pomalo se bojeći pomišljao sam čak i na bijeg. Osjetio je moju namjeru i poručio mi da se ne bojim, jer će biti jako nježan. Ubrzo smo došli u njegov stan i čim smo ušli okrenuo se prema meni i nježno me poljubio u usta. Nakon zagrljaja poljubio me opet, ali ovaj puta je njegov topli jezik istražio moju usnu šupljinu i isprepleo se s mojim jezikom.

Nisam se još nikad ljubio i instiktivno sam radio što i on. Jezici su nam se razigrano sudarali, a mi smo duboko disali loveći zrak i usput se oslobađali odjeće. Uskoro sam bio potpuno gol, a još smo stajali u predsoblju. Uhvatio me za ruku i odveo u sobu. Polegao me je na veliki krevet, stao ispred mene i skinuo se. Bio je tamnoput, crn i jako dlakav, vitkog mišićavog tijela, a njegova debela kobasica klatila se iznad dva velika moćna jaja. Za razliku od njega ja uopće nisam bio dlakav, koža mi je bila nježna, mekana, a dlake sam imao samo oko pimpeka i malo ispod pazuha. U usporedbi s njim bio sam poput malene djevojčice.

Legao je pored mene i kazao da se zove Neno. Tek sam tada skužio da se uopće nismo upoznali pa sam mu rekao da sam ja Marko. Nakon toga, vršcima prstiju desne ruke me je lagano, jedva dodirujući moju nježnu kožu, počeo maziti po trbuhu i preponama. Njegov mi je jezik bio malo u ustima, a malo po vratu i uhu. Moj se pimpek isprsio u punoj veličini. Dok mi je prelazio rukom s trbuha na prepone, počeo sam instinktivno širiti i dizati noge poput iskusne kurve.

Erotske price

Sisao mi je bradavice koje su bile prirodno natečene i stvarno sam izgledao ko prava pičkica. Glavu je spustio do mog trbuha, uhvatio me rukom za tvrdog mališu i pohlepno ga stavio u usta. Prije toga mi je rekao neka gledam kako on to radi da bih kasnije znao njemu popušiti karu. Njegova topla usta i vlažni jezik majstorski su kružili po mom glaviću, gutajući mi cijeli klip i izluđujući me. Počeo sam vrištati od slatke strasti koja me obuzimala.

Samo što nisam svršio, ispustio je moju karu iz usta, podignuo mi noge, i jezik zabio u moj šupak zdušno me ližući i jebući jezikom. Od lude pohote koja me je obuzimala sve više, počeo sam vikati i moliti ga da me pojebe. Ustao je i iz ladice noćnog ormarića izvadio kremu, istisnuo si je na dlan i počeo si mazati ukrućenu kurčinu; zatim mi je dobro namazao anus, čak mi je prvo jednim prstom ušao u guzu, zatim s dva, a onda su stala i tri. Nije me ništa boljelo, samo sam želio da mi konačno ugura tu svoju zvijer u narajcani šupak.

To sam pokazao tako da sam visoko podigao noge i uhvatio se rukama ispod koljena, čekao sam ga tako isprčen, sa šupkom koji je gladan kurca zijevao. Kleknuo mi je među noge, privukao me k sebi, a zatim držeći se jednom rukom za kurčinu počeo mi ga gurati u guzicu. Osjetio sam bol kad je njegov široki glavić probijao moj čvrsti prsten, ali kad mu je glavić ušao u mene se sjurilo oko dvadeset centimetara čvrstog i toplog meso. Početnu bol zamijenila je sada slatka bol, pogotovo kad mi ga je zabio do jaja.

Prebacio je moje noge sebi na ramena, oslonio se na ruke i počeo me jebati u ludom frenetičnom ritmu. Svijao sam se nad njim poput zmije, čupajući rukama sve oko sebe, a on me gledao u oči i vidjevši da uživam na njegovom kurcu, ubrzao ritam. Njegova velika jaja tukla su me po guzi, dok me je ševio desetak minuta, koje su se meni učinili kao sati. Onda je počeo stenjati, a ja sam osjetio kako se u mene slijevaju potoci vruće sperme. Duboko se zabio u moju utrobu i cijedio svoja moćna jaja. Kad je nakon toga izvadio svoga “ubojicu” osjetio sam veliku prazninu u utrobi.

Gay erotske price

Ležeći pored mene, uzeo je u ruku moj polutvrdi pimpek i halapljivo ga počeo sisati. Već su me boljela jaja koliko sam bio uzbuđen tako da nije trebalo da mi ga dugo puši. Čvrsto sam ga uhvatio za glavu i nabijao se u njegova pohlepna usta koja su spremno primila sav sadržaj mojih mošnji. Napunio sam mu usta vrućim nektarom, a on me zahvalno  zažvalio. Spremno sam prihvatio njegov jezik i prvi puta osjetio okus svoje sperme.
Nakon strastvenog vatrometa, duboko dišući, ležali smo u zagrljaju, pušili i pričali. Rekao mi je kako se zaljubio u mene na prvi pogled, a kad je skužio kako drkam u kinu znao je da ću biti njegov ljubavnik.

Zatim mi je predložio da odemo pod tuš gdje bi mogli ponovo voditi ljubav. Neno je već bio pod toplim tušem, ušao sam k njemu, a on me je odmah počeo šamponirati. Već i sam dodir njegovog toplog tijela, izazivao je u meni novu želju. Okrenuo sam se prema njemu i uvalio mu jezik u usta, a moja ruka posegnula je u njegovo međunožje. Opet sam držao onu divnu alatku, svu sklisku od šampona, prao sam mu je i istovremeno drkao. Počeo mu je ponovno rasti, a ja kleknuo sam, isprao ga, zatim ga poljubio u glatki glavić, te ga pohlepno obuhvatio usnama.

