Gay Erotke Priče

Dok sam se vozio u busu za Zagreb prala me totalna nervoza. Na Žabici sam kupio Jutarnji i pokušao se koncentrirati na prilog o nekretninama. Međutim bio sam svjestan da samo buljim u taj novinski papir i jedino što radim jest da pratim što se dešava u busu i čekam da mi zazvoni mobitel. Od kad sam ušao u bus imao sam feeling da cijeli bus bulji u mene i da me svi tiho komentiraju. Izvana naoko izgledao sam posve normalno za svojih 24 godina. Prilično visok, sportske građe, crne kratke kose i obrijane brade. Obučen u jeans i košulju izgledao sam koa stotinjak drugih kojih putuju na toj relaciji svaki dan. Ono zbog čega sam se osječao promatran je mala mrkva koja je bila zabijena u moju guzu. Bila duga nekih 5-6 centimetara i jako tanka, taman velika da s njom mogu kretati, ali također da je i cijelo vrijeme osjetim.

Do tada nisam nikad ništa primio u guzu, međutim jučer na chatu se situacija malo zakomplicirana za mene. Počela je kao zajebancija sa tipom koji je imao nick dom35. Kliknuo sam ga slučajno, dok sam čekao da naiđe neko iz Rijeke. Nisam htio blefirati: rekao sam mu da sam iz Rijeke, da imam 26 godina i kako izgledam, da nikad nisma probao i da me niti zanima S/M, da u biti tražim nekog iz Rijeke i da me zanima samo razgovor. Tip je bo skroz OK. Započeli smo razgovor o poslu: radio je u banci isto ko i ja, jedino dok sam ja bio običan referent on bio ragionalni voditelj – drugim rječima puno veća faca od mene. I kako to inaće bude sa poslo prešli smo na sex. Opisivao mi je kako je vezao svoga roba. toliko sam bio ufuran u njegovu priču da nisam ni primjetio da mi se digla kita. Lagano sam spustio ruku i počeo se dirati. Sav sam se streso kad sam na chetu pročitao: NE DIRAJ GA!!!! U trenutku sam imao filing da je tu pored mene i da me promatra.

Čim smo prošli Delnice dobio sam poruku: KAD STANETE NA TIFONU ODI U TRGOVINU I KUPI HRENOVKE. U WC ZAMJENI MRKVICU SA HRENOVKOM. MRKVICU MI DONESI KAO DOKAZ. Opet mi se digla kita i nije mi se spuštala dok benzinske. Sve sam napravio kkao mi je ogspodar reko.

Kad sam izašao iz busa dobio sam ponovo poruku: KRENI DRŽIĆEVOM PREMA VUKOVARSKOJH. NA RASKRŠĆU SKRENI DESNO. Stavio sam torbu na rame i kranuo. Da mi je neko reko da ću hodati Vukovarskom bez gaća sa dignutom kitom i sa hrnovkom u guzi reko bi mu da je lud. Ali sad sam baš to radio i nisam ni kužio koliko sma bio ponižen.

0 comments

No comments yet