Upoznavanje seks

Morao sam jako zinuti da bi mi to čudo od kurca stalo u usta. Čvrsto sam ga primio jednom rukom i paralelno počeo pokretati glavu i ruku jako ga sisajući. Lijevu ruku sam mu zavukao među noge i prstima mu počeo trljati nasapunani dlakavi šupak, a prst mi je sam uletio u njega. Onda me je Neno podigao, okrenuo se i sagnuo naredivši mi da i ja njega pojebem. Moj nasapunani tvrdi pimpek strelovito je uletio u njegovu guzu. Uhvatio sam ga za bokove  i počeo ga jebati kao lud. Nutrina mu je bila vruća što me je još više izluđivalo, a moj izviđač glatko je klizio. Najviše mi je pasalo kad sam ga skroz izvadio i zatim mu ga ponovno nabio do jaja.

Vidjelo se da i njemu prija moje prodiranje, a usput sam ga uhvatio za polutvrdu kobasu. Sada sam ga istodobno jebao i drkao. Uskoro sam osjetio kako ću prasnuti pa sam se počeo divljački zabijati u njegov šupak, a onda je iz mene potekla rijeka sperme. Svršio sam uz glasan krik, izvadio penis, okrenuo Neneka prema sebi i nastavio mu sisati batinu i lizati jaja. Držao me je nježno za glavu i jebao me u usta, a ja sam lovio zrak boreći se s tom ogromnom životinjom u mojim ustima. Već su me počele boljeti vilice od glavića koji se trljao po mom nepcu i jeziku, kad sam osjetio kako Neno počinje drhtati i stenjati. Čvršće me je uhvatio za glavu, a mlazovi guste i tople sperme počeli su se slijevati u moje grlo.

Seks chat

Nakon seksa smo se malo ljubili, a zatim smo se oprali i vratili u sobu. Legao sam pored Neneka i položio mu glavu na dlakavi trbuh, sada već totalno zaljubljen u njega i njegovu kurčinu. Nježno sam mu ga opet primio i onako mlohavog položio uz obraz i zaspao. Spavao sam tako dva sata i kad sam se probudio Neneka nije bilo kraj mene. U panici sam skočio iz kreveta i izašao iz sobe i svog ljubavnika pronašao u kuhinji kako sprema ručak, gol s pregačom oko pasa. Pripremio je predivnu klopu, a onda mi je rekao kako je on kuhar u poznatom hotelu i da uvijek radi navečer, te da mu pašu ovakvi jutarnji susreti.

Uz ručak smo popili butelju skupocjenog bijelog vina koje me je malo omamilo. Osjećao sam se blaženo i voljeno.
Poslije ručka opet smo otišli u sobu i gledajući gay porniće uskoro se ponovno uzbudili. Milovali smo se i drkali jedan drugom, a sada sam ja uzeo kremu s noćnog ormarića i obilno mu namazao kurčinu i svoju guzu. Neno je ležao na leđima, a ja sam ga opkoračio i zajahao.

Držao si je kurac jednom rukom, a ja sam si prvo dobro natrljao šupak njegovim glavićem, i, tek kad sam osjetio neizdrživu želju, nabio sam se na njegov kolac. Čučao sam iznad njega raširenih nogu i spuštao se niz dugačku batinu sve do kraja, a onda bi krenuo gore sve dok mi potpuno ne izađe iz šupka, da bi se zatim ponovno silovito nabio. Više me nije boljelo njegovo prodiranje i sada je to bio prekrasan osjećaj. Uvijek kad sam se spuštao, vrtio sam guzom u širokom krugu, želeći da me dobro napuni.

Erotske price

Neno je za to vrijeme jednom rukom natezao mog malog i drkao mi. Već su me počele boljeti noge od tih silnih čučnjeva, pa sam podvukao noge i sada na koljenima legao na njega tako da smo se mogli ljubiti dok me jebe. Sisao sam mu topli jezik, a on me je objema rukama uhvatio za guzove, oslonio se na noge i počeo me štancati poput mitraljeza. Dok me je tako bjesomučno ševioo, stalno mi je šaputao kako me voli i kako se  dobro jebem.

Očito sam bio nadaren za tu aktivnost. Neno je i dalje zdušno obrađivao moj šupak, jebao me poput “Singerice”, a ja sam stenjao i ljubio ga. Kad sam osjetio da počinje svršavati ponovno sam se vratio u čučanj, nabio se na njegovu karu do kraja i počeo divlje vrtjeti guzicom. Neno se trzao ispod mene kao da će umrijeti, da bi se na kraju potpuno umirio. Svršio je negdje duboko u meni, a ja sam ostao tako i dalje nabijen na njegov kurac sve dok mu se nije spustio. Želio sam ga što dulje imati u sebi, pa sam stisnuo guzove i šupak i počeo si drkati gledajući ga odozgo. Uskoro sam i ja svršio, a moj prvi mlaz sperme pošpricao ga je po licu, pa sam požurio polizati ga i uvaliti mu jezik u usta.

Iscrpljeni još smo dugo ležali zagrljeni, a onda se Neno morao spremiti na posao, a ja sam se morao snaći za ispričnicu u školi i kući. Prijepodnevni susreti postali su nam vrlo čest ritual…

Licni oglasi seks

1 comments

  • Fica

    Sep 16, 2021 at 10:23 pm

    Karanjee

    Reply